Ερωτικό ωροσκόπιο 8/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/3

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα και με τη Σελήνη ακόμα στο Ζυγό νιώθεις μια υπερένταση κι ίσως είσαι με λυμένο το ζωνάρι σου για καυγά αρπάζοντας κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί να ξεσπάσεις. Είναι, δε, πολύ πιθανό να σου τη δώσει ένα άτομο που κυνηγάς και πλέον να παρατήσεις τις προσπάθειες μαζί του.

Σε σχέση: Οι πιέσεις του συντρόφου σου για μια απόφαση θα δημιουργήσει μια έκρηξη από την πλευρά σου που βέβαια θα είναι στιγμιαία αλλά μετά μέχρι να τα ξαναβρείτε θα σας πάρει λίγο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι η κατάλληλη μέρα να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να φορτίσεις ενεργειακά τις μπαταρίες σου. Σου χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου γιατί μόνο αν νιώθεις καλά μέσα σου και σκέφτεσαι απερίσπαστος/η θα καταλήξεις και σε ορθά συμπεράσματα για την ερωτική σου ζωή.

Σε σχέση: Οι εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις με το σύντροφό σου σε ένα συγκεκριμένο ίσως επαγγελματικό θέμα ίσως δημιουργήσει διαμάχη ανάμεσά σας αφού και οι δυο θα επιμένετε ότι έχετε δίκιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Μάλλον ήρθε η ώρα να απεμπλακείς από μια κατάσταση που δεν φαίνεται να βγάζει πουθενά και να γυρέψεις άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια γιατί όσο μένεις χάνεις χρόνο και ενέργεια. Είναι βέβαια μια απόφαση που συναισθηματικά δεν σου είναι εύκολη αλλά σιγά-σιγά θα πρέπει να εξετάζεις το ενδεχόμενο.

Σε σχέση: Πιθανόν κάποιες εντάσεις με το έτερο ήμισυ να σου δημιουργήσουν μια συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας αλλά από το βραδάκι και μετά τα πράγματα θα φτιάξουν κατά πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Όσα είχες μέσα σου όλες αυτές τις μέρες θα τα βγάλεις σε ένα ξέσπασμά σου. Επιτέλους θα σου φύγει κι ένα βάρος και αμέσως θα χαλαρώσεις και θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου και να σκέφτεσαι ότι πρέπει να στραφείς προς την αναζήτηση της ποιότητας στην ερωτική σου ζωή κι όχι να σπαταλιέσαι σε κάτι που δεν σου αξίζει.

Σε σχέση: Πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στο τι θέλεις εσύ από τη σχέση σου και όχι να επηρεάζεσαι από τις επιταγές του οικογενειακού σου περιβάλλοντος γιατί δημιουργούνται τριβές με το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Το μυαλό σου ίσως γυρίζει γύρω από ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και να προσπαθείς να βρεις μια καλή δικαιολογία για να επικοινωνήσεις μαζί του. Το πιο έξυπνο για να ξεμπλοκάρεις είναι να το δεις σαν κάποιο φίλο σου. Τηλεφώνησέ του με άνεση και πρότεινε να πάτε για ένα καφέ.

Σε σχέση: Για να παραμείνει ήρεμη και να έχει θετικά αποτελέσματα η κουβέντα που θέλεις να κάνεις με το ταίρι σου ίσως είναι καλύτερα να γίνει το βραδάκι που θα είστε και οι δύο χαλαροί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Πρέπει να εγκαταλείψεις παλιές πρακτικές και νοοτροπίες γιατί μόνο έτσι θα βγεις από ένα προσωπικό αδιέξοδο. Όσο τα ψειρίζεις και τα αναλύεις μέσα σου, τόσο χάνεις τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό του έρωτα και βλέπεις τελείως απογυμνωμένο το άτομο που σου αρέσει χωρίς καμία μαγεία.

Σε σχέση: Η διάθεσή σου είναι μάλλον εξομολογητική προς το ταίρι σου βγάζοντάς του κάποια συναισθήματα και κρυφές προσωπικές σου επιθυμίες που δεν είχες εκφράσει μέχρι τώρα.

Μην ξεχάσεις να επωφεληθείς κι εσύ από την προσφορά του Astrology.gr, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Απόκτησε σήμερα μια αστρολογική ανάλυση σχέσης, με έκπτωση 50%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα κινηθείς πιο διπλωματικά σήμερα, κάτι που είναι πιο κοντά στη φύση σου. Ό, τι χρειάζεσαι και επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή πιστεύεις ότι πρέπει να κατακτηθεί βήμα-βήμα και οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές όχι μόνο για να είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι δεν κάνεις λάθος, αλλά για να έχει και διάρκεια.

Σε σχέση: Αρκετά ερωτική θα είναι η διάθεσή σου και θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι, ενδεχομένως να δημιουργήσεις μια όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα για το βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Σκέφτεσαι να αλλάξεις τακτική και να εφαρμόσεις μια διαφορετική προσέγγιση στο άτομο που σου αρέσει, πιο ήπια και πλάγια για να μην εκτεθείς και να βεβαιωθείς κιόλας, αν τρέφει κι αυτό αισθήματα για σένα. Πάντως καλό θα ήταν να μην φανείς και πολύ αδιάφορος/η γιατί θα στείλεις λάθος μηνύματα.

Σε σχέση: Πρέπει να ειπωθούν κάποιες αλήθειες με το ταίρι σου αλλά δεν ξέρεις το κλίμα θα παραμείνει ήρεμο κι επειδή δεν έχεις όρεξη για καυγάδες, μάλλον θα τις αναβάλλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Έντονος θα είναι ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα έχεις και αυτό θα βγει στη συμπεριφορά σου αφού θα είσαι πιο χαλαρός/η και με διάθεση να ξανοιχτείς και να γνωρίσεις κόσμο αλλά συγκρατημένα, χωρίς υπερβολές και περίσσιους ενθουσιασμούς. Αυτό το στυλ θα τραβήξει κοντά σου ένα άτομο που θα σου αρέσει πολύ.

Σε σχέση: Ναι μεν εσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να ενδιαφερθείς και να ακούσεις το σύντροφό σου αλλά αυτός είναι πιο απόμακρος ή σου μιλάει με υπονοούμενα και μπορεί να χάσεις την υπομονή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Η προσωπική σου γοητεία είναι έντονη και είναι πολύ πιθανό να ελκύσεις ένα άτομο που όμως είτε βιάζεται να σου αποσπάσει μια απόφαση δεσμευτική, είτε δεν μπορείς να καταλάβεις ξεκάθαρα τι θέλει από σένα. Επειδή δεν είσαι σε φάση να στριμωχτείς και θέλεις να πας τα πράγματα σιγά-σιγά για το οτιδήποτε μάλλον θα κλωτσήσεις και θα του κόψεις απότομα τον αέρα.

Σε σχέση: Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά μια στροφή στα επαγγελματικά σου αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσεις απέξω το σύντροφό σου και να το συζητήσετε γιατί έμμεσα θα τον επηρεάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είσαι από τα άτομα που θα πιέσουν για ένα «ναι» ή ένα «όχι» και συνήθως κινείσαι πιο χαλαρά. Εντούτοις υπάρχει ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά είναι όλο μισόλογα και υπονοούμενα κι αυτό έχει αρχίσει να σου σπάει τα νεύρα. Πρέπει να μάθεις τι παίζει όμως όχι με έντονο τρόπο

Σε σχέση: Προσπάθησε να μην ξεκινήσεις ή συμμετέχεις σε κάποια κουβέντα με το ταίρι σου, αν δεις ότι πηγαίνει προς μια κατεύθυνση που μπορεί να θιχτούν θέματα που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τον ένα από τους δύο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Μια κίνηση όλο νόημα από ένα άτομο που σου αρέσει, μπορεί μέσα σου να προκαλέσει συναισθηματική αναταραχή αλλά εξωτερικά μάλλον θα δείξεις ψύχραιμος/η και θα το αντιμετωπίσεις ευγενικά. Καλό είναι που δεν ενθουσιάζεσαι αλλά πρόσεξε μήπως πιστέψει ότι δεν σε ενδιαφέρει και απομακρυνθεί.

Σε σχέση: Δώστε λίγο χώρο να κάνει το ταίρι σου τα δικά του, χωρίς τη στενή σου παρουσία. Σε αγαπάει αλλά χρειάζεται να έχει κι αυτό την ελευθερία του, όπως κι εσύ, γιατί έτσι ο έρωτάς σας δεν κινδυνεύει να τον καταπιεί η καθημερινότητα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved