Ερωτικό ωροσκόπιο 15/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/1

Κριός
Ελεύθερος/η: Ο κυβερνήτης σου, Άρης, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο που σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση ότι εκεί που ήσουν έτοιμος/η να φουλάρεις σε ένα ερωτικό σου θέμα, η μηχανή σου μπλοκάρει και σταματάς να κινείσαι. Σκέψου όμως ότι ήταν πολύ πιθανό να εκσφενδονιζόσουν στην στροφή, κοινώς να μην σου έβγαινε όπως ήθελες ενώ τώρα σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για να πας πολύ πιο οργανωμένα.
Σε σχέση: Ενδέχεται να έχεις ένα εκνευρισμό σήμερα, χωρίς ντε και σώνει να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, κι ίσως γίνεις απότομος/η με το σύντροφό σου αν πει κάτι που εσύ θεωρείς ανέφικτο ή πολύ ονειροπόλο.

Ταύρος
Ελεύθερος/η: Ενώ όλα έδειχναν να έχουν πάρει το δρόμο τους με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι είχατε έρθει πιο κοντά, σήμερα ίσως προβάλλει κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορείτε να τα βρείτε τελικά και να συμπορευτείτε. Οι αντιδράσεις σου σίγουρα δε θα είναι οι καλύτερες γιατί θα νιώσεις ότι τόσο καιρό σε κορόιδευε. Αλλά αν είναι έτσι τότε όντως δε σου άξιζε.
Σε σχέση: Αν τυχόν είχες αφήσει μια οικονομική εκκρεμότητα, τώρα πιθανόν να εμφανιστεί πάλι μπροστά σου και να αναγκάσει το σύντροφό σου και εσένα να στριμωχτείτε αλλά θα ξεμπερδέψετε κάποια στιγμή κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δίδυμοι
Ελεύθερος/η: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου δημιουργεί αρκετές ανασφάλειες κι ίσως σε αναγκάσει να ξανασκεφτείς για το αν πρέπει ή όχι να επιμείνεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αφού κάποια στοιχεία που έχει βγάλει δεν σου αρέσουν. Πολύ πιθανό να καταλήξεις ότι δεν σου ταιριάζει όσο νόμιζες αρχικά και παρά την έντονη έλξη, να αρχίσεις σταδιακά να απομακρύνεσαι από κοντά του.
Σε σχέση: Κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο θα απαιτήσουν από σένα αρκετά χρόνο και προσωπική προσπάθεια γι' αυτό και θα ρίξεις όλη την ενέργειά σου εκεί κι όχι στη σχέση σου που θα περάσει σε δεύτερη μοίρα, απογοητεύοντας το ταίρι σου.

Καρκίνος
Ελεύθερος/η: Ένα θέμα υγείας σήμερα το οποίο είτε υπήρχε από παλιά αλλά δεν είχες δώσει την πρέπουσα σημασία είτε θα προκύψει σήμερα, θα ανατρέψει το πρόγραμμά σου, αφού θα ρίξεις πάνω του όλη την προσοχή σου, οπότε το τελευταίο που θα σε απασχολήσει είναι ένα πιθανό ερωτικό ραντεβού που είχες και πρέπει να αναβάλλεις. Εντούτοις, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από όσο νόμιζες και θα σου φύγει ένα άγχος.
Σε σχέση: Καλείσαι να αναλάβεις δράση και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα γιατί η υπομονή σου έχει εξαντληθεί και βλέπεις ότι η κατάσταση μάλλον έχει ξεφύγει στο συγγενικό περιβάλλον που αναμειγνύεται συνεχώς στα της σχέσης σου.

Λέων
Ελεύθερος/η: Μέχρι να φτάσει στο τέλος της η μέρα ενδέχεται να νιώθεις μεν εξαντλημένος/η αλλά όχι αποκαρδιωμένος/η. Πάντως για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε ένα ερωτικό σου θέμα καλό θα ήταν να μην αφήσεις να σε παρασύρει το φλογερό ταμπεραμέντο και ο ενθουσιασμός σου γιατί θα χάσεις την ορθή σου κρίση και δεν αποκλείεται να κάνεις ένα σοβαρό λάθος εκτίμησης.
Σε σχέση: Θα πρέπει να καθίσετε με το σύντροφό σου και να χαράξετε την οικονομική σας πολιτική γιατί μάλλον το έχετε παρακάνει με τα έξοδα και θα χρειαστούν κάποιες περικοπές.

Παρθένος
Ελεύθερος/η: Το σημερινό τετράγωνο Άρη – Κρόνου σαφώς και σε επηρεάζει άμεσα, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποια θέματα που είχες παραμερίσει γιατί δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να τα αντιμετωπίσεις. Επειδή σαν άτομο είσαι λογικό όμως, δε θα σε ενοχλήσει το γεγονός ότι θα αναγκαστείς να αλλάξεις τακτική προκειμένου να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα και οι κόποι σου να πιάσουν τόπο στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Δεν θα αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω, θα ψειρίσεις τα πάντα και θα καταπιαστείς ακόμα και από μια λεπτομέρεια, προκειμένου να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο αλλά αυτή σου η στάση πιθανόν να δημιουργήσει ένταση και διαφωνίες ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Ζυγός
Ελεύθερος/η: Έχεις την αίσθηση ότι βιάζεσαι πολύ με ένα άτομο, είτε γιατί αυτό σε πιέζει είτε γιατί έτσι έχουν έρθει τα πράγματα και σήμερα ενδεχομένως να κάνεις μια παύση και να θελήσεις να το σκεφτείς λίγο παραπάνω καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι η κατάσταση μεταξύ σας δεν θα είναι εύκολη. Δεν είσαι σίγουρος/η αν πρέπει ή αν έχεις τη διάθεση να παλέψεις τα πιθανά εμπόδια που ίσως εμφανιστούν στο δρόμο σας.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό λόγω κάποιων απρογραμμάτιστων αλλαγών να αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις από κοινού με το σύντροφό σου για ένα θέμα που πρέπει να διευθετηθεί.

Σκορπιός
Ελεύθερος/η: Έχεις δύναμη και κουράγιο σαν χαρακτήρας για να συνεχίσεις την πορεία που έχεις χαράξει για τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής. Γνωρίζεις ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα και χρειάζονται χρόνο και κόπο για να γίνουν αλλά η επιμονή σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο/η. Η υπομονή και οι συγκροτημένες κινήσεις είναι το μυστικό για να τα καταφέρεις γι' αυτό δάμασε προς το παρόν τα πάθη σου.
Σε σχέση: Μια βλάβη στο σπίτι μπορεί να δημιουργήσει κι έντονη διαφωνία ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου και να σε κάνει λίγο σκληρό/η απέναντί του γιατί θα επιμείνει στη δική του άποψη που κατά τη γνώμη σου είναι λάθος αλλά στο τέλος θα βρεθεί λύση.

Τοξότης
Ελεύθερος/η: Ο Κρόνος στον 1ο σου οίκο ίσως δημιουργήσει δυσκολίες σε σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο γιατί θα χάσεις τον ενθουσιασμό σου και θα αναγκαστείς να ωριμάσεις εκ των συνθηκών αλλά και να αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία. Το σημερινό τετράγωνό του με τον Άρη, θα σε σπρώξει να καταπιέσεις τον αυθορμητισμό σου, καταστρώνοντας διάφορα σχέδια για να καταφέρεις να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που θέλεις.
Σε σχέση: Η ανασφάλειά σου ίσως γίνει αιτία για διάφορες κόντρες και ζήλιες με το ταίρι σου που ενδεχομένως δεν έχουν καμία βάση αλλά εσένα σου δημιουργούν μια εσωτερική φόρτιση και είναι πιθανό να ξεσπάσεις πάνω του.

Αιγόκερως
Ελεύθερος/η: Μπορείς να χειριστείς άψογα την κατάσταση σήμερα γιατί έχεις τη μαεστρία αλλά και τον Κρόνο, ως κυβερνήτη σου, ξέρεις να τον κουλαντρίσεις και να πάρεις τα καλύτερα στοιχεία του, οπότε παρ' όλες τις εσωτερικές αναταράξεις που ίσως νιώσεις σήμερα, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου και να βρεις τον πιο σωστό τρόπο για να αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό σου θέμα.
Σε σχέση: Σήμερα προς στιγμήν θα χάσεις την υπομονή σου με διάφορους καυγάδες που ίσως προκύψουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Κράτα όμως την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μεταστρέψεις γρήγορα την κατάσταση.

Υδροχόος
Ελεύθερος/η: Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτεσαι να κάνεις το μεγάλο άλμα στην κατάκτηση ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει αλλά ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως σου δημιουργήσει μη αναμενόμενα εμπόδια και θα σε κάνει να αναστείλεις τη δράση σου μέχρι νεοτέρας. Παρ' όλα αυτά είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να συγκεντρώσεις τη δύναμη αλλά και το μυαλό σου και να επανέλθεις δριμύτερος/η και με καλύτερες προοπτικές.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να αποφύγετε μια αγορά για το σπίτι σήμερα με το σύντροφό σου σήμερα γιατί η μέρα δεν ενδείκνυται. Αντίθετα, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα οικονομικό πλάνο, για να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον.

Ιχθύες
Ελεύθερος/η: Από την μια είναι έντονη η επιθυμία σου για ένα πρόσωπο αλλά από την άλλη υπάρχει ένα «πρέπει» που οφείλεις να υπακούσεις όσο κι αν δε σου αρέσει και για να μπορέσεις να βγεις από αυτό το αδιέξοδο θα χρειαστεί να συνδυάσεις τις δύο πλευρές. Στην πράξη λοιπόν θα υπακούσεις το ένστικτό σου ώστε να εκδηλώσεις με ορμή τα αισθήματά σου γι' αυτό αλλά θα κρατήσεις το μέτρο και θα πεις μόνο όσα κρίνεις απαραίτητα.
Σε σχέση: Ο Άρης στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και δεν αποκλείεται να γίνεις δογματικός/η και να επιμείνεις σε κάποια πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να γίνουν που θα αποτελέσει αιτία έντονης διαμάχης με το σύντροφό σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved