Ερωτικό ωροσκόπιο 9/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με καλή διάθεση είσαι σήμερα μάλλον γιατί νιώθεις ικανοποιημένος/η με τον εαυτό σου και τις μέχρι τώρα εξελίξεις στα ερωτικά σου. Η ενέργειά σου είναι μεγάλη και είναι πολύ πιθανό να μην σε κρατάει το σπίτι και να πας μια βόλτα μόνος/η να περπατήσεις ή με φίλους σου. Η τύχη συνεχίζει να σε ευνοεί και ίσως σου επιφυλάσσει μια καινούργια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ δυνατό.
Σε σχέση: Ίσως σήμερα κάτσετε να συζητήσετε με το σύντροφό σου τα πλάνα σας για τις ημέρες του Πάσχα κι είναι πολύ πιθανό, αν δεν μπορείτε να πάτε κάπου μακριά, τουλάχιστον να κανονίσετε μια μονοήμερη εκδρομή για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο ερωτισμός σου παραμένει ακμαίος, το ίδιο και τα συναισθήματά σου για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά δε νιώθεις και πολύ άνετα να τα εκφράσεις και λόγω της κατάνυξης των ημερών και μιας δικής σου αβεβαιότητας για το αν όντως ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω ή απλά παίζει μαζί σου.
Σε σχέση: Μπορεί να υπάρξουν σήμερα ορισμένες διαφωνίες ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου για κάποιες αγορές που πρέπει να κάνετε για το Πάσχα αλλά επειδή και οι δυο δεν θέλετε να τσακωθείτε τέτοιες μέρες γρήγορα θα βρείτε μια συμβιβαστική λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με Σελήνη στον Τοξότη είναι λογικό να έχεις μια μέρα γεμάτη συναντήσεις, επαφές και κοινωνικές συνέρευσες. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα λάμψει και πέρα από τα οφέλη από κάποιες χρήσιμες γνωριμίες που πιθανόν να αποκομίσεις, θα υπάρξουν και ερωτικά τυχερά αφού η χαλαρή και αισιόδοξη στάση σου θα ελκύσει πολλά άτομα και ίσως ανάμεσά τους να είναι και το πρόσωπο που θέλεις.
Σε σχέση: Με διάθεση να διαλυθούν τα όποια συννεφάκια υπάρχουν στη σχέση σου θα ξεκινήσεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και ενδεχομένως να τραβήξει πολύ αλλά θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος και κάτι καλό θα βγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να ξυπνάς με αισιοδοξία και ελπίδα μέσα σου ότι όλα θα πάνε καλά κι ακόμα κι αν έχεις κάποιο επιπλέον τρέξιμο ή αναμπουμπούλα στη δουλειά δεν θα είναι ικανά να σε πτοήσουν. Η συγκεκριμένη ψυχολογία θα συνοδέψει και τα ερωτικά σου γιατί η πίστη σου είναι δυνατή ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου.
Σε σχέση: Αγάπη, ηρεμία και χαλαρή διάθεση θα νιώσεις σήμερα κι ίσως κάποιες στιγμές πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πόσο τυχερός/η είσαι που έχεις στο πλευρό σου τον άνθρωπό σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου σήμερα είναι αρκετά ανεβασμένη και το αίμα βράζει στις φλέβες σου γι' αυτό και θα επιδιώξεις να επικοινωνήσεις, να βρεθείς με την παρέα σου και να πάτε κάπου έξω να δεις κόσμο. Η αυτοπεποίθησή σου έχει αρχίσει και γίνεται πιο δυνατή και πιστεύεις ξανά στη δύναμη της γοητείας σου γι' αυτό μπορεί να παίζεις και να φλερτάρεις με μεγαλύτερη άνεση, αν και αυτές τις μέρες θα είσαι πιο συγκρατημένος/η.
Σε σχέση: Έχεις χαλαρώσει αρκετά τη συμπεριφορά σου γι' αυτό και περνάς καλά με το σύντροφό σου χωρίς να επιδιώκεις μεγαλεία και πολλές υπερβολές, κάτι που κι αυτός με τη σειρά του θα εκτιμήσει ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια όμορφη μέρα που μπορεί να οφείλεται και στη ζεστή συμπεριφορά ενός ατόμου που σου αρέσει και δε θέλεις για κανένα και τίποτα να τη χαλάσεις. Μπορεί να σε ενοχλεί μια χύμα κατάσταση που βλέπεις να υπάρχει γύρω σου αλλά το να δώσεις παραπάνω σημασία ίσως είναι άσκοπο σήμερα. Έχεις πιο ωραία πράγματα να σκεφτείς και να ασχοληθείς και μάλλον θα κατεβάσεις τα ρολά σου σε όλα τα υπόλοιπα.
Σε σχέση: Αν το ρίξεις στην πλάκα, κάνοντας ενδεχομένως και τα στραβά μάτια σε κάποιες υπερβολές που ίσως κάνει το ταίρι σου ή σε μια αναστάτωση που μπορεί να δημιουργηθεί από μέλη της οικογένειάς σου, τότε η μέρα θα κυλήσει πολύ καλύτερα για σένα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να χαλαρώσεις λίγο ή να ασχοληθείς με την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού, ενδεχομένως και να κάνεις κάποια ψώνια απαραίτητα για να καθαρίσει και το μυαλό σου. Διατήρησε το αισιόδοξο πνεύμα σου και δες με άλλο μάτι τις προοπτικές που σου ανοίγονται στα ερωτικά σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς.
Σε σχέση: Αν θέλεις οπωσδήποτε να συζητήσετε με το σύντροφό σου κάποια πράγματα, μην αρχίσεις να τον κουράζεις με υπονοούμενα. Χαλάρωσε και μίλησέ του χωρίς περιστροφές, διατηρώντας ένα ανάλαφρο στυλ γιατί έτσι θα σε προσέξει περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Συνεχίζουν να γίνονται μέσα σου διάφορες αλλαγές που κατά κάποιο τρόπο νιώθεις ότι σε σπρώχνουν να ξαναπιάσεις από εκεί που είχες αφήσει μια ερωτική σου υπόθεση και να την ξεδιαλύνεις. Η ερωτική διάθεση υπάρχει και η ανεμελιά που διακρίνεις σε ένα άτομο σου δημιουργεί την όρεξη να παίξεις μαζί του αλλά και να κινηθείς κατά τέτοιο τρόπο που να αφήνεις περιθώρια για κάτι πολύ περισσότερο από ένα φλερτ.
Σε σχέση: Ίσως σε παρασύρει ο σύντροφός σου σε κάποια αγορά που δεν είχες σκοπό να κάνεις και να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα απ' όσα υπολόγιζες αλλά έχεις μπει ήδη στον πασχαλιάτικο ρυθμό και έτσι -θες, δε θες- θα το αποδεχτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με το ότι το Πάσχα είναι πλέον προ των πυλών σε σπρώχνει να ριχτείς με τα μούτρα στην περιπέτεια και στην αναζήτηση νέων συγκινήσεων. Αν και θα προσπαθήσεις, θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς από τους τόσους πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίζουν και όπου βρεθείς θα μαζεύεις χαμόγελα και κολακευτικά σχόλια ενώ το ανέμελο και χαλαρό στυλ σου ίσως σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα γνωριμία.
Σε σχέση: Έχεις ήδη καταστρώσει τα σχέδιά σου για να περάσεις τη βραδιά παρέα με το ταίρι σου και περιμένεις πως και πώς να συνεννοηθείτε για το τι θα κάνετε τις επόμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Όσο περνούν οι μέρες τόσο η κούραση σου αυξάνεται και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα χαλαρώσεις λίγο κι εσύ και κυρίως το μυαλό σου που θεωρείς ότι είναι έτοιμο να καεί. Δεν είναι μόνο οι υποχρεώσεις που σε έχουν φορτώσει αλλά και ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά σου φαίνεται κάπως χύμα ή ανεύθυνο όμως είναι πιθανό να βλέπεις την κοινωνική του εικόνα και να μην είναι έτσι στην πραγματικότητα.
Σε σχέση: Κάποια δουλειά θα απορροφήσει αρκετό από το χρόνο σου και ίσως ο σύντροφός σου να σου κάνει παράπονα. Εξήγησέ του ότι καλύτερα να το κλείσεις τώρα, παρά να το έχεις και τις επόμενες μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα έχεις μια διάθεση, παρά το βαρύ mood της ημέρας, να παίξεις στον έρωτα γι' αυτό και ίσως έρθεις πολύ κοντά με ένα άτομο που ενδεχομένως να γνώρισες πρόσφατα μέσω κάποιων φίλων. Βέβαια το ζητούμενο είναι να μην παρασυρθείς από τα λόγια του και βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Φρόντισε πρώτα απ' όλα να περάσεις καλά, χωρίς δεσμεύσεις ή υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις.
Σε σχέση: Ίσως συναντηθείς με το ταίρι σου και ένα φιλικό σας πρόσωπο για να συζητήσετε ένα πρόβλημά του αλλά μετά από αρκετή ώρα μάλλον θα αντιληφθείς ότι τα λόγια σας πάνε χαμένα, το ίδιο και ο χρόνος σας αφού πιστεύεις ότι τελικά θα κάνει του κεφαλιού του.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Αυτές οι μέρες σου ενισχύουν την πίστη και τα συναισθήματά σου είναι ήδη διεγερμένα, οπότε έχοντας φτάσει στη μέση της Μεγάλης Εβδομάδας, ακόμα κι αν κάνεις πονηρές σκέψεις για ένα άτομο που σου αρέσει, θα φροντίσεις να μην ξεμακρύνεις ή να τις διώξεις από το κεφάλι σου. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ψυχική σου γαλήνη και αγαλλίαση και σήμερα θα την κατακτήσεις, αφού είσαι γεμάτος/η θετικότητα και αισιοδοξία.
Σε σχέση: Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να είστε υγιείς και καλά με τον άνθρωπό σου γιατί για σένα είναι το πιο σημαντικό και θα το επιδιώξεις ό, τι κι αν χρειαστεί να κάνεις για να περάσεις όμορφα και σήμερα και όλες τις μέρες που ακολουθούν.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved