Ερωτικό ωροσκόπιο 10/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενώ ξεκινάς καλά τη μέρα από το μεσημέρι και μετά η διάθεσή σου αρχίζει και αλλάζει κι ίσως νιώσεις τύψεις, ενοχές ή μια ανασφάλεια να σε κυριεύει ακόμα και για ένα άτομο που μέχρι χθες ήσουν σίγουρος/η ότι κάτι θα έβγαινε. Διατήρησε την ελπίδα και την πίστη στον εαυτό σου και να θυμάσαι ότι μόνο από σένα μπορείς να αντλήσεις δύναμη.
Σε σχέση: Με το ταίρι σου σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα αναλωθείτε σε ψώνια της τελευταίας στιγμής και αρκετό τρέξιμο. Από κει και πέρα μάλλον θα αρχίσετε να οργανώνεστε για το αναστάσιμο δείπνο κι ίσως κάνετε μια προετοιμασία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη λίγο ακόμα θα είναι στο ζώδιό σου γι' αυτό και ενστικτωδώς, έστω και την ύστατη στιγμή, θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς την εύνοιά της. Ίσως μάλιστα σήμερα κάνεις μια αγορά που θα ενισχύσει την εικόνα σου και την κάνει πιο ερωτική. Πάντως πολύ πιθανό να νιώσεις ένα κράτημα και να μην πεις το «ναι» σε μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει.
Σε σχέση: Αντί να μουρμουράς και να γκρινιάζεις στο σύντροφό σου, πάρε το απόφαση ότι αυτές οι μέρες συνοδεύονται και από έξτρα έξοδα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αποφύγεις ό, τι θεωρείς ότι δεν είναι απαραίτητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το μεσημέρι θα είσαι μέσα στην καλή χαλά αλλά από εκεί και μετά ενισχύεται η αυτοσυγκράτησή σου και μπαίνεις αυτόματα στο πνεύμα της Μ. Παρασκευής, οπότε μάλλον θα επιδείξεις μια σοβαρότητα και θα έχεις υπό τον έλεγχό σου ακόμα και τις επιθυμίες σου. Έτσι κι αλλιώς ένα άτομο σου έχει δημιουργήσει ερωτηματικά και θα πρέπει να αναθεωρήσεις την ανέμελη στάση σου.
Σε σχέση: Πριν αρχίσεις να ξοδεύεις αλόγιστα, κάνοντας τα χατίρια του έτερου ήμισυ καλό θα ήταν να σκεφτείς και το «μετά». Γίνε πιο προσεκτικός/η στη διαχείριση των χρημάτων σου για να συνεχίσεις να έχεις την ίδια άνεση και στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω γίνεσαι πιο προσγειωμένος/η και επιφυλακτικός/η και πολύ πιο συγκεκριμένος/η στις επιδιώξεις και τους ερωτικούς σου στόχους. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ξανασκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να είσαι με ένα συγκεκριμένο άτομο που σε φλερτάρει γιατί είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις ότι δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές σου ανάγκες, παρά την έλξη που σου δημιουργεί.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσουν μνήμες από προηγούμενες, πασχαλιάτικες, οικογενειακές στιγμές και να προσπαθήσεις να πείσεις τον σύντροφό σου να τις αναβιώσετε κατά κάποιο τρόπο, τηρώντας κάποια πατροπαράδοτα έθιμα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μια εσωστρέφεια μπορεί να σε πιάσει και να θέλεις να ξεχάσεις έρωτες και συγκινήσεις και να κάτσεις με τον εαυτό σου, μακριά από όλους, για να ηρεμήσεις. Καλό θα σου κάνει γιατί θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα καθαρίσεις το μυαλό σου. Μετά από μια ενδοσκόπηση, ενδεχομένως να αλλάξεις και γνώμη για ένα άτομο ή για τη στάση σου απέναντί του.
Σε σχέση: Για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή με το ταίρι σου, καλό θα ήταν να κάνετε σήμερα όσες πιο πολλές δουλειές γίνεται και προλαβαίνετε για να μην μαζευτούν όλα για αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα νιώθεις λίγο στενάχωρα αλλά δεν είναι και παράλογο, Μ. Παρασκευή είναι. Εκμεταλλεύσου τη μέρα να οργανώσεις τις δουλειές που έχεις και να κάνεις ίσως κάποιες συνεννοήσεις με τους φίλους σου για το επόμενο διήμερο. Αν η κακοκεφιά σου οφείλεται και σε ένα πρόσωπο που δε θα δεις για διάφορους λόγους, καλό θα ήταν να γεμίσεις το χρόνο σου με ποικίλες δραστηριότητες για να μην το σκέφτεσαι.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να ξεκολλήσεις από τις δουλειές γιατί είναι λογικό να γκρινιάζει συνεχώς το ταίρι σου. Βάλε προτεραιότητες, τέλειωσε όσα περισσότερα μπορείς και ξεκίνα να ασχολείσαι με άλλα, πιο διασκεδαστικά πράγματα μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτό που έρχεται να σου υπενθυμίσει η σημερινή μέρα είναι ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό και το καλό δεν είναι απαραίτητα και πολύ. Το μέτρο είναι το ζητούμενο, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές και εφόσον εσύ αναζητάς τη διάρκεια σε μια ερωτική σχέση κι όχι κάτι προσωρινό, καλό θα ήταν να το τηρείς. Αυτό πρέπει να καθορίζει τις επιλογές σου, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι θα απουσιάζει το έντονο συναίσθημα.
Σε σχέση: Θα πέσεις με τα μούτρα στο πασχαλινό ντεκόρ και θα φροντίσεις να είναι όλα άψογα. Θέλεις να ασχοληθείς με τα θέματα του σπιτιού και θα αγγαρέψεις και το σύντροφό σου να φτιάξετε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποια πληροφορία για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα και ίσως τελικά αποφασίσεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να ασχοληθείς με άλλα πράγματα, αφού αυτές τις μέρες δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Μια συνάντηση ή κουβέντα με γνωστούς ή συγγενικά σου πρόσωπα πάντως θα σου αποσπάσει κάπως την προσοχή.
Σε σχέση: Οι ευκαιρίες, επαγγελματικές και οικονομικές, από δω και πέρα θα αρχίσουν να επανεμφανίζονται και πρέπει να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά, απολαμβάνοντας τις μέρες που ακολουθούν με το ταίρι σου γιατί μετά θα έχεις λίγο χρόνο για να χαρείς τη συντροφιά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι και το μεσημέρι που θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σου όλα θα πηγαίνουν έτσι όπως τα έχεις σχεδιάσει. Από το απόγευμα και μετά θα μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου και θα είσαι πολύ πιο συγκρατημένος/η και σκεπτικός/η για τη μετέπειτα πορεία των ερωτικών σου. Ίσως σήμερα νιώσεις ότι η ανεμελιά σου τελικά σε έβλαψε γιατί έφερε στη ζωή σου άτομα που δεν σου άξιζαν.
Σε σχέση: Θέλεις να πάρεις αλλά και να προσφέρεις στο ταίρι σου υλικά και συναισθηματικά και σήμερα θα σου βγει μάλλον αβίαστα γιατί θα δεις ότι η αντίδρασή του θα είναι η μεγάλη ηθική ανταμοιβή για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεις τα πράγματα ψύχραιμα θα διαπιστώσεις ότι όσους στόχους έχεις θέσει στη ζωή σου, τους πετυχαίνεις και κάθε φορά που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου στο υπενθυμίζει αλλά καλό θα είναι να μην το ξεχνάς στην πορεία, ιδίως στα ερωτικά που μπλοκάρεις και σε πιάνουν ανασφάλειες. Δε χρειάζεται να τυραννάς πολύ τα πράγματα. Σκέψου τι θέλεις και κινήσου ανάλογα για να το πετύχεις, χωρίς να διστάζεις.
Σε σχέση: Έχεις αποφασίσει να αφιερώσεις το χρόνο σου στον άνθρωπό σου και στα πολύ δικά σου άτομα και από σήμερα θα προετοιμάσεις το έδαφος για να μπορέσεις ξένοιαστα να περάσεις όμορφα μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδέχεται σήμερα να κάνεις ένα άτυπο πισωγύρισμα και προσωπικό απολογισμό κι ίσως νιώσεις ότι δεν ήσουν σωστός/η απέναντι σε ένα άτομο που είχες μια ερωτική ιστορία μαζί του. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω στο χρόνο και να το διορθώσεις, οπότε δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, απλά φρόντισε να μην επαναλάβεις στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές.
Σε σχέση: Ίσως δεν έχεις διάθεση σήμερα για πολλές κουβέντες ούτε και με το ταίρι σου, ενδεχομένως γιατί σε έχει καταλάβει ένα άγχος γι' αυτό και θέλεις να μείνεις λίγο μόνος/η να ηρεμήσεις. Μετά θα έρθεις στα συγκαλά σου και θα είσαι και πάλι καλά μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Όλα τα βλέπεις σήμερα πιο ψύχραιμα και προσγειωμένα αλλά όχι απογυμνωμένα συναισθηματικά. Απλά νιώθεις πιο σίγουρος/η και με μεγαλύτερη σύνεση και πιστεύεις ότι αν διατηρήσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα, παράλληλα με τις προσταγές της καρδιάς σου, τότε θα καταφέρεις να γνωρίσεις το σωστό άτομο για σένα και να δημιουργήσεις μια υγιή ερωτική σχέση.
Σε σχέση: Μέρα που είναι σήμερα πρέπει να διατηρήσεις την πίστη σου ότι οι προσπάθειες και η υπομονή σου θα ανταμειφθούν. Θα δεις ότι η στάση σου για πολλά πράγματα θα αλλάξει, θα είσαι πολύ πιο χαρούμενος/η και η σχέση σου θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved