Ερωτικό ωροσκόπιο 20/1

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς και δε μένεις ανεπηρέαστος/η με τη σημερινή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και ίσως ξαφνικά αποφασίσεις να αλλάξεις τελείως τακτική και αρκετά τολμηρά έως ριψοκίνδυνα θα τα παίξεις όλα για όλα σε έναν έρωτα που σε έχει συναρπάσει. Επειδή όμως τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η για να μην πέσεις... από τα σύννεφα αργότερα.
Σε σχέση: Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα που φαίνεται να κορυφώνεται προς το μεσημέρι. Από κει και πέρα τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου επιστρέφουν στους κανονικούς αλλά και ερωτικούς ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να αμφισβητείς μεθόδους, συνήθειες και αρχές που τόσα χρόνια είχες εικόνισμα και να προσπαθήσεις να εμφανίσεις ένα καινούργιο και πιο προοδευτικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου. Μπορεί αυτή η αλλαγή να οφείλεται σε μια πρόσφατη γνωριμία σου με άτομο αρκετά προχωρημένο ή καθαρά δική σου ανάγκη. Πάντως εύκολο δε θα είναι να πετάξεις όλα τα παλιά με τη μία.
Σε σχέση: Διατείνεσαι ότι θέλεις να αλλάξεις και προσπαθείς με το ταίρι σου να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας. Εννοείται ότι θα σε καταχειροκροτήσει γι' αυτή σου την απόφαση, που καλό θα ήταν να κρατήσεις μέχρι τέλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Και σε σένα αυτή η Νέα Σελήνη έχει ισχυρή επίδραση, ανοίγοντας νέους ορίζοντες μέσα από συζητήσεις αλλά και καινούργιες γνωριμίες κάτι που είναι πολύ αναζωογονητικό για την ιδιοσυγκρασία σου. Το καλύτερο όλων βέβαια είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα μέσα από την ευρύτητα της επικοινωνίας να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα έχετε τις ίδιες φιλελεύθερες και πρωτοποριακές αντιλήψεις ακόμα και για τις ερωτικές σχέσεις.
Σε σχέση: Θα μάθεις κάποια πράγματα που θα ικανοποιήσουν μεν την περιέργειά σου, αλλά δεν είναι απαραίτητα και χρήσιμα κι αυτό μπορεί να επισημάνει το ταίρι σου που δε θα συμμεριστεί τον ενθουσιασμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μεγάλη θα είναι η πίεση που θα αισθανθείς καθώς η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον οίκο της σεξουαλικότητάς σου και σε ωθεί να γίνεις πιο προκλητικός/η αλλά και διεκδικητικός/η. Εύκολο δεν είναι λόγω της εσωστρεφούς φύσης του χαρακτήρα σου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν σου δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αρπάξεις, ιδιαίτερα αν υπάρξει άτομο που θα σε ελκύσει τρελά.
Σε σχέση: Πολύ πιθανό να βρεθείς σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας ενός ατόμου που θα σε φλερτάρει αρκετά έντονα, όχι γιατί δε θα σου αρέσει, αλλά γιατί δε θέλεις για κάτι προσωρινό να θέσεις σε κίνδυνο τη σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, στον Υδροχόο έρχεται να δημιουργήσει μια έντονη ανάγκη σου να κάνεις κάτι διαφορετικό, να αλλάξεις στάση και συμπεριφορά, μια μεγάλη στροφή στα αισθηματικά σου. Όπως είναι λογικό λοιπόν αλλάζει και το κέντρο του ενδιαφέροντός σου, κοινώς τα γούστα σου, στο αντίθετο φύλο αφού πλέον άτομα με πολύ καθωσπρέπει εικόνα ή προσεγμένη εμφάνιση μάλλον δε θα σου λένε τίποτα ερωτικά.
Σε σχέση: Καλό είναι σιγά-σιγά να αποδεσμεύεσαι από ένα μοτίβο σχέσης που είχες διατηρήσει εδώ και αρκετό καιρό και να προχωρήσεις σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό κι όχι αρμονικό μόνο ως προς την εξωτερική εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να επηρεάζει αυτή τη Νέα Σελήνη μάλλον καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι στις προσδοκίες σου προς ένα άτομο που σου αρέσει και να το πας βήμα-βήμα μαζί του μέχρι να σχηματίσεις την ακριβή εικόνα της κατάστασης αλλά και την βεβαιότητα ότι όντως θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι πιο μόνιμο μαζί του ή να το κρατήσεις μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.
Σε σχέση: Μια νέα κατάσταση τείνει να δημιουργηθεί στον εργασιακό σου τομέα κάτι που δε φαίνεται να σου καλαρέσει αλλά πρέπει να το αποδεχτείς. Λογικό είναι να μην αισθάνεσαι καλά με αυτή την κατάσταση και είναι πιθανό να βγάζεις αρκετά νεύρα στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το απροσδόκητο, θετικό ή αρνητικό, θα συνεχίσει να σε στοιχειώνει και αυτή την περίοδο γι' αυτό καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα κυρίως στα αισθηματικά σου να εξελιχθούν, χωρίς εσύ να κυνηγήσεις τίποτα. Αν είναι να έρθει κάτι καλό, θα έρθει. Επίσης μη σε ξαφνιάσει η πιθανή μεταστροφή από το φιλικό στο ερωτικό ενός προσώπου που γνωρίζεις αρκετό καιρό γιατί το είχε μέσα του, άσχετα αν εσύ δεν το είχες διακρίνει.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου με κάποια φιλικά σας πρόσωπα με τα οποία διαφωνείτε γιατί είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε οριστική ρήξη, εκτός κι αν είχατε κάνει αρκετή υπομονή και ψάχνετε για μια αφορμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν αρκείσαι στην βελτίωση αλλά στην απόλυτη επιτυχία και γι' αυτό θα νιώσεις μια φόρτιση σήμερα ιδιαίτερα στα ερωτικά σου. Σε τρώει να κάνεις το άλμα και να χτυπήσεις τους στόχους σου. Ενδεχομένως να ζητάς πάρα πολλά, αλλά αν δεν το τολμήσεις θα είσαι μια ζωή ανικανοποίητος/η ενώ έτσι θα πάρεις τουλάχιστον τα μισά που στην παρούσα φάση μεταφράζεται στο να κατακτήσεις ένα άτομο. Μετά θα δεις, κι ανάλογα θα κινηθείς...
Σε σχέση: Στη δουλειά τα πράγματα κυλούν όπως τα θέλεις, στα οικογενειακά θέματα όμως τα πράγματα απαιτούν την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή σου, για να τα βάλεις στη θέση τους κατόπιν συνεννοήσεως με το σύντροφό σου βέβαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Για αλλού ξεκίνησες κι αλλού η Νέα Σελήνη σε πάει αφού θα καταλήξεις να αναλώνεις το χρόνο σου σε δουλειές που τελικά δεν θα ολοκληρωθούν. Ίσως βρεθείς με κάποιους συγγενείς ή γνωστούς και στην πορεία μιας συζήτησης να μάθεις ότι γνωρίζουν ή έχουν κάποια σχέση με ένα άτομο που από καιρό θέλεις να πλησιάσεις ερωτικά και μπορούν να σε φέρουν σε επαφή.
Σε σχέση: Κάποια θέματα κυρίως συγγενικά ίσως προκύψουν αυτή την περίοδο και εκτός του ότι θα σας επηρεάσουν, θα φάτε κι αρκετό χρόνο με το σύντροφό σου για να τα λύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το τοπίο στα ερωτικά σου φαίνεται να αλλάζει με νέα δεδομένα που εμφανίζονται και ανατρέπουν τα υπάρχοντα. Εδώ όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς θα τα χειριστείς και σε τι αποφάσεις θα καταλήξεις γιατί για να κερδίσεις αυτό που σου αξίζει, πρωτίστως πρέπει να ποντάρεις στο απίθανο ή το παράξενο κι όχι το συνηθισμένο. Η αρχή πάντως θα γίνει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Σε σχέση: Οικονομικά θέματα αλλά και ερωτικά έρχονται στο προσκήνιο που πρέπει να διευθετήσεις ή να αναβαθμίσεις γιατί για πολύ καιρό παραμένεις στα ίδια και η σχέση σου δεν κινείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στρέφει όλα τα φώτα πάνω σου αφού είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής γι' αυτό οφείλεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να παίξεις το ρόλο σου άψογα. Χρησιμοποίησε τη γοητεία που διαθέτεις, διεύρυνε τον κύκλο σου και κάνε καινούργιες γνωριμίες. Φλέρταρε, διασκέδασε, ακόμα κι αν δεν πας για κάτι σοβαρό, απλά για να τονώσεις το Εγώ σου και να αρχίσεις να μπαίνεις ξανά στο παιχνίδι.
Σε σχέση: Ασχολήσου με τα της σχέσης σου περισσότερο γιατί τώρα τελευταία είχε αρχίσει και σε έπιανε βαρεμάρα. Ανασκουμπώσου και δώσε λίγο παραπάνω προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ψυχολογικά αισθάνεσαι ένα απροσδιόριστο βάρος σήμερα κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια θέματα στην εργασία σου ίσως επιβαρυνθείς παραπάνω. Αυτό που όμως πρέπει να προσέξεις είναι τα πάρε-δώσε σου με ένα άτομο που ενδέχεται να είναι δεσμευμένο και να σου προξενήσει πρόβλημα στη συνέχεια αφού εσύ θα ξεκινήσεις χαλαρά αλλά δε θα είναι το ίδιο και από την πλευρά του.
Σε σχέση: Θέλεις να απομονωθείς για λίγο και να τα βρεις με τον εαυτό σου αλλά ο Άρης στο ζώδιό σου δε σε αφήνει στην ησυχία σου, προκαλώντας παράπονα και εντάσεις στη σχέση σου αφού ο σύντροφό σου δεν κατανοεί τη στάση σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved