Ερωτικό ωροσκόπιο 4/4

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την σημερινή Πανσέληνο – Σεληνιακή έκλειψη οι επιθυμίες, πάθη και εσώτερες ανάγκες θα βγουν στην επιφάνεια με ιδιαίτερη ένταση και πιθανόν να σου δημιουργήσουν τάσεις διεκδίκησης και κατάκτησης άνευ όρων του αντικείμενου του πόθου σου, αν φυσικά υπάρχει. Δεν αποκλείεται επίσης να γίνεις εσύ ο στόχος ενός ατόμου που από καιρό σε θέλει και προσπαθεί να βρει ευκαιρία να σε πλησιάσει. Πάντως καλό είναι να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός/η στις ερωτικές επιλογές σου που αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο άμεσο μέλλον.
Σε σχέση: Η Πανσέληνος γίνεται στον τομέα της σχέσης σου, εγείροντας θέματα, που έχουν να κάνουν με το αν και κατά πόσο είστε οι δυο μαζί ενωμένοι σαν ζευγάρι ή ο καθένας βάζει πάνω απ' όλα το Εγώ του.Οι εξελίξεις που προμηνύονται θα είναι πολλές και υπάρχει περίπτωση να δοκιμαστείτε αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συγκεκριμένη Πανσέληνος σε επηρεάζει περισσότερο ψυχολογικά και γι' αυτό κι η διάθεσή σου να κυμαίνεται από το Ζενίθ στο Ναδίρ και το ανάποδο. Ίσως μάλιστα ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις τόσο καιρό και δεν το έχεις ομολογήσει σε κανένα να εντείνει αυτό το σκαμπανέβασμα και να σε ωθήσει να πάρεις μια απόφαση γιατί η κατάσταση αυτή δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί.
Σε σχέση: Χωρίς λόγο κι αφορμή να κάθεσαι να βασανίζεσαι για το αν ο σύντροφός σου είναι πιστός ή συνεχίζει να σε αγαπάει, δεν είναι απίθανο αλλά δε σε ωφελεί πουθενά. Εντούτοις όλο τέτοιες σκέψεις θα κάνεις αυτό τον καιρό και διάφορες υποψίες θα δηλητηριάζουν το μυαλό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Τα πράγματα στα ερωτικά σου μάλλον δεν πάνε όπως τα υπολόγιζες και μάλλον θα σε επηρεάσει αρκετά. Ίσως περίμενες από ένα άτομο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του και αυτό να έχει μια πιο φιλική συμπεριφορά απέναντί σου που δε σου πολυαρέσει και πιστεύεις ότι δεν επιδιώκει κάτι παραπάνω από σένα. Βέβαια οι εκτιμήσεις σου μπορεί να είναι τελείως λανθασμένες, οπότε μη βιάζεσαι να κλείσεις την πόρτα και να πας παρακάτω.
Σε σχέση: Υπάρχει μια συσσωρευμένη ένταση ή συναισθηματική φόρτιση στην ατμόσφαιρα που ενδεχομένως να επηρεάσει τη σχέση σου αφού το ταίρι σου θα έχει μάλλον υπερβολική αντίδραση ή θα παρεξηγείται σε ό, τι προτείνεις ή λες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ψυχραιμία είναι απαραίτητη αυτή την έντονη περίοδο γιατί όπως γνωρίζεις, είσαι ευεπηρέαστος/η έτσι κι αλλιώς σαν παιδί της Σελήνης, πόσο μάλλον όταν γίνεται μια Πανσέληνος – Έκλειψη σε ζώδιο που σε αφορά. Συναισθηματικά λοιπόν, μπορεί να τυφλωθείς από ένα άτομο και να χάσεις μαζί με τα πασχάλια και την ορθή σου κρίση και να μπλεχτείς σε μια κατάσταση που θα τραβήξει αρκετά αλλά θα είναι μάλλον δυσβάσταχτη για το χαρακτήρα σου. Μην αφήσεις τον έλεγχο να σου ξεφύγει.
Σε σχέση: Η κυκλοθυμία σου είναι ικανή να τρελάνει το σύντροφό σου γιατί εκεί που δεν υπάρχει σοβαρή αιτία θα εκρήγνυσαι ή θα αντιδράς έντονα ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα φαίνεσαι τελείως απόμακρος/η ή αδιάφορος/η.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το ότι είσαι δεμένος/η συναισθηματικά από ένα άτομο και οι διαθέσεις σου εξαρτώνται από το τι θα κάνει ή θα πει, δε σου αρέσει καθόλου γιατί θεωρείς ότι έχεις χάσει ήδη το πάνω χέρι. Ίσως λοιπόν αποφασίσεις είτε να απεμπλακείς τελείως και να κρατήσεις αποστάσεις, είτε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μαζί του, αν και το ύφος σου θα είναι κάπως απότομο ή δεικτικό, απόρροια της έντασής σου.
Σε σχέση: Θα ήθελες να έβλεπες μια παραπάνω προθυμία από το ταίρι σου να καταλάβει τις ανάγκες σου στην καθημερινότητά σας και να μην τις μειώνει ή τις εξομοιώνει με άλλων ατόμων γύρω σου. Αυτό σε ενοχλεί πολύ και είσαι αποφασισμένος/η, να του το κάνεις σαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με εσένα ενδέχεται να τα βάλεις αυτή τη φορά και τη μετριοπαθή στάση που συνήθως έχεις απέναντι στα ερωτικά σου. Θεωρείς ότι θα έπρεπε να είσαι πιο αυθόρμητος/η και άμεσος/η γιατί όσο και να θέλεις ένα άτομο, δεν κάνεις κίνηση να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Δεν είναι αργά όμως για να υιοθετήσεις το «ή τώρα ή ποτέ», αν υπάρξει μια νέα γνωριμία. Αρκεί να μην δώσεις στον εαυτό σου χρόνο να το πολυσκεφτεί.
Σε σχέση: Δε χρειάζεται να βγάλεις την συναισθηματική σου πίεση ξοδεύοντας αλόγιστα σε αγορές και πράγματα που σου φαίνονται αναγκαία. Μπορείς κάλλιστα να εκτονωθείς με άλλους πιο ενδιαφέροντες, ερωτικούς τρόπους που θα συνέβαλαν και θετικά στη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου, έρχεται να ολοκληρώσει ένα κεφάλαιο των αισθηματικών σου αλλά όχι και το βιβλίο. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις φόρα και θα έχεις πλέον τη δυνατότητα να ανατρέψεις κάποια κακώς κείμενα που διαιώνιζες από ευκολία ή ανασφάλεια. Εκ των πραγμάτων θα αλλάξεις οπτική, συμπεριφορά και γούστα κι έτσι θα κατευθυνθείς προς επιλογές ατόμων που είναι πιο ειλικρινή, χωρίς φαμφάρες και πρόθυμα να σου προσφέρουν μια ποιοτική ερωτική ζωή.
Σε σχέση: Αν έχεις κάποιες ευθύνες σε ένα θέμα που ταλαιπωρεί τη σχέση σου, καλό θα ήταν να τις αναλάβεις κι όχι να προσπαθήσεις διπλωματικά να τις αποφύγεις ή να τις ρίξεις έμμεσα στο σύντροφό σου. Δρομολόγησε αλλαγές ώστε η κοινή σας ζωή να γίνει καλύτερη και πιο όμορφη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Συχνά το άκουσμα της αλήθειας σε εκνευρίζει και δεν μπορείς να αποδεχτείς το γεγονός ότι κάποιος/α να διαφωνεί μαζί σου. Αυτή η απόλυτη στάση σου όμως θα σε απομακρύνει από το πρόσωπο που σου αρέσει, αφού με τον τρόπο σου θα βάλεις τοίχο και δε θα νιώθει ελεύθερο να πει αυτά που επιθυμεί. Αν οι διαφορές σας δεν είναι τόσο σημαντικές για το χαρακτήρα σου, δείξε μια πλευρά συμβιβαστική κι όχι απορριπτική.
Σε σχέση: Κάποια πράγματα που αφορούν στο ταίρι σου ίσως αποκαλυφθούν και σε επηρεάσουν αρνητικά. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς για να τα διαχειριστείς αλλά καλό θα ήταν να μην το αφήσεις απέξω γιατί έχεις την τάση να σκέφτεσαι το χειρότερο κι αυτό δε βοηθά τη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς και θέλεις κάτι καινούργιο, ενθουσιώδες, περιπετειώδες και συναρπαστικό στην ερωτική σου ζωή αλλά για να το αποκτήσεις μάλλον πρέπει να δώσεις περισσότερο βάρος στον χαρακτήρα και όχι την εμφάνιση ενός ατόμου. Λογικό είναι να σε ελκύει πολύ ένα όμορφο για τα γούστα σου πρόσωπο αλλά συνήθως το συνολικό πακέτο κάνει τη διαφορά, και το περιεχόμενο και το ωραίο περιτύλιγμα. Γι' αυτό μην παρασύρεσαι.
Σε σχέση: Θα έχεις μεγάλη ενέργεια και ησυχία δε θα βρίσκεις γι' αυτό και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, να ασχοληθείς με διάφορα ενδιαφέροντα για να την καταναλώσεις κι ίσως παρασύρεις και το σύντροφό σου στους ρυθμούς σου που θα σε ακολουθήσει πιστά, ακόμα κι αν δεν καίγεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος- έκλειψη αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα σε ξυπνήσει από το λήθαργο που είχες περιπέσει και θα αρχίσει να σου δημιουργεί επιτακτικές ανάγκες στην προσωπική σου ζωή που θα πρέπει να καλύψεις. Γενικά πάντως θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος/η ούτε με τον εαυτό σου, ούτε με τα ερωτικά σου έτσι όπως κυλούν και θα νιώσεις την ανάγκη για καθολική ανανέωση.
Σε σχέση: Μια νέα εποχή ξεκινά στα επαγγελματικά σου που αν είναι καλή ή κακή θα εξαρτηθεί πολύ από τη δική σου στάση και οπτική και ίσως ακολουθήσεις τις συστάσεις του συντρόφου σου και για την ώρα να παραμείνεις εκεί που είσαι για να δεις τι παίζεται, χωρίς βιαστικές αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θες να κάνεις μια στροφή στην ερωτική σου ζωή αλλά δεν ξέρεις προς τα πού και αυτό θα σε προβληματίσει ιδιαίτερα, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον δεν μπορείς να παραμείνεις στην ίδια πορεία. Πρέπει να βάλεις πλώρη είτε για να βιώσεις κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο είτε να παραμείνεις ανεξάρτητος/η από συναισθηματικές δεσμεύσεις και κατ' επέκταση μόνος/η. Αυτό που θα μετρήσει στην απόφασή σου είναι το να ξέρεις απόλυτα τι θέλεις.
Σε σχέση: Η δική σου αλήθεια ίσως διαφέρει από αυτή του συντρόφου σου αφού κάποια πράγματα τα μετράτε τελείως διαφορετικά. Αποδέξου το και βρες λύση να γεφυρώσετε το χάσμα κι όχι να αποδεχτεί το δικό σου τρόπο σκέψης γιατί δεν είναι δίκαιο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με αυτήν την Πανσέληνο – Έκλειψη καλείσαι να επανεξετάσεις τα κριτήριά σου σχετικά με τα άτομα που σε ελκύουν ερωτικά και να ανακαλύψεις τι ακριβώς είναι αυτό που λείπει από σένα και προσπαθείς να το βρεις σε ένα άλλο πρόσωπο. Όταν αποκτήσεις αυτή γνώση θα σου είναι πιο εύκολο να καταλάβεις και το πιθανό λάθος που έκανες στις μέχρι τώρα επιλογές σου που είναι κι η αιτία στο ότι δεν ήσουν στο τέλος ευτυχισμένος/η.
Σε σχέση: Υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν, δε σου αρέσουν ή ειλικρινά απεχθάνεσαι αλλά τα έκρυβες από το ταίρι σου για να μην το στενοχωρήσεις. Ήρθε η στιγμή να τα βγάλεις έμμεσα στην επιφάνεια ώστε να σταματήσεις να τα ανέχεσαι.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved