Ερωτικό ωροσκόπιο 16/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις αποφασίσει να πάρεις πολύ στα σοβαρά τα ερωτικά σου και να κάνεις πλέον στοχευμένες κινήσεις για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εντούτοις, επειδή δε σου είναι και πολύ εύκολο να αντισταθείς στους πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν ίσως ξεστρατίσεις στην πορεία και πας όπου σε πάει η καρδιά σου.
Σε σχέση: Οι υποχρεώσεις σου φαίνονται να αυξάνονται και θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να δρομολογήσεις κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να μαζευτείς βράδυ και κουρασμένος/η προς απογοήτευση του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να ακούσεις τη γνώμη ενός πιο έμπειρου στο ερωτικό θέμα που αντιμετωπίζεις δεν είναι κακό. Μπορεί να σου δείξει μια άλλη οπτική που εσύ λόγω του υποκειμενισμού σου δεν βλέπεις και να σε βγάλει από το αδιέξοδο. Γι' αυτό πριν αντιδράσεις, άκου με προσοχή τι έχει να σου πει.
Σε σχέση: Πιθανόν είτε εσένα είτε το σύντροφό σου να σας τρέξουν αρκετά κάποια γραφειοκρατικά θέματα που δεν είναι ευχάριστα αλλά πρέπει να κλείσουν. Χρειάζεται να κινηθείτε οργανωμένα για να τα προλάβετε.

fdf13352e55fa3426fb8f621329264ab L

Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτικές η σχέση σας;

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, μπορείς τώρα να μάθεις τα πάντα για την ερωτική σας συναστρία με 50% έκπτωση!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/2.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η συναισθηματική σου φόρτιση, αποτέλεσμα καταπιεσμένων επιθυμιών σου, είναι μεγάλη γι' αυτό και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου θα είναι αρκετά και λογικό είναι να μην είσαι μέσα στην ανεμελιά και την ξενοιασιά όπως συνήθιζες. Ενδέχεται η κατάστασή σου να οφείλεται σε ένα άτομο που θέλεις πολύ και σου δημιουργεί αυτά τα αισθήματα.
Σε σχέση: Μπορεί να έχεις να ασχοληθείς με πολλά αλλά καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο και στο ταίρι σου για να μην νιώθει ότι έρχεται τελευταίο στη λίστα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη να συνεχίζει το σεργιάνι της στον 7ο οίκο σου το σίγουρο είναι ότι τα ερωτικά σου είναι αυτά που σε απασχολούν κατά κόρον και επειδή θα υπάρχει η τάση να σε καλοβλέπουν διάφοροι και διάφορες πρέπει να κάνεις το παιχνίδι σου κι εσύ, χωρίς όμως να χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα. Δε χρειάζεται να βιάζεσαι να καταλήξεις κάπου αλλά να διασκεδάσεις τη διαδρομή.
Σε σχέση: Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος, το ίδιο και η κούραση σου γι' αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η να μην μεταφέρεις την ένταση στην σχέση σου και δημιουργήσεις θέματα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορείς να περιμένεις με σταυρωμένα τα χέρια για να υπάρξουν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, ιδίως αν έχει ήδη βρει το άτομο που θέλεις. Τίποτα δεν «πέφτει από τον ουρανό». Πρέπει εσύ να το οργανώσεις, να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και το κυνηγήσεις για να σου κάτσει.
Σε σχέση: Μπορεί να έχεις μια κακοδιαθεσία που σου δημιουργεί την τάση να κλειστείς στον εαυτό σου αλλά καλό θα ήταν να το αποφύγεις και να αφήσεις το ταίρι σου να σε ανεβάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο ξανοίγεσαι σε νέους κοινωνικούς κύκλους και γνωρίζεσαι με άτομα που έχουν μια ποιότητα, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις εκείνο το ένα που θα κάνει την καρδιά σου να κτυπήσει δυνατά. Γι' αυτό μην αφήνεις ανεκμετάλλευτη καμία πρόσκληση ή πρόταση που θα σου γίνει, ακόμα κι αν βαριέσαι.
Σε σχέση: Θέλεις να μοιραστείς τις ευθύνες με το ταίρι σου αλλά ορισμένες φορές γίνεσαι τόσο συγκεντρωτικός/η που δεν του αφήνεις περιθώρια να κάνει κι αυτό πράγματα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μην προτρέχεις να κρίνεις ένα άτομο από το φαίνεσθαι και να προσπαθείς να το βάλεις στη ζωή σου, αν δεν έχεις τσεκάρει την ποιότητα του χαρακτήρα του. Το να λειτουργήσεις παρορμητικά στη συγκεκριμένη φάση είναι πολύ εύκολο, αφού σε ξεσηκώνει ερωτικά αλλά αν δεν έχει όλο το πακέτο που ψάχνεις μετά θα απογοητευτείς.
Σε σχέση: Ένα θέμα με την οικογένεια, τη δική σου ή του συντρόφου σου, θα σας αναστατώσει προσωρινά γι' αυτό θα κάτσετε να βρείτε ένα τρόπο κοινής αντιμετώπισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια συζήτηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα ήταν το καλύτερο, ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις από τη συμπεριφορά του περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα του. Αν όμως δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα ακόμα, θα ψαρέψεις πληροφορίες από ένα κοινό γνωστό ή όπως αλλιώς μπορείς για να έχεις μια εικόνα.
Σε σχέση: Δεν είναι ανάγκη να πας κάπου έξω για να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου. Αρκεί να είστε οι δυο σας, να χαλαρώσετε και να μιλήσετε για πράγματα δικά σας κι όχι της καθημερινότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Όσο κι αν έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η, δεν μπορείς εύκολα να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου για ένα άτομο που σε έχει συναρπάσει κι είναι πολύ πιθανό ακόμα και χωρίς λόγια να τα εκδηλώσεις. Όσο διατηρείς την αισιοδοξία σου και την πίστη στον εαυτό σου, τόσο θετικότερη ανταπόκριση θα έχεις.
Σε σχέση: Μπορεί ο σύντροφός σου να είναι αγχωμένος ή κουρασμένος με διάφορα που έχει αναλάβει, γι' αυτό καλό θα ήταν σήμερα να αποσπάσεις την προσοχή του με διάφορους τρόπους για να το χαλαρώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η έντονη προσωπικότητά σου είναι το χαρτί σου για να ελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Όχι ότι στερείσαι εμφάνισης, απλά η δυναμικότητα του χαρακτήρα σου και ο τρόπος σκέψης σου είναι πολύ έντονα πάνω σου και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύονται, οπότε καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιήσεις όσο μπορείς, χωρίς όμως να σου βγει έπαρση.
Σε σχέση: Έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου αλλά ορισμένες φορές νιώθεις ότι αυτό σε κουράζει καθώς θέλεις κι εσύ να ακουμπήσεις κάπου. Βγάλε το από μέσα σου και ζήτα από το ταίρι σου να σε στηρίξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει κίνδυνος να σου πάρει τα μυαλά ένα άτομο που δεν είναι διαθέσιμο γι' αυτό καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η και να μην γίνεις στα καλά του καθουμένου το τρίτο πρόσωπο. Αν πιστεύεις ότι σου είναι δύσκολο, τότε μάλλον πρέπει να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, αποφεύγοντας κάθε επαφή.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην αφήσεις ένα πρόβλημα της δουλειάς να επηρεάσει τη σχέση σου γιατί τότε θα δημιουργήσεις κι άλλο. Προσπάθησε να εκτονώσεις την έντασή σου αλλού.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ξεσηκώνει και κάθε φορά που το συναντάς ή το κοιτάς, αναστατώνεσαι και δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο. Καλό θα ήταν όμως να μη χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα γιατί αν δεν έχεις την ανάλογη ανταπόκριση θα πληγωθείς. Προσπάθησε να δεις αν νιώθεις για σένα πράγματα πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό μια παράλειψη του συντρόφου σου να σε ρίξει λίγο αλλά πριν αρχίσεις τη γκρίνια να δείξεις την ίδια ανεκτικότητα που έχει κι αυτός στα δικά σου λάθη.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved