Ερωτικό ωροσκόπιο 30/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Η εβδομάδα ξεκινά πολύ καυτά και παθιασμένα εξαιτίας του τριγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα και λογικό είναι η λίμπιντό σου να χτυπήσει κόκκινο. Ίσως γίνεις απόλυτος/η, και διεκδικήσεις τα πάντα ή το τίποτα στα ερωτικά σου ενώ δεν αποκλείεται ένα άτομο να σου εξομολογηθεί τα έντονα συναισθήματα που κρύβει τόσο καιρό για σένα και να σε βάλει σε σκέψεις να κάνεις κάτι μαζί του.
Σε σχέση:
Κάποια σκηνικά ζήλειας από το σύντροφό σου είναι πολύ πιθανά αλλά αυτά θα φουντώσουν και το πάθος ανάμεσά σας αφού σε σένα η ένταση λειτουργεί αφροδισιακά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου τριγωνίζει τον Πλούτωνα ενισχύοντας, αν μη τι άλλο, τον αισθησιασμό και τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη αλλά και προς το πρόσωπό σου θα υπάρξουν έντονες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και ίσως μια πρόταση για ραντεβού που θα σου βάλει πονηρές ιδέες στο νου.
Σε σχέση: Το ένστικτό σου λειτουργεί άψογα σήμερα και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να καθησυχάσεις το ταίρι σου που κάνει διάφορα παρατραβηγμένα και αρνητικά σενάρια για ένα θέμα που έχει προκύψει ίσως με κάποιο γνωστό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Για να κερδίσεις ένα άτομο που σου αρέσει ίσως σήμερα αναγκαστείς να περιορίσεις την ανάλαφρη και εξωστρεφή στάση σου και να υιοθετήσεις μια πιο μυστηριώδη και σέξι. Τα υπονοούμενα πρέπει να είναι περισσότερα από τα λεγόμενά σου γιατί έτσι θα οξύνεις την περιέργειά του και θα αρχίσει να σε βλέπει με τελείως διαφορετικό μάτι.
Σε σχέση: Ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά, τα δικά σου ή τα κοινά με το σύντροφό σου ίσως κρύβει περισσότερα από όσα πίστευες αλλά γνωρίζοντας την συνολική εικόνα θα είναι πιο εύκολο να το αντιμετωπίσεις.

*Η κατανόηση του συντρόφου σου και η κατάκτηση μιας καλής συμβίωσης είναι στο χέρι σου. Μάθε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της σχέσης και αντιμετώπισέ τα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ίσως σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που μαζί του θα ζήσεις ένα μοιραίο, μεγάλο έρωτα από εκεί που το είχες ξεγράψει τελείως. Πάντως θα σε επηρεάσει πολύ συναισθηματικά και σαφώς θα είσαι πολύ πιο αποφασισμένος/η και με μεγαλύτερη αντοχή για να παλέψεις και να διακριθείς στο πεδίο της μάχης για την βελτίωση της προσωπικής σου ζωής.
Σε σχέση: Αρκετά έντονη συναισθηματικά θα είναι η επαφή σου με το ταίρι σου και ίσως νιώσεις ότι μακριά του δε θα άντεχες ούτε λεπτό, κάτι που σαφώς κάνει τη νύχτα σας φουλ ερωτική.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Παρότι καίγεσαι για ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και το θέλεις απεγνωσμένα, μάλλον θα κρατήσεις για τον εαυτό σου αυτά τα συναισθήματα και δε θα του τα εκδηλώσεις, όχι γιατί φοβάσαι μην εκτεθείς αλλά για να κάνεις το «παιχνίδι» μεταξύ σας λίγο πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Θα τονίσεις περισσότερο το μυστήριο και θα επιδιώξεις να φουντώσεις το πάθος που κρύβει μέσα του.
Σε σχέση: Η μέρα σε συνεπαίρνει αρκετά και θα νιώσεις την καρδιά σου να πλημμυρίζει από αγάπη για τον σύντροφό σου. Το σπίτι μάλλον θα γίνει η απόλυτα ερωτική σας φωλιά σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάνω που είπες να παραιτηθείς από μια ερωτική σου υπόθεση και να μην το παλέψεις άλλο αφού δεν έβλεπες φως, έρχεται η σημερινή μέρα να σε ξαναγυρίσει άρδην πίσω, με ένα μήνυμα που θα λάβεις ή πληροφορία από ένα γνωστό σου που θα σου λένε ότι βιάστηκες να βάλεις τέλος. Οπότε, η φλόγα που είχε μέσα σου σβήσει, θα αρχίζει να αναζωπυρώνεται.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να ανακαλύψεις σήμερα ότι διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, οφείλονται στα λόγια ή την επίδραση ενός ατόμου από το συγγενικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αναδύεις ερωτισμό και γοητεία κι η ελκτική σου δύναμη είναι τέτοια που μπορεί να τραβήξει κοντά σου ένα άτομο γεμάτο μυστήριο και σεξουαλικότητα. Αν θες να βιώσεις μια παθιασμένη κατάσταση, που θα δοκιμάσει τις αντοχές σου σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Αν πάλι δεν το έχεις, καλύτερα να μην κυκλοφορήσεις σήμερα γιατί προκαλείς και δε θα μπορέσεις να κρατηθείς μακριά από τον πειρασμό.
Σε σχέση: Μια οικογενειακή υπόθεση σήμερα θα ξαναέρθει στην επιφάνεια και θα αναστατώσει εσένα και το σύντροφό σου αλλά θα είναι και η ευκαιρία που έψαχνες να δώσεις ένα οριστικό τέλος και να προχωρήσετε παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σε πάει απίστευτα αυτή η όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, αφού γεμίζεις με δύναμη, θάρρος αλλά και επιμονή. Ο έρωτάς σου για ένα άτομο δυναμώνει και φτάνει στα όρια του πάθους γι' αυτό είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και να τα δώσεις όλα για να το κερδίσεις. Εύκολο δε θα είναι αλλά έτσι κι αλλιώς αν δεν έχει ένα βαθμό δυσκολίας το παιχνίδια δε σε φτιάχνει...
Σε σχέση: Μερικές φορές σε πιάνει τέτοια ζήλεια και κτητικότητα που κάνεις το ταίρι σου να απορεί, αν μη τι άλλο, πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι ορισμένα πράγματα χωρίς να σου έχει δώσει καν το δικαίωμα. Προσπάθησε να ελέγξεις λίγο το μυαλό σου και μην υποκύπτεις τόσο εύκολα στον αρνητισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η μέρα δε σου πηγαίνει και πολύ γιατί δεν είσαι για ολοκληρωτικές καταστάσεις. Το πάθος κι ένταση που επικρατεί στην ατμόσφαιρα μάλλον σε φοβίζει παρά σε διεγείρει γιατί εύκολα θα μπορούσες να πιαστείς στον ιστό της δέσμευσης και μετά να μην μπορείς να ξεφύγεις. Οπότε ασυναίσθητα κρατάς μια επιφύλαξη και δεν ξανοίγεσαι σε ένα άτομο που σου αρέσει, αν δεν επιδιώκεις σχέση.
Σε σχέση: Οι επιθυμίες και οι σεξουαλικές σου ανάγκες είναι πολλές σήμερα γι' αυτό περιμένεις πως και πώς να βρεθείς με το ταίρι σου και το μυαλό σου θα κάνει διάφορα πονηρά σχέδια για το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αν ζητάς τον απόλυτο, τον μοιραίο, τον παθιασμένο έρωτα, τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να παρασυρθείς, χωρίς να προβάλλεις αντιστάσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δεν είναι για ημίμετρα, για ψυχραιμία και λογική. Κυριαρχεί το ένστικτο και ο ερωτισμός και να είσαι αποφασισμένος/η να παίξεις το «όλα ή τίποτα». Ευκαιρίες πάντως σήμερα για να σου συμβεί κάτι ανάλογο έχεις. Η επιλογή είναι δική σου!
Σε σχέση: Το ένστικτό σου είναι πολύ δυνατό σήμερα και ίσως σε προειδοποιήσει ότι μια υπόθεση που αφορά και στη σχέση σου μπορεί να εξελιχθεί αρνητικά γι' αυτό και θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να την προλάβεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Κι εσύ δεν το έχεις και πολύ με τα πάθη και τους μοιραίους έρωτες ίσως γιατί κατά βάθος τρέμεις στην ιδέα ότι ίσως χάσεις την ανεξαρτησία σου εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων που μπορεί να σου προκαλέσει ένα άτομο γι' αυτό και φροντίζεις επιμελώς να κρατάς την ουρά σου απέξω από τέτοιες καταστάσεις. Σήμερα πάντως θα σου γίνει μια κρούση από κάποιο που εδώ και αρκετό καιρό σε θέλει πολύ αλλά δεν το είχες καταλάβει.
Σε σχέση: Εσύ λειτουργείς τελείως διαφορετικά στη σχέση γι' αυτό δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις την κτητικότητα που ενδεχομένως να σου βγάλει σήμερα ο σύντροφός σου, όσο κι αν το προσπαθήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το να προκαλέσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου σήμερα που σου αρέσει θα είναι πολύ εύκολο. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να αρχίσεις νάζια κι άλλα τερτίπια που θα του περάσουν ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα και στο τέλος να σε παρεξηγήσει. Αν δεν είσαι σίγουρος/η για το τι επιδιώκεις μαζί του καλό θα ήταν να μη συνεχίσεις το παιχνίδι, ιδιαίτερα αν ανήκει σε άλλον/η.
Σε σχέση: Υπάρχει περίπτωση σήμερα το βράδυ η επίσκεψη από ή σε ένα φιλικό πρόσωπο να σου αποκαλύψει κουτσομπολιά ή κακεντρεχή σχόλια για σένα ή το ταίρι σου από άτομα που ούτε καν φανταζόσουν και να πληγωθείς.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved