Ερωτικό ωροσκόπιο 26/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/4

Κριός

Ελεύθερος/η: Ευχάριστες ειδήσεις που ίσως περίμενες καιρό και εκπλήξεις που δε φανταζόσουν σου επιφυλάσσει σήμερα η μέρα με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δίνοντας μια διαφορετική νότα στην ερωτική σου ζωή. Ένα άτομο που ενδεχομένως θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου με μήνυμα, τηλέφωνο ή μέσω διαδικτύου, θα σε ξαφνιάσει αρκετά δίνοντάς σου την αίσθηση ότι τα πάντα είναι εφικτά.

Σε σχέση: Ψάχνατε καιρό με το σύντροφό σου μια αλλαγή στην καθημερινότητά σας που θα σας έβγαζε από τη ρουτίνα και θα σας ανανέωνε και σήμερα μάλλον, θα προκύψει χωρίς να το περιμένετε.

Ταύρος

Ελεύθερος/η: Σήμερα μια ανατροπή στα ερωτικά σου μάλλον δε θα σε χαλάσει καθόλου, παρότι δεν είσαι λάτρης των εκπλήξεων. Είναι πιθανό να πήγαινες για ένα άτομο και την τελευταία στιγμή να γνωρίσεις ένα εντελώς διαφορετικό που θα σε ελκύσει περισσότερο αλλά θα σου επιφέρει και σύγχυση για το τι να κάνεις. Άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία, χωρίς να κάτσεις να το πολυσκεφτείς γιατί είναι πλέον θέμα τύχης.

Σε σχέση: Τίποτα δε θα ήταν καλύτερο στην προκειμένη φάση για σένα από μια τονωτική ένεση στα οικονομικά σου που ίσως η τύχη σήμερα τη φέρει, χαροποιώντας και το σύντροφό σου που βίωνε κι αυτό το άγχος σου.

Δίδυμοι

Ελεύθερος/η: Μπορεί το ένα σου κομμάτι να πιέζεται αρκετά, το άλλο όμως σήμερα θα επαναστατήσει και ίσως αρχίσει ξαφνικά να διώχνει ό, τι το περιορίζει για να αναπνεύσει ελεύθερα. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, καλείσαι να βγάλεις κόκκινη κάρτα στη βαρεμάρα και την μονοτονία της προσωπικής σου ζωής, αλλά για να το καταφέρεις και να ανοίξει ο δρόμος για νέες περιπέτειες πρέπει να απεμπλακείς από όλα όσα σε μιζεριάζουν.

Σε σχέση: Είχες κατά νου να μείνεις στο σπίτι με το ταίρι σου για να δείτε καμιά ταινία ή να αράξετε και να χαλαρώσετε αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη φίλων θα ανατρέψει το πρόγραμμά σας και θα περάσετε πολύ καλύτερα.

Καρκίνος

Ελεύθερος/η: Πάνω που είχες συμβιβαστεί με κάποια δεδομένα, είχες αρχίσει να τα παίρνεις απόφαση και σιγά-σιγά να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις άλλη επιλογή, μια απρόσμενη εξέλιξη φέρνει στο φως κάποια νέα στοιχεία που σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις τη στάση σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιέφερε και να αναθαρρήσεις γιατί δεν πίστευες ότι κάτι μπορεί να γίνει μεταξύ σας.

Σε σχέση: Ίσως σήμερα εντελώς ξαφνικά κάνετε με το σύντροφό σου μια αλλαγή στο χώρο σας είτε λόγω Άνοιξης, είτε επειδή από καιρό την σκεφτόσασταν και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία.

Λέων

Ελεύθερος/η: Να λοιπόν που τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις! Πόσο πιθανό είναι να συναντήσεις ένα άτομο και να νιώσεις τον έρωτα να σε κτυπάει κατακούτελα; Σήμερα πολύ και μάλιστα χωρίς καν να σου πάει το μυαλό ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Η τύχη έχει πολλά γυρίσματα γι' αυτό καλό θα ήταν να τη βοηθήσεις και να μην κάτσεις μέσα. Ακόμα και για καφέ να πας, δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει...

Σε σχέση: Μια μίνι απόδραση που ίσως αποφασίσει το ταίρι σου σήμερα, για να ξεδώσετε και να κάνετε κάτι διαφορετικό, όχι μόνο θα σε ευχαριστήσει γιατί θα περάσετε όμορφα αλλά θα είναι κι η αφορμή να αναθερμάνετε τον έρωτά σας.

Παρθένος

Ελεύθερος/η: Πάντα όταν προγραμματίζουμε το οτιδήποτε, αφήνουμε ένα μικρό περιθώριο να αλλάξει, λόγω αστάθμητου παράγοντα κι εσύ το έχεις βιώσει σε αρκετούς τομείς της ζωή σου τελευταία. Σήμερα, όμως, για καλό θα είναι, αφού μια εξέλιξη στα ερωτικά σου όχι μόνο δεν την φανταζόσουν, αλλά τη θεωρούσες κι απίθανη, καθώς είναι πολύ πιθανό να σου κάνει κρούση το άτομο που σου αρέσει και μάλιστα με τρόπο τελείως απρόσμενο.

Σε σχέση: Από εκεί που μετρούσατε και ξαναμετρούσατε τα χρήματά σας με το ταίρι σου για να δείτε πως θα καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις σας, παρουσιάζεται μια μεγάλη αλλαγή που θα σας κάνει να ανασάνετε πλέον ελεύθερα.

Ζυγός

Ελεύθερος/η: Ίσως ξυπνήσεις με μια αίσθηση βαρεμάρας και αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι όλα είναι μονότονα και τίποτα συναρπαστικό δε συμβαίνει, γι' αυτό και θα αρνηθείς αρχικά μια πρόταση από κάποιους φίλους σου να πάτε κάπου αλλά οι πιέσεις τους θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη. Εκεί που χαζεύεις δεξιά αριστερά γιατί πλήττεις, ένα άτομο σε πλησιάζει και αλλάζει άρδην τη ζωή σου. Είναι ένα από τα σενάρια που θα μπορούσαν σήμερα να παιχτούν, αλλά όχι απίθανο...

Σε σχέση: Ένα τηλεφώνημα ή είδηση από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, δικό σου ή του συντρόφου σου που είχατε χαθεί τελευταία ή είχατε κόψει επαφές για κάποιο λόγο θα σας δημιουργήσει μεγάλη έκπληξη και δε θα ξέρετε πώς να αντιδράσετε.

Σκορπιός

Ελεύθερος/η: Η σημερινή μέρα έχει έντονο το στοιχείο της έκπληξης και των ανατροπών στα ερωτικά και ίσως σου φέρει στο νου τη φράση «δεν ξέρεις, τι σου ξημερώνει» γι' αυτό μην είσαι ούτε απόλυτος/η, ούτε σίγουρος/η για κανένα και τίποτα. Μπορεί να αναγκαστείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο άτομο που βιάστηκες να ξεγράψεις, να γνωρίσεις ένα καινούργιο ή να πιάσεις εσύ ένα και να του εξομολογηθείς τον έρωτά σου. Ποτέ μη λες ποτέ!

Σε σχέση: Μια ευχάριστη και πολύ αναζωογονητική προοπτική στα οικονομικά σου, εμφανίζεται σήμερα από το πουθενά και λογικό είναι να αλλάξει τελείως τα σχέδια που είχατε αναγκαστεί να κάνετε με το σύντροφό σου, λόγω δυστοκίας.

Τοξότης

Ελεύθερος/η: Καλύτερα να φας μεγάλη μπουκιά, παρά να πεις μεγάλη κουβέντα σήμερα καθώς το εξάγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου τα διάφορα σχέδια που είχες κάνει για να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, μπορεί να μην σου βγουν κι η σιγουριά της επιτυχίας να σε εγκαταλείψει. Πριν όμως σε πιάσει η απογοήτευση ένα άλλο άτομο εμφανίζεται μπροστά σου κάνοντάς σε να ξεχάσεις ακόμα και το όνομά σου, όχι μόνο το προηγούμενο...

Σε σχέση: Μια ωραία μέρα, με αρκετές εκπλήξεις και μια απρόσμενη έξοδο με το ταίρι σου και την παρέα σου θα σε ανεβάσει στα ύψη, κυρίως επειδή όλα θα γίνουν αυθόρμητα και τίποτα δε θα είναι προσχεδιασμένο.

Αιγόκερως

Ελεύθερος/η: Μια παράφραση της γνωστής φράσης θα σου φέρει στο νου η σημερινή μέρα και θα αποδειχθεί περίτρανα ότι «όταν ο άνθρωπος κάνεις σχέδια, ο... Ουρανός γελά» γιατί πολλά επεδίωκες κι άλλα τόσα κυνηγούσες, αλλά σου ξέφευγαν μέσα από τα χέρια και έμενες με το παράπονο. Αν λοιπόν έχεις ξεγράψει τα πάντα, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου και πιστεύεις ότι η κατάσταση δεν αλλάζει και πρέπει να την αποδεχθείς ως έχει, θα διαψευστείς περίτρανα.

Σε σχέση: Ίσως αποδείξεις σήμερα στο σύντροφό σου ότι ξέρεις κι εσύ να κάνεις εκπλήξεις και ανατροπές, ασχέτως με το τι δείχνεις και καλό θα ήταν να μη σε θεωρεί δεδομένο/η.

Υδροχόος

Ελεύθερος/η: Από τη μια η Σελήνη στον 7ο οίκο σου από την άλλη το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και να θέλεις να μείνεις χαλαρός/η, δε γίνεται, αφού σε ωθούν να ξεσηκωθείς και να αναζητήσεις καινούργιες συναρπαστικές εμπειρίες στα ερωτικά σου. Κι άλλο που δε θέλεις εσύ να εκπλήξεις, να προκαλέσεις και να παίξεις. Μια μάλιστα γνωριμία με ένα ενδιαφέρον άτομο ίσως σε κάνει να παραβείς την υπόσχεση που είχες δώσει να παραμείνεις ελεύθερος/η και ωραίος/η.

Σε σχέση: Ίσως σου τη βαρέσει σήμερα κι ενώ είχατε συνεννοηθεί άλλα με το σύντροφό σου, να αλλάξεις γνώμη και να θέλεις να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό που μπορεί προς στιγμή να τα χάσει αλλά εντύπωση δε θα του προκαλέσει, αφού σε έχει μάθει πια.

Ιχθύες

Ελεύθερος/η: Αν και δε σου αρέσει ιδιαίτερα η ανακατωσούρα, γρήγορα θα συντονιστείς με το κλίμα της σημερινής μέρας και θα προσπαθήσεις να την απολαύσεις. Με όλες αυτές τις όμορφες εκπλήξεις, θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα, αφού βλέπεις ότι ακόμα και το πιο απίθανο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μπορεί πχ να σε φλερτάρει ένα πρόσωπο που σου άρεσε, προτείνοντάς σου ραντεβού, αλλά πίστευες ότι δε σε είχε παρατηρήσει καν.

Σε σχέση: Ακόμα κι αν υπάρξει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι σου, εσύ δε θα αντιδράσεις σπασμωδικά, όπως συνήθως, αλλά μάλλον θα το ρίξεις στην πλάκα, κάτι που θα εκπλήξει το σύντροφό σου που ξέρει ότι συνήθως τα παίρνεις όλα πιο βαριά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved