Ερωτικό ωροσκόπιο 18/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το μυαλό σου δε λειτουργεί καθαρά σήμερα κι ενδέχεται χωρίς να το θέλεις να δημιουργείς παρεξηγήσεις ή αμφιβολίες με τα λεγόμενά σου. Για να μη φτάσεις στο σημείο να απορείς αν μιλάς ελληνικά ή κάποια άλλη γλώσσα και δε γίνεσαι αντιληπτός/η από ένα άτομο που σου αρέσει, φρόντισε να είσαι σαφής και λιγομίλητος/η.
Σε σχέση: Το «χάσιμο» που θα επικρατήσει σήμερα στη δουλειά θα σε κουράσει αρκετά και γι' αυτό θα περιμένεις πως και πώς να γυρίσεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Εκτός αν η εργασία σου είναι καλλιτεχνική οπότε οι εμπνεύσεις σου θα σε απογειώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μπει σε ένα mood χαλαρό και ήρεμο και τίποτα δε φαίνεται ικανό να σε αποσπάσει ή να σε πτοήσει. Όλα κυλούν αργά αλλά προς θετική κατεύθυνση και αυτό σε κάνει να ονειρεύεσαι ακόμα και με ανοιχτά μάτια, αναμένοντας με πίστη και αισιοδοξία το καλύτερο και στα ερωτικά σου. Ίσως σήμερα ένα άτομο από το κοινωνικό σου περιβάλλον σου πετάξει κάποια πονηρά υπονοούμενα και σε βάλει σε υποψίες.
Σε σχέση: Μια μάλλον ρομαντική βραδιά προμηνύεται για σένα και το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανό αν βγείτε, να πάτε κάπου ήσυχα οι δυο σας, χωρίς παρέα και πολύ κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Εσύ που συνήθως βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα ή δεν περιμένεις να δεις την ολοκληρωμένη εικόνα μπροστά σου ίσως σήμερα υποπέσεις σε λάθη και παρερμηνεία της στάσης ενός ατόμου. Μπορεί να θεωρήσεις ερωτικά «ύποπτη» τη συμπεριφορά του και να προτρέξεις να του ξανοιχτείς. Βεβαιώσου πρώτα ότι όντως είναι έτσι πριν εκτεθείς, χωρίς λόγο.
Σε σχέση: Μια υπόσχεση που αφορά στα επαγγελματικά σου, θα σε ξεσηκώσει και θα αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα, εντούτοις καλό θα ήταν να μην πεις τίποτα ακόμα στο σύντροφό σου αν δεν το σιγουρέψεις.

*Ταιριάζετε τόσο πολύ που νιώθεις ότι βρήκες την απόλυτη ευτυχία, αλλά αναρωτιέσαι αν υπάρχουν οι ισχυροί δεσμοί που θα σας κρατήσουν για πάντα μαζί. Μάθε αν η σχέση σας γερή και ανθεκτική στα εμπόδια*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Πολλά είναι τα συναισθήματα που θα σε κατακλύσουν σήμερα αλλά σαν να έχεις πιει το αμίλητο νερό, δε θα μπορέσεις να τα εκφράσεις στο άτομο που θέλεις ή θα πεις άλλα, άσχετα μόνο και μόνο για να κρατήσεις την επικοινωνία μαζί του. Θα μπορούσες βέβαια να του δώσεις ένα στίγμα για να μη χάσεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά του.
Σε σχέση: Αν παρεμβληθεί στην κουβέντα σου με το ταίρι σου το συναίσθημα, θα θολώσει τα πράγματα και δε θα μπορέσετε τελικά να βγάλετε άκρη σε ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μέχρι και το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, βοηθώντας σε να πλασαριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Από κει και πέρα οι τόνοι πέφτουν και άλλα συναισθήματα βγαίνουν από μέσα σου, πολύ πιο γενναιόδωρα, ερωτικά και ρομαντικά, τα οποία ίσως σε οδηγήσουν πολύ κοντά σε ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα αποζητώντας τη ζεστή αγκαλιά του.
Σε σχέση: Το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θα είναι πολύ έντονο σήμερα κι ίσως σας ωθήσει σε εξομολογήσεις συναισθημάτων αγάπης. Αρκεί να προσέξετε να μην υπερνικήσει η ευσυγκινησία και χάσετε τελείως το στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τρεις πλανήτες σήμερα στους Ιχθύες, Ερμή, Ποσειδώνα και Σελήνη, θα είναι λίγο δύσκολο για σένα να παραμείνεις προσκολλημένος/η στη λογική και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το όνειρο, ειδικά αν υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και προσπαθείς να το πλησιάσεις. Όσο κι αν το μυαλό σου βάζει εμπόδια, πίστεψε στα θετικά vibes της αγάπης και δε θα χάσεις.
Σε σχέση: Για κάποιο λόγο σήμερα νιώθεις ευγνώμων που υπάρχει το ταίρι σου στη ζωή σου και θα διαπιστώσεις ότι παρ' όλες τις διαφωνίες σας είναι για σένα ένα σημαντικό κομμάτι που δε θέλεις με τίποτα να χάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να χαλαρώσεις, να αδειάσεις το μυαλό σου τελείως και να μην σκέφτεσαι πόσο σε έχουν πειράξει τα λόγια ή η στάση ενός ατόμου ή η κατάσταση της ερωτικής σου ζωής. Ίσως έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από μια παύση ή απομάκρυνση ώστε να επανέλθεις ανανεωμένος/η και φρέσκος/α στο παιχνίδι.
Σε σχέση: Βαριέσαι, νυστάζεις και γενικά δεν ξέρεις τι έχεις πάθει σήμερα γι' αυτό και οι ρυθμοί σου θα είναι κάπως πεσμένοι. Το μόνο που επιθυμείς είναι να επιστρέψεις στο σπίτι σου και το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια συνάντηση με ένα φίλο σου ίσως καταλήξει στο να κάθεστε, να πίνετε και να λέτε τον πόνο σας για ένα άτομο που πρόσφατα σας πλήγωσε. Κι αν αυτός φαίνεται να το έχει ξεπεράσει κάπως, εσένα ακόμα σε απασχολεί. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι ότι έκανες λάθη αλλά όχι τόσο σοβαρά για να επιφέρουν απομάκρυνση. Το πιο πιθανό είναι να μην άξιζε, οπότε τράβα μια γραμμή και πήγαινε παρακάτω.
Σε σχέση: Μπορεί να είχατε κανονίσει να πάτε κάπου με το σύντροφό σου αλλά να υπάρξει μια καθυστέρηση ή λάθος συνεννόηση. Κανονικά θα εκνευριζόσουν αλλά σήμερα δεν θα χαλαστείς, οπότε ή θα τηρήσετε το αρχικό σας πλάνο ή θα σχεδιάσετε κάτι άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ξυπνάς και κοιμάσαι με ένα άτομο στο μυαλό σου τώρα τελευταία που θέλεις πολύ αλλά έχεις και τις αμφιβολίες σου, τόσο για το αν θα μπορέσεις να σταθείς στο πλευρό του και αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε σχέση με τα ανοιχτά μέτωπα που έχεις, όσο και για το αν αξίζει τον κόπο να ρισκάρεις την ελευθερία σου αν δεν είναι αυτό που δείχνει. Άσε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει.
Σε σχέση: Το καλύτερο για σήμερα είναι να μείνεις στο σπίτι και να οργανώσετε κάτι όμορφο και ρομαντικό με το σύντροφό σου και για να χαλαρώσετε και για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Μια μελαγχολική διάθεση ίσως έχεις σήμερα γιατί επανέρχονται στο μυαλό σου όμορφες ερωτικές στιγμές του παρελθόντος που θέλεις να τις ξαναζήσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένα άτομο που να σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορεί να στις προσφέρει. Τα πράγματα όμως σιγά-σιγά θα στρώσουν και νέες ευκαιρίες θα δημιουργηθούν, αρκεί να μη χάνεις την πίστη σου.
Σε σχέση: Σήμερα θα χαρείς απλές καθημερινές στιγμές με το ταίρι σου που για κάποιον άλλο μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικές, όμως για σένα είναι ένα κομμάτι που δε θέλεις να χαθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις αποφασίσει να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν με ένα άτομο που σου αρέσει γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι όσο περισσότερο παρεμβαίνεις τόσο αυτό κλείνεται ή αντιδρά αλλιώς. Γεγονός είναι ότι θέλεις να υπάρχει αυθορμητισμός αλλά καμιά φορά καλό είναι να βάζεις κι εσύ το χεράκι σου και να σπρώχνεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο.
Σε σχέση: Καλό είναι να μη χρωστάς και να μη σου χρωστούν αλλά τη σήμερον ημέρα είναι αρκετά δύσκολο και το ένα και το άλλο. Γι' αυτό άκου το σύντροφό σου και μην εμπιστεύεσαι και πολύ τα λόγια ενός ατόμου που έχετε οικονομικό πάρε-δώσε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα και τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το μεσημέρι θα γεμίσει η ατμόσφαιρα συναίσθημα. Η θετική σου ενέργεια σήμερα είναι μεταδοτική και χαρίζει χαμόγελα αλλά και ευχάριστες σκέψεις σε όσους βρίσκονται κοντά σου. Εκμεταλλεύου την εύνοια της ημέρας ώστε να προσεγγίσεις ένα νέο πρόσωπο που θέλεις, δείχνοντας τον πλούτο που κρύβεις στην καρδιά σου.
Σε σχέση: Φτιάξε ένα όμορφο δείπνο για δύο, με κεριά και μουσική και προσποιήσου ότι βρίσκεσαι στο πρώτο ραντεβού με το σύντροφό σου, τότε που ο έρωτάς σας ήταν ακόμα στα φόρτε του. Σύντομα θα αναβιώσετε τις όμορφες στιγμές σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved