Ερωτικό ωροσκόπιο 20/2

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Κριό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες! Ο Άρης κυβερνήτης σου, επιτέλους μπαίνει στο ζώδιό σου και θα σε στεγνώσει με τη φλόγα του από τα δακρύβρεχτα συναισθήματα που σε είχαν καταβάλλει. Τώρα θα πας πίσω, μόνο για να πάρεις φόρα. Ερωτικά δε θα παίζεσαι αφού οσονούπω θα σε επισκεφτεί κι η Αφροδίτη. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να κατακτήσεις την οικουμένη.
Σε σχέση: Το ενθουσιώδες πνεύμα σου εύκολα μπορεί να σε πάει στην υπερβολή και αν δε ρεγουλάρεις λίγο τα εγωιστικά σου σύνδρομα οι κόντρες με το ταίρι σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα αντάριασμα θα έχεις και ίσως γίνεις αρκετά ευερέθιστος/η και ξεσηκώνεσαι με το παραμικρό ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας σου που δε θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Όμως και στα ερωτικά η υπομονή σου θα εξαντληθεί κι ίσως ξεκαθαρίσεις τελείως την κατάσταση με ένα άτομο που είναι φλου ή δε λέει να αποφασίσει.
Σε σχέση: Κάποια μικροπροβλήματα υγείας μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα κι η βοήθεια και η φροντίδα του συντρόφου σου θα είναι αναγκαία αλλά κατά βάθος θα χαίρεσαι που σε έχει στα όπα-όπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Πάνω που πήγες να συμμαζευτείς κι εσύ κάνει την εμφάνισή του ο Άρης και σε παρασέρνει πάλι. Μέσα δε θα θέλεις να μείνεις σχεδόν καθόλου ενώ μπορεί οι καυγάδες με τους φίλους σου για χαζομάρες να είναι συχνοί. Επίσης, πολλές θα είναι και οι πιθανότητες ερωτικών γνωριμιών που αν και μπορεί να είναι έντονες και παθιασμένες, δε θα κρατήσουν πολύ.
Σε σχέση: Όσο είστε σε κίνηση και ασχολείστε με πράγματα και ενδιαφέροντα, δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Εκεί που μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και καυγάδες είναι αν κάποιος από τους δύο είναι αδρανής και δείχνει να μη συμβαδίζει με τους ρυθμούς του άλλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου θα είναι δώρο άδωρο αφού θα έρχονται κατά κύματα και θα σε συνταράζουν. Όσο κι αν θέλεις να αντισταθείς στην έλξη ενός ατόμου δε θα τα καταφέρεις γι' αυτό μη σπαταλάς τσάμπα δυνάμεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον σαρωτικό Άρη για να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που επιθυμείς.
Σε σχέση: Κάποια προβλήματα με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή του συντρόφου σου θα σας αναστατώσουν αρκετά αλλά ταυτόχρονα θα σας παρακινήσουν να κάνετε και πράγματα που μέχρι πρότινος δεν είχατε σκεφτεί.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Τσακωμοί και εντάσεις, λογομαχίες αλλά και αλήθειες που δε θα μπορέσεις να συγκρατήσεις και θα τις ξεστομίζεις σε κάθε ευκαιρία θα κάνουν δύσκολη την επικοινωνία σου αλλά πολύ δυναμική την παρουσία σου. Το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσεις αντιπάθειες αλλά και λίγες συμπάθειες. Μια από αυτές θα σου φανεί ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Σε σχέση: Όποια συζήτηση κι αν ξεκινήσετε με το ταίρι σου στο τέλος θα καταλήγει σε καυγά γι' αυτό πρέπει να παραμερίσετε τον εγωισμό σας και να μην το βλέπετε σαν απόπειρα επιβολής ο ένας στον άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μαζί με τα χρήματα μπορεί να σπαταλήσεις και αρκετά αισθήματα στην προσπάθειά σου να βρεις το ένα και μοναδικό άτομο που ψάχνεις για να σε συγκινήσει, αφού μέχρι να καταλήξεις σε κάποιο θα ταλαιπωρηθείς αρκετά. Ευτυχώς τα ψυχικά σου αποθέματα θα είναι μεγάλα και γρήγορα θα ξαναμαζεύεις την ενέργειά σου για τη νέα έφοδο.
Σε σχέση: Τα χρήματα λες και έχουν φτερά θα εξαφανίζονται από την τσέπη σου πριν καν τα βάλεις μέσα. Τα έξοδα μπορεί να αυξηθούν γι' αυτό χρειάζεται να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας με το σύντροφό σου .

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου είσαι έτοιμος/η για μάχη αλλά και για την τελική επικράτηση. Ο έρωτας (όχι ότι δεν ήταν) επισήμως γίνεται ο Νο 1 στόχος σου. Ορκίζεσαι να μην κάνεις πίσω μπροστά σε κανένα εμπόδιο και να διεκδικήσεις μέχρις εσχάτων ένα άτομο που σου αρέσει. Αν όμως σε ταλαιπωρεί κάποιος/ τότε μάλλον θα του δείξεις την πόρτα της εξόδου και θα πας για άλλες πολιτείες.
Σε σχέση: Θα αναγκαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες στη σχέση σου και να σπρώξεις κάποια πράγματα που βλέπεις ότι δεν τσουλάνε. Επειδή θα θέλεις περισσότερο πάθος από το ταίρι σου μπορεί συχνά να το τσιγκλάς και να το προκαλείς για να ανάψουν τα αίματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η διαίσθησή σου φωνάζει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για το μεγάλο συναισθηματικό άλμα τώρα που έχεις όλες τις ευκαιρίες κι αν παίξεις τα χαρτιά σου, τότε την επιτυχία στα ερωτικά θα την έχεις στο τσεπάκι σου. Αρκεί να φροντίσεις να μην το παίξεις πολύ μυστήριος/α και μοιραίος/α όμως γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο.
Σε σχέση: Στην εργασία θα καταναλώσεις αρκετή ενέργεια αλλά οι εντάσεις και οι καυγάδες δε θα εκλείψουν με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου και είναι πολύ πιθανό να τα μεταφέρεις και στη σχέση σου, αφού συχνά θα είσαι φορτωμένος/η με νεύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Εσύ είναι να μην πάρεις θάρρος γιατί μετά ποιος σε πιάνει. Και από αυτό θα έχεις άφθονο καθώς ο Άρης στο φιλικό σου ζώδιο τον Κριό σε πυροδοτεί με επιθυμίες και ορμές και δε θες και πολύ να εξοκέλλεις. Το σίγουρο είναι ότι δε έχεις σκοπό να θυσιάσεις την ελευθερία σου αλλά να ξεθυμάνεις από τις πολλές πιέσεις γι' αυτό τα φλερτ θα είναι πολλά, αλλά για σχέση ούτε λόγος.
Σε σχέση: Με το σύντροφό σου θα αρχίσετε να βγαίνετε και να ξενυχτάτε περισσότερο με διάφορες παρέες που έμμεσα θα είναι ένας τρόπος να καταναλώσετε την περίσσεια ενέργειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Οι αντοχές σου αυξάνονται, το κουράγιο περισσεύει και η τόλμη σε βοηθά να βγεις προς τα έξω και να μην υποχωρήσεις αν δεν πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Σίγουρα απαρατήρητος/η δε θα περάσεις όπου κι αν βρεθείς και θα ελκύσεις το ενδιαφέρον αρκετών δυναμικών ατόμων που δεν θα πτοούνται από την έντονη προσωπικότητά σου.
Σε σχέση: Θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις επαγγελματικά κάτι δικό σου ή να διεκδικήσεις ό, τι σου αξίζει αν νομίζεις ότι αδικείσαι. Εντούτοις καλό θα ήταν να μην έχεις αρχηγική συμπεριφορά και στο σύντροφό σου γιατί θα χαλάσεις ό, τι έφτιαξες με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Κινητοποιείσαι αναγκαστικά να αναλάβεις πράγματα που μέχρι πρότινος βαριόσουν να καταπιαστείς και δε θα είναι λίγες οι φορές που θα εκνευριστείς όταν δε θα πηγαίνουν όπως υπολόγιζες. Όμως μέσα από τα πολλά πήγαινε-έλα μπορεί να σου προκύψει άτομο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, ίσως βοηθώντας σε κάπου αν χρειαστεί.
Σε σχέση: Συγγενείς και γνωστοί ίσως αρχίσουν να σας πρήζουν και να σας δημιουργούν διάφορα προβλήματα και θα αναγκαστείτε να κάνετε κόμμα με το σύντροφό σου για να τους περιορίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Τονίζεται ο ερωτισμός σου και γίνεσαι αρκετά σέξι αλλά και παράτολμος/η γιατί θα βγεις μπροστά και θα κάνεις το παιχνίδι σου, χωρίς να σε ενδιαφέρει το τι θα γίνει αύριο. Νιώθεις μια έντονη δύναμη μέσα σου που σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να αντέξεις πολλά και να βγεις ασπροπρόσωπος/η στο τέλος, βρίσκοντας το ταίρι που ψάχνεις.
Σε σχέση: Το άγχος σου θα είναι περισσότερο οικονομικό γιατί έκτακτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα αναγκαστείτε με το σύντροφό σου να κάνετε κάποιες περικοπές για να αντεπεξέλθετε.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved