Ερωτικό ωροσκόπιο 31/3

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αργά αλλά σταθερά η θερμοκρασία ανεβαίνει στην ερωτική σου ζωή, αφού ο Άρης περνά πλέον στο επόμενο ζώδιο, αυτό του Ταύρου, βάζοντας λίγο παραπάνω ηδονή και αρκετές απολαύσεις στις νύχτες σου. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη, το ίδιο κι η διάθεσή σου να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από επίδοξους «κλέφτες» γι' αυτό και θα αναγκαστείς να γίνεις πιο πιεστικός/η και επίμονος/η στη διεκδίκηση ενός ατόμου που θέλεις πολύ και ίσως θεωρείς ότι δικαιωματικά σου ανήκει.
Σε σχέση: Ο ερωτισμός στη σχέση σου θα είναι μεγάλος καθώς οι επιθυμίες και των δύο αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και σας δημιουργούν τη διάθεση να δοκιμάσετε νέες απολαύσεις. Να προσέχεις μόνο με τα χρήματα γιατί οι σπατάλες μπορεί να φέρουν φαγωμάρα...

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: «Καλώς τον κι ας άργησε» θα αναφωνήσεις σήμερα αφού ο Άρης μετά από τόσο καιρό κάνει την εμφάνισή του στο ζώδιό σου. Με επιμονή και τόλμη λοιπόν είσαι αποφασισμένος/η να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ερωτικής σου ζωής ενώ δεν αποκλείεται να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σου με ασκήσεις ή μια διατροφή για να «χτίσεις» σώμα και να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου. Το σίγουρο είναι ότι θα ελκύεις πολύ και αν κάτι σου αρέσει, δεν θα κάνει πίσω με τίποτα.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό με την παρουσία του Άρη στον 1ο οίκο σου να υπάρξουν κάποιες έντονες διαμάχες με το ταίρι σου και τσακωμοί που ίσως σχετίζονται και με οικονομικά θέματα ή ένα ακίνητο και στις οποίες δεν πρόκειται να υποχωρήσεις, αν δεν περάσει το δικό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Θα έχεις μια εσωτερική αναστάτωση που σε συνδυασμό με την αυξανόμενη σωματική κούραση, ενδεχομένως να προκαλέσει την εξάντληση των αντοχών σου και της υπομονής σου. Παρότι θα προσπαθείς να συγκρατείσαι, δε θα είναι εύκολο πάντα, και επειδή η κατάστασή σου θα είναι περίεργη μπορεί να διακόψεις τις επαφές σου με ένα άτομο που κάτι ερωτικό έπαιζε μεταξύ σας αλλά δεν φαινόταν φως στο τούνελ.
Σε σχέση: Υπάρχει πιθανότητα κάποια προσωρινά προβλήματα υγείας να σε ταλαιπωρήσουν γι' αυτό χρειάζεσαι επειγόντως φροντίδα και περιποίηση από το σύντροφό σου. Ακολούθα τις συμβουλές του και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξανακερδίσει τη χαμένη του ενέργεια.

*Ταιριάζετε τόσο πολύ που νιώθεις ότι βρήκες την απόλυτη ευτυχία, αλλά αναρωτιέσαι αν υπάρχουν οι ισχυροί δεσμοί που θα σας κρατήσουν για πάντα μαζί. Μάθε αν η σχέση σας γερή και ανθεκτική στα εμπόδια*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις αυτή την περίοδο ή σε έχει συναρπάσει είναι πολύ πιθανό να μπει ανάμεσα σε σένα και τους φίλους σου και να λογοφέρετε ή να τσακωθείτε. Μπορεί να θεωρήσουν ότι από τη στιγμή που έμπλεξες μαζί του δεν ενδιαφέρεσαι ή είσαι εξαφανισμένος/η και να στην πουν. Καλό θα ήταν να μην αντιδράσεις άσχημα και να τους εξηγήσεις ότι για σένα είναι σημαντικό αλλά και να μην ξεκόβεσαι γιατί αν πάει κάτι στραβά, θα χρειαστείς τη στήριξή τους!
Σε σχέση: Υπάρχει πιθανότητα ένα φιλικό σας πρόσωπο να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και να χρειαστεί εσύ κι ο σύντροφός σου να του συμπαρασταθείτε έμπρακτα οπότε ο χρόνος που θα καταναλώνετε σε εξόδους ή άλλα ενδιαφέροντα να περιοριστεί.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ίσως αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά όσον αφορά στα σχέδιά σου και τους στόχους που είχες θέσει και να αντιληφθείς ότι αρκετά από αυτά είναι μάλλον υπεραισιόδοξα και γι' αυτό απίθανο να πραγματοποιηθούν. Το ίδιο ίσως ισχύσει και στα ερωτικά σου και προκειμένου να καταφέρεις την αλλαγή που θέλεις, να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις ακόμα και για ένα άτομο που ενδιαφερόσουν ή γενικότερα τις επιλογές σου που δεν είχαν στην ουσία να σου προσφέρουν τίποτα.
Σε σχέση: Ένα επαγγελματικό προβλήματα ή ένα θέμα με ένα ανώτερό σου και η ανταγωνιστική του διάθεση απέναντί σου θα σε αναστατώσει πολύ. Όλη αυτή η κατάσταση θα σου φάει χρόνο και ηρεμία και φυσικά θα προκαλέσει μεγάλη ένταση στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Για όσο ο Άρης θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σου θα σε χαρακτηρίζει μια έλλειψη υπομονής και ψυχραιμίας και ίσως ξεκόψεις οριστικά την επικοινωνία σου με ένα άτομο που είχατε ξεκινήσει να μιλάτε και φαινόταν ότι του άρεσες ή γνώρισες πρόσφατα. Ενδεχομένως να σε εκνευρίσει η παθητική στάση του, η αδράνεια ή το ότι έψαχνε στο πρόσωπό σου να βρει παρηγοριά από ένα άλλο πρόσωπο που πληγώθηκε και να θεωρήσεις ότι χάνεις άδικα το χρόνο σου.
Σε σχέση: Θέματα ασυνεννοησίας με το ταίρι σου και παρεξηγήσεις ακόμα και στα αστεία ίσως προκληθούν αυτό το διάστημα και άλλες φορές θα νευριάζεις και θα το κριτικάρεις ενώ άλλες απλά θα σηκώνεις τα χέρια ψηλά και θα κουνάς το κεφάλι απελπισμένα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε σε χαλάει καθόλου που έφυγε ο Άρης από απέναντί σου αφού ένιωθες τόσο καιρό ότι τραβιόσουν σχεδόν από τα μαλλιά να προλάβεις καταστάσεις και εξελίξεις στα ερωτικά σου. Τώρα οι ρυθμοί σου είναι πιο οικείοι ενώ δεν αποκλείεται κάποια γνωριμία που είχες κάνει τις προηγούμενες μέρες να περάσει στο... παρασύνθημα και να υπάρξει ειδύλλιο με πολύ αισθησιασμό και πάθος. Στην αρχή ίσως πέσεις με τα μούτρα αλλά μετά μπορεί να καταπιέζεσαι γιατί θα απαιτεί αποκλειστικότητα.
Σε σχέση: Πρόσεξε να μη δίνεις δικαιώματα με το φλερτ σου που μπορεί να είναι χαλαρό και να μη σημαίνει τίποτα αλλά η ζήλεια και η κτητικότητα του συντρόφου σου αυτή την εποχή θα είναι αυξημένη και ίσως προκληθούν αρκετά σκηνικά μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Άρης περνάει στον Ταύρο σήμερα αργά το απόγευμα και όσο να πεις θα αρχίσεις να νιώθεις τις μηχανές σου να ζεσταίνονται. Η ορμητικότητα και η αποφασιστικότητα που θα επιδεικνύεις αλλά και η μεγάλη επιμονή θα σε κάνουν να μοιάζεις λίγο σαν το σκύλο με το κόκαλο στα ερωτικά σου, που δεν το αφήνει με τίποτα. Σαφώς το «όχι» δεν θα αναγνωρίζεται σαν απάντηση και ίσως αυτό το πείσμα σε στέψει νικητή στην καρδιά ενός ατόμου αφού θα διαπιστώσει ότι ό, τι λες και κάνεις τα εννοείς και με το παραπάνω.
Σε σχέση: Η σχέση σου παρ' όλες τις στιγμές του ερωτικού πάθους που θα υπάρξουν, θα αναστατωθεί από διάφορα περιστατικά και πολλές φορές θα δοκιμαστεί η ψυχραιμία σου ενώ ίσως κι εσύ νιώσεις πως είναι να σε ελέγχουν και να σε στριμώχνουν για παραπάνω εξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να κολλήσεις πολύ άσχημα με ένα άτομο που δεν είναι για σένα ή να είναι ήδη δεσμευμένο και ενώ γνωρίζεις ότι δύσκολα θα γίνει κάτι μεταξύ σας εσύ να επιμένεις και να περιμένεις. Ρίξε περισσότερο το βάρος στα εργασιακά σου γιατί κι εκεί θα υπάρξουν θέματα και αν δεν δείξεις προθυμία και προσοχή, δεν αποκλείεται να τα βρεις μπροστά σου. Αυτό το διάστημα η εργασιοθεραπεία συνιστάται.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να προκύψει η ανάγκη να κόψεις κάποιες κακές συνήθειες ή να αλλάξεις διατροφή για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάτι που θα σου δημιουργήσει νεύρα και θα ξεσπάς στο σύντροφό σου που θα σε παρακολουθεί και θα επιμένει να το τηρήσεις, χωρίς ζαβολιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ πείσμα και θέληση θα επιδείξεις αυτό το διάστημα και θα αρχίσεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου αλλά και τα ερωτικά σου και φυσικά τα προσόντα που χρειάζονται τα έχεις και με το παραπάνω. Έντονη γοητεία, εστίαση στο στόχο και δυναμική προσωπικότητα σε κάνουν ακαταμάχητο/η στα μάτια του αντίθετου φύλου και προκειμένου να βάλεις τις βάσεις για κάτι καινούργιο στη ζωή σου θα τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο.
Σε σχέση: Η ερωτική διάθεση τόσο σε σένα όσο και το ταίρι σου θα είναι μεγάλη και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να νιώθεις ότι πράγματι μπήκε η... άνοιξη και στη σχέση σου, όμως πιθανόν συχνά να σας πιάνει κι ένας χαζός ανταγωνισμός και θα θέλει ο καθένας να γίνει το δικό του κι εκεί να κοντράρεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να κάνεις μια γνωριμία όπου η ερωτική έλξη θα είναι πολύ έντονη αλλά το άλλο άτομο να σε θέλει τελείως δικό του και να μην δέχεται ούτε να σε μοιράζεται με φίλους και παρέες αλλά ούτε και να αφιερώνεις παραπάνω χρόνο στα ενδιαφέροντά σου από ό, τι σε αυτό. Στην αρχή μπορεί να σε κολακέψει όμως η πίεση που θα αισθανθείς θα σου φανεί αφόρητη από ένα σημείο και μετά και θα αναζητήσεις τις παλιές ελεύθερες στιγμές σου.
Σε σχέση: Ένα οικογενειακό πρόβλημα ή ο πιθανός τσακωμός σου με ένα μέλος της, θα αναστατώσει κι εσένα και τη σχέση σου κι ίσως τα βάλεις και με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν υποστηρίξει την άλλη πλευρά, θεωρώντας ότι η στάση σου δεν είναι σωστή.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια γνωριμία από μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή από γνωστό πρόσωπο θα σε συναρπάσει αρκετά αλλά θα διαπιστώσεις στην πράξη ότι παρ' όλη την μεταξύ σας έλξη, οι διαφωνίες στον τρόπο αντίληψης ή σε απόψεις και ιδέες είναι πολύ μεγαλύτερες. Στην αρχή μπορεί να το βρεις ενδιαφέρον αλλά στη συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσετε, χωρίς να προσπαθεί ο ένας να επιβάλλει την άποψή του στον άλλο και θα σας απομακρύνει.
Σε σχέση: Φρόντισε να είσαι όσο πιο σαφής και συγκεκριμένος/η γίνεται στις κουβέντες σου με το ταίρι σου και μην θεωρείς τίποτα αυτονόητο γιατί οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας θα πληθύνουν, το ίδιο και οι τσακωμοί. Το λίγα λόγια και «στο ψητό» να είναι το μότο σου αυτή την εποχή.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved