Ερωτικό ωροσκόπιο 28/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Σάββατο είναι και λογικό να έχεις ένα παραπάνω ενθουσιασμό, αλλά επειδή οι συναισθηματικές μεταπτώσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, καλό θα ήταν χαλαρώσεις λίγο για να μην σου ξεφουσκώσει απότομα. Οποιαδήποτε αναφορά ή σκέψη στο παρελθόν και μια παλιά αγάπη είναι απαγορευτική. Φρέσκα κουλούρια πουλάει ο κουλουράς κι αυτά να κυνηγήσεις.
Σε σχέση:
Υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση κι ίσως το ταίρι σου είναι υπερευαίσθητο σήμερα γι' αυτό καλό θα ήταν να μην το προκαλείς ή πειράζεις γιατί μπορεί να το πάρει προσωπικά και να εκνευριστεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα κριτήριά σου όσον αφορά σε ένα άτομο που σου αρέσει ενδεχομένως να μην είναι ξεκάθαρα γιατί επηρεάζεσαι συναισθηματικά. Γι' αυτό καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς λίγο ώστε να δεις τα πράγματα όπως είναι για να καταλάβεις τι έχει στο νου του για σένα.
Σε σχέση: Μπορεί να σέβεσαι κάποιους συγγενείς σου, κυρίως μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να επηρεάζεσαι από την όποια γνώμη τους και μετά να την μεταφέρεις στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ξέρεις ότι κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση στα ερωτικά σου αλλά προς το παρόν αναλώνεσαι στη γκρίνια και ίσως περιμένεις από το άλλο άτομο να πάρει την απόφαση να σε πλησιάσει. Αν πραγματικά το θέλεις, αιφνιδίασέ το και κάνε εσύ την κρούση, με φιλικό και χαλαρό τρόπο όμως για να μην μπλοκάρετε ούτε εσύ ούτε αυτό συναισθηματικά.
Σε σχέση: Δεν είσαι σίγουρος/η αν φταίει ο καιρός ή κάτι άλλο πάντως σήμερα έχεις διάθεση χουχουλιάρικη, και παρότι είναι Σάββατο προτιμάς να μείνεις αγκαλιά με το ταίρι σου στο κρεβάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνεχίζει να σε ευνοεί σε θέματα ερωτικά αλλά κι εσύ πρέπει να καταλαγιάσεις τα συναισθήματά σου που ορισμένες φορές είναι τελείως αντιφατικά, μια ορμητικά και μια εσωστρεφή γιατί και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει μια υπερβολή και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις. Σήμερα αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο πάντως μπορεί να λειτουργήσεις πολύ παρορμητικά προς ένα πρόσωπο που θέλεις.
Σε σχέση: Το ταίρι σου σε αγαπάει και σε νοιάζεται αλλά η απαίτησή σου τουλάχιστον σήμερα να είναι συνεχώς δίπλα σου και να μην ασχοληθεί με τίποτα άλλο μάλλον θα του φανεί εγωιστική.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αν καταφέρεις να δαμάσεις τα συναισθηματικά κύματα που μπορεί να σε κτυπήσουν, τότε θα είναι μια πολύ καλή μέρα. Κάνε ψύχραιμα τις κινήσεις σου, χωρίς βιασύνη ώστε το άτομο που ποθείς να καταλήξει στην αγκαλιά σου, διαφορετικά κινδυνεύεις να εκτεθείς και να μην έχεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Μια είδηση σήμερα θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τελείως στάση απέναντι σε ένα θέμα που σας απασχολούσε με το σύντροφό σου γιατί θα μάθεις πράγματα που θα διαφοροποιήσουν την εικόνα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι σχεδόν πεπεισμένος/η ότι ένα άτομο που σου αρέσει ενδιαφέρεται κι αυτό, αλλά κάπου το πράγμα κολλάει και δεν γίνεται καμία κίνηση από την πλευρά του. Αυτό θα σε κάνει σήμερα να σκεφτείς σοβαρά την ανάληψη πρωτοβουλιών, εκφράζοντας ίσως κι ένα μέρος των συναισθημάτων σου ώστε να πάρει θάρρος και να υπάρξει εξέλιξη.
Σε σχέση: Ίσως έχεις αμελήσει το τελευταίο διάστημα το σύντροφό σου, εξαιτίας διαφόρων επαγγελματικών υποχρεώσεων και σου εκφράσει κάποια παράπονα γι' αυτό και σήμερα θα ασχοληθείς μόνο μαζί του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε θέλεις πια να κάνεις πισωγυρίσματα και είσαι αποφασισμένος/η να κλείσεις παλιούς, ερωτικούς λογαριασμούς και να τραβήξεις μπροστά, κάνοντας μια ολόφρεσκη αρχή. Εύκολο βέβαια δεν είναι αλλά σίγουρα έχεις την όρεξη να προσπαθήσεις για κάτι καινούργιο στη ζωή σου και μάλιστα πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα γι' αυτό και δε θα κάνεις πίσω.
Σε σχέση: Οι προοπτικές στα επαγγελματικά σου είναι καλές αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πολύ τις ευθύνες που θα επωμιστείς και το χρόνο που θα διαθέσεις, ενδεχομένως στερώντας τον από το σύντροφο ή/και την οικογένειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δείχνεις αρκετά ήρεμος/η σήμερα και με καλή ψυχολογία, ωστόσο θα χρειαστεί να κάνεις μέσα σου κάποια ξεκαθαρίσματα που σχετίζονται με μια ερωτική σου υπόθεση γιατί ξέρεις ότι αν συνεχίσει αυτή την κατάσταση, κινδυνεύεις να σε πάρει αμπάριζα και να καθορίζεσαι από το άλλο πρόσωπο γι' αυτό θέλεις να βάλεις ένα φρένο.
Σε σχέση: Η διάθεση σου παρουσιάζει κάποια κυκλοθυμία και είναι πολύ πιθανό για κάποιες ώρες να θέλεις να απομονωθείς ή τουλάχιστον να μην μιλήσεις ούτε στο ταίρι σου μέχρι να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μεγαλύτερη θα είναι η ανάγκη σου σήμερα για να βρεις τον δικό σου άνθρωπο και γι' αυτό θα φροντίσεις να κάνεις τα πλάνα σου και να μη μείνεις μέσα. Το φλερτ εξαιτίας και της ερωτικής σου διάθεσης θα είναι έντονο, το ίδιο και οι πειρασμοί που όμως θα τους διαχειριστείς κατάλληλα γιατί ψάχνεις κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή σωματική επαφή.
Σε σχέση: Κάτι πρέπει να αλλάξεις στη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί φτάνεις στα μέσα του μήνα και δεν έχεις χρήματα και μετά αρχίζεις τη γκρίνια και τη μουρμούρα στο σύντροφό σου και δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Για σένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ίσως σήμερα υπάρξει μια υπερβολική συναισθηματική φόρτιση που θα σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου ή θα νιώσεις μια απογοήτευση για τα ερωτικά σου. Αν ανήκεις στα άλλα δύο δεκαήμερα όμως θα είναι μια καλή μέρα που ίσως σου φέρει και μια καινούργια γνωριμία που θα σε κάνει να ελπίσεις ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει.
Σε σχέση: Κάποια μικροένταση με το ταίρι σου γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα ηρεμήσετε, αφού κανείς από τους δυο σας δεν έχει διάθεση να χαλάσει τη μέρα με μούτρα και θυμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εξομολόγηση των συναισθημάτων ενός ατόμου που ίσως γνώριζες παλιότερα από τη μια θα σε κάνει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να κάνεις κάτι μαζί του κι από την άλλη θα σε προβληματίσει λόγω ευαισθησίας μήπως πρέπει να του μιλήσεις ειλικρινά για τους ενδοιασμούς σου. Ίσως είναι καλύτερα για την ώρα να ακούσεις χωρίς να πάρεις καμία απόφαση.
Σε σχέση: Υπάρχουν κάποια συναισθήματα που σήμερα θεωρείς σωστότερο να τα καταπιέσεις παρά να τα συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί φοβάσαι ότι είναι νωρίς ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως σήμερα να υπάρξει μια διαμάχη με ένα φίλο σου και να παρεξηγηθείς ή να νιώσεις ότι δε μπορεί να σε καταλάβει γιατί δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά σου και σε κρίνει για μια επιλογή σου στα ερωτικά. Όμως ακόμα κι αν αντιδράσεις, τα λόγια του θα καρφωθούν μέσα σου και θα αρχίσει να έχεις αμφιβολίες.
Σε σχέση: Μια χαλαρή έξοδος με το ταίρι σου θα γίνει σε πολύ ερωτικό κλίμα και θα νιώσεις σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που αποφασίσατε να είστε μαζί.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved