Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα θα μπεις σε ένα δίλημμα για το πώς θα πορευτείς με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σου αρέσει πολύ και ίσως τελικά αποφασίσεις να οργανωθείς περισσότερο για να είναι καίριο το «χτύπημά» σου. Πάντως σε γενικές γραμμές έχεις αποφασίσει να μην καταπιέζεσαι στα ερωτικά σου και θα παραμείνεις πιστός στην αρχή σου γιατί ξέρεις ότι αν το κάνεις, στο τέλος θα σου φύγει το ενδιαφέρον.
Σε σχέση: Ενημερώνεις και το ταίρι σου ότι δεν προτίθεσαι κάνεις το κάτι παραπάνω στην εργασία σου, αν δε συνοδεύεται από ανάλογη υλική αμοιβή, συζήτησε όμως μαζί του τον τρόπο που θα το πεις, αν σου ζητηθεί, για να μη δημιουργήσεις αντιπάθεια ή ανοίξεις πόλεμο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα ξεκινήσει μια κουβέντα από κάποιο συγγενή ή γνωστό σου που ενδέχεται να πει κάτι που θα σε πειράξει πολύ ίσως γιατί αφορά σε ένα γεγονός του παρελθόντος που σχετίζεται με τα ερωτικά σου και προτιμάς να ξεχάσεις. Στο κάτω-κάτω ήταν δική σου επιλογή και πιθανόν να την πλήρωσες, οπότε δε χρειάζεται να το ξαναπιάνετε το θέμα γιατί εκνευρίζεσαι
Σε σχέση: Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου που αφορούν στη σχέση σου να μην είναι τα καλύτερα. Καλό θα ήταν όμως να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου ό, τι σε ενοχλεί ή υποψιάζεσαι και να μην πλάθεις σενάρια δικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Τόσο με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου όσο και από το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα προμηνύεται μια μέρα που η ερωτική σου ζωή θα είναι το κύριο μέλημά σου γιατί η συναισθηματική σου διέγερση θα είναι τέτοια που δε θα σου αφήσει και πολλά περιθώρια να καταπιαστείς με άλλα θέματα. Πάντως έχε κατά νου ότι η αναζήτηση νέων εμπειριών ίσως σε μπλέξει σε μια κατάσταση άβολη, ίσως γιατί το άτομο που θέλεις να ανήκει αλλού.
Σε σχέση: Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται και μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε με το σύντροφό σου μια κουβέντα για το πώς μπορείτε να αντεπεξέλθετε, χωρίς να στερηθείτε όμως και κάποια πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει στο φως κάποια στοιχεία που αν τα μελετήσεις σωστά και τα χρησιμοποιήσεις έξυπνα, θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τελείως την κατάσταση στα ερωτικά σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο που θεωρούσες φίλο σου να σου αποκαλύψει τον έρωτά του. Βέβαια τελείως ανυποψίαστος/η δεν θα είσαι γιατί κάτι είχες ψυλλιαστεί αλλά το είχες διώξει από το μυαλό σου.
Σε σχέση: Έχεις την αίσθηση ότι ο σύντροφός σου κάτι σου κρύβει σήμερα. Μετά από αρκετό ψάρεμα ίσως σου το εκμυστηρευτεί αλλά και θα μάθεις επίσης ότι δεν σου το έλεγε για να μην αναστατωθείς.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να απομονωθείς από διάφορα πρόσωπα που σε επηρεάζουν αρκετά με τις απόψεις τους και τη γνώμη τους για ένα ερωτικό σου θέμα, ώστε να μπορέσεις να κατασταλάξεις πιο εύκολα στα συναισθήματά σου για ένα συγκεκριμένο άτομο και να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Ενδεχομένως να σου λένε να του δώσεις μια ευκαιρία ακόμα αλλά εσύ να καταλήξεις ότι δε θέλεις.
Σε σχέση: Ένα θέμα επαγγελματικό ή υγείας μπορεί να φέρει μια πρόσκαιρη αναστάτωση στη σχέση σου, όμως μαζί θα έρθει κι η οριστική λύση του, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η κατάσταση στα ερωτικά σου έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να πεις ότι είναι ήρεμη και σταθερή και σήμερα ίσως αναστατωθείς από κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις για ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι ή κάτι παιζόταν τον τελευταίο καιρό μεταξύ σας. Σίγουρα δεν θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο/η και είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσεις να διασταυρώσεις, αν αληθεύουν.
Σε σχέση: Εφόσον θέλεις να συνεχίσεις τη σχέση σου με το άτομο που είστε μαζί, τότε καλά θα κάνεις να είσαι πιο συγκρατημένος/η όταν σε πιάνουν οι εξάρσεις σου και η κριτική σου διάθεση γιατί από ένα σημείο και μετά κουράζεται.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα χρήματα με τα συναισθήματά σου σήμερα πάνε χέρι-χέρι γιατί η έλλειψη ή ο περιορισμός των πρώτων ίσως σε επηρεάσει και αισθανθείς ότι δεν μπορείς να κάνεις όλα όσα θέλεις, όπως προσωπικά έξοδα και αγορές που θα τόνωναν την αυτοπεποίθησή σου και την ερωτική σου εικόνα. Άσχετα όμως με το τι νομίζεις για τον εαυτό σου είναι πιθανό να ελκύσεις πολύ ένα άτομο σήμερα κι έτσι όπως είσαι....
Σε σχέση: Σήμερα ίσως νιώσεις αρκετές αμφιβολίες για το αν έχεις τη δυνατότητα τελικά να αλλάξεις κάποια κακώς κείμενα του χαρακτήρα σου, όπως πχ το να ζηλεύεις ή να έχεις συγκεκριμένες ανασφάλειες που γνωρίζεις ότι επηρεάζουν τη σχέση σου αλλά το σίγουρο είναι ότι δε θα καταφέρεις τίποτα αν δεν το θέλεις κυρίως εσύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σε όψη με τον Ήλιο, σου δίνει τη δύναμη να ξαναγυρίσεις για λίγο στο πρόσφατο ερωτικό σου παρελθόν και να κλείσεις μια και καλή ένα κεφάλαιο που για αρκετό καιρό αρνιόσουν να το κάνεις γιατί τα συναισθήματά σου μάλλον δεν συμβάδιζαν με τις αποφάσεις σου. Μόνο όμως με την οριστική διαγραφή θα κάνεις χώρο στην καρδιά σου για να μπει ένα νέο άτομο, γι' αυτό θα νιώσεις σήμερα ότι αναγεννήθηκες.
Σε σχέση: Αν σκεφτείς ότι ούτε εσύ είσαι αλάνθαστος/η, τότε θα μπορέσεις πιο εύκολα να ξεπεράσεις μια αστοχία του συντρόφου σου που μπορεί να σε ενόχλησε και να σταματήσεις να του την υπενθυμίζεις, κάθε τρεις και δύο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Πέρα από μια κρυφή ένταση υπάρχει κι αρκετός ερωτισμός στην ατμόσφαιρα σήμερα και όλο αυτό σου δημιουργεί μια εσωτερική έξαρση που σε βγάζει από το μονοπάτι που είχες αποφασίσει να ακολουθήσεις. Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν να μην αφήσεις τα πάθη σου να σε καθοδηγήσουν γιατί ο κίνδυνος των λανθασμένων επιλογών παραμονεύει και μπορεί να μπλεχτείς σε μια κατάσταση που μετά δε θα ξέρεις πώς να ξεφύγεις.
Σε σχέση: Μπορεί να σε πνίγει σήμερα το δίκιο ή να υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν ήθελες να συζητήσεις με το ταίρι σου και τώρα να τα «ξεφουρνίσεις» όλα αφού θεωρείς ότι δεν γίνεται να τα κρατήσεις άλλο μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου υπενθυμίζει ότι το απόλυτο θα είναι ο σύντροφός σου για αρκετό καιρό ακόμα και γι' αυτό είναι δύσκολο να βρεις κάποιο πρόσωπο που θα σε ικανοποιεί πλήρως. Εντούτοις, δεν είναι αδύνατο, ούτε απίθανο γι' αυτό όσο κι αν έρχεσαι σε κόντρα με κάποιους δικούς σου ανθρώπους, μην χάνεις το κουράγιο σου, μη συμβιβάζεσαι κι επέμενε στο «καλύτερα μόνος/η παρά με κακιά παρέα».
Σε σχέση: Ωθείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να κρατήσεις μια συγκεκριμένη στάση στη σχέση σου γιατί θέλεις να τελειώνεις πια με κάποια θέματα που σε ταλαιπωρούν κυρίως ψυχολογικά και τα τρενάρεις, προσπαθώντας να βρεις την κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα άτομο από την εργασία σου εδώ και αρκετό καιρό μάλλον σε βλέπει ερωτικά και σήμερα δεν θα έχεις την παραμικρή αμφιβολία. Εντούτοις, επειδή δε θεωρείς τώρα σκόπιμο να ανακατέψεις την προσωπική σου ζωή με τα επαγγελματικά, είτε για να μη δώσεις δικαίωμα να σε σχολιάσουν, είτε γιατί φοβάσαι τις συνέπειες, αν πάει κάτι στραβά, θα το αφήσεις να περάσει έτσι.
Σε σχέση: Κάποιες κινήσεις ατόμων από τη δουλειά σου που θα μάθεις σήμερα έχουν ως σκοπό τον υποσκελισμό σου. Παρότι αρχικά θα στενοχωρηθείς, μετά θα νιώσεις ευγνώμων που το ανακάλυψες νωρίς και θα οργανώσεις ένα σχέδιο δράσης με το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα ίσως αρχίσεις να σκαλίζεις το παρελθόν και να σκέφτεσαι διάφορες στιγμές από τότε που ήσουν με ένα συγκεκριμένο άτομο με το οποίο χωρίσατε και να σε πάρει τελείως από κάτω. Αν πιστεύεις ότι έφταιγες εσύ, καλό θα ήταν να δεις αν γίνεται να ζητήσεις συγνώμη και αν μπορείς να επανορθώσεις. Αν όμως θεωρείς ότι δε φέρεις ευθύνη, κοίταξε πως θα κάνεις μια νέα αρχή, αποφεύγοντας λανθασμένες επιλογές.
Σε σχέση: Αν θες να γίνεις το εξιλαστήριο θύμα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνεις, αν όμως πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου έχει άδικο σε ένα ζήτημα, όρθωσε το ανάστημά σου και πες του το ευθέως, διώχνοντας το βάρος από πάνω σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved