Ερωτικό ωροσκόπιο 22/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 22/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ήλιος και Σελήνη συνεχίζουν την προέλασή τους στο ζώδιό σου, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι μέσα στην ενέργεια και η διάθεσή σου είναι να σταματήσεις τις σκέψεις και να αρχίσεις τις πράξεις. Ενδεχομένως μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση να είναι επιβεβλημένη αφού θα συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σου και με άλλο αέρα θα ριχτείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες.
Σε σχέση: Το φλογερό ταμπεραμέντο και το πάθος σου ίσως δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στο ταίρι σου που αν είναι ξεσηκωτικές ερωτικά δεν πειράζει, αρκεί να μην καταλήξουν σε καυγάδες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο να πούμε, ήρεμος/η δεν θα είσαι σήμερα, αφού ο νους σου συνεχώς θα γυρνά σε ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά κι ίσως γνώρισες πρόσφατα. Θα προσπαθήσεις να βρεις έμμεσους τρόπους για να το πλησιάσεις αλλά μάλλον δεν συνιστάται αυτή την περίοδο. Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις την ευθεία προσέγγιση.
Σε σχέση: Σε συνεργασία με το σύντροφό σου σήμερα θα αδράξεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες δουλειές του σπιτιού που συνεχώς ανέβαλες, εξαιτίας του άστατου καιρού ή της σωματικής σου κούρασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Δε χρειάζεται να σε πιάνει η βιασύνη ή η ανυπομονησία και να θέλεις να διευθετήσεις όλα τα προσωπικά σου θέματα σε μια μέρα. Όσο κι αν νιώθεις την ανάγκη να βιώσεις νέες συγκινήσεις και να πάρει η ερωτική σου ζωή πιο συναρπαστική τροπή, στην προκειμένη φάση καλό θα ήταν να επιδιώξεις γνωριμίες που προέρχονται από συγκεκριμένο κύκλο φίλων ή γνωστών.
Σε σχέση: Η συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου ίσως είναι αρκετά απότομη ή περίεργη απέναντί σας και θα προβληματίσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου που ίσως προσπαθήσετε έμμεσα να μάθετε τι συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αμφιβάλλεις αν είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις με ένα άτομο που ακόμα δεν ξέρεις πολλά πράγματα γι' αυτό και η στάση σου θα είναι μάλλον επιφυλακτική. Ωστόσο, αν ειλικρινά σε ενδιαφέρει, ψάξε να βρεις μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο από το οποίο θα μπορούσες να πάρεις πληροφορίες σχετικά με την ερωτική του κατάσταση ή το χαρακτήρα του.
Σε σχέση: Η διαίσθησή σου ίσως σου λέει να περιμένεις και να μην αποδεχτείς μια πρόταση στα επαγγελματικά σου, ενώ ο σύντροφός σου υποστηρίζει ότι κινδυνεύεις να χάσεις την ευκαιρία αν χρονοτριβείς. Εσύ να ακολουθήσεις αυτό που λέει το μέσα σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν αν μπορείς να πας μια βόλτα, να αναπνεύσεις καθαρό αέρα, να αλλάξεις παραστάσεις και να καθαρίσεις το μυαλό σου από έγνοιες και άγχη. Το καλύτερο θα ήταν να έχεις κάποιους φίλους σου μαζί, ώστε να κρατάς το νου σου απασχολημένο για να μη σκέφτεται καθόλου ένα άτομο που θέλεις και δεν έχεις ή σε παιδεύει με τη στάση του.
Σε σχέση: Το να προσπαθήσεις να επιβάλλεις στο ταίρι σου την άποψή σου θα δημιουργήσει ένταση και κόντρες. Καλό θα ήταν απλά να αναφέρεις τη διαφωνία σου, αν υπάρχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καμιά φορά είναι καλύτερο να λειτουργείς αυθόρμητα και χωρίς πολύ σκέψη γιατί όσο τα σκέφτεσαι και τα ξανασκέφτεσαι, τόσο αναθεωρείς και μετανιώνεις για το τι πρέπει να κάνεις με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Ρισκάρισε να κάνεις το πρώτο βήμα να το πλησιάσεις και θα δεις που το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει γιατί η αντίδρασή του, μετά την αρχική έκπληξη, θα είναι θετική.
Σε σχέση: Αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να κάνεις επεμβατικές κινήσεις στα οικονομικά σας γιατί βλέπεις ότι ο σύντροφός σου είναι μάλλον επιρρεπής σε έξοδα που κρίνεις άσκοπα ή περιττά.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου, στον Κριό, σου βγάζει μια ορμητικότητα και μαχητικότητα και σου ενισχύει τη διάθεση να παλέψεις για ένα έρωτα, εφ' όσον νιώθεις ότι υπάρχει χημεία και από τις δυο πλευρές. Γεγονός είναι ότι θα κάνεις ό, τι είναι δυνατό για να έρθετε κοντά, αφού πιστεύεις ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, το άτομο θα αντιληφθεί πόσο δυνατά είναι τα συναισθήματα και δε θα μπορέσει να αντισταθεί.
Σε σχέση: Σε έχει πιάσει η όρεξη, ελέω Άνοιξης, να κάνεις διάφορα πράγματα, όμως καλό θα ήταν να τα συζητήσεις με το σύντροφό σου κι όχι να τον αναγκάζεις να έρχεται μαζί σου ή να τα αποδέχεται χωρίς σχόλια γιατί δημιουργείς δυσαρέσκεια αντί για ευχαρίστηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μεγάλη ενέργεια που νιώθεις σήμερα μπορεί να σε ωθήσει στο να κάνεις διάφορα πράγματα στο σπίτι ή να κλείσεις επιτέλους κάποιες εκκρεμότητες. Το μυαλό σου ωστόσο θα γυρνάει και σε ένα άτομο που σου αρέσει και ίσως εκμεταλλευτείς την χαλαρότητα της ημέρας για σκεφτείς με ηρεμία πως θα μπορούσες να το πλησιάσεις, χωρίς να εκτεθείς.
Σε σχέση: Θα ήθελες σήμερα να μην πας πουθενά και να καθίσεις σπίτι σου να ξεκουραστείς, ωστόσο το ταίρι σου δεν φαίνεται να συμφωνεί και ίσως σε πείσει να πάτε έστω μια μικρή βόλτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ήδη αρχίσει να ξαναβρίσκεις τη χαρά και την αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζουν γι' αυτό είσαι μέσα στη θετική ενέργεια και ελπίζεις ότι μια ερωτική σου υπόθεση θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εντούτοις, καλό θα ήταν να κινήσεις κι εσύ λίγο τα νήματα και να μην περιμένεις μόνο από την τύχη. Συν Αθηνά που λέμε...
Σε σχέση: Τώρα που ανοίγει ο καιρός ίσως κάνετε διάφορα σχέδια με το ταίρι σου για το πώς θα περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας ενώ η πιθανότητα να ξεκινήσετε ένα χόμπι από κοινού είναι μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν τρελαίνεσαι, αν δεν ξεσηκώνεσαι συναισθηματικά με ένα άτομο, τότε δεν λέει να είσαι μαζί του στην παρούσα φάση. Το να βγαίνετε ραντεβού και να μιλάτε λες και είστε κοινοί γνωστοί, το μόνο που σου προσφέρει είναι μια ευκαιρία να πας κάπου και να μην κάθεσαι σπίτι σου να βαριέσαι. Χάνεις το χρόνο σου, χάνεις και ευκαιρίες να βρεις κάτι που όντως θα σε εξιτάρει.
Σε σχέση: Θα αφήσεις κατά μέρος τα επαγγελματικά και θα καταπιαστείς με τα του σπιτιού σήμερα. Ίσως μαγειρέψετε με το ταίρι σου ένα ωραίο γεύμα ή τελικά αποφασίσετε να φάτε έξω, αν έχει ωραίο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδέχεται να επικοινωνήσεις ή να συναντηθείς τυχαία με κάποιο άτομο που είχες τελευταία στο μυαλό σου και προσπαθείς να το προσελκύσεις. Με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που σε διακρίνει θα του εκφράσεις τις σκέψεις σου και θα διαπιστώσεις ότι θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σου. Ίσως μάλιστα σου προτείνει να βγείτε.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων για το ταίρι σου. Μπορεί να λέγονται από ζήλεια ή ανταγωνισμό, οπότε γιατί να τα αφήνεις να σου χαλούν τη διάθεση;

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να μην κάνεις του κεφαλιού σου με ένα άτομο που σου αρέσει, ιδιαίτερα αν αντιλαμβάνεσαι κατά βάθος ότι δεν είναι του χεριού σου. Αν βλέπεις ότι δεν σου δίνει την απαραίτητη σημασία ή ο χαρακτήρας του δεν είναι δοτικός όπως εσύ θέλεις, καλύτερα να υποχωρήσεις τώρα, παρά να απογοητευτείς μετά. Έχεις τις ευκαιρίες να βρεις κάποιο που να είναι στα μέτρα σου.
Σε σχέση: Έντονα συναισθήματα και μοναδικές ερωτικές εμπειρίες θα βιώσεις με το ταίρι σου σήμερα, ξεχνώντας ακόμα κι ένα οικονομικό θέμα που σε βασανίζει το τελευταίο διάστημα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved