Ερωτικό ωροσκόπιο 8/2

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/2

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια ωραία Κυριακή ξεκινά για σένα καθώς πέραν της Σελήνης που βρίσκεται στον 7ο οίκο σου παίζει κι ένα εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα κάνοντας πιο πιπεράτη τη μέρα σου. Ασκείς έντονη έλξη κι ο ερωτισμός που υπάρχει στην ατμόσφαιρα σε βοηθά να προσελκύσεις πολύ πιο εύκολα ένα άτομο που σου αρέσει. Παρ' όλα αυτά καλείσαι να κινηθείς αθόρυβα και κρυφά καθώς το μυστικό είναι αποκλειστικά για δύο. Προς το παρόν...

Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου φέρει στην επιφάνεια ένα παλιό περιστατικό που τον είχε πειράξει αλλά κρατούσε μέσα του κρυμμένο, κάνοντάς σε να νιώσεις άβολα. Εξήγησέ του τη στάση σου και μην προσπαθήσεις να βγεις από πάνω, επειδή θίχτηκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως σου γίνει κάποια πρόταση από ένα άτομο που ανήκει στο ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο η οποία θα φανερώσει και τα κρυμμένα συναισθήματα που είχε για σένα τόσο καιρό. Παρότι η αποκάλυψη αυτή θα σε κολακεύσει, θα σε προβληματίσει κιόλας γιατί θα σε πιάσει απροετοίμαστο/η και δεν θα ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις. Σημαντικό ρόλο πάντως θα παίξει το αν υπάρχει ερωτική χημεία μεταξύ σας.

Σε σχέση: Είχες υποσχεθεί σε ένα φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο να κρατήσεις καλά φυλαγμένο ένα μυστικό του, όμως υπάρχει περίπτωση σήμερα να αναγκαστείς να το πεις στο ταίρι σου, υποκύπτοντας είτε στις δικές του πιέσεις είτε στο δικό σου ψυχολογικό βάρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Θα αναγκαστείς να κάνεις μια βουτιά μέσα σου για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική σου ευτυχία και σου δημιουργεί συχνά μια αίσθηση του ανικανοποίητου σε ό, τι αποκτάς. Ενδεχομένως αυτή η στροφή να οφείλεται στην πίεση που σου ασκεί ασυνείδητα ένα άτομο που σου αρέσει αλλά ταυτόχρονα σε φοβίζει κιόλας γιατί σου δημιουργεί πάθη που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Σε σχέση: Υπάρχει μια πολύ έντονη ερωτική διάθεση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που σε τρελαίνει και σε σπρώχνει να εκφράσεις άμεσα και χωρίς περιστροφές, τι θα ήθελες από εκείνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια αφορμή σήμερα είναι ικανή να πυροδοτήσει το μυαλό σου με εικόνες αρκετά ερωτικές για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να συναντάς συχνά στο δρόμο σου. Ένα υπονοούμενο, ένα σχόλιο ή ένα κοίταγμα θα σε κάνει να το δεις με άλλο μάτι και ίσως εκπλαγείς που δεν το είχες προσέξει τόσο καιρό. Μήπως αυτό που έψαχνες ήταν τόσο καιρό δίπλα σου και δεν το είχες πάρει χαμπάρι;

Σε σχέση: Τα λόγια ή μια συμβουλή ενός συγγενικού σου προσώπου θα είναι καταλυτικά στη σχέση σου, εφόσον θα σε αναγκάσουν να δεις μια πτυχή που είτε απέφευγες είτε δεν είχες δώσει ιδιαίτερη σημασία λόγω συναισθηματικής εξάρτησης από το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Είσαι από τα άτομα που ο έρωτας σε κάνει να νιώθεις ζωντανός/η και σήμερα θα σε ωθήσει στο να βγάλεις προς τα έξω μια πλευρά αρκετά παθιασμένη σε ένα άτομο που θέλεις από καιρό και προσπαθείς να το προσελκύσεις. Καλό θα ήταν όμως να είσαι λίγο πιο προσεκτικός/η γιατί η ένταση των συναισθημάτων σου ίσως το φοβίσει, αν δε νιώθει έτοιμο να κάνει το άλμα μαζί σου. Κράτα κάτι και για σένα μην χάσεις τον έλεγχο!

Σε σχέση: Η μέρα έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση αλλά και ερωτισμό που δε θα σε αφήσει ανεπηρέαστο/η. Ίσως προσπαθήσεις έμμεσα να εκμαιεύσεις μια δήλωση αγάπης από το ταίρι σου για να νιώσεις ασφαλής και σίγουρος/η για τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα βγάζει μια πλευρά σου που δεν αφήνεις συχνά να φανεί, πιο παθιασμένη, πιο ερωτική και βέβαια πιο σεξουαλική. Η έλξη σου θα είναι έντονη και αν στοχεύεις κάπου συγκεκριμένα μάλλον θα βγεις κερδισμένος/η, αφού θα τραβήξεις προς το μέρος σου το άτομο που θέλεις, που όμως θα πρέπει να του «καρφώσεις» στο μυαλό ότι το μέλλον υπόσχεται περισσότερα από το τώρα.

Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην πιέσεις το ταίρι σου να σου πει τι το απασχολεί γιατί θα ενοχληθεί. Αντίθετα, πείσε το ότι είσαι δίπλα του ό, τι κι αν είναι και σε ετοιμότητα να το στηρίξεις, αν και εφόσον χρειαστεί.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Το τι δείχνεις προς τα έξω με το τι υπάρχει στο μυαλό και στην ψυχή σου σήμερα είναι τελείως αντίθετα αφού φαίνεσαι γεμάτος/η αυτοπεποίθηση αλλά μέσα σου τρώγεσαι από αμφιβολίες για ένα άτομο που θέλεις πολύ αλλά ταυτόχρονα πιστεύεις ότι καλό θα ήταν να μην μπλέξεις μαζί του όσο κι αν σε ελκύει ερωτικά γιατί δεν είναι το κατάλληλο. Εντούτοις αν συνεχίσει την πίεση θα είναι δύσκολο να του αντισταθείς.

Σε σχέση: Ο ρόλος ενός μέλους της οικογένειάς σου ή του συντρόφου σου θα είναι σημαντικός κι ίσως σας βρει και μια λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, αν του το εκμυστηρευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα που θα σε δικαιώσει καθώς θα δεις ότι το παιχνίδι που παίζεις με ένα άτομο, που παραπέμπει πολύ σε εκείνο της γάτας και του ποντικιού αρχίζει και γυρνάει υπέρ σου. Ο μαγνητισμός σου θα είναι έντονος και πλέον όσες αντιστάσεις κι αν υπήρχαν θα πέφτουν μία προς μία, αδειάζοντας το δρόμο σου από όλα τα εμπόδια. Γενικά πάντως, ό, τι θέλεις με όλο σου το είναι, σήμερα έχεις τις ευκαιρίες να το κερδίσεις.

Σε σχέση: Θα στριμώξεις αρκετά το σύντροφό σου σήμερα για να πάρεις ένα «ναι» ή ένα «όχι» ως απάντηση γιατί σου χρειάζεται να ξέρεις αν συμφωνεί μαζί σου και έχεις την απόλυτη στήριξή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Τι κι αν οι πιθανότητες φαίνονται να είναι εναντίον σου; Εσύ είσαι αποφασισμένος/η να παλέψεις με νύχια και με δόντια και να κερδίσεις το άτομο που σε έχει συναρπάσει, αδιαφορώντας για το τι θα γίνει στη συνέχεια. Αυτή σου η συναισθηματική ένταση κι η επιμονή σου ίσως σε στέψει τελικά νικητή/α σήμερα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και να καταφέρεις να βάλεις... στο ύψωμά του τη σημαία σου.

Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι τέτοια που σου θολώνει το μυαλό και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι πως θα ξεμοναχιαστείς με το ταίρι σου για περάσετε ένα μαγευτικό βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Ένα μήνυμα ή μια τυχαία συνάντηση θα ανάψει το πράσινο φως για να έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο άτομο που είτε θα γνωρίσεις σήμερα είτε ήξερες αλλά πέρα από πονηρά υπονοούμενα και παιχνίδια δεν είχε γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας. Οι πιθανότητες για έναν καινούργιο, μοιραίο έρωτα είναι αρκετές γι' αυτό καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις για να τις αυξήσεις και να μην αφήσεις την ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Σε σχέση: Θα επιζητήσεις την συναισθηματική ασφάλεια και την επιβεβαίωση από το ταίρι σου γιατί έχεις ανάγκη να νιώσεις ότι είναι μαζί σου ό, τι και να γίνει και μάλλον θα πάρεις και τα δύο σε μεγάλες δόσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα και για σένα στα ερωτικά σου αφού τα συναισθήματα που έχεις βαθιά μέσα σου θα βγουν ορμητικά στην επιφάνεια και θα σαρώσουν την καρδιά ενός ατόμου που θέλεις. Το πάθος σου θα φουντώσει διαψεύδοντας στην πράξη όσους σε κατηγορούν για ψυχρότητα ή αδιαφορία αλλά καλό θα ήταν να το διατηρήσεις κιόλας κι όχι να το αφήσεις να ξεφουσκώσει μόλις πετύχεις το στόχο σου.

Σε σχέση: Ελευθερία είναι να επιλέγεις εσύ που και πως θα δεσμευτείς. Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό αλλά στην ουσία σε αντικατοπτρίζει και σήμερα θα το κάνεις ξεκάθαρο προς το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Θα βιώσεις πολύ έντονα τα συναισθήματά σου για ένα άτομο και η φαντασία σου θα οργιάσει. Το σίγουρο είναι ότι το θέλεις πολύ και δε θα ησυχάσεις μέσα σου αν δεν το κατακτήσεις, παρότι είναι πιθανό οι φίλοι σου να έχουν διαφορετική άποψη και να προσπαθούν να σε αποτρέψουν, θεωρώντας ότι το ρίσκο σου είναι μεγάλο και μπορεί να μη σου βγει. Παρ' όλα αυτά νιώθεις ότι είναι πάνω από τις δυνάμεις σου να κάνεις τώρα πίσω.

Σε σχέση: Το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα σου βγάζει μια μυστηριώδη και πολύ ερωτική πλευρά που θα χρησιμοποιήσεις σήμερα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved