Ερωτικό ωροσκόπιο 16/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξενικά σε αρκετά μουντό κλίμα και όλα θα τα αντιμετωπίζεις με τη δέουσα ωριμότητα. Θα εστιάσεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στα ερωτικά σου κι ίσως μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά μιας πιθανής σχέσης με ένα άτομο που σου αρέσει. Από το μεσημέρι και μετά όμως, θα αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν κι όπου σε πάνε.
Σε σχέση: Θα αναλάβεις την ευθύνη κάποιων επαγγελματικών θεμάτων που χρήζουν της άμεσης συμβολής σου παρά την γκρίνια του συντρόφου σου που σκόπευε να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Προετοιμάζεσαι ψυχολογικά, ακόμα κι αν δεν το ξέρεις, για τον ερχομό της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, γι' αυτό και θα είσαι επιρρεπής σήμερα σε μια πιο χαλαρή συμπεριφορά, θα φλερτάρεις και ίσως γίνεις λίγο παραπάνω προκλητικός/η αλλά θα συγκεντρώσεις θετικά σχόλια και βλέμματα με τον ερωτισμό που θα εκπέμπεις.
Σε σχέση: Προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι στις απαιτήσεις ή τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα το καταφέρεις μέχρι το μεσημέρι. Από κει και πέρα τα πράγματα θα χαλαρώσουν τόσο από την δική του την πλευρά όσο και την δική σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Σιγά-σιγά γίνεται πιο ανάλαφρη η ατμόσφαιρα και νιώθεις κι εσύ ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου κι εκεί που ήσουν πιο συμμαζεμένος/η και σοβαρός/η θα αρχίσεις να ξανανοίγεσαι σε επαφές κι ίσως ξεκινήσεις πάλι μια επικοινωνία με ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Το να προσεγγίσεις το ταίρι σου σήμερα, θα είναι σαφώς πιο εύκολο απ' ό, τι τις προηγούμενες μέρες γιατί οι αντιστάσεις του ή αντιδράσεις σε ένα θέμα που υπήρχαν δεν υφίστανται πλέον.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο η μέρα θα περνά με τη Σελήνη να έχει πλέον φύγει από τον 7ο οίκο σου, τόσο θα χαλαρώνεις και θα σε πιάνει το άτακτο και παιχνιδιάρικο που κρύβεις μέσα σου. Θα προκαλέσεις θα ανταλλάξεις υπονοούμενα και θα καταφέρεις να προσελκύσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου που σίγουρα συνηθισμένο δεν είναι.
Σε σχέση: Θα νιώσεις την ανάγκη να αναλάβεις εσύ κάποια κοινά με το σύντροφό σου οικονομικά σας θέματα, ιδιαίτερα αν βλέπεις ότι αγχώνεται και κουράζεται ψυχικά πολύ.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Στο ξεκίνημα της μέρας ίσως έχεις μια μελαγχολία, ένα καημό που οφείλεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις και δεν έχεις είτε γιατί είναι μακριά είτε γιατί ανήκει αλλού. Σιγά-σιγά με το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο, θα το ρίξεις στην τρελή και μπορεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ένα άλλο πρόσωπο που είναι πιο εφικτό να κατακτήσεις.
Σε σχέση: Ένα οικογενειακό θέμα που θα προκύψει σήμερα θα κρατήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου απασχολημένους αλλά τελικά θα καταφέρετε να το διευθετήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε τυχαία, ούτε απρογραμμάτιστα θα κινηθείς σήμερα για να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αντίθετα όλα θα τα έχεις σχεδιάσει από πριν αλλά το αποτέλεσμα μάλλον δε θα είναι αυτό που περίμενες καθώς θα λείπει ο αυθορμητισμός και η γνησιότητα από τις ενέργειές σου. Να είσαι ο εαυτός σου και θα εκτιμηθεί.
Σε σχέση: Πολύ εκλογικευμένα, σχεδόν αποστασιοποιημένα θα προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις ένα θέμα που έχει προκύψει με το σύντροφό σου και γι' αυτό θα βρεις τη λύση.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν φερθείς στον εαυτό σου με αυστηρότητα για τις ερωτικές επιλογές σου κατά βάθος ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να παρασυρθείς συναισθηματικά και να υποπέσεις στα ίδια λάθη, αναζητώντας την προσωπική σου ευτυχία. Ίσως αυτό σε οδηγήσει σήμερα στο να αποδεχτείς το αυτονόητο και να αφεθείς στο να φλερτάρεις και να ερωτοτροπήσεις χωρίς καμία στόχευση.
Σε σχέση: Θα δικαιωθείς σε μια απόφασή σου και αυτό κατά κάποιο τρόπο θα αναγκάσει και το ταίρι σου να δει ότι όταν οι ανάγκες το απαιτούν μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι κινήσεις σου μέχρι κι εχθές ήταν ελεγχόμενες και προσεκτικές γιατί δε ήθελες να φανούν τα αισθήματα που έτρεφες για ένα άτομο που σου αρέσει. Σήμερα όμως είναι άλλη μέρα και έχεις αφήσει πίσω σου την επιφυλακτικότητα που σε διέκρινε, επιστρατεύοντας άλλους πιο έξυπνους τρόπους για να το πλησιάσεις.
Σε σχέση: Θα προσπαθήσεις να ξεκολλήσεις από την πεπατημένη και με την προτροπή ή την πρόταση του συντρόφου σου θα έχεις μια τελείως διαφορετική προσέγγιση σε ένα επαγγελματικό σου θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι λίγο μουδιασμένος/η κατά το πρώτο μισό της ημέρας και θα λειτουργείς πολύ προσεκτικά και συνετά αλλά όσο περνάει η ώρα θα ξεχνιέσαι μέχρι που θα επιστρέψεις στο γνώριμο εαυτό σου. Πολύ πιθανό δε, αν υπάρχει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει να το πλησιάσεις τελείως φιλικά για να αποκτήσεις μια επαφή μαζί του.
Σε σχέση: Η ανοιχτομυαλιά σου σε βοηθά να δεις και μια άλλη οπτική ενός ζητήματος που απασχολεί το ταίρι σου και ίσως το ωθήσεις να δοκιμάσει κάποιο διαφορετικό τρόπο να το αντιμετωπίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου όλα θα πηγαίνουν στρωτά και χωρίς απρόοπτα κι ίσως αναλάβεις μια επιπλέον ευθύνη στη δουλειά σου που όμως θα τη χειριστείς καλά. Από κει και πέρα μάλλον αρχίζει και ενισχύεται το ερωτικό στοιχείο και με αφορμή μια κίνηση ή ένα λόγο του ατόμου που σου αρέσει, θα πάρεις φωτιά.
Σε σχέση: Θα ρίξεις όλο το ενδιαφέρον σε κάποια σχέδια που θα κάνεις με το σύντροφό σου που όμως για να υλοποιηθούν θα πρέπει να εφαρμόσεις μια διαφορετική οικονομική πολιτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και πολλά από αυτά που σε προβλημάτιζαν θα διαπιστώσεις ότι ήταν δημιούργημα της δικής σου πεσμένης διάθεσης και δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Εξαιτίας αυτού, ο ενθουσιασμός σου θα επιστρέψει, ιδιαίτερα αν δεις ότι ένα άτομο ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα και η διαίσθησή σου δεν είχε πέσει έξω.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μη θεωρείς δεδομένη τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου σου και να συναποφασίσετε κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις είτε στο σπίτι είτε γενικότερα στη ζωή σας, προκειμένου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Παρότι η χρονική στιγμή δεν είναι η κατάλληλη εσύ επηρεασμένος/η από μια κατάσταση που αντιμετωπίζεις στα ερωτικά σου αποφασίζεις να αποσυρθείς για λίγο από την ενεργό δράση και να σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα. Εντούτοις, αν δεις ότι σε παίρνει από κάτω καλύτερα να μιλήσεις με ένα έμπιστό σου πρόσωπο.
Σε σχέση: Ένα θέμα που έρχεται στην επιφάνεια και αφορά σε ένα γνωστό ή συγγενικό σας πρόσωπο θα σας απασχολήσει αρκετά σήμερα με το ταίρι σου και χωρίς να το θέλετε θα το «φορτωθείτε» ψυχολογικά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved