Ερωτικό ωροσκόπιο 16/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σκαμπανεβάσματα έχουν τα κέφια σου σήμερα αλλά σιγά-σιγά θα ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό και την ενεργητικότητά σου. Το βράδυ της Παρασκευής προμηνύεται αρκετά ζωηρό και με σένα να έχεις τη διάθεση να βγεις, να βολτάρεις με την παρέα σου. Θα χαλαρώσεις, θα αστειευτείς, θα γελάσεις κι ίσως η τύχη σου χαμογελάσει με μια νέα ερωτική γνωριμία.
Σε σχέση: Η μέρα εξελίσσεται πολύ καλά και είναι πολύ πιθανό με το σύντροφό σου να επισκεφτείτε κάποιους γνωστούς ή συγγενείς ή να βγείτε παρέα μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα κλείνει παιχνιδιάρικα και χαλαρά, δημιουργώντας σου ψυχική ευφορία αλλά και τάσεις χαλαρότητας. Αυτή την περίοδο πάντως έχεις εύνοια στα ερωτικά γι' αυτό καλό θα ήταν να αρχίσεις να βγαίνεις τακτικότερα με την παρέα σου. Σήμερα ίσως σε παρασύρει στους γρήγορους ρυθμούς του ένα άτομο και το φλερτ ανάμεσά σας να είναι τόσο έντονο που θα σε εξιτάρει.
Σε σχέση: Το ερωτικό σου κομμάτι είναι ιδιαίτερα τονισμένο σήμερα και αν χθες υπήρξαν κάποια προβλήματα με σένα και το ταίρι σου, σήμερα θα περάσουν στη λήθη και θα έχετε μια όμορφη, ζεστή βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον Τοξότη από το πρωί το προσεχές διήμερο αναμένεται αρκετά επικοινωνιακό γι' αυτό θα είναι γεμάτο συναντήσεις, επαφές και κοινωνικές συνέρευσες. Τα ταλέντα σου θα λάμψουν και ίσως υπάρξουν και ερωτικά τυχερά, αφού το κέφι και η άνεση στο λόγο σου θα γίνει πόλος έλξης για τα άτομα του αντίθετου φύλου και θα προσεγγίσεις πιο εύκολα το πρόσωπο που θέλεις.
Σε σχέση: Μπορεί να έχουν παρουσιαστεί τελευταία κάποια σύννεφα στη σχέση σου αλλά αυτό το διήμερο θα εξαφανιστούν και η λιακάδα θα επικρατήσει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το σαββατοκύριακο ξεκινά με τόσο αισιοδοξία και κέφι που ακόμα και αν έχεις αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις στην εργασία σου, δεν είναι ικανά να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η εξωστρέφεια που θα έχεις θα σε κάνει πιο προσεγγίσιμο/η κι ίσως γνωρίσεις ένα άτομο πολύ χαλαρό και με χιούμορ που θα σε ενθουσιάσει.
Σε σχέση: Η θετική ψυχολογία που υπάρχει τόσο από την πλευρά σου όσο και από το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά και θα επικεντρωθείτε στο να κάνετε πιο διασκεδαστική την καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το φλογερό σου ταμπεραμέντο σου σήμερα θα σου δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα κερδίσεις με το μπρίο σου τις θετικές εντυπώσεις. Το διήμερο θα είναι συναρπαστικό γεμάτο ευκαιρίες για διασκέδαση με φίλους, νέες γνωριμίες και ερωτικές συγκινήσεις. Οπότε κάνε τα πλάνα σου, ντύσου, στολίσου και μην αφήνεις τίποτα να σε χαλάσει.
Σε σχέση: Μια υπερβολή ίσως σε πιάσει σήμερα και οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί είναι πιθανό, χωρίς να το θέλεις, να πεις ή να κάνεις κάτι μέσα στον ενθουσιασμό σου που θα παρεξηγηθεί από το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, η χαλαρότητα που επικρατεί μεγάλη, το ίδιο η επιπολαιότητα που αυτή ιδίως σε κάνει κάπως επιφυλακτικό/η αλλά από το βράδυ και μετά θα παρασυρθείς κι εσύ στο ανάλαφρο κλίμα και θα φροντίσεις να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Ένα άτομο πάντως μπορεί να τραβήξει την προσοχή σου με τον ντόρο που θα κάνει που στην αρχή ίσως το αντιπαθήσεις, όμως αν σε πλησιάσει, θα αλλάξεις γνώμη.
Σε σχέση: Είναι Παρασκευή και τέλος της εργάσιμης γι' αυτό μην αφήνεις να σε χαλάσει το οτιδήποτε. Ακόμα κι αν το ταίρι σου το ρίξει στις μεγάλες υποσχέσεις και υπερβολές μην σταθείς στις λεπτομέρειες και διασκέδασέ το.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολλές συναντήσεις και επαφές με κόσμο θα έχεις σήμερα ενώ μια πληροφορία που θα φτάσει στα αφτιά σου θα σου αναπτερώσει τις ελπίδες σου για ένα άτομο που θέλεις και θεωρούσες ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει κάτι θετικό μεταξύ σας. Σίγουρα πάντως το μυαλό σου θα ξεστρατίσει και μπορεί να αρχίσεις να κάνεις όνειρα για του δυο σας.
Σε σχέση: Μια είδηση που μπορεί να μάθεις σήμερα θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα καθώς μπροστά σου θα δεις να ανοίγονται νέες προοπτικές και δε βλέπεις την ώρα να τη μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα εμπνέει για ερωτικά παιχνίδια και νέες σεξουαλικές εμπειρίες και είσαι αποφασισμένος/η να δοκιμάσεις την τύχη σου και φυσικά είναι η καλύτερή σου αν δεν ψάχνεις κάτι πολύ σοβαρό. Ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά, το μόνο που θα σε απασχολήσει είναι το που θα πας και πόσες ευκαιρίες θα υπάρξουν ώστε να βρεις αυτό που αναζητάς.
Σε σχέση: Από το μεσημέρι και μετά το κλίμα αρχίζει και βελτιώνεται αισθητά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και αρχίζει να γίνεται έντονα ερωτικό, οπότε προετοιμάσου για μια μάλλον καυτή νύχτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου το πρωί, ενισχύοντας το περιπετειώδες πνεύμα σου και την εσωτερική σου ανάγκη για καινούργιες συγκινήσεις. Θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς από τους τόσους πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίζουν, αφού με το αστείρευτο χιούμορ και την άνεσή σου θα ελκύσεις τους πάντες γύρω σου. Αν υπάρχει ένα άτομο πάντως που θέλεις είναι η καλύτερη μέρα για να κάνεις την κίνησή σου.
Σε σχέση: Αν έχεις σχέση, έχεις ήδη καταστρώσει τα σχέδιά σου για να περάσεις τη βραδιά παρέα με τον ερωτικό σου σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα για σένα δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές αλλά σιγά-σιγά η διάθεσή σου μεταβάλλεται και θέλεις να βγεις, να δεις ανθρώπους, να γελάσεις και πάνω απ' όλα να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Αυτό αποδεικνύει ότι έχεις τη δύναμη να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, αν το πάρεις απόφαση γι' αυτό και οι πιθανότητες για κάτι πολύ καλό στα ερωτικά σου μεγαλώνουν.
Σε σχέση: Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν προγραμμάτισες τίποτα γιατί νιώθεις μια κούραση γι' αυτό θα μείνεις στο σπίτι και χαλαρώσεις με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με διάθεση να γνωριστείς με καινούργιο κόσμο ίσως κανονίσεις να βγεις το βράδυ με την παρέα σου και να πάτε σε ένα πολυσύχναστο μέρος. Εκεί μπορεί να υπάρξει ένα άτομο που θα σου αρέσει και θα φλερτάρεις μαζί του. Πάντως αν ψάχνεις κάτι πιο ελεύθερο, χωρίς πίεση και δέσμευση, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το συναντήσεις.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανόν σήμερα το βράδυ είτε να βγείτε για φαγητό με παρέα είτε να κάνεις μια επίσκεψη με το ταίρι σου σε φιλικό σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Δεν θέλεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε είναι στενόχωρο ή αρνητικό και «ντέρτια δεν χωρούνε» σήμερα στην καρδιά σου. Η μέρα ενδείκνυται για διασκέδαση, φλερτ και σκοπεύεις να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς. Άλλωστε με τον Άρη στο ζώδιό σου έχεις τον αέρα και το θάρρος να βγεις προς τα έξω και να διεκδικήσεις με το δικό σου τρόπο βέβαια κάτι καλύτερο στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Θα περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου το βράδυ στο σπίτι σας. Η καλή σου διάθεση και η άνετη συμπεριφορά σου θα κάνει πιο ερωτική την ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved