Ερωτικό ωροσκόπιο 11/4

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/4

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και το βραδάκι μπαίνει στους Διδύμους. Φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις θα σε κάνουν να δεις ακόμα και την ερωτική σου ζωή με άλλο μάτι, πιο ανέμελη και ξένοιαστη ενώ η επικοινωνία σου δε θα είναι τόσο άμεση αλλά θα γίνεις λίγο πιο διπλωμάτης και θα προσπαθείς να πετύχεις το σκοπό σου ή να φέρεις ένα άτομο που σου αρέσει κοντά σου πλαγίως.
Σε σχέση: Θα υιοθετήσεις για περίπου ένα μήνα την άποψη ότι πρέπει να συζητιούνται με το ταίρι σου ακόμα και τα πιο απλά θέματα και μέσα από το διάλογο να βρίσκετε τις λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Σε σκανδαλίζει αυτή η παιχνιδιάρα Αφροδίτη και δε σε αφήνει στην ηρεμία σου, ίσως ρίχνοντας στο δρόμο σου, όχι ένα, αλλά δύο άτομα που το καθένα από αυτά είναι μεν διαφορετικό και σε ελκύουν το ίδιο. Ποιο θα επιλέξεις; Προς το παρόν και τα δύο, φλερτάροντας και δίνοντας το χρόνο στον εαυτό σου να κατασταλάξει χαλαρά σε όποιο πιστεύει ότι θα ταιριάζει περισσότερο στα στάνταρ σου. Γι' αυτό μη βιάζεσαι!
Σε σχέση: Μια αναστάτωση με την καλή έννοια θα φέρει η Αφροδίτη και στα οικονομικά σου, με προτάσεις για επιπλέον κέρδη που όμως πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά και να τη συζητήσεις διεξοδικά με το σύντροφό σου πριν τις αποδεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Εσύ που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου ίσως δεν γευτείς στο έπακρο την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου απέναντί σου και ίσως βάλεις ασυναίσθητα ένα φρένο στη φούρια σου να κάνεις κάποιες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Γενικά όμως θα διώξεις τις πολλές έγνοιες, θα απολαύσεις την προσοχή που θα κερδίζεις σε κάθε σου έξοδο ή επικοινωνία και φυσικά η έλξη που θα ασκείς θα είναι αναμφισβήτητη.
Σε σχέση: Η ανάγκη για ανανέωση και φρεσκάδα στη σχέση σου είναι επιτακτική, γι' αυτό θα αρχίσεις από σήμερα να κάνεις πράγματα, μη χάνοντας χρόνο. Μέχρι και τις αρχές του επόμενου μήνα ενδεχομένως τίποτα δε θα γίνεται, αν προηγουμένως δεν έχει συζητηθεί αναλυτικά μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 12ο ηλιακό σου οίκο, νιώθεις μια μεγάλη λαχτάρα να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε παλιό και φθαρμένο έχεις και να αναζητήσεις το φρέσκο και το καινούργιο στην προσωπική σου και πολύ περισσότερο στην ερωτική σου ζωή. Η σχεδόν παιδιάστικη στάση σου όμως μπορεί να σου προκαλέσει μπελάδες και να γίνεις, ηθελημένα ή όχι, το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γι' αυτό προσοχή!
Σε σχέση: Οι προοπτικές για μια νέα εργασία ή πρότζεκτ είναι πολύ ενθαρρυντικές και μπορεί να απασχολούν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, προκαλώντας τα παράπονα του συντρόφου σου αλλά το κέρδος, αν πάνε καλά τα πράγματα, θα είναι μεγάλο κι αξίζει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Οι ευκαιρίες να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο είναι πολλές, εισχωρώντας σε μια ομάδα με κοινά ενδιαφέροντα και φυσικά, ανοίγματα για καινούργια και πιο συναρπαστικά πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν. Θες-δε θες, λοιπόν θα βγαίνεις περισσότερο και θα είναι πιο εύκολο, εξαιτίας της αμεσότητάς σου, να σε προσεγγίσουν και ερωτικά διάφορα άτομα, ενώ το φλερτ θα γίνει μάλλον το αγαπημένο σου σπορ.
Σε σχέση: Όσο θα ανοίγει ο καιρός, τόσο θα έχεις τη διάθεση να κυκλοφορείς συχνότερα με το ταίρι σου και διάφορες παρέες, αφού θα νιώθεις ξεσηκωμένος/η και θα θέλεις να ξεσκάς από σκοτούρες και προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Χαλαρές, διασκεδαστικές και όμορφες στιγμές σου επιφυλάσσει η Αφροδίτη στους Διδύμους και σου ανοίγει το δρόμο για νέες γνωριμίες ίσως και με μικρότερα ηλικιακά άτομα, που, αν μη τι άλλο, θα σε ξανανιώσουν. Γεγονός πάντως είναι ότι θα αποπειραθείς να πετάξεις από πάνω σου ανασφάλειες, κολλήματα και φοβίες και να βγεις προς αναζήτηση καινούργιων ερωτικών περιπετειών.
Σε σχέση: Ίσως βρεθείς ανάμεσα σε δύο επαγγελματικές προτάσεις και να δυσκολεύεσαι να καταλήξεις ποια θα ήταν η πιο συμφέρουσα όχι μόνο για τώρα αλλά και το μέλλον, γι' αυτό θα κάνεις μια εκτενή συζήτηση και με το σύντροφό σου για να ακούσεις και την άποψή του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Κυρίως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα συμβάλλουν στο άνοιγμα ενός καινούργιου κύκλου γνωριμιών. Θα κάνεις νέους φίλους ή θα βρεις άτομα, ακόμα και παλιούς συμμαθητές, που είχατε χαθεί στο πέρασμα του χρόνου. Δεν είναι, δε, απίθανο να προκύψει κι ένα νέο ειδύλλιο που θα σε ανανεώσει, τόσο σε συμπεριφορά όσο και σε αντιλήψεις που είχες μέχρι πρότινος για πολλά θέματα.
Σε σχέση: Η διάθεσή σου γίνεται ταξιδιάρα και το μυαλό σου ανήσυχο σχεδιάζει νοερά προορισμούς που θα πας ή θα ήθελες να πας με το ταίρι σου και ίσως δειλά-δειλά αρχίσετε να κάνετε τα πλάνα σας για το άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ανανεωτική, δροσερή και αέρινη η Αφροδίτη στους Διδύμους, διεγείρει την περιέργειά σου, τονώνει την σεξουαλικότητά σου, σου δημιουργεί διάθεση για καινούργιες εμπειρίες και σε σπρώχνει σε ερωτικές περιπέτειες. Περισσότερο βέβαια σε ενδιαφέρει να φλερτάρεις, να παίξεις, χωρίς να ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό, πέρα από το να περάσεις καλά και να αποκομίσεις ό, τι παραπάνω μπορείς.
Σε σχέση: Το μυαλό σου θα είναι προσανατολισμένο στο να αυξήσεις τα χρήματά σου και θα εξετάσεις διάφορα ενδεχόμενα για να το καταφέρεις, ακόμα και να δοκιμάσεις κάποια πρόταση του συντρόφου σου που θα σου φανεί ενδιαφέρουσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Όλο σκέρτσο και μπρίο η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και στον 7ο οίκο σου, φέρνοντάς σου χαρά, ερωτισμό, διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο. Εκπέμπεις γοητεία, τραβάς πάνω σου εύκολα κόσμο με το ανάλαφρο στυλ σου και το χιούμορ σου και ίσως έχεις ευκαιρίες για μια καινούργια ερωτική σχέση, με άτομο που θα περνάτε καλά, χωρίς να ζορίζεστε.
Σε σχέση: Ευδιαθεσία, αισιοδοξία και αρκετές ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σου, επιφυλάσσει η Αφροδίτη στους Διδύμους. Θα μιλάτε περισσότερο, θα γελάτε πιο πολύ και ίσως κολλήσετε με ένα καινούργιο ενδιαφέρον που θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αισιοδοξείς ότι κάτι καλό θα γίνει και θα αλλάξει η τύχη στα ερωτικά σου κι ίσως είναι το μυστικό για να πατήσεις μέσα σου το κουμπί και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο χαλαρά. Μπορείς να ξαναμπείς στο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να προθερμανθείς κι ίσως ένα φλερτ στον εργασιακό σου χώρο σου δώσει το έναυσμα και πάρεις τα πάνω σου.
Σε σχέση: Η εργασία σου, αν και θα έχει πολλές επαφές και τρέξιμο κατά κάποιο τρόπο θα γίνει πιο ευχάριστη και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι περισσότερο άνετα κάτι που θα επηρεάσει την συμπεριφορά σου και στη σχέση σου που θα είναι πιο διαχυτική. Ίσως μάλιστα λάβεις κι ένα μπόνους που θα χαροποιήσει ακόμα περισσότερο το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σχεδόν δεν κρατιέσαι αφού είσαι γεμάτος/η πικάντικη διάθεση, ανάγκη για παιχνίδι και φλερτ και χαμόγελα γιατί για σένα θα είναι σαν να μπαίνει τώρα η Άνοιξη. Ο ενθουσιασμός, συνδυασμένος με την ανάγκη δημιουργίας νέων δεδομένων ακόμα και στην ερωτική σου ζωή θα σε συνοδεύει για σχεδόν ένα μήνα και η ευκολία με την οποία θα γνωρίζεις καινούργια άτομα ακόμα και μικρότερης ηλικίας θα είναι μεγάλη.
Σε σχέση: Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων αισθάνεσαι την ανάγκη να ανανεώσεις και τη σχέση σου και ίσως να είστε πιο καλά από ποτέ με το ταίρι σου, αφού συχνά θα βγαίνετε έξω και θα διασκεδάζετε οι δυο σας ή παρέα με φίλους και γνωστούς.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις εύνοια με την Αφροδίτη στους Διδύμους κι όλα γύρω σου θα γίνουν πιο εύκολα, γρήγορα και απλά. Μαζί με το χώρο σου που τον θέλεις πιο χαρούμενο και γεμάτο χρώμα, θέλεις να ανανεώσεις και την ερωτική σου ζωή. Γι' αυτό είναι πιθανό να παρατήσεις ένα άτομο που σε τυραννά και να ξανοιχτείς προς αναζήτηση άλλων πιο χαλαρών και διασκεδαστικών καταστάσεων γιατί ζητούμενό σου είναι να απολαύσεις τις χαρές της ζωής.
Σε σχέση: Ξαφνικά θα αρχίσεις να βαριέσαι και μαζί με το χειμώνα θέλεις να διώξεις και τη μουντάδα του γι' αυτό νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις, να δημιουργήσεις κάτι άλλο, διαφορετικό και πιο φωτεινό που θα αναζωογονήσει τη σχέση σου και θα της δώσει φρεσκάδα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved