Ερωτικό ωροσκόπιο 26/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η συμπεριφορά σου μάλλον θα αρχίσει να μεταστρέφεται όσο περνάει η μέρα και θα γίνεται πιο ερωτική και διαχυτική, αν και θα υπάρχει μια επιφύλαξη που μεν δε θα είναι εμφανής αλλά δε θα σε αφήσει συναισθηματικά απροστάτευτο/η, απέναντι σε ένα άτομο, ιδιαίτερα αν τώρα έχει ξεκινήσει το ειδύλλιό σας και δεν είσαι ακόμα σίγουρος/η για το τι νιώθει.
Σε σχέση: Σήμερα η περίπτωση να υπάρξουν κόντρες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι μεγάλη, ίσως γιατί αυτήν την περίοδο ο μαγνητισμός σου είναι έντονος και σε φλερτάρουν αρκετά άτομα, προκαλώντας τη ζήλια του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Συναισθηματικά ευάλωτος/η εμφανίζεσαι σήμερα ίσως γιατί φτάνουν στα αφτιά σου πληροφορίες και σχόλια τα οποία, εκτός του ότι σε αδικούν, θεωρείς ότι θα επηρεάσουν τη γνώμη του ατόμου που σε ενδιαφέρει και θα χαλάσουν την εικόνα που έχει αποκτήσει για σένα. Μην το αφήσεις έτσι όμως και προσπάθησε στην πράξη να αποδείξεις τι ισχύει.
Σε σχέση: Η σχέση με ένα συγγενικό σου άτομο πιθανόν να σε επηρεάζει παραπάνω απ' όσο πιστεύεις και αυτό θα στο επισημάνει το ταίρι σου σήμερα γιατί θα διαπιστώσει ότι αναπαράγεις απόψεις ή εκφράσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Βαδίζοντας προς το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας σε καταλαμβάνει προσωρινά ένας προβληματισμός για κάποια οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα που σε πιέζουν να βρεις λύση. Την αδυναμία να ελέγξεις ορισμένες φορές την τσέπη σου και την καρδιά σου και την ευκολία με την οποία ξοδεύεις και ξοδεύεσαι δε θα μπορείς να την εξηγήσεις αλλά αν νιώθεις καλά στο τέλος ίσως δε χρειάζεται κιόλας.
Σε σχέση: Υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση που σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς και να νιώσεις πιο κοντά στο ταίρι σου γιατί έτσι θα είσαι περισσότερο ασφαλής και προστατευμένος/η.

*Έχετε καυγαδάκια και ψιλοκόντρες με το ταίρι σας; Μην απορείτε και μην το παίρνετε κατάκαρδα. Η αστρολογική οπτική δίνει πάντα διεξόδους και μπορείς να τις ανακαλύψεις μέσα από μια ανάλυση της συναστρίας δύο ατόμων*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από σήμερα θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, ωθώντας σε κάποιες κινήσεις βελτίωσης της εξωτερικής σου εμφάνισης που θεωρείς ότι θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και ως εκ τούτου θα έχεις μια άλλη συμπεριφορά και στα ερωτικά και δε θα είσαι τόσο εσωστρεφής. Αυτή την περίοδο ευνοείσαι πάντως και πρέπει να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να πετύχεις το καλύτερο.
Σε σχέση: Προτεραιότητα θα είναι η σχέση σου και ο σύντροφός σου αυτό το διήμερο γι' αυτό και θα επαναφέρεις κάποια ζητήματα που σας απασχόλησαν κι είχες βάλει στην άκρη, με σκοπό την οριστική επίλυσή τους.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ίσως σε πάρει λίγο από κάτω σήμερα ψυχολογικά και αρχίσεις να γκρινιάζεις ή να παραπονιέσαι ότι δε θα βρεις αυτό που ψάχνεις στα ερωτικά σου ποτέ και θα συνεχίζεις να ταλαιπωρείσαι. Καλό θα ήταν όμως, αντί να χάνεις την ελπίδα σου και να σε «πνίγει» το συναισθηματικό δράμα, να αναλάβεις γρήγορα δράση.
Σε σχέση: Ίσως πιεστείς κάπως παραπάνω σήμερα με κάποιες δουλειές και η συμπεριφορά σου στο ταίρι σου να είναι κάπως απότομη ή ευερέθιστη γι' αυτό καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αναζητάς τον έρωτα αλλά δεν μπορείς με άνεση να διαχειριστείς πολύ συναισθηματικές καταστάσεις γιατί αποπροσανατολίζεσαι. Όλα στη ζωή σου τα θέλεις σε μια τάξη γι' αυτό σου είναι δύσκολο να αφεθείς και να ζήσεις αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία μέσα σου χωρίς να στερείσαι τίποτα.
Σε σχέση: Μια συνάντηση με το σύντροφό σου και φιλικό σας πρόσωπο θα είναι πολύ φορτισμένη συγκινησιακά γιατί ενδέχεται να σας εκμυστηρευτεί ένα πρόβλημά του και να ζητήσει την βοήθειά σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις καταλάβει ότι μάλλον εξαρτάσαι σε μεγάλο βαθμό από την ερωτική σου κατάσταση και αν είσαι μόνος/η νιώθεις ότι δεν είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να σου μπαίνουν ιδέες για... εκπτώσεις προκειμένου να είσαι με κάποιο άτομο γιατί έτσι δε θα είσαι ευτυχισμένος/η και συνεχώς θα παραπονιέσαι και θα μιζεριάζεις.
Σε σχέση: Ένα οικογενειακό θέμα δικό σου ή του συντρόφου σου θα σε αναστατώσει αλλά καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ώστε να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το σχόλιο ή το υπονοούμενο ενός γνωστού σου ή συγγενικού σου προσώπου που αφορά σε ένα άτομο θα σε ενοχλήσει πολύ γιατί δε θέλεις να δίνεις λαβές και να ξέρουν οι άλλοι τι κάνεις ή δεν κάνεις στην ερωτική σου ζωή. Καλό θα ήταν με τρόπο να του κόψεις κάθε δικαίωμα ώστε να προστατέψεις την ιδιωτικότητά σου.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το ταίρι σου ίσως θα ήταν καλό να αποφευχθεί, αν βλέπεις ότι το κλίμα μεταξύ σας είναι φορτισμένο και υπάρχει περίπτωση να γίνει χειρότερο, αν θίξεις ευαίσθητα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Διανύεις μια έντονη περίοδο που ίσως σου δημιουργεί και εσωτερικές συγκρούσεις γιατί από τη μια θέλεις κάτι σταθερό στη ζωή σου και να μην είσαι από δω και από κει, από την άλλη όμως φοβάσαι ότι δε θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις ευθύνες και τις απαιτήσεις μιας μόνιμης σχέσης. Όλα αυτά σε κάνουν να λειτουργείς αλλοπρόσαλλα απέναντι σε ένα άτομο που θέλεις πολύ.
Σε σχέση: Ένα μικρό δωράκι στο σύντροφό σου ίσως λειτουργήσει κατευναστικά και χαλαρώσει την ένταση που υπάρχει ανάμεσά σας κι αυξήσει την ερωτική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Από το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον 7ο οίκο σου και έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί. Εντούτοις, τα μάτια σου θα τα έχεις δεκατέσσερα και δε θα αφήσεις την παρόρμησή σου να σε παρασύρει. Έχεις την αίσθηση ότι αυτή την εποχή κάτι καλό θα γίνει, οπότε δε χρειάζεται να σε πιάσει πρεμούρα να επιλέξεις αλλά να δεις όλες τις προοπτικές που υπάρχουν και να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.
Σε σχέση: Έχεις την αποδοχή του συντρόφου σου και τη στήριξή του και δεν πρέπει να το αμφισβητείς αλλά δε σημαίνει ότι θα αποφασίζεις μόνος/η σου κι αυτός θα σε ακολουθά τυφλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Τελευταία αισθάνεσαι μια ανασφάλεια στα εργασιακά σου και αυτό δε σου επιτρέπει να ασχοληθείς ή να σκεφτείς κάτι άλλο πέρα από τη δουλειά σου, όχι γιατί φοβάσαι μήπως ξεβολευτείς αλλά γιατί δεν ξέρεις ακριβώς ποιο θα είναι το επόμενο βήμα κι αν σε συμφέρει. Πάντως αν σου κάτσει η ευκαιρία με ένα άτομο που σου αρέσει μην τη χάσεις.
Σε σχέση: Κάποιο θέμα του παρελθόντος έρχεται ξανά στην επιφάνεια και σε αναγκάζει να το αντιμετωπίζεις αλλά θέλοντας και μη θα σε επηρεάσει κι ίσως είσαι κάπως πιο απότομος/η ή απόμακρος/η με το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια συνάντηση με τους φίλους σου θα σου κάνει καλό γιατί θα χαλαρώσεις και θα ξανοιχτείς μαζί τους, συζητώντας ένα ερωτικό σου θέμα που νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Σίγουρα επειδή είναι πιο αντικειμενικοί μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πλευρές που μέχρι τώρα δεν γινόταν. Έτσι, και καλά θα περάσεις και θα βρεις και τη λύση που έψαχνες.
Σε σχέση: Υπάρχει έντονο το ρομαντικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κι ίσως θελήσετε να πάτε κάπου οι δυο σας να ξεσκάσετε και να ξαναζωντανέψετε τον έρωτά σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved