Ερωτικό ωροσκόπιο 13/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με αρκετό κέφι και ενθουσιασμό σε βρίσκει το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας και αρκετές ιδέες θα έχεις για το τι θα κάνεις το βράδυ. Δεν αποκλείεται, δε, να ξεκινήσει μια ιδιαίτερη επικοινωνία με ένα άτομο που σου αρέσει και να προτείνεις να βγείτε να τα πείτε από κοντά.
Σε σχέση: Για άλλη μια φορά θα προκαλέσεις μια συζήτηση με το ταίρι σου είτε γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν πράγματα που έχει παρεξηγήσει, είτε είναι κάποιες πρόσφατες σκέψεις σου που θέλεις να τις μοιραστείς μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα αναλάβεις δράση και δε θα περιμένεις το άλλο άτομο να κάνει το πρώτο βήμα προς εσένα. Η αισιοδοξία και οι υψηλές, αν και όχι ανέφικτες προσδοκίες σου σε τροφοδοτούν με τόλμη και αυθορμητισμό γι' αυτό και η τύχη θα είναι με το μέρος σου σήμερα. Οπότε, τράβα μπρος και μη σε μέλλει.
Σε σχέση: Τα πράγματα με το ταίρι σου θα κυλήσουν όμορφα σήμερα, με αρκετές ερωτικές στιγμές αλλά και μια ελπίδα ότι θα πάνε ακόμα καλύτερα στο άμεσο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον Τοξότη σήμερα έχεις ενέργεια και διάθεση γι' αυτό θα «αδράξεις τη μέρα». Νιώθεις αναζωογονημένος/η και δροσερός/η και μια εφηβική σχεδόν λαχτάρα να πας κάπου το βράδυ να περάσεις καλά. Απόψε μαζί σου δε θα πάρεις τίποτα και κανένα άτομο που σου βγάζει βαρεμάρα ή μιζέρια. Θα φλερτάρεις και θα έρθεις σε επαφή με όποιο πρόσωπο σε ενθουσιάσει και σε κάνει να γελάσεις.
Σε σχέση: Το κλίμα της ευφορίας που νιώθεις να σε κατακλύζει θα το μεταδώσεις και στον σύντροφό σου. Η καλή σας διάθεση θα σας δημιουργήσει και την όρεξη για διασκέδαση ή πειραματισμό σε καινούργια ενδιαφέροντα.

*Η κατανόηση του συντρόφου σου και η κατάκτηση μιας καλής συμβίωσης είναι στο χέρι σου. Μάθε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της σχέσης και αντιμετώπισέ τα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να ξανοιχτείς και να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες γιατί χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό στα ερωτικά σου, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια προσωπικά σου θέματα που σε εμποδίζουν να το κάνεις. Σήμερα είσαι πιο αισιόδοξος/η πάντως ότι αργά ή γρήγορα όλα θα αλλάξουν προς το θετικότερο.
Σε σχέση: Μπορεί σήμερα να συνειδητοποιήσεις ότι εξαρτάσαι πολύ από το σύντροφό σου και δε θα σου πολυαρέσει. Έχεις την όρεξη να κάνεις κάποια πράγματα μόνος/η που τα αφήνεις στην άκρη γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Χαλαρός/η, ευδιάθετος/η και μέσα στον ενθουσιασμό καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, σίγουρα οι τυπικότητες και η σοβαροφάνεια δεν έχουν καμία θέση στη ζωή σου. Καλείσαι να διασκεδάσεις, να παίξεις και πάνω απ' όλα φλερτάρεις, δείχνοντας σε όλους πόσο φλογερό ταμπεραμέντο διαθέτεις, χωρίς να ανησυχείς για τίποτα.
Σε σχέση: Έντονος θα είναι ο ερωτισμός σήμερα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά δε θα σας κρατήσει μέσα να τον χαρείτε. Αντίθετα θα βγείτε είτε μόνοι σας είτε με φιλική παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ανάγκη να χαρείς, να χαλαρώσεις και ιδίως να ξεχάσεις διάφορα προβλήματα προσωπικής φύσεως που σε παιδεύουν και σήμερα θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να τα αφήσεις πίσω σου όλα και να αδειάσεις το μυαλό σου. Η πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιο άτομο που μεν θα σου φανεί κάπως υπερβολικό αλλά θα νιώσεις άνετα μαζί του είναι μεγάλη.
Σε σχέση: Η ανέμελη διάθεσή σου είναι πιο δυνατή απ' αυτήν που έχεις συνήθως να αναλώνεις το χρόνο σου με δουλειές στο σπίτι και βέβαια ο πρώτος που θα το χαρεί θα είναι ο σύντροφός σου αφού θα μπορέσει να απολαύσει χαλαρός το βράδυ μαζί σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα είσαι κάπως περίεργα σήμερα κατά το πρώτο μισό της ημέρας κι ίσως βαρεθείς ή δε θα έχεις όρεξη για δουλειά, όσο περνάει όμως η ώρα θα ξαναβρείς το χιούμορ και την διάθεσή σου για επικοινωνία. Υπάρχει δε περίπτωση να γνωρίσεις κάποιο άτομο μέσω διαδικτύου ή να ξεκινήσεις μια επαφή που θα σου αρέσει πολύ.
Σε σχέση: Μια αλλαγή που και που στην καθημερινή σας ρουτίνα σαν ζευγάρι δεν είναι άσχημη γιατί έτσι αυξάνεται η καλή σας διάθεση και υπάρχει μια αίσθηση ανανέωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια διάθεση για λίγο περιπέτεια θα την έχεις σήμερα στα ερωτικά σου αλλά θα σου κάνει καλό γιατί θα σε βοηθήσει να ξανοιχτείς και να βιώσεις όμορφες στιγμές χωρίς να σέρνεις μαζί σου προηγούμενες εμπειρίες που σε κολλούσαν ή σου δημιούργησαν επιφυλακτικότητα. Το βράδυ σου αναμένεσαι ξένοιαστο και αρκετά συναρπαστικό.
Σε σχέση: Και να ξεφύγεις λίγο σήμερα, ξοδεύοντας παραπάνω απ' όσα υπολόγιζες σε μια βραδινή έξοδο με το ταίρι σου δεν πειράζει. Η ανταμοιβή σου θα είναι διπλάσια μετά...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Χαίρεσαι, γελάς, αισιοδοξείς και μαζί σου περνούν καλά κι όσοι βρίσκονται γύρω σου, αφού έχεις το ταλέντο να μεταδίδεις τα θετικά σου συναισθήματα. Φυσικά και δε θα σε απασχολήσει το αύριο και τι σου επιφυλάσσει αφού το τώρα είναι που μετράει και αυτή ακριβώς η αντίληψη σου δίνει το θάρρος να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει αλλά και να το κερδίσεις με την ανεμελιά σου.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και σήμερα προσπαθείς να περάσεις την αντίληψη στο σύντροφό σου ότι όλα είναι εφήμερα οπότε δε χρειάζεται να σκάει και να στενοχωριέται και με το ακαταμάχητο χιούμορ σου θα τα καταφέρεις να τον κάνεις να χαμογελάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Και τίποτα να μη συμβεί στα ερωτικά σου, εσύ θα έχεις ανεβασμένη ψυχολογία και πολύ καλή διάθεση σήμερα. Δε θέλεις να σκέφτεσαι αρνητικά και θα δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων, ότι δηλαδή όσο είσαι ελεύθερος/η μπορείς να παίζεις, να φλερτάρεις και να έχεις πολλές επιλογές, χωρίς να σε περιορίζει τίποτα.
Σε σχέση: Τέρμα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, τουλάχιστον για σήμερα. Θα είσαι ένα άλλο άτομο πιο ξένοιαστο και χαλαρό γι' αυτό και θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι φίλοι σου και γενικότερα η παρέα σου είναι η μεγαλύτερη περιουσία σου και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι αν δεν ήταν κι αυτοί ίσως να σε έπαιρνε από κάτω ένα ερωτικό θέμα που αντιμετωπίζεις. Και να θέλεις δε θα σε αφήσουν στην ησυχία σου και μάλλον θα σε παρασύρουν σε μια έξοδο για φαγητό ή ποτό όπου τελικά θα ξεχαστείς και θα περάσεις υπέροχα.
Σε σχέση: Θέλεις να γίνεις πιο κοινωνικός/η σήμερα και γι' αυτό θα προτείνεις στο σύντροφό σου να βγείτε να ξεσκάσετε λίγο. Αντιρρήσεις δε θα έχει παρά μόνο για το που θα πάτε αλλά καλή διάθεση να υπάρχει κι όλα βρίσκονται.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το ιδανικό ερωτικό παραμύθι για σένα θα πρέπει να έχει αίσιο τέλος, αλλιώς θα είναι άλλο ένα συνηθισμένο γεγονός στη βαρετή ζωή. Με αυτή την ελπιδοφόρα διάθεση θα κινηθείς σήμερα και θα κάνεις ό, τι μπορείς να πείσεις με το δικό σου τρόπο ένα άτομο που σου αρέσει ότι μαζί σου έχει προοπτικές να ζήσει καλά κι εσύ ακόμα καλύτερα.
Σε σχέση: Μια υπερβολή μπορεί να την βγάλεις σήμερα γι' αυτό μπορεί να μοιραστείς κάποιους προβληματισμούς σου με το σύντροφό σου με μια δόση συναισθήματος παραπάνω αλλά θα σε καταλάβει απόλυτα κι αυτή είναι η ουσία.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved