Ερωτικό ωροσκόπιο 5/3

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/3

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η σημερινή Πανσέληνος σε βοηθά να συγκεντρωθείς περισσότερο και να σκεφτείς, παρά να κινητοποιηθείς για να δράσεις. Σαφώς η ερωτική σου ζωή θα είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αφού δε σε ικανοποιεί όπως είναι και αισθάνεσαι ότι πρέπει να κάνεις γρήγορα κάτι για να την αλλάξεις όσο έχεις την ευκαιρία.
Σε σχέση: Θα νιώσεις ότι η σχέση σου έχει αρχίσει να βαλτώνει κι εκτός από ορισμένες φορές, όλες τις άλλες καταπίνεται από την καθημερινότητα και γι' αυτό θα ψάξεις να βρεις τρόπους να ανανεωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλείσαι να βάλεις κάτω όσα δεδομένα διαθέτεις και να υπολογίσεις σωστά τα επόμενα βήματά σου στα ερωτικά, που κατά τη γνώμη σου θα πρέπει να είναι αποφασιστικής σημασίας κι όχι ανάλογα τη στιγμή. Πιστεύεις ακράδαντα ότι μόνο έτσι θα βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή ή θα έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο που θέλεις αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ σας.
Σε σχέση: Αυτή η Πανσέληνος σε εμπνέει και σου δημιουργεί μια πολύ ρομαντική διάθεση, τόσο που είσαι αποφασισμένος/η να βάλεις στην άκρη άλλα θέματα και να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις τρόπο δράσης και να επανέλθεις στη δική σου τακτική της ευελιξίας και της πλαγίας οδού, αφού βλέπεις ότι οι ευθείες προσεγγίσεις σου προς το άτομο που σου αρέσει δεν έχουν την ανάλογη ανταπόκριση, ίσα-ίσα μάλλον δείχνει να κουμπώνεται περισσότερο, παρά να χαλαρώνει και να αφήνεται. Εντούτοις, αν δεις ότι ούτε κι έτσι καταφέρνεις κάτι, μάλλον θα πρέπει να το παρατήσεις και να πας για άλλα.
Σε σχέση: Θα τεθούν επί τάπητος κάποια οικογενειακά ζητήματα, δικά σου ή του συντρόφου σου και ίσως πάρετε κοινή απόφαση να τερματίσετε μια κατάσταση που σας απασχολεί αρκετό καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σιγά-σιγά, με συγκεκριμένες πληροφορίες ή πολύ σκέψη θα ξεκαθαρίσει μέσα σου το τι θέλεις και τι όχι, πρώτα απ' όλα από τον ίδιο σου τον εαυτό κι έπειτα από ένα άλλο άτομο προκειμένου να είσαι ευτυχισμένος/η. Βέβαια, τώρα όλα θα σου φανούν σαφή και λογικά αλλά αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου που σε πάνε και σε φέρνουν κατά καιρούς, θα ξαναγυρίσεις σε αυτή την κατάσταση.
Σε σχέση: Αυτή η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να βγεις από ένα δίλημμα που ίσως βρίσκεσαι εξαιτίας κάποιων θεμάτων που αντιμετωπίζεις με το σύντροφό σου και θα σε σπρώξει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ωριμότητα, σύνεση και πάνω απ' όλα συγκεκριμένες ενέργειες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της Πανσελήνου που, μεν, σου μειώνει τον ενθουσιασμό και την ερωτική φλόγα, δε, σε σπρώχνει να κοιτάξεις το προσωπικό σου συμφέρον και το μέλλον που μπορεί να σου προσφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που ίσως σε προσελκύσει, κάτι που σε βοηθά να μην σπαταλιέσαι σε ανούσιες καταστάσεις, χωρίς προοπτική.
Σε σχέση: Αυτή η Πανσέληνος σε ωθεί στο να οργανώσετε καλύτερα και να βάλετε έναν συγκεκριμένο στόχο με το σύντροφό σου στα οικονομικά, προκειμένου να πετύχετε κάποια πράγματα που έχετε κατά νου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου σε ευνοεί στο να σχεδιάσεις καλύτερα τους ερωτικούς σου στόχους και να προχωρήσεις βήμα-βήμα προς την κατάκτησή τους. Δε σου στερεί το δικαίωμα στο όνειρο, όμως δε θα σε αφήσει και να παρασυρθείς από φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις, χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Μπορεί, δε, να εγκαταλείψεις την διεκδίκηση ενός συγκεκριμένου ατόμου, αν διαπιστώσεις ότι δεν είναι για σένα.
Σε σχέση: Η σχέση σου θα επηρεαστεί περισσότερο αλλά όχι απαραίτητα αρνητικά καθώς μέσα από συζητήσεις και ενέργειες του συντρόφου σου αντιληφθείς ότι έχετε χάσει κάπου την ζέση σας εξαιτίας της βεβαρημένης σας καθημερινότητας και είναι ώρα για μια νέα αρχή.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι υπέρμαχος της λογικής επεξεργασίας όσον αφορά στα ερωτικά σου, εντούτοις η Πανσέληνος αυτή σε καλεί να τη βάλεις μπροστά και να αρχίσεις να βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα για το δικό σου καλό αλλά και την επίτευξη όσων επιδιώκεις. Δεν θα είναι εύκολο να ισορροπήσεις κάποιες αντίρροπες δυνάμεις μέσα σου αλλά η προσπάθεια και μόνο θα σε βοηθήσει.
Σε σχέση: Κάποια εργασιακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και σε αναγκάζουν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα το σύντροφο και τη σχέση σου για να μπορέσεις απερίσπαστος/η να τα αντιμετωπίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτές τις μέρες και να λειτουργήσεις πιο χαλαρά προς ένα άτομο που θέλεις αφού ναι μεν υπάρχει ρομαντισμός αλλά δεν είναι ικανός να σε απομακρύνει από την πραγματικότητα, οπότε δεν κινδυνεύεις να πέσεις σε παγίδες και λάθη. Το να βγεις για λίγο από το οχυρό σου θα σε κάνει πιο προσεγγίσιμο/η στο αντίθετο φύλο.
Σε σχέση: Φωτίζεται μια πλευρά σου αρκετά ευαίσθητη που συνήθως δε φανερώνεις στο ταίρι σου, φοβούμενος/η μήπως χάσεις τον έλεγχο αλλά αυτό καλό θα σου κάνει αφού θα εκδηλώσεις και κάποια συναισθήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια συναισθηματική ένταση σήμερα μέσα σου και είναι ικανή να σε παρασύρει σε αποφάσεις που δεν επιθυμείς αλλά ξέρεις κατά βάθος ότι μόνο έτσι θα ηρεμήσεις και θα μπορέσεις απερίσπαστος/η να προχωρήσεις. Μην ξεχνάς ότι εσύ τουλάχιστον του πρώτου δεκαημέρου είσαι σε φάση ανασυγκρότησης που σημαίνει ότι αν δεις ότι δε βγάζει με ένα άτομο πουθενά, θα χαράξεις πορεία για αλλού.
Σε σχέση: Ενδεχομένως μια επαγγελματική προοπτική που διαφαίνεται στον ορίζοντα να σε ξεσηκώσει και να αυξήσεις τους παραγωγικούς σου ρυθμούς αλλά το ταίρι σου δε θα είναι ευχαριστημένο από αυτή την εξέλιξη γιατί θα νιώσει ότι παραμελείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Μυστικά και ερωτικές εξομολογήσεις ενδέχεται να προκύψουν με την Πανσέληνο και να σε παρασύρουν σε άλλους δρόμους, εκεί που είχες ξαναβρεί το βηματισμό σου, καθώς δεν περνούσε καν από το μυαλό σου ότι ένα άτομο θρέφει αισθήματα για σένα. Το να το χειριστείς δε θα είναι και πολύ εύκολο γιατί αν υποκύψεις φοβάσαι ότι τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.
Σε σχέση: Πες-πες μπορεί να σε πείσει το ταίρι σου να τα βάλετε κάτω και να κάνετε ένα πλάνο στο πως θα διαμορφώσετε την καθημερινότητά σας, ώστε να ρολάρουν πιο εύκολα κάποια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έντονα συναισθήματα και αρκετή ευαισθησία σου βγάζει στην επιφάνεια αυτή η Πανσέληνος και δεν έχεις καμία σχέση με το προκλητικό ή απαθές άτομο που ήσουν μέχρι πρότινος. Η αιτία αυτής της αλλαγής ίσως είναι μια γνωριμία που θα προσθέσει αρκετό μυστήριο αλλά και πάθος στην ερωτική σου ζωή που θα σε κάνει ενδεχομένως να απαρνηθείς και την περιβόητη ανεξαρτησία σου, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα.
Σε σχέση: Οικονομικά θέματα θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο και ενδεχομένως να μην μπορείς να βρεις την άκρη μόνος/η. Χρειάζεσαι τη στήριξη του συντρόφου σου, έστω κι αν είναι καθαρά ηθική.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος στον άξονά σου σε κρατάει σε επαφή μεν με την πραγματικότητα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα συνεχίσεις να ελπίζεις με επιμονή στο καλύτερο για τα ερωτικά σου αλλά δεν θα περιμένεις τον από μηχανής Θεό, αλλά μόνος/η θα κινήσεις τα νήματα και θα εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για να το καταφέρεις. Δε θα δειλιάσεις να διεκδικήσεις την ευτυχία σου.
Σε σχέση: Αρκετά ερωτευμένος/η θα νιώθεις με το σύντροφό σου αυτή την περίοδο με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο σου και συχνά πυκνά θα εκφράζεις τα συναισθήματά σου, δείχνοντάς του πως νιώθεις ακόμα και μέσα από μικρές πράξεις με μεγάλη όμως σημασία.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved