Ερωτικό ωροσκόπιο 20/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα προτιμούσες να ήσουν κάπου αλλού σήμερα, με άλλη παρέα πολύ πιο ενδιαφέρουσα και σέξι και να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής γι' αυτό ίσως βαριέσαι και δε σου πολυαρέσει που πέρασε τόσο γρήγορα το σαββατοκύριακο και ήρθε η Δευτέρα. Αν πάλι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στον ορίζοντα, ακόμα καλύτερα γιατί μπορείς να κυνηγήσεις την τύχη σου το βράδυ και μάλιστα με καλές προοπτικές.
Σε σχέση: Τα πολύ αισιόδοξα οικονομικά πλάνα δε σας βγαίνουν, οπότε καθίστε με το σύντροφό σου και υπολογίστε τι έχετε και τι σας λείπει και κινηθείτε σε εφικτά πλαίσια.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και τον Ήλιο οσονούπω, παίρνεις πολύ τα πάνω σου και αποφασίζεις να γίνεις πιο επίμονος/η και διεκδικητικός/η στα ερωτικά σου. Οι ευκαιρίες υπάρχουν άλλωστε και δεν σου μένει παρά να τις εκμεταλλευτείς, αφού ξέρεις τι σου λείπει και τι θέλεις να αποκτήσεις. Ίσως μάλιστα κάνεις και μια αλλαγή στην εμφάνιση για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.
Σε σχέση: Έχεις καθίσει το τραπέζι της σχέσης σου και είσαι έτοιμος/η να απολαύσεις, μπόλικη αγάπη, φροντίδα αλλά και ερωτικές στιγμές. Ήλιος, Σελήνη και Άρης είναι στο ζώδιό σου και η περίοδος σου ανήκει δικαιωματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Παρότι Δευτέρα, οι ρυθμοί σου είναι πολύ πιο χαλαροί ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι αν ξεκινήσεις φορτσάτος/η δεν θα τα βγάλεις πέρα ως το τέλος της εβδομάδας. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κρατήσεις ήρεμο το μυαλό σου γιατί είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις για μια ερωτική σου υπόθεση και πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά.
Σε σχέση: Βαριέσαι κι όλα σου φαίνονται τα ίδια αλλά μάλλον οφείλεται στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να δώσεις λίγο ζωή στη σχέση σου, κάνοντας κάτι απλό αλλά διαφορετικό για να διώξεις αυτή τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ότι είναι αρχή της εργάσιμης εβδομάδας δεν επηρεάζει καθόλου το κέφι σου και μάλιστα ίσως βγεις το βράδυ με την παρέα σου για να πείτε πως περάσατε το σαββατοκύριακο. Μέσα στη χαλαρή ατμόσφαιρα που επικρατεί ίσως βρει ευκαιρία να σε φλερτάρει ένα ελκυστικό άτομο, φτιάχνοντάς σου κι άλλο τη διάθεση. Τώρα που είναι Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν, καλό είναι να γίνεις κι εσύ πιο εξωστρεφής.
Σε σχέση: Είτε βγείτε με το ταίρι σου, είτε μείνετε σπίτι, το σίγουρο είναι ότι θα ανακαλύψετε πολλούς και ιδιαίτερα ενδιαφέροντες τρόπους για να περάσετε το βράδυ σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μερικές φορές η συναισθηματική σου γενναιοδωρία έρχεται ενάντια στο προσωπικό σου συμφέρον, αν και εξυπηρετεί την ανάγκη σου να δίνεις πολλά για να σε λογαριάζουν παραπάνω. Οφείλεις όμως να βρεις την ισορροπία σου κι ό, τι προσφέρεις να το λαμβάνεις, τουλάχιστον στα ερωτικά, έτσι ώστε ούτε εσύ, ούτε και το άλλο πρόσωπο να έχει παράπονα. Κι επειδή αυτή την εποχή ευνοείσαι καλό θα ήταν να το θυμάσαι.
Σε σχέση: Ένα ευχάριστο δείπνο με το άτομο που αγαπάς, πολλές φορές είναι αξία ανεκτίμητη ακόμα κι αν το τραπέζι δεν αποτελείται από πολυτελή εδέσματα και κρασιά όπως θα ήθελες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο καλός καιρός ή κάποια μελλοντικά σου σχέδια ίσως σε κάνουν να ξεχαστείς για λίγο και να μη σκέφτεσαι ένα άτομο που σου αρέσει. Επειδή είσαι λογικός άνθρωπος κάποια πράγματα τα βλέπεις πολύ πιο απλά και δεν χρειάζεται να τα ταλαιπωρείς πολύ κι εύχεσαι να μπορούσες να του το μεταφέρεις για να ξεπεράσει τους προβληματισμούς του και να πάτε παρακάτω.
Σε σχέση: Ψάχνεις εδώ και μέρες να βρεις την ευκαιρία να μιλήσεις στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σκέφτεσαι κι ενώ σήμερα το είχες αποφασίσει, ίσως το αναβάλλεις γιατί φοβάσαι μήπως σε παρεξηγήσει και δε θες να χαλάσεις την ηρεμία σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Λίγο καθυστερημένα άρχισε να σε πιάνει η Άνοιξη και οι επιθυμίες σου αρχίζουν να αυξάνονται μέρα με τη μέρα, όπως και η ερωτική σου διάθεση που θα γίνεται εύκολα αντιληπτή και σιγά-σιγά θα προσανατολίζεσαι προς την εύρεση μόνιμου συντρόφου. Πολύ πιθανό να κάνεις ή να σκεφτείς κάποιες αγορές προσωπικών ειδών σήμερα, αφού θεωρείς ότι πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου για να σε προσέξουν κι άλλοι.
Σε σχέση: Ενισχύεται η κτητικότητά σου και θέλεις την αποκλειστικότητα του συντρόφου σου αλλά εξαιτίας του ερωτισμού που υπάρχει επίσης έντονα ανάμεσά σας δε θα πολυφανεί. Απλά πρόσεχε, μην το παρακάνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο 7ος οίκο σου αρχίζει και γεμίζει καθώς Άρης, Σελήνη αλλά και Ήλιος βρίσκονται πλέον εκεί και σε πιέζουν να αρχίσεις να κάνεις πιο ουσιαστικά πράγματα για τα αισθηματικά σου. Η σεξουαλικότητά σου γίνεται πολύ έντονη και η ροπή στις ερωτικές απολαύσεις ασυγκράτητη. Αυτή την εποχή πάντως ίσως γνωρίσεις ένα άτομο σταθερό και αξιόπιστο, που θα σου δίνει δυνατότητα να σκεφτείς το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας πιο μόνιμης κατάστασης.
Σε σχέση: Η σχέση σου γίνεται η πρώτη σου προτεραιότητα και θα φροντίσεις όχι μόνο να μη χαλάσεις την καρδιά του συντρόφου σου αλλά να είσαι βράχος δίπλα του όποτε κι αν σε χρειαστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι πιο συμμαζεμένος/η σήμερα και κάπου σκέφτεσαι ότι καλό θα ήταν να φροντίσεις λίγο περισσότερο την εικόνα που δίνεις προς τα έξω για να μην σε περάσει ένα άτομο που σου αρέσει κι ίσως είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με σένα, επιπόλαιο/η και ανώριμο/η. Όμως αυτό δεν ισχύει γιατί αρέσεις, επειδή είσαι ένας χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος και ανεβάζεις και τους γύρω σου κι αυτό μην το ξεχνάς.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια ασυνεννοησία σήμερα με το ταίρι σου και άλλο να θέλεις εσύ να πεις κι άλλο να καταλάβει. Γίνε πιο επεξηγηματικός/η, αν αντιληφθείς ότι εξέλαβε κάτι τελείως αλλιώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η υπομονή και η καρτερία, δεν είναι ξένες έννοιες σε σένα και ίσως ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς, καθώς εκτός από τη Σελήνη και τον Άρη και ο Ήλιος περνά σήμερα στο φιλικό σου ζώδιο τον Ταύρο. Και κάτι συγκεκριμένο όμως να μη συμβεί αυτές τις μέρες εσύ σιγά-σιγά θα παίρνεις τα πάνω σου και με την χαλαρότητα που θα σε διακρίνει και την έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο όλο και κάτι θα προκύψει.
Σε σχέση: Δεν έχεις καμία όρεξη να χαλάσεις τη διάθεσή σου με ασήμαντα και άνευ νοήματος πράγματα γι' αυτό μάλλον θα λειτουργείς στη σχέση σου πολύ πιο χαλαρά και έτσι θα περνάτε καλύτερα με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια περίοδος ερωτικών απολαύσεων και εφ' όσον δεν έχεις σχέσεις και δεσμεύσεις μπορείς να τη χαρείς ιδιαίτερα και να εξερευνήσεις αρκετές επιλογές που θα σου εμφανιστούν μπροστά σου. Καλό θα ήταν βέβαια να έβρισκες κάτι αξιόλογο, να καταλήξεις και να παραμείνεις εκεί αλλά δε θα σε φάει και το μαράζι, αν δεν σου τύχει. Η ζωή είναι πολύ μικρή και όμορφη και δεν έχεις καμία όρεξη να τη σπαταλήσεις.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να δρομολογήσετε με το σύντροφό σου κάποιες αλλαγές στο σπίτι και να κάνετε αν δεν έχετε κάνει ήδη συγκεκριμένες δουλειές της εποχής, όπως να μαζέψετε και να φυλάξετε χαλιά και βαριά σκεπάσματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα ονειροπολείς και ίσως το μυαλό σου να ταξιδεύει σε ένα άτομο κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει μια κάποια δυσκολία στην επικοινωνία. Προσπάθησε να προσγειωθείς στην πραγματικότητα γιατί άλλα σου λένε, άλλα καταλαβαίνεις και μπορεί να εκνευρίσεις κάποιο συνάδελφο, γνωστό ή συγγενή σου. Αν υπάρχει πάντως συγκεκριμένο πρόβλημα, καλό θα ήταν να τους το πεις, ώστε να κατανοήσουν την κατάστασή σου.
Σε σχέση: Σκέφτεσαι πολύ κάποια πρακτικά θέματα αλλά κίνηση δεν κάνεις για να ασχοληθείς μαζί τους και ίσως ο σύντροφό σου σε πιέσει να ξεκινήσεις να τα διευθετείς γιατί γι' αυτά μιλάς αλλά δεν κάνεις τίποτα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved