Ερωτικό ωροσκόπιο 1/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/5

Καλή κι ερωτική Πρωτομαγιά!

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες το απόγευμα βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη σου να... ζευγαρώσεις είναι πιο μεγάλη απ' όσο συνήθως. Από τη μια όμως θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό και να μείνεις μαζί του, από την άλλη δεν είσαι καθόλου σίγουρος/η αν μπορείς να θυσιάσεις την ελευθερία σου για αρκετό χρονικό διάστημα. Η λύση είναι απλή: Να βρεις ένα άτομο που να μην σε περιορίζει και ταυτόχρονα να σε κρατάει σε ερωτική έξαρση.
Σε σχέση: Εφόσον είστε διαφορετικοί άνθρωποι με το σύντροφό σου, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πράγματα που τα βλέπετε τελείως αλλιώς. Το θέμα είναι να μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και να τα συμβιβάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ιδέα του να ανήκεις κάπου είναι πολύ έντονη και το να υπάρχει ένα άτομο που σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά το ζητούμενό σου. Όμως τα πράγματα καμιά φορά δεν πάνε εκεί που τα θέλεις εσύ και σήμερα ίσως νιώσεις μια μελαγχολία, ιδίως αν βλέπεις διάφορα άτομα γύρω σου να χαίρονται με το έτερο ήμισυ. Μην στενοχωριέσαι και φρόντισε να χαρείς τη μέρα γιατί γρήγορα θα έρθει κι η σειρά σου.
Σε σχέση: Με το ταίρι σου ίσως πάτε σήμερα το μεσημεράκι μια χαλαρή βόλτα, αλλά και οι δυο νιώθετε αρκετά κουρασμένοι, οπότε μάλλον θα επιστρέψετε πολύ σύντομα στη βάση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για σένα, καθώς θα συναντήσεις κόσμο που ήθελες να δεις και σε θεωρούσε εξαφανισμένο/η ενώ δεν αποκλείεται να είσαι καλεσμένος/η σε ένα φιλικό σπίτι. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και κάποιο συγκεκριμένο άτομο που είτε το γνώριζες παλιότερα και σου άρεσε αλλά δεν έγινε τίποτα, είτε θα το μάθεις τώρα και θα σε ελκύσει υπερβολικά.
Σε σχέση: Μια βραδινή έξοδος για φαγητό ή ποτό με το σύντροφό σου και φιλικά πρόσωπα είναι πολύ πιθανή. Θα υπάρχει μια πολύ καλή διάθεση απ' όλους ενώ οι συζητήσεις και τα κουτσομπολιά θα δίνουν και θα παίρνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι συνήθως πιο πολύ σε ενδιαφέρει το σπίτι σου και επιθυμείς να είναι όμορφο, ζεστό και άνετο, σήμερα θα ρίξεις περισσότερο βάρος στην εμφάνισή σου και θα επιδιώξεις να κεντρίσεις τα βλέμματα όπου βρεθείς. Πρωτίστως θα το κάνεις για σένα αλλά δεν αποκλείεται στο πίσω μέρος του μυαλό σου να υπάρχει ένα άτομο που ξέρεις ότι μπορείς να συναντήσεις και θα ήθελες να του αφήσεις τις πιο θετικές εντυπώσεις.
Σε σχέση: Το ωραιότερο στεφάνι για την είσοδο του σπιτιού σας ενδέχεται να το φτιάξετε εσείς, αφού από νωρίς ίσως ξεχυθείτε στη φύση με το σύντροφό σου να μαζέψετε λουλούδια. Δε θα ήταν καθολου κακή ιδέα να οργανώσετε κι ένα είδος πικνίκ.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Θα συναντηθείς σήμερα με γνωστούς, συγγενείς ή φίλους και θα δώσεις ρεσιτάλ με τα αστεία και το ταμπεραμέντο σου. Θα περάσεις πολύ όμορφα τη μέρα σου, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς κι αν το μυαλό σου γυρνά που και που σε κάποιο άτομο που σου λείπει και θέλεις πολύ, θα προσπαθήσεις να το διώξεις για να μη χαλάσεις τη διάθεσή σου.
Σε σχέση: Ακόμα κι αν ξεμείνατε στην πόλη με το ταίρι σου λόγω οικονομικών ή άλλων υποχρεώσεων, θα περάσετε καλά και προ παντός θα χαλαρώσετε. Μια βόλτα στην εξοχή όμως για να πιάσετε το Μάη την οφείλετε στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης ξεκινά με αρκετές προοπτικές για να «ανοίξει» κι η τύχη σου στα ερωτικά και σήμερα η διάθεσή σου να κυκλοφορήσεις και αν μπορείς να ξενυχτήσεις κιόλας, μάλλον θα φέρει καρπούς. Το φλερτ σου θα το έχεις πάντως και είναι πολύ πιθανή μια γνωριμία με άτομο που, τουλάχιστον εμφανισιακά, θα σου αρέσει πολύ ενώ θα είναι ευγενικό και πρόσχαρο.
Σε σχέση: Προκειμένου να περάσετε καλά με το σύντροφό σου σήμερα δε θα κάτσεις να μετράς πενταροδεκάρες. Δεν θα είσαι βέβαια σκορποχώρι αλλά δε θα το πολυσκεφτείς να ξοδέψεις και λίγα χρήματα παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Τι καλύτερο από το να καλωσορίσεις τον λουλουδάτο Μάη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Φυσικό είναι να σε πλημμυρίσει ένα κύμα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας σήμερα και να θέλεις να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο. Με την αυτοπεποίθηση τονωμένη και τη γοητεία στα ύψη σίγουρα θα κλέψεις καρδιές και δεν αποκλείεται ένα άτομο να σε προσελκύσει και να σε φλερτάρει έντονα. Κι εσύ όμως θα το κάνεις το παιχνίδι σου...
Σε σχέση: Η μέρα είναι κατάλληλη και από καιρικές συνθήκες κι από διάθεση να βγείτε με το ταίρι σου. Όπου και αν πάτε, μέσα από τα λόγια, τις χειρονομίες και τις ματιές σας θα είναι ολοφάνερη η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε θέλεις να σκεφτείς τίποτα αρνητικό, μίζερο ή δυσάρεστο και να σου χαλάσει η διάθεση σήμερα και θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις και θα περάσεις καλά. Όταν όμως φύγει η μέρα και μείνεις μόνος/η ή με κάποιο έμπιστό σου πρόσωπο, θα βγάλεις στην επιφάνεια ό, τι σε βαραίνει κι ίσως μιλήσεις και για τον έρωτά σου για ένα άτομο που σε παιδεύει.
Σε σχέση: Θα παραμερίσεις δουλειές κι υποχρεώσεις και θα φροντίσεις να περάσεις όμορφα τη μέρα σου με το σύντροφό σου και δυο τρεις πολύ καλούς σας φίλους. Άλλωστε σου χρειάζεται ξεκούραση, κυρίως πνευματική και ψυχολογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα είναι ό, τι πρέπει για έξοδο, διασκέδαση και καλή παρέα και εσύ δε θα αποτελέσεις εξαίρεση. Είναι πολύ πιθανό σήμερα το βράδυ να συναντηθείς με τους φίλους, αν ήδη δεν έχετε φύγει για τριήμερο και να το κάψετε. Είτε ανάμεσά τους είτε εκεί που θα πάτε ίσως γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου αρέσει πολύ και θα αρχίσεις να παίζεις μαζί του. Η ανταπόκρισή του θα είναι πολύ θετική κι όχι μόνο για λόγους ευγενείας.
Σε σχέση: Όσο περνάει η μέρα η διάθεσή θα γίνεται όλο και πιο ερωτική και ακόμα κι έξω να είστε με το ταίρι σου θα γίνεις αρκετά διαχυτικός/η, δίνοντάς του μια γεύση για το τι το περιμένει όταν θα γυρίσετε στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Γοητευτικός/η, καλοδιάθετος/η και αποφασισμένος/η να κερδίσεις τις εντυπώσεις με το στυλ, το χαμόγελο και τους άψογους τρόπους σου θα είσαι σήμερα. Η γοητεία σου θα είναι ακαταμάχητη, το μυαλό σου απελευθερωμένο από υποχρεώσεις και καθήκοντα γι' αυτό η επιτυχία σου στο αντίθετο φύλο είναι εξασφαλισμένη γι' αυτό εκμεταλλεύσου την σημερινή αργία αλλά και το επερχόμενο σαββατοκύριακο για να κάνεις νέες γνωριμίες.
Σε σχέση: Θα περάσεις καλά σήμερα γιατί θα έχεις χαλαρή διάθεση και τάση να αποφύγεις εντάσεις από την αναποφασιστικότητα του συντρόφου σου για το τι θα κάνετε και θεματάκια της τελευταίας στιγμής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα βρεις την ευκαιρία σήμερα λόγω ημέρας να επικοινωνήσεις ή να συναντηθείς με διάφορα άτομα και να ανταλλάξετε νέα και κουτσομπολιά. Πιθανόν να πλησιάσει ένα πρόσωπο που θα κολλήσετε αμέσως και θα αρχίσετε να μιλάτε για διάφορα θέματα ενώ θα έχετε και κοινές αντιλήψεις που για σένα είναι πιο σημαντικό από την όμορφη εξωτερική του εμφάνιση και δε θα χάσεις ευκαιρία να του ζητήσεις να ξανασυναντηθείτε.
Σε σχέση: Η μέρα είναι ιδανική για δημόσιες σχέσεις που ακόμα κι αν τις επιδιώκεις, θα σου δοθεί η ευκαιρία να τις κάνεις, αφού εκεί που θα πάτε με το ταίρι σου ίσως γνωρίσεις κάποια άτομα που κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πολύ ενέργεια σήμερα και θέλεις να κάνεις διάφορα πράγματα, αλλά όχι δουλειές. Θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, να φτιαχτείς, να καλλωπιστείς και με αρκετές αξιώσεις για κάτι καλό στα ερωτικά σου να κυκλοφορήσεις. Αυτό που σου περισσεύει είναι η αισιοδοξία και η ρομαντική σου διάθεση και είναι αρκετά για να πετύχεις το καλύτερο τη σημερινή μέρα, αρκεί να πας στα κατάλληλα μέρη.
Σε σχέση: Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα σήμερα που σου δημιουργεί περίεργες επιθυμίες και φαντασιώσεις για το ταίρι σου και επειδή μάλλον κι αυτό θα βρίσκεται στο ανάλογο mood, θα ζήσετε μια ενδιαφέρουσα νύχτα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved