Ερωτικό ωροσκόπιο 7/3

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Γλυκύτητα, μαγνητισμό και αρκετή γοητεία θα έχεις σήμερα. Με τη Σελήνη από τα ξημερώματα να έχει περάσει στον 7ο οίκο σου η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου θα ενισχυθούν αρκετά και θα σε ωθήσουν να πάρεις πρωτοβουλίες για να προσεγγίσεις, ήρεμα αλλά αποφασιστικά ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Θα εξαντλήσεις τα όρια της υπομονής σου γιατί θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις με το ταίρι σου, τουλάχιστον για σήμερα, όμως θυμήσου ότι όσο πιο πολλά μαζέψεις τόσο πιο άσχημα θα ξεσπάσεις...

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ψυχολογία σου συνεχίζει να είναι πεσμένη γι' αυτό θα προσπαθήσεις να αποφύγεις οποιαδήποτε συζήτηση, κυρίως για ένα ερωτικό σου θέμα. Δεν έχεις καμία διάθεση να ακούσεις κηρύγματα και κριτικές γιατί στην κατάσταση που είσαι ο τσακωμός μάλλον μοιάζει αναπόφευκτος.
Σε σχέση: Αν έχεις κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα καλό θα ήταν να το συζητήσεις με το σύντροφό σου που ίσως σε βοηθήσει να καταλήξεις στο τι να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Το Σάββατο ξεκινά με αρκετή ενέργεια για σένα και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κατά το βραδάκι να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής η σχέση σας είναι φιλική αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να μετατραπεί σε ερωτική.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να μην έχεις όρεξη να πας κάπου σήμερα αλλά με το ταίρι σου δεν θα ταυτιστούν οι διαθέσεις σας κι ίσως τελικά σε πείσει για μια μικρή, βραδινή έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σου έχουν μείνει κάποια συναισθηματικά... κατάλοιπα από τη χθεσινή μέρα και να έχεις μια μικρή μελαγχολία ή απογοήτευση σήμερα, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι τα σχέδια που έκανες για ένα πρόσωπο δεν είναι εφικτά. Καλό θα ήταν όμως να μην προτρέχεις γιατί ακόμα δεν έχεις πλήρη εικόνα.
Σε σχέση: Αν νιώθεις ότι η ψυχραιμία δεν είναι από τα δυνατά σου σημεία σήμερα καλύτερα να μη θίξεις ένα ευαίσθητο θέμα στο σύντροφό σου γιατί θα τσακωθείτε, εκτός αν ψάχνεις αφορμές να ξεσπάσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η προσοχή των άλλων θα είναι στραμμένη πάνω σου σήμερα και όπου κι αν βρεθείς θα ακούσεις θετικά σχόλια για την εμφάνισή σου ή το στυλ σου που θα σε κολακεύσουν, ιδιαίτερα αν προέρχονται από ένα άτομο που σου αρέσει. Μη αρκεστείς όμως στα όμορφα λόγια.
Σε σχέση: Θα είσαι αρκετά συμβιβαστικός/η σήμερα σε μια κουβέντα που θα κάνεις με το σύντροφό σου ή θα σε πιάσει η διπλωματία γιατί μόνο έτσι θα ακούσει και τη δική σου άποψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχοντας φτάσει πολύ κοντά στην ερωτική... πηγή ξαφνικά θα σε πιάσουν αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις μήπως τυχόν και βιάζεσαι να προχωρήσεις με ένα άτομο ή ότι του δίνεις λανθασμένες εντυπώσεις. Καλά θα κάνεις να αφήσεις τις ανασφάλειές σου κατά μέρος και να ακούσεις μόνο την καρδιά σου.
Σε σχέση: Έκτακτες υποχρεώσεις ίσως σε αναγκάσουν σήμερα και για το επόμενο χρονικό διάστημα να μαζευτείς οικονομικά κάτι που φυσικά δε θα αρέσει στο σύντροφό σου αφού μπορεί να στερηθεί και μια έξοδο.

Μην ξεχάσεις να επωφεληθείς κι εσύ από την προσφορά του Astrology.gr, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Απόκτησε σήμερα μια αστρολογική ανάλυση σχέσης, με έκπτωση 50%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από το ξημέρωμα μάλλον θα διατηρήσεις την κεκτημένη σου ταχύτητα και σκεπτόμενος/η να προχωρήσεις κι άλλο τις αλλαγές σου ίσως το επόμενο στάδιο να είναι η εμφάνισή σου γιατί ξέρεις ότι μια εικόνα που σε ικανοποιεί σου τονώνει την αυτοπεποίθηση και κατ' επέκταση αυξάνονται οι ερωτικές σου επιτυχίες.
Σε σχέση: Θέλεις να κάνεις κάποιες τομές στη σχέση σου με στόχο τη βελτίωσή της όμως μην λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο δηλαδή το ταίρι σου ιδίως αν υποψιάζεσαι ότι μπορεί να μην του πολυαρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως η στάση σου απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σου αρέσει δεν είναι και η πιο σωστή και στο τέλος γίνεις του χεριού του. Με το σκεπτικό αυτό ενδεχομένως σήμερα να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις και να μην επικοινωνήσεις μαζί του για να δεις τι θα κάνει.
Σε σχέση: Εργασιακά θέματα θα απασχολήσουν το μυαλό σου και παρότι είναι Σάββατο που το ταίρι σου περίμενε πως και πώς να κάνετε κάποια πράγματα μάλλον δε θα έχεις όρεξη παρά μόνο για να χαλαρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι ειλικρινής και αυθόρμητος/η και το ίδιο περιμένεις κι από την άλλη πλευρά αλλά με το άτομο που έχεις «μπλέξει» είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα το έχεις, τουλάχιστον σήμερα αφού είναι κάπως φλου απέναντί σου. Πιθανόν να μη νιώθει ακόμα έτοιμο να δείξει τα συναισθήματά του .
Σε σχέση: Το ταίρι σου θα είναι κάπως αναποφάσιστο σήμερα κάτι που μπορεί να σε εκνευρίσει προς στιγμή γιατί δε θα ξέρεις τι ακριβώς θέλει να κάνετε. Ίσως πρέπει να αποφασίσεις εσύ και για τους δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Θα προσπαθήσεις να είσαι όσο πιο ευχάριστος/η γίνεται σήμερα γιατί μέσα σου υπάρχει ακόμα μια θλίψη, οπότε ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές επαφές αν δεν μπορείς να υποκριθείς. Βέβαια με μια καλή φιλική παρέα μπορεί να ξεχάσεις τους ερωτικούς καημούς σου και να συνέλθεις γι' αυτό μην την απορρίψεις.
Σε σχέση: Προσπάθησε να είσαι όσο πιο συνεργάσιμος/η γίνεται με το σύντροφό σου και μην το παίξεις αφεντικό γιατί έτσι δε θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ένα κοινό σας θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι γνωστό σε όλους ότι ελκύεσαι πρωτίστως εγκεφαλικά από ένα άτομο και είναι πολύ πιθανό σήμερα μια τυχαία γνωριμία να σε ενθουσιάσει καθώς η συζήτησή σας που μπορεί να είναι μικρής διάρκειας θα σου αφήσει θετικές εντυπώσεις για το μυαλό και το χαρακτήρα του και να θελήσεις να το ξαναδείς.
Σε σχέση: Θα ήθελες να σκέφτεσαι για δύο όπως κάνει και το ταίρι σου αλλά δυστυχώς είναι δύσκολο για σένα να το καταφέρεις ιδίως αν παρασύρεσαι από μια φαεινή ιδέα που σε ενθουσιάζει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κολλάς σε μελλοντικές επιδιώξεις τόσο χάνεις το παρόν και ίσως σήμερα βρεθείς σε ένα δίλημμα αφού θα σκεφτείς ότι ένα άτομο που σου αρέσει πιθανόν να μην μπορεί να σου προσφέρει αυτά που θέλεις αύριο μεθαύριο κι αυτό να σε φρενάρει. Ζήσε το τώρα γιατί κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει.
Σε σχέση: Η ερωτική διάθεση υπάρχει και σε εσένα και το ταίρι σου και θα μπορέσεις να απολαύσεις τη βραδιά μόνο αν αδειάσεις το κεφάλι σου από έγνοιες και άγχη.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved