Ερωτικό ωροσκόπιο 19/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς και θα είσαι πολύ πιο χαμηλών τόνων σήμερα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έχεις και εσωτερική ηρεμία. Οι επιθυμίες σου είναι έντονες, το ίδιο και η σεξουαλική σου διάθεση που ενδεχομένως δεν είναι εύκολο να τα ικανοποιήσεις όλα άμεσα. Πάντως ο προσωπικός σου μαγνητισμός είναι μεγάλος και θα ελκύσει άτομα του αντίθετου φύλου αν αποφασίσεις να κυκλοφορήσεις το βράδυ. Απόφυγε όμως το πολύ ποτό και ξενύχτι...
Σε σχέση: Μια πολύ ερωτική βραδιά θα είναι η σημερινή για σένα και το ταίρι σου με αμοιβαίες συναισθηματικές εξομολογήσεις, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει και η αποκάλυψη μιας περίπτωσης που ένας από τους δυο σας ζήλεψε αλλά δεν το κράτησε μυστικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σχεδόν με το ξεκίνημα της καινούργιας μέρας, είναι λογικό να σε απασχολεί πολύ η υλική αλλά κυρίως η συναισθηματική σου εξασφάλιση και να κάνεις σκέψεις ότι δεν χειρίζεσαι σωστά τα πράγματα στα ερωτικά σου κι ίσως πρέπει να αλλάξεις τακτική. Πάντως καλό θα ήταν να αποφύγεις αποφάσεις ή επιλογές που «μυρίζουν» συμβιβασμό, γιατί η ευτυχία σου θα είναι προσωρινή.
Σε σχέση: Η απολυτότητα ή, αν θες, το κόλλημα που τρως ορισμένες φορές με κάποια πράγματα δεν εξασφαλίζουν την ηρεμία και τη σταθερότητα της σχέσης σου και είναι συχνά αιτία δυσανασχέτησης και καυγάδων με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να έρχεσαι και στη δική του θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κι αυτό που επιβάλλεται είναι να ξεκουράσεις μυαλό και σώμα, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και πολύ περισσότερο να αποβάλλεις το άγχος που σε διακατέχει το τελευταίο διήμερο. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες και διώξε προσωρινά από το μυαλό σου ένα άτομο που σε αναστατώνει και σου δημιουργεί εκνευρισμό η μη ξεκάθαρη στάση του.
Σε σχέση: Αντί να προσπαθείς, χρησιμοποιώντας διάφορα παραδείγματα να πείσεις το ταίρι σου για μια υπόθεση, καλύτερα να είσαι στο 1+1 κάνουν 2 γιατί αλλιώς το μπερδεύεις και οι παρεξηγήσεις δε θα αργήσουν να εμφανιστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Συμβαίνουν πολλά στη ζωή σου και σήμερα θα θελήσεις να μοιραστείς κάποια από αυτά με πιστούς σου φίλους που εμπιστεύεσαι την κρίση τους. Ιδίως σε ένα ερωτικό θέμα που αντιμετωπίζεις, η γνώμη τους και η συμβουλή τους, αν γίνεται, είναι πολύ σημαντική για σένα γιατί εμπλέκεσαι συναισθηματικά κι ίσως κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα δεις ξεκάθαρα ή τα εξειδανικεύεις.
Σε σχέση: Η σημερινή ηρεμία, ίσως μετά την καταιγίδα, σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου και να απολαύσεις τη συντροφιά του πιο ξένοιαστος/η, γνωρίζοντας ότι η αυριανή μέρα θα σε ξαναβάλει στο μαγκανοπήγαδο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Στην ερωτική σου ζωή υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις που κανονικά θα έπρεπε να είχες αλλάξει ήδη την κατηγορία στο status σου. Εντούτοις σήμερα ίσως έχεις την αίσθηση ότι καταλήγεις με μια τρύπα στο νερό και δεν μπορείς να εξηγήσεις το γιατί. Σίγουρα έχεις πέραση, αυτό διακρίνεται εύκολα από τα βλέμματα που συγκεντρώνεις πάνω σου, αλλά μάλλον κάτι κάνεις λάθος στην πορεία και επιστρέφεις στο σημείο εκκίνησης. Βρες το πριν είναι αργά!
Σε σχέση: Είσαι λίγο στον κόσμο σου σήμερα και ενδεχομένως να είναι μάλλον επιλογή σου καθώς νιώθεις ότι καμιά φορά χρειάζεται να αφήνεις να σου ξεφεύγουν πράγματα στη σχέση σου για να μην αναστατώνεσαι, ειδικά αν είναι μικρά κι ασήμαντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις σαφή και ξεκάθαρη εικόνα μιας κατάστασης στα ερωτικά σου. Παρότι τα συναισθήματά σου είναι έντονα νιώθεις ότι υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζεις γι' αυτό και οι αμφιβολίες σου για ένα πρόσωπο μεγαλώνουν και σου δημιουργούν ένα κράτημα και έλλειψη εμπιστοσύνης. Καλό είναι πάντως να φυλάξεις τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά, παρά να πιαστείς στα δίχτυα του και μετά να μην μπορείς να ξεφύγεις.
Σε σχέση: Αν και εκλογικευμένο ον, δε σταματάς να ονειρεύεσαι και να επιζητάς το καλύτερο και στη σχέση σου και απογοητεύεσαι όταν βλέπεις ότι απέχεις ακόμα από το τέλειο. Αν έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε αγαπά και σε νοιάζεται, όλα τα άλλα θα τα φτιάξεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορείς άνετα σήμερα να «παραμυθιάσεις» ένα πρόσωπο που σου αρέσει και να του ενισχύσεις την επιθυμία του, καθώς ο ερωτισμός σου είναι έντονος και η γοητεία σου μεγάλη. Δεν είναι ανάγκη να πεις ψέματα, αλλά καμιά φορά η απόκρυψη της αλήθειας ή του παρελθόντος είναι στοιχεία που βοηθούν στο να σχηματιστεί μια εικόνα λίγο πιο όμορφη απ' ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Και ο έρωτας έχει ανάγκη την ωραιοποίηση.
Σε σχέση: Και να υπερβάλλεις στα λόγια αγάπης προς το ταίρι σου και να το παινέψεις λίγο παραπάνω δεν βλάπτει. Που και που θέλει μια τόνωση το Εγώ του, ιδίως όταν βλέπεις ότι αυτόματα τονώνεται και η ερωτική του διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη είναι ήδη στον 7ο οίκο σου, στον Ταύρο και σε συνδυασμό με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα εκτός του προσωπικού σου μαγνητισμού που είναι αναμφισβήτητος, μπορείς κάλλιστα να καλλιεργήσεις κι ένα μύθο γύρω από το όνομά σου προκειμένου να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου που θέλεις. Στήσε τον ιστό σου με υπομονή και δεξιοτεχνία και περίμενε το «θύμα» σου να πιαστεί.
Σε σχέση: Σήμερα θα στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου στη σχέση σου είτε λόγω κάποιου γεγονότος που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με το σύντροφό σου, είτε γιατί απλά αισθάνεσαι την ανάγκη να σε στηρίξει ηθικά και ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο οίκο σου κάνει τετράγωνο σήμερα με τον Ποσειδώνα και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι έχεις πιαστεί κορόιδο. Χωρίς να έχεις απτά στοιχεία στα χέρια σου, νιώθεις ότι ένα άτομο που σου αρέσει και υπάρχε ένα φλερτ μεταξύ σας σου λέει ψέματα ή από τα μισόλογα και τη στάση του συμπεραίνεις ότι κατά κάποιο τρόπο σε εκμεταλλεύεται. Πάντως χωρίς αποδείξεις μην αποφασίσεις τίποτα γιατί μπορεί να πέφτεις έξω.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου ίσως σε πείσει να αλλάξετε ή να βελτιώσετε το χώρο σας και παρότι δεν είσαι από τα άτομα που δίνουν πολύ μεγάλη σημασία, ίσως αρχίσεις να μπαίνεις κι εσύ στο τριπάκι της διακόσμησης και της καλαισθησίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Από τη μια η πραγματίστρια Σελήνη στον Ταύρο σε αναγκάζει να κινείσαι ερωτικά με βάση κάποια δεδομένα κι από την άλλη η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σε καλούν να πιστέψεις στο όνειρο. Λογικότατο λοιπόν είναι να βρίσκεσαι σε δίλημμα και να μην ξέρεις σήμερα τι να κάνεις, ιδιαίτερα αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο άτομα. Η διαίσθησή σου ίσως είναι αυτή που θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις.
Σε σχέση: Διατηρείς τις επιφυλάξεις σου για κάποια νέα που θα ακούσεις και δε βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα αν δεν υπάρξει επίσημη πληροφόρηση. Εντούτοις θα τα συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί κάτι δε σου κολλάει και χρειάζεσαι την άποψή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις την αίσθηση ότι οι στόχοι που είχες βάλει έχουν πέσει στο κενό, καθώς οι αλλαγές που γίνονται είναι συχνές και συνήθως αποπροσανατολιστικές. Για αλλού πήγαινες κι αλλού καταλήγεις κι αυτό ισχύει και στα ερωτικά σου κι ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις σου δημιουργούν ένα χαμόγελο, άλλες σε αφήνουν με την απορία. Πάντως σήμερα απόφυγε να πάρεις αποφάσεις γιατί είναι πιθανό να βλέπεις μόνο την κορυφή του παγόβουνου.
Σε σχέση: Χουχουλιάρικα, αγαπησιάρικα και σπιτικά θέλεις να περάσεις τη μέρα σου σήμερα με συντροφιά το ταίρι σου, μακριά από έγνοιες και προβλήματα γιατί νιώθεις ψυχολογικά κουρασμένος/η.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα και αν δεν πάνε όλα όπως τα θέλεις, η πραγματικότητα είναι θλιβερή και μίζερη, εσύ δε σταματάς να ελπίζεις ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Ιδίως σήμερα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα διώχνεις τελείως το αρνητικό σενάριο από το μυαλό σου και πιστεύεις ότι αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί το άλλο σου μισό που αναζητάς τόσο καιρό. Εδώ η πίστη μετακινεί και βουνά! Δεν μπορεί να φέρει τον έρωτα στη ζωή σου;
Σε σχέση: Λίγο κρασί, λίγο μουσική, λίγο καλό φαγητό και το σύντροφό σου στο πλάι σου και θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Δε ζητάς πολλά, παρά την γαλήνη σου και να κλείσεις λίγο τα μάτια σου να φανταστείς ότι όλα είναι ιδανικά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved