Ερωτικό ωροσκόπιο 17/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ενθουσιαστεί με ένα άτομο και ψάχνεις τρόπους να το προσελκύσεις όμως η συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον απαιτεί κάτι διαφορετικό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις πρώτα μια φιλική επαφή μαζί του για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη οικειότητα και σιγά-σιγά να έρθεις πιο κοντά του.
Σε σχέση: Ορισμένες φορές αντιδράς για να αντιδράσεις αλλά καλό θα ήταν να σήμερα να διώξεις κάθε διάθεση ανταγωνισμού με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί μια λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί, διατηρώντας το ήρεμο κλίμα στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολλές φορές η δύναμη της συνήθειας είναι τέτοια που σε εμποδίζει να δεις την πραγματική φύση ενός ατόμου, αν ξεφεύγει από τα δικά σου δεδομένα. Πριν βιαστείς να το απορρίψεις, θεωρώντας το τελείως ακατάλληλο, σιγουρέψου μήπως το κρίνεις από την εμφάνιση κι όχι το περιεχόμενο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι πιο σημαντικό.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου ενδεχομένως να μπορεί να σου υποδείξει μια πλευρά σε ένα επαγγελματικό σου θέμα που εσένα σου διαφεύγει, γι' αυτό καλό θα ήταν να το συζητήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Οφείλεις να αλλάξεις τελείως τακτική στα ερωτικά σου, ακόμα και να κρατήσεις μια απόσταση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν αυτό σημαίνει ότι θα το τσιγκλήσεις λίγο και θα κάνεις πιο αισθητή την απουσία σου. Σίγουρα πάντως από το μυαλό σου περνούν διάφορες σκέψεις.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους σε ένα θέμα της σχέσης σου που σε απασχολεί και να μην πάρεις αποφάσεις βιαστικές που μπορεί να προκαλέσουν ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα έντονο διήμερο ξεκινά για τα ερωτικά σου και καλείσαι να διατηρήσεις όσο μπορείς μία ισορροπία μέσα σου. Οι επιθυμίες σου ενισχύονται, οι ανάγκες σου αυξάνονται και μπορεί να σε ωθήσουν σε πράξεις και τακτικές τελείως αντίθετες ή έξω από το χαρακτήρα σου. Είναι πάντως από τις λίγες φορές που θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η και χωρίς αναστολές.
Σε σχέση: Υπάρχει αρκετά ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και διάθεση για σεξουαλικούς πειραματισμούς που και τα δύο προμηνύουν ένα πολύ θερμό βράδυ.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και γι' αυτό θα έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο σήμερα. Ένα κάλεσμα ίσως γίνει η αφορμή για να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ελκύσει η εκκεντρικότητά του ή το πρωτότυπο στυλ του και θα προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις περισσότερο.
Σε σχέση: Από τα ξημερώματα η Σελήνη έχει περάσει στον 7ο οίκο σου, οπότε είναι λογικό η σχέση σου να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Το εγωιστικό σου κομμάτι φαίνεται να υποχωρεί προς χάρη του κοινού καλού και της ήρεμης συμβίωσης, παρότι κάποια πράγματα συνεχίζουν να μη σου αρέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι αισιόδοξος/η, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και δε αφήσεις τίποτα και κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία. Ενδεχομένως να παιχτεί κάτι με ένα άτομο από την δουλειά σου που θα σου ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση, θα σου εξάψει τη φαντασία και θα αρχίσεις να σκαρώνεις διάφορα σενάρια στο μυαλό σου.
Σε σχέση: Έχεις επικεντρωθεί σε ένα επαγγελματικό σου θέμα και προσπαθείς να το λύσεις αλλά ο σύντροφός σου δεν είναι ευχαριστημένος που όλη σου η προσοχή είναι εκεί και δε σε ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να έχεις ένα άτομο δίπλα σου αλλά να μη σε καταπιέζει και να σε αφήνει περιθώρια για να βρίσκεσαι με τους φίλους ή να βγαίνεις με την παρέα σου, αλλά πρώτα εσύ είσαι αυτός/η που πέφτεις με τα μούτρα και ξεκόβεις απ' όλους. Μήπως τελικά εσύ ξεπερνάς τα όρια που βάζεις και μπερδεύεις με τις προθέσεις σου;
Σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα να κανονίσεις μια χαλαρή έξοδο με το έτερο ήμισυ κι επειδή είναι καθημερινή ένα σινεμαδάκι ίσως θα ήταν η ιδανική πρόταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε θα κάνεις πίσω στην κατάκτηση ενός ερωτικού σου στόχου που τον επιδιώκεις εδώ και μέρες αλλά θα αλλάξεις τελείως την τακτική σου για να τον καταφέρεις. Με το πρόσχημα της φιλικής και χαλαρής συμπεριφοράς θα προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις για να δημιουργηθεί μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας.
Σε σχέση: Η αντίδρασή σου σε μια επαγγελματική πρόταση θα είναι τόσο απροσδόκητη που θα ξενίσει τόσο το σύντροφό σου όσο κι εσένα, αλλά θα είναι αυθόρμητη και ειλικρινής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Δε θέλεις να μείνεις μέσα αλλά βαριέσαι να βγεις και έξω και εκνευρίζεσαι που έχεις τόσο αντιφατικά συναισθήματα μέσα σου τα οποία μπορεί να επεκτείνονται και στα ερωτικά σου, που σε εμποδίζουν να σκεφτείς σωστά και να καταλήξεις τι θα κάνεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.
Σε σχέση: Ένα συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να δείτε μαζί το σύντροφό σου πως θα έχετε μια κοινή αντιμετώπιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πρέπει να αποβάλλεις κάποιες συντηρητικές αντιλήψεις που έχεις για τα ερωτικά σου και να αφήσεις ταμπού και προκαταλήψεις που σε εμποδίζουν να φτάσεις σε υψηλότερο επίπεδο. Μη βάζεις στο μυαλό σου φραγμούς και στην καρδιά σου φρένο γιατί δε θα είσαι ποτέ πραγματικά ικανοποιημένος/η αλλά συμβιβασμένος/η.
Σε σχέση: Μια απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά σου θα σε αναγκάσει να κάνεις κάποιες αλλαγές για να προσαρμοστείς που βέβαια θα πρέπει να τις συζητήσεις με το σύντροφό σου εφόσον έμμεσα τον αφορούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από τα ξημερώματα έχεις μια τάση να προκαλείς θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, καθώς το ασυμβίβαστο και ελεύθερο πνεύμα σου αρκετοί το ζηλεύουν αλλά κι άλλοι τόσοι το αντιπαθούν. Η γοητεία σου πάντως είναι αδιαμφισβήτητη και σου δίνονται διάφορες ευκαιρίες να κάνεις καινούργιες και συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες.
Σε σχέση: Σαφώς θα ήθελες ένα μάλλον πιο ελεύθερο σχήμα στη σχέση σου αλλά μπορείς να χαλαρώσεις λίγο τα δεσμά χωρίς να επιφέρεις εντάσεις αρκεί να είσαι ειλικρινής στις προθέσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σου χρειάζεται λίγος προσωπικός χρόνος, μακριά απ' όλους και όλα όπου θα μπορείς απερίσπαστος/η να αποφασίσεις για την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Όσο περισσότερο εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου και έχεις άμεση επαφή με το μέσα σου και δε στέκεσαι στις γνώμες τρίτων τόσο θα καθοδηγείσαι στο σωστό δρόμο.
Σε σχέση: Μια εκ βαθέων συζήτηση με το έτερο ήμισυ μπορεί να τελικά να σου αλλάξει τελείως τη διάθεση γιατί θα μοιραστείτε πράγματα που δεν περίμενες και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved