Ερωτικό ωροσκόπιο 3/4

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/4

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη μπαίνει στον 7ο οίκο σου, το Ζυγό και προετοιμάζεται για την Πανσέληνο του μήνα και ταυτόχρονη έκλειψη, εντείνοντάς σου ανάγκες και επιθυμίες. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, όπως επίσης και οι ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει. Η έλξη σου έτσι κι αλλιώς είναι αδιαμφισβήτητη και γι' αυτό όλα παίζουν σήμερα.
Σε σχέση: Νιώθεις ένταση να συσσωρεύεται στη σχέση σου γι' αυτό θα ρίξεις νερό στο κρασί σου, παρότι δεν το συνηθίζεις και θα πας πάσο για να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις την αισιοδοξία της χθεσινής ημέρας αλλά μια μικρή ανησυχία που αφορά περισσότερο στην έκβαση μιας ερωτικής σου κατάστασης. Ανησυχείς για το αν θα έχει μέλλον ή πως θα το φέρεις έτσι, ώστε να καταφέρεις το άλλο άτομο να πάει με τα νερά σου. Καλό είναι πάντως να μην αγχώνεσαι γιατί αυτή την περίοδο το 'χεις.
Σε σχέση: Για σένα που είσαι δεσμευμένος/η τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και βλέπεις ότι υπάρχει καλή διάθεση κι από την πλευρά του συντρόφου σου, οπότε κι εσύ δεν βγάζεις τη συνηθισμένη σου ξεροκεφαλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Τα συναισθήματά σου για ένα άτομο μπορεί να σε πιέζουν και παρά την προσπάθειά σου να τα ελέγξεις και να μην τα εκδηλώσεις ακόμα, είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατηθείς. Όμως προκειμένου να μην εκτεθείς τελείως, θα κρατήσεις τα προσχήματα και θα αφήσεις να φανεί ότι το ενδιαφέρον σου είναι περισσότερο φιλικό, παρά ερωτικό για να υπάρξει μια άνεση στην επαφή σας.
Σε σχέση: Όσο κι αν σε εκνευρίζει ίσως αναγκαστείς να ξανακάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου για ένα θέμα που θεωρούσες ότι είχε παγώσει ή κλείσει αλλά θα έχεις μια μάλλον συγκαταβατική συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θες το ότι πλησιάζει Πάσχα, θες γιατί ανοίξει ο καιρός; Όποιο κι αν είναι το κίνητρο νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις ή να φτιάξεις κάποια πράγματα στο σπίτι και να προσθέσεις μια χαρούμενη ή γιορτινή πινελιά. Αυτό σου ανεβάζει τη διάθεση και σκέφτεσαι ότι ανάλογες αλλαγές πρέπει να κάνεις και στην ερωτική σου ζωή και να κατευθυνθείς σε πιο ποιοτικές επιλογές.
Σε σχέση: Η οικογένεια του συντρόφου ή η δική σου θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον σας σήμερα είτε γιατί είχατε υποσχεθεί κάτι και πρέπει να το τηρήσετε, έχετε δεν έχετε διάθεση είτε γιατί έχει προκύψει ένα θέμα που πρέπει να διευθετηθεί.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις ανάγκη σήμερα να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο και θα σου δοθεί η ευκαιρία, αφού και Παρασκευή είναι, οπότε ευνοούνται έξοδοι και συναντήσεις. Αν υπάρχει φλερτ με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα πάντως και βρεθείτε ή μιλήσετε αυτές τις μέρες μάλλον τα συμπεράσματα που θα βγάλεις θα είναι φλου και δε θα καταλάβεις αν θέλει κάτι παραπάνω από σένα.
Σε σχέση: Ενδεχομένως τα ακριβά γούστα σου να προβληματίσουν το σύντροφό σου αφού παρότι καταλαβαίνει την ανάγκη σου να ξεχωρίζεις ή την τάση σου για πολυτέλεια, πιέζεται να σε ικανοποιήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που τουλάχιστον εμφανισιακά θα σου κάνει ίσως υπάρξει σήμερα αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν αρκεί για τη δημιουργία και διατήρηση μιας σχέσης. Πάντως δε σε εμποδίζει τίποτα να του δώσεις μια ευκαιρία να σου αποδείξει αν αξίζει ή όχι το χρόνο σου. Αν μη τι άλλο θα αποκτήσεις μια νέα εμπειρία και θα μπεις στο ερωτικό παιχνίδι.
Σε σχέση: Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα που σε παρασέρνει γι' αυτό θέλεις να αποβάλλεις έγνοιες και άγχη, να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει το ρομαντισμό και τη γοητεία σου, ίσως όμως σου δημιουργήσει και μια συναισθηματική φόρτιση επειδή είσαι μόνος/η. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται αλλά και την πέραση που έχεις και να φροντίσεις να κυκλοφορήσεις γιατί το να κάθεσαι να μελαγχολείς δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Επίσης, μην ανατρέχεις στο παρελθόν αλλά να κοιτάς το μέλλον και τις προοπτικές που ανοίγονται.
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα είναι αρκετά ερωτική και θα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να έρθετε πολύ κοντά κάνοντας διάφορα πράγματα μαζί που σας γεμίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις μια κούραση σήμερα και θα ήθελες να μείνεις μόνος/η για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου αλλά και να καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου ώστε να σκεφτείς καλύτερα, χωρίς περισπασμούς και επιδράσεις, μια ερωτική σου υπόθεση που σε προβληματίζει. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να μη χάνεις την πίστη σου ότι τελικά θα καταφέρεις αυτά που επιθυμείς.
Σε σχέση: Το πρόγραμμά σου παρότι είναι αρκετά φορτωμένο δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στα σχέδια που έχεις κάνει με το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να συνδυάσεις τη δουλειά με τη διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Θα το ρίξεις έξω σήμερα γιατί έχεις ανάγκη να περάσεις καλά χωρίς σκοτούρες και προβλήματα γι' αυτό και η παρέα που θα επιλέξεις θα έχει πολλά από τα δικά σου στοιχεία, του γέλιου, της πλάκας και του παιχνιδιού. Ίσως με αυτό τον τρόπο θέλεις να ξεχάσεις για λίγο ένα άτομο που σου αρέσει αλλά δεν ξέρεις να ενδιαφέρεται ή όχι για σένα, αφού τα μηνύματα που στέλνει είναι αντιφατικά.
Σε σχέση: Σήμερα ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ο σύντροφός σου είναι καλό να είναι και φίλος σου, όχι βέβαια τόσο ώστε να χαθεί το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά σας αλλά για να περνάτε καλά και να διασκεδάζετε ο ένας με την παρέα του άλλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ευκαιρίες σαφώς υπάρχουν στα αισθηματικά σου αλλά πρέπει κι εσύ να έχεις μια σταθερότητα και να μην πας συνεχώς ένα βήμα μπρος και δυο πίσω από ανασφάλεια. Άσε πίσω σου διάφορες φοβίες και προσπάθησε να παραμείνεις εστιασμένος/η στην δημιουργία μιας καλής ερωτικής ζωής. Και πάνω απ' όλα βρες την ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου γιατί συνήθως ρίχνεις βάρος στα πρώτα.
Σε σχέση: Αν κάτι έχετε κανονίσει με το ταίρι σου για το βράδυ, φρόντισε να είσαι απίκο γιατί υπάρχει πιθανότητα ένα θέμα στη δουλειά να σου φάει χρόνο και μετά να μην έχεις διάθεση παρά μόνο να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ένα ταλέντο στην επικοινωνία σήμερα να «τουμπάρεις» και το πιο δύσκολο άτομο και να καταφέρεις το στόχο σου, οπότε μην το αφήσεις να πάει χαμένο. Αν υπάρχει κάποιος/α που σε ενδιαφέρει βρες ένα τρόπο ανάλαφρο να τον/ην πλησιάσεις χωρίς να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα κρύβεις. Μια φιλική επαφή ανοίγει πολλές κλειδωμένες πόρτες.
Σε σχέση: Μια ρομαντική βόλτα μια μέρα πριν την Πανσέληνο, είναι ό, τι πρέπει για σένα και το ταίρι σου. Και δε χρειάζεται να πεις ή να κάνεις κάτι υπερβολικό, απλά να έχεις τη διάθεση να μοιραστείς όμορφες στιγμές μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις την ανάγκη μιας σταθερής σχέσης στη ζωή σου που θα μπορείς να μοιράζεσαι προσωπικές στιγμές με το άτομο που είσαι. Σίγουρα όμως δε θα κάνεις συμβιβασμούς τέτοιους, ώστε να είσαι κάπου που δε σε γεμίζει συναισθηματικά, για να μην είσαι μόνος/η. Μη χάνεις την ελπίδα γιατί τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και σύντομα θα βρεις αυτό που αναζητάς.
Σε σχέση: Έχεις μια έντονη ερωτική διάθεση και είναι πιθανό να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα, ώστε το βράδυ να ζήσετε με το ταίρι σου κάτι πολύ όμορφο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved