Ερωτικό ωροσκόπιο 31/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 31/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Ζεστά σε αποχαιρετά ο μήνας ιδιαίτερα μετά το χθεσινή «ψυχρό» κλίμα που εισέπραξες. Πάντως καλού κακού, αν μιλήσεις ή βρεθείς με κάποιο άτομο που κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας, μην αναφέρεις τίποτα από τα πρόσφατα γεγονότα. Πιάσ' το πάλι από την αρχή με περισσότερο ζέση και επικεντρώσου κυρίως στο πως θα εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου χωρίς όμως υπερβολές και όχι σε όλο το μεγαλείο τους.
Σε σχέση:
Ενδεχομένως να έχεις ανάγκη να νιώσεις περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια από το σύντροφό σου και γι' αυτό θα αρχίσεις τις διερευνητικές ερωτήσεις για να εισπράξεις τα λόγια που θέλεις να ακούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ χαμογελαστός/η και γλυκομίλητος/η θα είσαι σήμερα και όπου πας θα μαζεύεις όμορφα λόγια και συμπάθειες. Βέβαια εσένα δε σε ενδιαφέρουν γενικά τα άτομα γύρω σου αλλά ένα ειδικά που σου αρέσει πολύ και προσπαθείς να το πλησιάσεις με διάφορους τρόπους. Πρόσεξε μόνο μήπως έχεις κολλήσει άσχημα μαζί του από καπρίτσιο και χάσεις κάτι άλλο πολύ καλύτερο.
Σε σχέση: Αν κάτι σε ενοχλεί ή δεν είσαι βέβαιος/η, συζήτησε με το ταίρι σου. Αντί να κάνεις σενάρια και να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα είναι καλύτερα να μιλήσεις για αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είσαι πολύ καλύτερα από χθες αυτό όμως δε σημαίνει ότι μέσα σου δεν υπάρχει ένα συναισθηματικό κενό και η ανάγκη σου σήμερα να το καλύψεις θα είναι μεγάλη. Γι' αυτό θα αρχίσεις να αναζητάς κάτι πιο μόνιμο και «δικό» σου περισσότερο από την σεξουαλική σου ικανοποίηση. Αυτό από τη μια θα σου κάνει καλό γιατί δε θα σπαταλάς την ενέργειά σου δεξιά αριστερά, από την άλλη όμως θα πρέπει να θυσιάσεις την ελευθερία σου.
Σε σχέση: Το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου είναι ρομαντικό αλλά και πολύ ερωτικό και σήμερα αναμένεται να ζήσετε μια πολύ θερμή βραδιά οι δυο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το πρωί έχει μπει στο ζώδιό σου και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς δεόντως, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που θα σου φέρει. Η επιφυλακτική στάση που έχεις λόγω χαρακτήρα δεν πρέπει να μπει εμπόδιο στην ευτυχία σου αλλά να την χρησιμοποιήσεις έτσι ώστε να φυλάξεις τα νώτα σου εκεί που πρέπει. Εκπέμπεις ερωτισμό, έχεις πολύ καλή διάθεση και γι' αυτό καλό είναι να κυκλοφορήσεις και να γνωριστείς με καινούργια άτομα.
Σε σχέση: Είναι κάπως πιο αυξημένη η ανάγκη σου σήμερα να μοιραστείς συναισθήματα με το ταίρι σου και πρώτα εσύ θα δώσεις άφθονη αγάπη και φροντίδα γιατί ξέρεις ότι έτσι θα τα ξαναπάρεις πίσω.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σε τρώει μέσα σου ένας καημός για ένα άτομο που θέλεις πολύ και σήμερα συναισθηματικά είσαι πιο ευαίσθητος/η ενώ κάποια στιγμή ίσως σε πάρει από κάτω. Δεν θα το αφήσεις όμως να σε κυριεύσει και για να μπορέσεις να ξεφύγεις από τη μίζερη αυτή κατάσταση θα έρθεις σε επικοινωνία με ένα πιστό σου φίλο να πάτε κάπου να αστειευτείς και να ξεκολλήσεις.
Σε σχέση: Μπορεί να σε απορροφήσει ένα θέμα της δουλειάς σου σήμερα αλλά είναι Σάββατο και καλό θα ήταν να ξεκουράσεις το μυαλό σου, αφιερώνοντας χρόνο στο σύντροφό σου και σε αυτά που μπορείτε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το Σάββατο ξεκινά με πολύ καλές προδιαγραφές αφού και κέφι έχεις και τη διάθεση να βγεις, να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά με τους φίλους σου. Ενδεχομένως μέσα από μια παρέα σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου δημιουργήσει μια μεγάλη οικειότητα που θα σε κάνει να ξανοιχτείς κι εσύ και να μιλήσεις για πολύ προσωπικά σου θέματα. Το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργηθεί μια επαφή και θα θελήσετε να ξαναβρεθείτε.
Σε σχέση: Θέλεις να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου και ίσως σήμερα δεν επιμείνεις σε μια διαφωνία που μπορεί να έχετε και αντ' αυτού θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις τη δική του θέση.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Δε θα σε πείραζε να μείνεις σπίτι σήμερα αλλά από την άλλη σκέφτεσαι ότι δεν είναι και το πιο ιδανικό να κλειστείς μέσα σαββατιάτικα. Άλλωστε είσαι σε φάση ψαξίματος και όσο περισσότερο βγαίνεις έστω και για ένα ποτό ή σινεμά τόσες περισσότερες ευκαιρίες έχεις να βρεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει. Γι' αυτό και θα κανονίσεις τελευταία στιγμή να βγεις με τους φίλους σου.
Σε σχέση: Γενικά θα επικρατήσει ένα πολύ αγαπησιάρικο κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου κι ίσως αποφασίσετε να επισκεφτείτε ή να καλέσετε κάποια μέλη της οικογένειάς σας το βράδυ για φαγητό και κουβεντούλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί χθες να μη σου βγήκε αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα και ίσως συναντηθείς με ένα άτομο τελικά που γνώρισες πρόσφατα και υπάρχει αμοιβαία έλξη μεταξύ σας. Γενικά όμως έχεις διάφορες συναισθηματικές μεταπτώσεις που μπορεί να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου και εκεί που είσαι μια χαρά να αποτραβιέσαι στον κόσμο σου γι' αυτό φρόντισε να τις κοντρολάρεις.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις για κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν εδώ και μέρες με το σύντροφό σου και είσαι πρόθυμος/η να ακούσεις τη γνώμη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις έντονη ερωτική διάθεση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσεις να σε συνεπάρει ο ενθουσιασμός και να χάσεις την ουσία. Γι' αυτό υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση και μια επιφύλαξη πάνω σου και θέλεις να το πας βήμα-βήμα με ένα άτομο, να αποκαλύψεις με δόσεις κάποια προσωπικά σου στοιχεία και να μη βιαστείς σε τίποτα. Έτσι βάζεις και μια νότα μυστηρίου και ελκύεις ακόμα περισσότερο.
Σε σχέση: Ένα οικονομικό θέμα ίσως σε έχει επηρεάσει αρκετά αλλά το να χάνεις την αισιοδοξία σου είναι χειρότερο. Μοιράσου την αγωνία σου με το ταίρι σου και μπορεί να βρείτε μαζί μια λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση που θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς εσύ που δεν τα πας καλά με αυτά τα θέματα γιατί κατά βάθος έχεις μια ευαισθησία που θεωρείς αδυναμία και προσπαθείς να την κρύψεις. Ένας έρωτας του πρόσφατου παρελθόντος ίσως σε κυνηγάει ακόμα αλλά σήμερα θα αντιδράσεις και θα συναντηθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα για να γελάσεις και να ξεχαστείς.
Σε σχέση: Προτεραιότητά σου είναι η σχέση σου γι' αυτό το διήμερο και θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που νιώθεις ότι του το χρωστάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι ακόμα σε φάση να δεσμευτείς με κάποιο άτομο που γνώρισες πρόσφατα αν και σαν ιδέα δε σε χαλάει σήμερα γιατί περνάς κάποιες σύντομες περιόδους μοναξιάς και σου λείπει η συντροφικότητα. Παρ' όλα αυτά θα είσαι αρκετά φειδωλός/η στις εκφράσεις σου ίσως γιατί έχεις αυτό το δίλημμα και δε θέλεις να του δώσεις λανθασμένη εντύπωση.
Σε σχέση: Ίσως ο σύντροφός σου παραπονεθεί ότι τον τελευταίο καιρό είσαι κάπως αδιάφορος/η ή αλλού και δεν φαίνεται να έχεις ενεργή συμμετοχή στη σχέση σας. Αν υπάρχει λόγος για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά οφείλεις να τον αναφέρεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το συναίσθημα είναι έντονο, ο ερωτισμός υπάρχει στην ατμόσφαιρα και γι' αυτό από το απόγευμα θα συνεννοηθείς με την παρέα σου για μια βραδινή έξοδο. Θα γελάσετε, θα κουβεντιάσετε και ίσως δεχτείς και το φλερτ ενός ατόμου που θα προσπαθήσει να σε πλησιάσει, να μιλήσετε και να αποκτήσει μια επαφή μαζί σου κι η ανταπόκρισή σου θα είναι αρκετά ζεστή.
Σε σχέση: Τουλάχιστον για σήμερα θα αποφασίσεις να παραμερίσεις μια διαφωνία για να διατηρήσεις τη γαλήνη και την ηρεμία της σχέσης. Μια βόλτα θα έκανε καλό και στους δύο να αλλάξετε τον αέρα σας και να χαλαρώσετε.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved