Ερωτικό ωροσκόπιο 17/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το γέλιο θα παραμείνει καρφωμένο στα χείλη σου και σήμερα γι' αυτό και ξεκινάς με πολύ όρεξη και διάθεση να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς, αφού η μέρα βοηθά. Βόλτες, συζητήσεις και επικοινωνία με αρκετά άτομα είναι στο πρόγραμμα αλλά και άφθονο φλερτ και πονηρά υπονοούμενα. Πάντως μέσα δεν θα κάτσεις.
Σε σχέση: Αρκετά διασκεδαστικό προβλέπεται το βράδυ με το ταίρι σου αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο το χιούμορ σου γιατί δεν το 'χεις και σε τίποτα να πεις κάτι που θα οδηγήσει σε παρεξήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το Σάββατο ξεκινά με ανάλαφρους ρυθμούς, λίγο βαρεμάρα για δουλειές αλλά αρκετή όρεξη για να βγεις και να χαρείς τον ήλιο που ανεβάζει την διάθεσή σου. Πιο ζωντανός/η και ερωτικός/η είναι η κατάλληλη μέρα να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου και να προσελκύσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή να γνωρίσεις κάποιο άλλο και να έρθετε πιο κοντά
Σε σχέση: Ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη γίνεται και η σχέση σου σήμερα και θα περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σου είτε πάτε κάπου έξω είτε μείνετε μέσα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ ερωτική διάθεση και από τους δύο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες έχει περάσει στον 7ο οίκο σου σήμερα όμως θα τη χαρείς περισσότερο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Καλό θα ήταν λοιπόν να εκμεταλλευτείς τη μέρα στο έπακρο για να συναντήσεις πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και φυσικά επειδή έχεις ανακτήσει την αυτοπεποίθησή σου και τη χαλαρή σου διάθεση να κάνεις παιχνίδι με ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Ό, τι έχεις να πεις, ό, τι κρατάς μέσα σου να βγάλεις στο ταίρι σου γιατί είναι η κατάλληλη μέρα για να τα εκφράσεις κι όχι μόνο θα βρεις θετική ανταπόκριση αλλά θα ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, πιο φρέσκο και ανάλαφρο στην ερωτική σου ζωή και μόνο η σκέψη αυτή σου ανεβάζει παραπάνω τη διάθεση. Βλέπεις το μέλλον πιο αισιόδοξα και ίσως αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι θα πρέπει να ξανοιχτείς σε άλλους χώρους για να μπορέσεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις κάτι αξιόλογο.
Σε σχέση: Δε θα αφήσεις μια αστοχία ή ένα σχόλιο του συντρόφου σου να σου χαλάσει τη διάθεση. Θα κάνεις ότι δεν το άκουσες ή θα αστειευτείς μαζί του και κάπως έτσι θα ξεχαστεί γρήγορα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις καμία διάθεση σήμερα να κολλήσεις σε τύπους και πρωτόκολλα. Αντίθετα, είσαι ένας χείμαρρος κεφιού, χιούμορ και θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα το σαββατόβραδό σου με καλούς και αγαπημένους φίλους κάνοντας ό, τι σου αρέσει χωρίς να στέκεσαι στην εικόνα σου ή την έκθεσή σου. Ένα πιπεράτο ερωτικό παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει με άτομο αρκετά ευφυές και καλοδιάθετο.
Σε σχέση: Επιβάλλεται σήμερα μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου και την παρέα σου αφού η ευδιαθεσία και η πειρακτική διάθεση που θα υπάρχει μεταξύ σας θα σας κάνει να ξεχάσετε ό, τι σας απασχολεί και θα περάσετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν έχεις την αίσθηση ότι χρειάζονται πολλά να γίνουν ακόμα, ώστε να νιώσεις ικανοποίηση για τα ερωτικά σου, σήμερα απλά το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις και να μη σκεφτείς τίποτα απ' όλα αυτά και να επικεντρωθείς στο πως θα περάσεις καλύτερα. Πάντως θα σου δοθεί μια ευκαιρία σήμερα να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου.
Σε σχέση: Χαλαρώνεις τα αυστηρά σου μέτρα και μετατρέπεις την ατμόσφαιρα στο σπίτι σε αρκετά διασκεδαστική γι' αυτό και θα ζήσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, χωρίς εντάσεις και προστριβές.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα καταχωνιάζονται σήμερα και τη θέση τους δίνουν η ελπίδα και οι υψηλές προσδοκίες. Το μυστικό είναι να μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω και να μην υποκύπτεις στην γκρίνια. Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταλέντο, επέκτεινε τους ορίζοντές σου, μη χάνεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα άτομα και η αλλαγή θα έρθει και στην ερωτική σου ζωή.
Σε σχέση: Βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα στη σχέση σου και αν δε χάσεις την καλή σου πίστη και το χιούμορ σου τότε θα δεις ότι θα αρχίσουν να πηγαίνουν όλα καλύτερα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πλήρη επίγνωση ότι ενδεχομένως να παρασύρεσαι σε μεγαλεπήβολα όνειρα αλλά επίσης γνωρίζεις ότι όσο πιο μακριά στοχεύεις τόσο πιο εύκολα μπορείς να πραγματοποιήσεις έστω και τα μισά από αυτά, ιδιαίτερα αν αφορούν στα ερωτικά σου. Σήμερα πάντως είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, αφήνοντας το στίγμα σου.
Σε σχέση: Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου σήμερα έχετε μια διάθεση να δείτε τελείως διαφορετικά τα πράγματα στη σχέση σας, πιο χαλαρά και ήρεμα. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το ερωτικό στοιχείο είναι πολύ έντονο ανάμεσά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Από χθες το πρωί η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου κι όπως αντιλαμβάνεσαι η μέρα δικαιωματικά σου ανήκει. Το μπρίο, το κέφι και το σεξαπίλ σου, σε κάνουν ακαταμάχητο/η. Γίνεσαι το επίκεντρο ακόμα κι αν δεν το θες και θα κερδίσεις τα θετικά σχόλια όλων. Με την ανάγκη σου για περιπέτεια ιδιαίτερα τονισμένη, ίσως στοχεύσεις σε ένα άτομο που μοιάζει σχεδόν άπιαστο πουλί αλλά εσένα δε θα σε πτοήσει καθόλου αυτό.
Σε σχέση: Η νεανικότητα και η ενθουσιώδης σου διάθεση θα είναι μεταδοτική και στο σύντροφό σου. Με διάθεση να ξεχάσετε έγνοιες και προβλήματα και να ξαναζεστάνετε τη σχέση σας, θα βγείτε να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η καλή σου ψυχολογία βοηθά να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς και να μη χάνεις την ελπίδα σου ότι αργά ή γρήγορα θα αλλάξουν στα ερωτικά σου αφού είναι νόμος πως «ό, τι κατεβαίνει, ανεβαίνει». Με αυτό το σκεπτικό ίσως παραμερίσεις και κάποιες ανασφάλειες και το ρίξεις έξω με κάποια δικά σου άτομα.
Σε σχέση: Δεν έχει γίνει κάτι συναρπαστικό αλλά εσύ έχεις μάθει να ευχαριστιέσαι και με πιο απλά πράγματα και σήμερα κάτι η συμπεριφορά και το χαμόγελο του συντρόφου σου, κάτι η ηλιόλουστη μέρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ερωτική σου διάθεση είναι ήδη ανεβασμένη και τέτοια νύχτα δε θέλεις να μείνεις μέσα γι' αυτό από νωρίς θα επικοινωνήσεις με κάποιους φίλους σου για να οργανώσετε την έξοδο. Με διάθεση να γνωριστείς ίσως έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο άτομο που φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετά χαρίσματα και θα δημιουργηθεί μια έλξη ανάμεσά σας.
Σε σχέση: Η συζήτηση περί πολιτικών και άλλων σχετικών θεμάτων σε μια πιθανή έξοδο με το ταίρι σου και φίλους ίσως σε τσιγκλήσει και αρχίσεις να αραδιάζεις τις δικές σου θεωρίες με περίσσιο πάθος.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σε έχει πιάσει μια τάση να βγαίνεις συνεχώς έξω και να γνωρίζεις καινούργιο κόσμο και σήμερα η μέρα σε ευνοεί σε ένα άνοιγμα προς κάποια άτομα που ίσως φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Ανάμεσα σε αυτά πιθανόν να σε προσελκύσει κι ένα με αρκετό χιούμορ και σε κάνεις να μιλήσεις για τη ζωή σου, τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα αλλά και για άλλα προσωπικά σου θέματα.
Σε σχέση: Θέλεις να ηρεμήσεις και να ξεχάσεις ό, τι απασχολεί γι' αυτό δε θα κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να περάσεις όμορφα το βράδυ σου παρέα με το ταίρι σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved