Ερωτικό ωροσκόπιο 20/3

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/3

Κριός
Ελεύθερος/η: Λίγο πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιό σου και καλωσορίσουμε κι επίσημα την Άνοιξη έχουμε μια Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη που βέβαια εσένα δε σε επηρεάζει άμεσα αλλά θα είναι επιβαρυντική για την ψυχολογία σου ίσως γιατί καλείσαι να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε ένα κεφάλαιο της ερωτικής σου ζωής και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο.
Σε σχέση: Αλλάζουν τα δεδομένα στα εργασιακά σου κι ίσως αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε αυτά στερώντας αρκετό χρόνο τόσο για πράγματα που έκανες για σένα όσο κι από το ταίρι σου.

Ταύρος
Ελεύθερος/η: Με τη Νέα Σελήνη-έκλειψη να γίνεται στον 11ο ηλιακό οίκο σου είναι πολύ πιθανό να βάλεις ένα στοπ σε κάποιες φιλικές σου σχέσεις, αν διαπιστώσεις ότι μάλλον έχεις γίνει εκμεταλλευόμενο είδος. Επηρεασμένος/η κι από κάποια άλλα γεγονότα ίσως επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις κι από ένα πρόσωπο που σου άρεσε αλλά τώρα δεν βλέπεις να υπάρχει εξέλιξη.
Σε σχέση: Η ενασχόλησή σου με μια ομάδα ή ένα ενδιαφέρον ίσως γίνει η αφορμή για διαμάχες και παράπονα από το σύντροφό σου ότι σε έχουν απορροφήσει πλήρως και δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτα άλλο.

Δίδυμοι
Ελεύθερος/η: Δεν μπορείς να χαλαρώσεις με αυτή τη Νέα Σελήνη – έκλειψη και κρατάς τις επιφυλάξεις σου ακόμα και για ένα άτομο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Παρά τα συναισθήματα που τρέφεις γι' αυτό θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σε πράξεις και λόγια προσπαθώντας να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις εσύ γι' αυτό δεν θα υπάρχει αυθορμητισμός από την πλευρά σου και γρήγορα θα σε κουράσει.
Σε σχέση: Προσπάθησε να δεις από μια άλλη ματιά μια επαγγελματική πρόταση που ίσως σου γίνει και ερεύνησέ τη αρκετά πριν την αποδεχτείς γιατί οι συνέπειες της μπορεί να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη σχέση σου, εκτός από σένα.

*Η κατανόηση του συντρόφου σου και η κατάκτηση μιας καλής συμβίωσης είναι στο χέρι σου. Μάθε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της σχέσης και αντιμετώπισέ τα*

Καρκίνος
Ελεύθερος/η: Τα απόνερα αυτής της Νέας Σελήνης θα παρασύρουν κι εσένα γιατί θα αντιληφθείς ότι έχεις καταπιεστεί αρκετά από τη γνώμη συγγενών και γνωστών σου και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό ακόμα και τις ερωτικές επιλογές σου. Επειδή όμως εσύ είσαι αυτός/η που στο τέλος λούζεται τις συνέπειες, θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου κι ας έρχεται σε κόντρα μαζί τους.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου ίσως ζητήσει να αραιώσεις τις επαφές ή τις πολλές συζητήσεις για τα προσωπικά σας με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου γιατί παίρνουν θάρρος και του κάνουν και συστάσεις.

Λέων
Ελεύθερος/η: Συγκρατημένη αισιοδοξία σου δημιουργεί αυτή η Νέα Σελήνη – έκλειψη και αυτό γιατί ενώ έχεις κάποιες θετικές ενδείξεις για ένα άτομο που σου αρέσει, παράλληλα έχεις και μια φοβία, μήπως κάτι στραβώσει στην πορεία. Γι' αυτό, προκειμένου να αποτρέψεις δυσάρεστες συνέπειες θα προχωρήσεις βήμα-βήμα και με οδηγό τη διαίσθησή σου.
Σε σχέση: Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου γιατί ο χειρισμός μιας υπόθεσης που αφορά στα οικονομικά σας είναι κατά τη γνώμη σου άστοχος ή τολμηρός και φοβάσαι μήπως εκτεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως επιδείξεις μεγαλύτερη κατανόηση και συγχωρητική διάθεση προς τους άλλους και ακριβώς αυτή σου η στάση θα είναι που θα σε κάνει πιο προσεγγίσιμο/η στο άλλο φύλο. Εντούτοις καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η μη σε πιάσει η λύπηση και γίνεις θύμα της.
Σε σχέση: Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 7ο οίκο σου, στους Ιχθύες σε βάζει σε μια διαδικασία ενεργής συμμετοχής, όχι μόνο σε πρακτικά που έτσι κι αλλιώς έχεις αλλά κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο αφού θα νιώσει ότι η βελτίωση της σχέσης πρωτίστως προέρχεται από αυτά που αισθάνεσαι για το σύντροφό σου.

Ζυγός
Ελεύθερος/η: Εκμεταλλεύσου αυτή τη Νέα Σελήνη-έκλειψη να πετάξεις επιτέλους όλα τα άχρηστα της ζωής σου που σε κρατούν πίσω και δε σε αφήνουν ελεύθερο/η να τραβήξεις μια καινούργια πορεία. Δε θα είναι εύκολο να ξεκόψεις από παλιές συνήθειες και έρωτες-ρουτίνα αλλά αν σκεφτείς τα όμορφα χάνεις και κάθεσαι στη μιζέρια ίσως και να το ρισκάρεις.
Σε σχέση: Αισθάνεσαι ότι η καθημερινότητα και οι ανάγκες της έχει καταπιεί τη σχέση σου και το μόνο που μοιράζεστε είναι δουλειές του σπιτιού και υποχρεώσεις. Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλεις ένα φρένο και να κοιτάξεις και την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός
Ελεύθερος/η: Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες στα ερωτικά σου που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πλατιά, αλλά προκειμένου να τις καρπωθείς και να φτάσεις στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όση μαεστρία και πονηριά διαθέτεις. Αν δεν αφήσεις να σε παρασύρουν τα συναισθήματά σου και να σε πάνε στα άκρα τότε σύντομα θα πετύχεις το στόχο σου.
Σε σχέση: Αν είσαι παντρεμένος/η με παιδιά τότε μάλλον τα βλαστάρια σου με τα καμώματά τους θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου. Αν πάλι είσαι απλά σε σχέση συχνές θα είναι οι συζητήσεις με το ταίρι σου για το αν πρέπει να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα ή να περιμένετε λίγο ακόμα.

Τοξότης
Ελεύθερος/η: Ο ενθουσιασμός αλλά και η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σε οδηγήσουν στα δίχτυα ενός ατόμου που δείχνει πολύ αθώο και διαχειρίσιμο και να πιαστείς στην παγίδα του. Προσπάθησε να μην λειτουργήσεις άστοχα, υποθέτοντας διάφορα που δεν ισχύουν γιατί υπάρχει περίπτωση να μπλεχτείς σε μια κατάσταση που θα είναι δύσκολο μετά να ξεφύγεις.
Σε σχέση: Το οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφου σου ίσως προσπαθήσει να σε επηρεάσει ώστε να πάρεις μια απόφαση που εσύ δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις έντονα αλλά μην υποχωρήσεις κιόλας.

Αιγόκερως
Ελεύθερος/η: Δεν μοιράζεις παρηγοριά και ώμους για να κλάψει κάποιος/α αλλά είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς συναισθηματικά από ένα άτομο και να θέλεις να το «σώσεις» ή να το κάνεις να ξεχάσει τα βάσανά του. Ακριβώς επειδή δεν είναι στη φύση σου γρήγορα θα αρχίσεις να κουράζεσαι ψυχολογικά αλλά τι γίνεται με αυτό που παρουσιάζει δείγματα εξάρτησης από σένα;
Σε σχέση: Αν και εσύ θα θελήσεις να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου ο σύντροφός σου φαίνεται να έχεις διαφορετική άποψη και θα σου πάρει πολύ να τον πείσεις έστω και να δοκιμάσει.

Υδροχόος
Ελεύθερος/η: Χτυπάει κατευθείαν στο συναίσθημα αυτή η Νέα Σελήνη-έκλειψη και θα διαψεύσεις όλους όσοι θεωρούν ότι είσαι αδιάφορος/η και κρύος/α τις περισσότερες των περιπτώσεων. Ωστόσο, επειδή θα ελκύεις και θα έλκεσαι από πολλά άτομα πρόσεξε πριν κάνεις το μεγάλο άλμα, ιδιαίτερα αν η κατάσταση σου φαίνεται εύκολη κι απλή...
Σε σχέση: Μια οικονομική δυστοκία θα επηρεάσει τόσο την ψυχολογία όσο και τη σχέση σου που για να μπορέσεις να βγεις από αυτή θα πρέπει να αλλάξεις τακτική ή να κάνεις επιτέλους κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που ανέβαλες.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Δε θα είναι εύκολη αυτή η Νέα Σελήνη-έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου γιατί σηματοδοτεί το τέλος μιας κατάστασης που σε ταλαιπώρησε καιρό με συναισθηματικό κόστος βέβαια και ταυτόχρονα την έναρξη μιας καινούργιας που όμως μέχρι πιάσει τους ρυθμούς της θα πάρει αρκετό χρόνο. Θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη αφοσίωση σε όποιο ερωτικό στόχο κι αν βάλεις και να μην χάσεις το κουράγιο σου αν δεις να καμιά φορά δεν πάνε όλα όπως τα θες.
Σε σχέση: Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ίσως νιώσετε την πίεση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας παίρνοντας την απόφαση για συμβίωση. Αν μένετε όμως μαζί, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις μεταξύ σας γιατί εξαιτίας της υπερευαισθησίας σου, θα τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved