Ερωτικό ωροσκόπιο 25/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/1

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ξεκινάς τη μέρα σου γεμάτος/η όρεξη και ενέργεια, καθώς η Σελήνη από χθες έχει περάσει στο ζώδιό σου. Αν ήσουν υποψήφιος σήμερα πάντως θα έπαιρνες άνετα την πρωτιά, αφού κερδίζεις εντυπώσεις και θετικά σχόλια ενώ η μαχητικότητά σου μάλλον είναι αφροδισιακή και ελκύεις σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο. Μια ευκαιρία για νέες ερωτικές συγκινήσεις πάντως είναι προ των πυλών και θα την αρπάξεις αμέσως.

Σε σχέση: Είσαι λίγο απότομος/η ή εριστικός/η με το ταίρι σου αλλά μάλλον φταίει το πάθος σου γι' αυτό γρήγορα θα το γυρίσεις στο ερωτικό και θα το ρίξετε στις αγάπες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια αντάρα, ένα χάος υπάρχει στο κεφάλι σου και δε μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά αλλά μια δείχνει να σε θέλει και μια είναι αδιάφορο. Είναι πολύ πιθανό πάντως να πάρεις την απόφαση να το στριμώξεις για να πιεστεί να σου δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση και να σταματήσει τα παιχνίδια.

Σε σχέση: Οι ρυθμοί της ημέρας είναι πολύ έντονοι και πλανάται μια ένταση στην ατμόσφαιρα που σε ξεσηκώνει κι εσένα κι ίσως γίνεις ευερέθιστος/η χωρίς σημαντική αιτία με το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Χωρίς υπομονή και ψυχραιμία είσαι σήμερα και αυτό δε σου κάνει καλό γιατί αν αρχίσεις να πιέζεις τα πράγματα με ένα άτομο που σου αρέσει μάλλον θα το απομακρύνεις αντί να το προσελκύσεις. Καλό είναι να διατηρήσεις το δυναμισμό σου αλλά ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσεις την ευελιξία σου να σπρώξεις την κατάσταση στην κατεύθυνση που θέλεις εσύ.

Σε σχέση: Καλό θα ήταν να αποφύγετε να επισκεφτείτε με το σύντροφό σου ένα φιλικό σας ζευγάρι, κυρίως αν ξέρετε ότι οι πολιτικές σας πεποιθήσεις είναι τελείως διαφορετικές γιατί ο ένας λόγος θα φέρει τον άλλον και μπορεί στο τέλος να τσακωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Στην ανάγκη σου να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου, μερικές φορές δε δίνεις σημασία σε κάποια μικρά πράγματα στη συμπεριφορά του άλλου προσώπου γι' αυτό μετά απογοητεύεσαι. Δε χρειάζεται να βιάζεσαι σε τέτοια θέματα γιατί οι επιλογές σου δεν θα είναι οι καλύτερες, ιδιαίτερα αν καίγεσαι να κάνεις σχέση ενώ βλέπεις ότι η άλλη πλευρά, ακόμα δεν είναι έτοιμη για τέτοιου είδους δέσμευση.

Σε σχέση: Ένα οικογενειακό σου θέμα ίσως φάει αρκετό από το χρόνο και την ενέργειά σου αφού θα χρειαστεί να παρέμβεις δυναμικά για να το λύσεις, χαλώντας σου όμως τη διάθεση που είχες για ένα ήρεμο βράδυ με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Ο καιρός μάλλον θα μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου σήμερα και θα αναβάλλεις μια βόλτα ή μια επίσκεψη που είχες κατά νου να κάνεις σε ένα συγγενή ή γνωστό σου. Παρότι δεν ήθελες να μείνεις μέσα, ίσως βρεις κάτι να απασχοληθείς και δεν είναι απίθανο εκεί που χαζολογάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ξεκινήσεις μια επικοινωνία με ένα άτομο που θα σου φανεί αρκετά ενδιαφέρον αλλά και διασκεδαστικό.

Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να ξεκινήσει μια λεκτική κόντρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και να βγει κάποιο είδος ανταγωνισμού και να πεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Το να κάθεσαι και να αγχώνεσαι για ασήμαντες λεπτομέρειες δε σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από εκνευρισμό και εντείνει τις ανασφάλειές σου. Μιας και η παρουσία του Άρη στον 7ο οίκο σου σε κάνει πιο ενεργητικό/η και μαχητικό/η, άσε τις πολλές σκέψεις και ξεκίνα να δραστηριοποιείσαι στον ερωτικό τομέα, εκμεταλλευόμενος/η ή δημιουργώντας τις συνθήκες για ευκαιρίες.

Σε σχέση: Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ικανότητά σου στο κουμάντο των χρημάτων αλλά θα πρέπει να υπάρχει μια μικρή ελαστικότητα για προσωπικές ανάγκες που είναι και λόγος διαφωνιών με το σύντροφό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Πολύ φορτσάτος/η θα είσαι σήμερα αλλά ταυτόχρονα και πολύ ελκυστικός/η γιατί βγάζεις μια έντονη προσωπικότητα που δίνει την αίσθηση ότι ξέρεις τι θέλεις αλλά και ότι είσαι κυρίαρχος/η του παιχνιδιού. Αρκετοί και αρκετές θα σε φλερτάρουν, ίσως περισσότερο σθεναρά αλλά εσύ με τη γνώριμη διπλωματική σου στάση δε θα δώσεις παραπάνω θάρρος, ούτε βέβαια και θα το κόψεις μαχαίρι αν σου αρέσει.

Σε σχέση: Γενικά η μέρα φαίνεται καλή για σένα και το σύντροφό σου αλλά επειδή υποβόσκει μια ένταση κυρίως προς το βράδυ, καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πιαστείς από κάποιο σχόλιό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Κανονικά σήμερα είναι ημέρα καθισιού και ξεκούρασης αλλά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα γύρω σου και στο σπίτι σου που έχουν μαζευτεί που θα καταπιαστείς μαζί τους σχεδόν τη μισή μέρα. Και λόγω εκλογών και δικής σου διάθεσης αργότερα ίσως αποφασίσεις να βγεις μια βόλτα για να κόψεις κίνηση και είναι πολύ πιθανό να πιάσεις κουβέντα με ένα άτομο που σου αρέσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Σε σχέση: Πολύ πιθανό να καταπιαστείς με κάποια συγκεκριμένη δουλειά του σπιτιού και να σπαταλήσεις αρκετό χρόνο, χωρίς όμως να τα καταφέρεις και πολύ καλά αλλά θα αποφύγεις τη γκρίνια του συντρόφου σου και είναι αρκετό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα ξαναβρίσκεις το κέφι και τον ενθουσιασμό σου και συμπεριφέρεσαι ελαφρώς σα να ξύπνησες από λήθαργο. Όμως είναι πολύ πιθανό να βιαστείς να κάνεις μια παρορμητική κίνηση σε ένα άτομο που σου αρέσει αφού δε το έχεις με την υπομονή και δε μπορείς να περιμένεις κι άλλο μέχρι να επιβεβαιωθείς για το ενδιαφέρον του. Αυτό θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα και ίσως δεν έχεις το αποτέλεσμα που περίμενες γι' αυτό προσοχή.

Σε σχέση: Μπορεί να έχετε κανονίσει με το ταίρι σου να βρεθείτε με κοινή σας παρέα στο σπίτι σας για μια βραδιά χαλαρής κουβέντας αλλά και αναλύσεων των αποτελεσμάτων των εκλογών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Από ηθικό δεν πάσχεις, από γοητεία είσαι καλά, αυτό που σου λείπει είναι μάλλον η πρωτοβουλία. Για κάποιο λόγο έχεις «κάτσει» λίγο και δεν βγαίνεις προς τα έξω δυναμικά να διεκδικήσεις το καλύτερο για την ερωτική σου ζωή. Αντίθετα, περιμένεις κατά κάποιο τρόπο να σου εμφανιστεί ως διά μαγείας. Ίσως φταίει η κούραση που νιώθεις αλλά σίγουρα πρέπει να αρχίσεις να παίρνεις στροφές και να γίνεις πιο μαχητικός/η.

Σε σχέση: Για κάποιο λόγο που δε γνωρίζεις ακριβώς σήμερα νιώθεις μια τάση ανεξαρτησίας και ελευθερίας γι' αυτό και θα είσαι αρκετά διαχυτικός/η σε λόγια και αισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Ως ον που ενδιαφέρεται για τα κοινά εσύ σήμερα θα το καραδιασκεδάσεις κι αν τα αποτελέσματα έρθουν κατά πως θέλεις τότε ποιος σε κρατάει. Η μέρα σίγουρα θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αφού ενδέχεται να συναντηθείς τυχαία με κάποιο άτομο που προσπαθείς αυτές τις μέρες να το προσελκύσεις και να ανοίξετε κουβέντα για την πολιτική κατάσταση και στο τέλος να πάτε κάπου παρέα για να τη συνεχίσετε.

Σε σχέση: Δε χρειάζεται να χαλάς τη ζαχαρένια σου για κουτσομπολιά και σχόλια γνωστών που αφορούν στη σχέση σου. Σήμερα ασχολούνται με σένα, αύριο με κάποιο άλλο άτομο, οπότε δεν αξίζει συν ότι καταλαβαίνεις και το ποιόν τους και παίρνεις τα μέτρα σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι πιο διεκδικητικός/η αλλά και πιο ξεροκέφαλος/η και θέλεις να κάνεις το δικό σου κι ας σου λένε τα δικά σου πρόσωπα ότι δε θα σου βγει σε καλό. Αν σου έχει πάρει τα μυαλά ήδη ένα άτομο, δεν θα ακούσεις τίποτα και κανένα και θα συνεχίσεις το δρόμο σου. Σήμερα πιθανόν να επιδείξεις μια πρωτόγνωρη για σένα τόλμη και να πάρεις πρωτοβουλία να του ζητήσεις να συναντηθείτε.

Σε σχέση: Σήμερα θα ζήσετε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες με το ταίρι σου που θα σε πάνε σε άλλη διάσταση. Ακόμα κι αν υπήρχε μια ένταση ή κόντρα μεταξύ σας θα εξαφανιστεί τελείως.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved