Ερωτικό ωροσκόπιο 23/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/2

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Παρότι αργία πολύ χαρούμενος/η δε θα είσαι σήμερα αφού κάτι ο καιρός, κάτι κάποια σχέδια για μια συνάντηση που είχες κάνει και αναβλήθηκε, θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Αντί να είσαι όλο νεύρα και να ξεσπάς με το παραμικρό στους γύρω σου είναι προτιμότερο να καταπιαστείς με κάτι για να ρίξεις εκεί την ενέργειά σου και να μη σκέφτεσαι.

Σε σχέση: Επειδή παρεξηγήσεις και προβλήματα με γνωστούς και συγγενείς παραμονεύουν, είτε δικούς σου είτε του συντρόφου σου, καλό θα ήταν, αν δεν μπορείς να απέχεις, τουλάχιστον να μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από τα ξημερώματα σου ενισχύει τον αισθησιασμό και η γοητεία που αποπνέεις είναι τόσο έντονη που μπορεί να ελκύσει ένα πρόσωπο που θέλεις. Εντούτοις, επειδή είναι πιθανό να έχει κάποια δικά του προβλήματα, καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς και κάνεις όνειρα. Να πας ένα βήμα τη φορά, ώστε να αποφύγεις πιθανές απογοητεύσεις.

Σε σχέση: Το ζητούμενο είναι να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή Καθαρά Δευτέρα με το σύντροφό σου γι' αυτό απόφυγε την κοστολόγηση του σαρακοστιανού τραπεζιού αν δε θέλεις να χαλάσεις το κλίμα και να αρχίσουν οι μουρμούρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Προσγειώνεσαι λίγο απότομα στην πραγματικότητα σήμερα με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου να σε επηρεάζει αρκετά και να σου δημιουργεί ανασφάλειες ή να σε αναγκάζει να αφήσεις τα όνειρα και να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες. Αυτός ο περιορισμός ούτε εύκολος είναι, ούτε και ευχάριστος αλλά είναι πιθανό να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα βλέπεις.

Σε σχέση: Νιώθεις ότι με το σύντροφό σου το έχετε παρακάνει με τα έξοδα ή γενικά με την επιπολαιότητα που κινείστε και πλέον είναι οφθαλμοφανές ότι χρειάζεται να στριμωχτείτε αν θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα που έχετε σχεδιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Θα κάνεις σήμερα αυτό που πρέπει κι όχι αυτό που θέλεις, κάτι που λογικό είναι να μη σε ευχαριστεί καθόλου και να σου δημιουργεί μια ένταση. Ενδεχομένως να είχες σχεδιάσει αλλιώς τη μέρα σου και να μη σου έκατσε. Το μυαλό σου θα είναι συνεχώς σε ένα συγκεκριμένο άτομο και αφού δεν είστε μαζί, δε θα έχεις όρεξη για τίποτα άλλο.

Σε σχέση: Δεν είναι η μέρα για να τσακωθείς ή να χαλαστείς με κάποιους συγγενείς, δικούς σου ή του συντρόφου σου ούτε και να απαντήσεις σε ερωτήσεις που δε σου αρέσουν. Η ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να κυλήσει νορμάλ η μέρα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Μάλλον είχαν φουσκώσει τα μυαλά σου όλο το προηγούμενο διάστημα και περίμενες «χώμα να αγγίζεις και χρυσάφι να γίνεται» στα ερωτικά σου αλλά σήμερα θα αντιληφθείς ότι τίποτα δεν γίνεται αυτόματα. Χρειάζεται αρκετή προσωπική δουλειά για να λειτουργήσουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ και προσήλωση σε ένα συγκεκριμένο στόχο.

Σε σχέση: Ο καιρός ίσως χαλάσει τα σχέδιά σου για μια έξοδο που σχεδίαζες με το ταίρι σου και αναγκαστείς την τελευταία στιγμή να ψάχνεις εναλλακτική λύση. Μια φιλική παρέα ίσως στην δώσει αλλά το κλίμα αρχικά θα είναι λίγο αμήχανο μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις μια κάποια σχέση με τον Κρόνο οπότε δε θα σε επηρεάσει πολύ το τετράγωνό του με τον Ήλιο, το ότι λύνεις προβλήματα όμως δε σημαίνει ότι σου αρέσουν κιόλας. Μπορεί είχες αφεθεί να κάνεις όνειρα στα ερωτικά σου αλλά καλό θα ήταν να μην παραιτηθείς, εξαιτίας ενός εμποδίου που μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα.

Σε σχέση: Ένα οικογενειακό θέμα που μπορεί να προκύψει σήμερα ίσως χαλάσει το κέφι το δικό σου ή του συντρόφου σου και αντί να περάσετε μια μέρα χαλαρή όπως σχεδιάζατε τελικά να τρέχετε.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Ένα μήνυμα που δεν ήρθε ή ένα τηλέφωνο που δε χτύπησε ίσως σήμερα σου χαλάσει αρκετά τη διάθεση και δεν έχεις όρεξη για τίποτα. Μάλλον οι προσδοκίες σου ήταν μεγαλύτερες από το αναμενόμενο αλλά μην απελπίζεσαι γιατί είναι η μέρα περίεργη. Περίμενε λίγο ακόμα και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Σε σχέση: Μια προσωρινή αδιαθεσία ίσως δε σας επιτρέψει να κάνετε όσα είχατε κατά νου με το ταίρι σου και να στενοχωρηθείτε που σας χαλάει την αργία. Υπομονή, θα υπάρξουν καλύτερες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από νωρίς το πρωί βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, κάτι που συναισθηματικά σε κάνει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Όμως μια αναβολή ή ένα πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί σήμερα μπορεί να κόψει τη φόρα σου, ιδιαίτερα αν είχες κανονίσει να βρεθείς με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα.

Σε σχέση: Σήμερα, για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνεις και τα πιο εύκολα γίνονται δύσκολα που και το λάδι σου βγάζει και ένταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου δημιουργεί. Μην το βάζεις όμως κάτω γιατί όλη η μέρα σου θα πάει στράφι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για σένα που είσαι γεννημένος/η το πρώτο δεκαήμερο να χαρείς τη μέρα σου. Ίσως ασυνείδητα κάνεις συγκρίσεις με το πρόσφατο παρελθόν σου και τις στιγμές σου με ένα άτομο με το τώρα και να σε πιάσει μελαγχολία αλλά πριν αφεθείς να μιζεριάσεις καλό θα ήταν να εστιάσεις στο μέλλον.

Σε σχέση: Δεν είναι η μέρα για να σε πιάσουν οι ανησυχίες για τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου για να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα με το σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Προτιμάς να χωθείς στην κουζίνα σου ή να κάνεις διάφορες δουλειές για να έχεις κάτι να απασχολείς το μυαλό σου. Μπορεί να μην επηρεάζεσαι αρνητικά ως Κρόνιος τύπος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνεις όνειρα κυρίως για τα ερωτικά σου για τα οποία σήμερα μόνος/η σου θα φρενάρεις τον εαυτό σου και θα τον πείσεις να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Σε σχέση: Αν δεν πάει καλά ένα πλάνο της ημέρας, έχεις κάνει το κουμάντο σου οπότε θα βάλεις μπροστά το σχέδιο Β. Το σίγουρο είναι ότι θα παρέχεις στο σύντροφό σου και στους δικούς σου ανθρώπους τα δέοντα ακόμα κι αν ταλαιπωρηθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Μέχρι σήμερα το ότι ήσουν μόνος/η δε σε χαλούσε ιδιαίτερα, αφού σου έδινε το ελεύθερο να κάνεις ό, τι θέλεις με όποιο άτομο επιθυμούσες. Επειδή είναι πιθανό όμως να σου δημιουργηθεί η ανάγκη του πιο σταθερού που δεν έχεις και να σε πάρει από κάτω, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου με κάποιους φίλους και πρόσωπα που αγαπάς.

Σε σχέση: Το ότι πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα το κατανοείς, έστω και με ζόρι, το ότι είναι απαραίτητο να γίνουν σήμερα δε σου αρέσει κι ίσως κλωτσήσεις και τα βάλεις με το σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Φρόντισε να δεις τη μέρα σήμερα σαν μια κακή παρένθεση σε μια κατά τα άλλα αρκετά καλή περίοδο στα ερωτικά σου για να μη σε πάρει από κάτω. Το να αρχίσεις τις αρνητικές σκέψεις και τις τάσεις αυτολύπησης δε βοηθά την κατάσταση. Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς στο πως μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Σε σχέση: Η αδυναμία σου να σκεφτείς πρακτικά ίσως σήμερα γίνει αιτία διαμάχης με το σύντροφό σου και χαλάσει το πρώτο μισό της μέρας. Γι' αυτό συγκεντρώσου και προετοιμάσου κατάλληλα για να αποφύγεις πιθανά προβλήματα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved