Ερωτικό ωροσκόπιο 4/2

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο Λέοντα τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/2

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Αναστάτωση σου δημιουργεί αυτή η Πανσέληνος με τη θετική έννοια αφού είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου που εδώ και καιρό το θέλεις σαν τρελός/η. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να φτάσεις πολύ κοντά στην πηγή και να μην πιεις νερό γιατί όλη η έξαψη σε κάνει πιεστικό/η και ανυπόμονο/η. Οπότε καλό θα ήταν να το ρεγουλάρεις λίγο.
Σε σχέση:
Παθιάζεσαι εύκολα και είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στο σύντροφό σου, ιδίως όταν δεν συμμερίζεται τις διαθέσεις σου. Πάντως μέσα δε θα μαζεύεστε αφού έτσι που θα έρχονται τα πράγματα όλο και κάπου θα έχετε να πάτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος που έγινε τα ξημερώματα θα σε επηρεάσει αρκετά αλλά με πολύ θετικό τρόπο, αφού σε αυτή μετέχει και ο Δίας οπότε όπως καταλαβαίνεις οι ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες θα είναι πολλές. Κι εσύ όμως θα έχεις αρκετή αισιοδοξία αλλά και περίσσεια χαλαρότητα και γι' αυτό θα είσαι ανοικτός/η στο παιχνίδι, στο φλερτ και δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις με αξιώσεις ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει.
Σε σχέση: Η οικογένεια και ο σύντροφός σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την περίοδο με τον καλύτερο τρόπο ενώ υπάρχει πιθανότητα να διευθετηθεί κι ένα κληρονομικό θέμα προς όφελός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Αυτά που πριν υποψιαζόσουν τώρα τα βλέπεις ξεκάθαρα μπροστά σου και σε βοηθούν στο να πάρεις κι εσύ τις αποφάσεις σου που συνεχώς ανέβαλες. Σπρώχνεσαι από τα πράγματα να πάρεις πρωτοβουλίες κι ίσως κάπως παράτολμα προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει, αφού δε θα μπορείς πλέον να είσαι στην αναμονή και να περιμένεις πότε κι αν θα κάνει αυτό το πρώτο βήμα.
Σε σχέση: Πολλά είναι αυτά που θα φέρεις προς συζήτηση με το ταίρι σου αφού θέλεις να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις που θα δοκιμάσουν τη σχέση σου. Με το σκεπτικό οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους θέλεις να ξεκαθαρίσεις όσα θολά σημεία υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν θα κρατιέσαι αυτό το διάστημα ερωτικά και είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, πιο εξωστρεφές, πιο τολμηρό, πιο προκλητικό. Πολλές είναι οι πιθανότητες να ερωτευτείς τρελά και να έχεις την ανάλογη ανταπόδοση, οπότε οι νύχτες σου θα πάρουν φωτιά και μάλιστα τον κατάλληλο μήνα. Τώρα αν θα έχει μέλλον, αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα το χειριστείς.
Σε σχέση: Στα οικονομικά σου φαίνεται ένα -όχι απλά- φως αλλά ολόκληρος προβολέας στην άκρη του τούνελ και πολλά από τα άγχη σου θα φύγουν. Έτσι θα μπορέσεις να ρίξεις το βάρος σου στην αναθέρμανση του έρωτά σου με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου αφού η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου κι είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις ερωτικά. Κινείσαι με χάρη, το χαμόγελό σου αστράφτει και τραβάς τα βλέμματα πάνω σου σαν μαγνήτης οπότε είναι φυσικό κι επόμενο να σε φλερτάρουν πολύ. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει να βρεις την ευτυχία, εκτός ίσως από τον κακό σου εαυτό.
Σε σχέση: Η Πανσέληνος γίνεται στον ζώδιό σου και το φως της θα λούσει τη σχέση σου. Οι στιγμές που θα ζήσετε αυτήν την περίοδο θα είναι πολύ όμορφες αλλά οι εγωισμοί και υπερβολικές απαιτήσεις πρέπει να περιοριστούν για να περάσετε από το προσωπικό στο κοινό συμφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δραστηριοποιείσαι έντονα και βάζεις μπροστά σχέδια για τα ερωτικά σου που ίσως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως και μεγαλεπήβολα που όμως για σένα μοιάζουν εφικτά. Έχεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και αισιοδοξία ότι με τις κατάλληλες κινήσεις και την τύχη με το μέρος σου θα καταφέρεις να κερδίσεις το άτομο που θέλεις.
Σε σχέση: Κάτι καλό θα έρθει από τον τομέα της εργασίας σου που θα σε χαροποιήσει αρκετά. Νιώθεις ότι κάπως αναγνωρίζεται η αξία σου και φυσικά αυτό θα επηρεάσει θετικά και τη σχέση σου αφού θα είσαι πιο ήρεμος/η και ανοικτός/η στο να κάνετε πράγματα μαζί.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν θα μπορείς να περιοριστείς στους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού σου κι ούτε να συγκρατήσεις την ανάγκη σου να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους, να κάνεις νέες παρέες και φίλους και φυσικά να ερωτευτείς. Πολύ πιθανόν λοιπόν όλο αυτό το διάστημα να κυκλοφορείς, να διασκεδάζεις και να φλερτάρεις, όλα σε μεγάλες δόσεις για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου, όχι όμως χάνοντας το στυλ και την ποιότητά σου.
Σε σχέση: Ο έρωτας ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θεριεύει και θα ζήσετε πολύ έντονες στιγμές οι δυο σας. Αν η σχέση σας έχει προχωρήσει ίσως σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Από τους ευνοημένους/ες αυτής της Πανσελήνου θα είσαι κι εσύ και φυσικά δεν έχεις καμία πρόθεση να χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία που σου δίνεται να κατακτήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Αν η μέχρι τώρα πορεία των ερωτικών σου δεν σε ικανοποιεί δεν είναι απίθανο να κάνεις μια στροφή και να αναζητήσεις ένα άλλο δρόμο που θα σε φέρει πιο κοντά στην προσωπική ευτυχία.
Σε σχέση: Επαγγελματικά είναι από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου και όλη η δημιουργικότητα και οι ιδέες σου θα βλέπεις σιγά-σιγά να πραγματοποιούνται ενώ ο σύντροφός σου θα είναι βράχος στο πλευρό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η περιπετειώδης φύσης σου ξεσηκώνεται με την Πανσέληνο στον εξίσου πύρινο Λέοντα και σε ωθεί στο να παραμερίσεις τις όποιες ανασφάλειες και να αρχίσεις να ψάχνεις το πρόσωπο εκείνο που θα σε συγκινήσει μέχρι τα βάθη της καρδιάς σου. Κατά την αναζήτησή σου αυτή θα πάρεις αρκετές εμπειρίες, άλλες θετικές άλλες αρνητικές, που όμως όλες θα είναι προς όφελός σου.
Σε σχέση: Νομικές ή άλλες υποθέσεις που είχες σε εκκρεμότητα παίρνουν μια πολύ ευχάριστη τροπή και αυτό θα σε χαλαρώσει αρκετά και θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις αυτή την Πανσέληνο να σε ξυπνάει σαν ξυπνητήρι και μαζί όλες τις ερωτικές σου επιθυμίες που κατά καιρούς τις «κοιμίζεις» ρίχνοντας βάρος στα επαγγελματικά σου. Τώρα θέλεις να τα αφήσεις όλα στην άκρη και να αφοσιωθείς καθαρά στα της προσωπικής σου ζωής. Ίσως φλερτάρεις λίγο με τα άκρα κι είναι πιθανό να κάνεις και κάποιες υπερβολές που όμως θα φροντίσεις να τις φρενάρεις έγκαιρα για να μην εκτεθείς.
Σε σχέση: Τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ανθηρή περίοδος, κάτι σαν πρώιμη άνοιξη που θα σε ανανεώσει και προσωπικά και φυσικά τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να κάνεις πράξη όλες αυτές τις ιδέες που τόσο καιρό κουβαλάς στο κεφάλι σου. Τώρα που κι ο Ερμής είναι ανάδρομος βγάζεις από τα συρτάρια σου ακόμα και ένα... άτομο που κάτι στράβωσε στην πορεία και απομακρυνθήκατε θεωρώντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το ισιώσεις. Έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου και θα φροντίσεις να την εκμεταλλευτείς για να αποκτήσεις ό, τι επιθυμείς.
Σε σχέση: Ανοίγεις πόρτες και παράθυρα για να μπει το καινούργιο και στη σχέση σου αφού έχεις αρκετή όρεξη να δώσεις και να πάρεις αισθήματα και γίνεσαι πολύ πιο εκδηλωτικός προς το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το ολόγιομο φεγγάρι σε μαγνητίζει και σου δίνει έμπνευση και δημιουργική φαντασία. Το μυαλό σου γεμίζει με ερωτικές εικόνες αλλά δε θέλεις να μείνεις εκεί. Έχεις ανάγκη πια κάτι χειροπιαστό στη ζωή σου και δεδομένου ότι Αφροδίτη και Άρης παραμένουν στο ζώδιό σου θα αναλάβεις δράση ώστε να πετύχεις το καλύτερο για σένα.
Σε σχέση: Η καθημερινότητά σου γίνεται κάπως πιο εύκολη και αρκετά πιο όμορφη, αφού τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου είστε διατεθειμένοι να αγνοήσετε ορισμένα ασήμαντα θέματα και να μην σας επηρεάζουν αλλά και να προσθέσετε μια μικρή πολυτέλεια που θα σας αρέσει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved