Ερωτικό ωροσκόπιο 24/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτό που σε καίει πάντα είναι το παρόν κι όχι το παρελθόν. Εντούτοις, σήμερα μάλλον θα κολλήσεις με ένα πρόσωπο από τα παλιά και θα σου δημιουργεί μια νοσταλγική διάθεση. Δεν είναι όμως ότι δεν το έχεις ξεπεράσει, απλά σου λείπουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές και σου δημιουργούν την επιθυμία να τις ξαναζήσεις, όχι όμως μαζί του, αλλά με ένα καινούργιο πρόσωπο που περιμένεις να μπει στη ζωή σου.
Σε σχέση: Σήμερα, παρότι είναι τελείως έξω από τη φύση σου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώσεις μια εξάρτηση από το ταίρι σου και θέλεις να απομονωθείτε και να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να σε κατακλύσουν μνήμες από έναν έρωτα που τέλειωσε είναι πολύ πιθανό, μιας και είσαι άτομο που δεν ξεπερνά εύκολα καταστάσεις αλλά πρέπει να το παλέψεις λίγο παραπάνω. Μπορεί να κλείνει ένα κεφάλαιο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι κλείνει και το βιβλίο. Εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις αυτή την εποχή για να βρεις κάτι άλλο καλύτερο γιατί ακόμα και στον έρωτα ισχύει το «ουδείς αναντικατάστατος».
Σε σχέση: Ίσως νιώσεις ότι σε έχουν απορροφήσει οι ανάγκες της καθημερινότητας και κάπου το συναίσθημα στη σχέση σου έχει χαθεί γι' αυτό και θα είσαι σήμερα διαχυτικός/η με το σύντροφό σου και με την καλή κουβέντα στο στόμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Σε διακρίνει μια εσωστρέφεια σήμερα που ενδεχομένως να οφείλεται σε ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ και δεν έχεις αποκτήσει ακόμα. Τα συναισθήματά σου είναι αρκετά έντονα κι έχεις την ανάγκη να είσαι μαζί του. Αντί όμως να χάνεις χρόνο, βρες ένα έξυπνο τρόπο να το πλησιάσεις, χρησιμοποιώντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Ένα μικρό πείραγμα, ένα ζεστό χαμόγελο πάντα βοηθάνε στο να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου επιμένει να βάλετε κάτω τα οικονομικά σας και να δείτε τι γίνεται γιατί διακρίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργείς τελείως φλου και του δημιουργείται αβεβαιότητα για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι για τα «κακά» της μοίρας σου στα αισθηματικά σου, πέρα από το να ξεσπάς, δε σου προσφέρει τίποτα παραπάνω. Εκμεταλλεύσου την πέραση που έχεις σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και βγες προς αναζήτηση ενός νέου έρωτα. Εύκολα μπορείς να κάνεις γνωριμίες γιατί είσαι προσεγγίσιμος/η γι' αυτό καλό θα ήταν να μη μείνεις μέσα και να βγεις, έστω για ένα ποτό.
Σε σχέση: Μην υποτιμάς τις ανάγκες του συντρόφου σου, ούτε να τις αγνοείς επειδή δεν τις εκφράζει. Κι αυτός όπως κι εσύ χρειάζεται να γεμίζει με συναίσθημα, να τον φροντίζουν και να τον νοιάζονται, απλά δεν το δείχνει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν σήμερα να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Να του προσφέρεις ό, τι θεωρείς ότι του λείπει, όπως ένα ωραίο χαλαρωτικό μπάνιο, ένα καλομαγειρεμένο δείπνο, λίγη μουσική και ξεκούραση. Σου χρειάζεται να γεμίσεις τις μπαταρίες σου αλλά πάνω απ' όλα να... σε κανακέψεις και να σε κακομάθεις γιατί πρώτα οφείλεις εσύ να το κάνεις για σένα και μετά θα στο προσφέρει ένα άλλο άτομο.
Σε σχέση: Όλα σου φταίνε κι όλα σε πειράζουν σήμερα αλλά δε θα το εκφράσεις στο ταίρι σου ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι μεν ότι δεν είσαι και στα καλύτερά σου από διάθεση αλλά ξέρεις ότι θα σου περάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με το να δείξεις αρχικά ένα φιλικό ενδιαφέρον σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, ίσως καταφέρεις να αποκτήσεις την οικειότητα που θέλεις και να έρθετε τελικά κοντά. Βέβαια χρειάζεται να κρατήσεις λίγο την ισορροπία και μην το παρακάνεις με την προθυμία, την ηθική στήριξη και την εξυπηρέτηση γιατί στο τέλος ο στόχος σου για κάτι ερωτικό μαζί του θα χαθεί και θα καταλήξετα να σου λέει τον πόνο του.
Σε σχέση: Δεν είσαι για πολλά-πολλά σήμερα κι ίσως προτείνεις στο ταίρι σου, αν είναι να βγείτε, να πάτε κάπου που να είναι ήρεμα ή κάπως πιο παραδοσιακά. Βέβαια δε θα σε χαλούσε καθόλου κι αν δεν πηγαίνατε πουθενά και ήσασταν στο σπίτι οι δυο σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Λόγω Παρασκευής και να θέλεις να ρίξεις όλο το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά σου σήμερα, δε γίνεται αφού η εργάσιμη φτάνει στο τέλος της. Οπότε, πάλι με τα ερωτικά σου θα ασχοληθείς και ίσως σε πιάσει η γνώριμη απογοήτευση γιατί ακόμα είσαι μόνος/η. Παρ' όλα αυτά, φρόντισε να την παραμερίσεις και να πας κάπου, με την παρέα σου. Ακόμα κι να μην τύχει κάτι, τουλάχιστον θα διασκεδάσεις.
Σε σχέση: Τέρμα η δουλειά και οι υποχρεώσεις για σήμερα. Ξεκινά το σαββατοκύριακο και θα φροντίσεις να ξεχάσεις προσωρινά ό, τι σε απασχολεί για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, κάνοντας πράγματα που αρέσουν και στους δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε νιώθεις έτοιμος/η να εκφραστείς συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι με τον τρόπο σου δεν μπορείς να του δείξεις τι σκέφτεσαι και προς τα πού θέλεις να πάει το πράγμα μεταξύ σας και μάλιστα χωρίς λόγια. Έτσι ούτε θα έχεις το φόβο ότι θα εκτεθείς και θα ελέγχεις την κατάσταση βλέποντας και κρίνοντας, αν υπάρχει ανταπόκριση.
Σε σχέση: Μπορεί ο σύντροφός σου να έχει κάποια φοβία ή προβληματισμό που να μην στο έχει αναφέρει, οπότε μια συζήτηση σήμερα μαζί του, σε ήρεμους τόνους θα το βοηθήσει να εκφραστεί και θα σου λυθούν κι απορίες για την περίεργη συμπεριφορά του, αν έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν αν βρίσκεσαι υπό συναισθηματική φόρτιση να μην πάρεις καμία απόφαση σχετικά με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η υπερβολή να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Πείσε τον εαυτό σου να περιμένει άλλωστε τόσο καιρό το έκανες, δε θα χαθεί ο κόσμος, αν αφήσεις να περάσει ακόμα λίγο, να κατακάτσει ο ενθουσιασμός και θα δεις τι θα μείνει μετά.
Σε σχέση: Σήμερα το συναίσθημα επικρατεί στην ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, το ίδιο και η σεξουαλική σου διάθεση γι' αυτό δε πρέπει να αφήσεις τη νύχτα να πάει χαμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Κινητοποιείσαι σήμερα με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου να δώσεις παραπάνω βάρος στα προσωπικά σου θέματα και αυτό σημαίνει στη ουσία ότι θα σε πιάσει η διάθεση να αποκτήσεις ερωτική ζωή. Εννοείται ότι δεν πας να σπάσεις το ρεκόρ και να καταφέρεις σε μια μέρα τα πάντα αλλά αν δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στην εικόνα σου, αν αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο, θα αυξήσεις σημαντικά τις πιθανότητες για μια καινούργια γνωριμία.
Σε σχέση: Σε αντίθεση με άλλες μέρες θα είσαι πολύ πιο εκφραστικός/η και ζεστός/η συναισθηματικά σήμερα και ίσως νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς ακόμα κι ένα πρόβλημά σου με το ταίρι σου παρότι συνηθίζεις να τα κρατάς για τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάντα υπάρχουν διαθέσιμα αφτιά για να βγάλεις από μέσα σου αυτό που σε απασχολεί, ιδιαίτερα αν είναι ερωτικό το θέμα. Μίλησε σε ένα έμπιστό σου πρόσωπο με την ειλικρίνεια που σε διακρίνει και μετά την κουβέντα θα δεις ότι θα είσαι πολύ καλύτερα. Αν πάλι σκέφτεσαι πώς να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει, καλό θα ήταν να το πας σιγά-σιγά κι έμμεσα.
Σε σχέση: Για να μπορέσεις να περάσεις ένα χαλαρό και ξένοιαστο σαββατοκύριακο με το ταίρι σου ίσως είναι προτιμότερο να κάνεις όσες δουλειές έχεις και να κλείσεις υποθέσεις από σήμερα, αν μπορείς, ακόμα κι αν βαριέσαι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το ζητούμενο είναι να μοιράζεσαι την αγάπη με κάποιο άλλο πρόσωπο αλλά όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται πρώτα πρέπει να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Και για να το πετύχεις, οφείλεις να κάνεις τις καλύτερες επιλογές συντρόφου κι όχι να παρασύρεσαι συναισθηματικά και μετά να κακοπέφτεις. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε σπρώξει ή να σε αποτρέψει από ένα άτομο γι' αυτό καλό θα ήταν να την υπακούς.
Σε σχέση: Καμιά φορά είναι προτιμότερο να καταφέρνεις έμμεσα να περάσει το δικό σου, παρά να αρχίζεις τις γκρίνιες γιατί και πιέζεις το σύντροφό σου και μετά έχεις την αίσθηση ότι σου κάνει και χάρη.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved