Ερωτικό ωροσκόπιο 13/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη σου να δώσεις τέλος στη μοναξιά σου είναι πιο μεγάλη απ' ό, τι συνήθως. Σου αρέσει η ιδέα του να είσαι μαζί με έναν άλλο άνθρωπο, υπάρχει όμως ένα «αλλά» που σε κολλάει και πρέπει να απαντήσεις στο εξής ερώτημα: Είσαι έτοιμος/η να περιορίσεις την ανεξαρτησία σου και να δεις τα πράγματα πιο συντροφικά ή να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα; Αν ναι, τότε μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα.
Σε σχέση:
Η ουσία δεν είναι αν συμφωνείτε σε όλα με το σύντροφό σου, αλλά το αν είναι πολύ σοβαρές οι διαφορές σας. Δέξου ότι είναι λογικό να βλέπετε αλλιώς κάποια πράγματα ή έχετε άλλα γούστα για να αποφεύγετε τη δημιουργία εντάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να έχεις κάτι σταθερό στα ερωτικά σου ώστε να μη βολοδέρνεις από δω και από κει και να ταλαιπωρείσαι είναι για σένα πολύ σημαντικό. Η συναισθηματική εξασφάλιση που σου προσφέρει ένα άτομο σε κάνει πιο δοτικό σαν χαρακτήρα κι όσο αυτή λείπει από τη ζωή σου σε ενοχλεί. Αλλά, αντί να χαλιέσαι, προσπάθησε να μην κλείνεσαι και να έρχεσαι σε επαφή με άτομα μέσα από τα οποία μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες.
Σε σχέση: Οι ισορροπίες σε μια σχέση αποκτιούνται σιγά-σιγά, ακόμα και μέσα από συγκρούσεις, οπότε μη στενοχωριέσαι, αν κάτι δεν πάει έτσι όπως πίστευες και προσπάθησε, ώστε να βρεθεί μια χρυσή τομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Παρά την προσπάθειά σου να δεις φιλικά ένα άτομο που ίσως γνώρισες πρόσφατα, τελικά η χημεία που νιώθεις ότι υπάρχει μεταξύ σας θεωρείς ότι είναι πολύ έντονη για να την αγνοήσεις. Επειδή όμως μια ξαφνική εξομολόγηση των σκέψεων ή των συναισθημάτων σου ίσως περιπλέξει τα πράγματα, καλό θα ήταν να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση πριν την κάνεις, για να δεις αν και από την άλλη πλευρά ισχύει το ίδιο.
Σε σχέση: Θα αναγκαστείς να ξαναπιάσεις ένα ζήτημα από την αρχή που σε απασχολούσε καθώς θα διαπιστώσεις ότι τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου δεν συμβαδίζετε ως προς την αντιμετώπισή του, αφού θεωρείς απαραίτητο τουλάχιστον σε αυτό να έχετε μια κοινή γραμμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να ομορφύνεις το χώρο σου είναι κάτι που σήμερα σχεδόν θα σου γίνει έμμονη ιδέα κι ίσως αρχίσεις να ψάχνεις σε περιοδικά, site ή να σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις με τα χρήματα που διαθέτεις. Εντούτοις, υπάρχει πιθανότητα όλο αυτό το ενδιαφέρον να έχει προκύψει εξαιτίας ενός προσώπου που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και προσπαθείς να φτιάξεις τη «φωλιά» σου για να το υποδεχτείς. Ακόμα και έτσι όμως να είναι, μαζί με το βασιλικό θα ποτιστεί κι η γλάστρα.
Σε σχέση: Υπάρχει περίπτωση να διαφωνείς με μια απόφαση του συντρόφου σου, επειδή όμως δε θέλεις αυτό να οδηγήσει σε τσακωμό δεν την εκφράζεις και καταπιέζεσαι. Εσένα όμως δε σου κάνει καλό για αυτό πρέπει να μιλήσεις. Αν μάλιστα είναι φρέσκια η σχέση οφείλεις να βάλεις τα όριά σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο πρέπει να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που σου αρέσει πολύ γιατί φοβάσαι ότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα ή θα πληγεί ο εγωισμός σου αν δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα. Όμως σκέψου ότι έτσι θα ξέρεις και δε θα βασανίζεσαι. Είτε θα είστε πλέον μαζί, είτε θα το πάρεις απόφαση να προχωρήσεις παρακάτω.
Σε σχέση: Δεν είναι κακό να θέλεις η καθημερινότητά σου να είναι όμορφη και να διατηρεί έστω και μια νότα πολυτέλειας, αλλά το να χαλιέσαι κάθε φορά που δεν είναι έτσι όπως τη θέλεις είναι ψυχοφθόρο και δεν μπορείς να παραπονιέσαι στο σύντροφό σου ότι δε σου αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι ευκαιρίες για κάτι νέο και πιο ανανεωτικό στα ερωτικά σου αυξάνονται αυτή την περίοδο και σήμερα ίσως υπάρξει μια πρώτη επαφή με άτομο που θα βρίσκεται πολύ κοντά τουλάχιστον στα αισθητικά σου πρότυπα. Εντούτοις, οφείλεις να μην σταθείς σε κάποιες λεπτομέρειες που σου δημιουργούν αμφιβολίες και να δώσεις χώρο στην καινούργια εμπειρία που εμφανίζεται στη ζωή σου.
Σε σχέση: Δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η για τις συνέπειες ενός οικονομικού ανοίγματος και ενδέχεται τελικά να ακούσεις τόσο τη φωνή του ενστίκτου σου όσο και τις προτροπές του συντρόφου σου και να μην το επιχειρήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου νιώθεις ένα κύμα ευθυμίας να σε πλημμυρίζει γιατί βλέπεις ότι τουλάχιστον ως ένα σημείο έχεις καταφέρει να κάνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, όχι μόνο από αισθητικής πλευράς, αλλά και ψυχολογικής. Τώρα πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος/η να στοχεύσεις και στα ερωτικά και να διεκδικήσεις κάτι πολύ καλύτερο που νιώθεις ότι σου αξίζει και εκεί θα επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου.
Σε σχέση: Mια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα υπάρχει στη σχέση σου και γι' αυτό θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός/η πως θα χειριστείς κάποια συμπεριφορά του συντρόφου σου. Δε χρειάζεται να έχεις κάποια στρατηγική ή εναλλακτικό σχέδιο, απλά να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μη δώσεις παραπάνω σημασία απ' όση έχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις ότι σου χρειάζεται μια παύση από όλα και επαναπροσδιορισμός κάποιων σκέψεων και κινήσεων που σχετίζονται και με μια ερωτική σου υπόθεση, γι' αυτό θα επιδιώξεις να μείνεις μόνος/η ή να έρθεις σε επικοινωνία με ένα πολύ δικό σου άτομο που σέβεσαι τη γνώμη του, το εμπιστεύεσαι και μπορείς να του ανοιχτείς και να του μιλήσεις γι' αυτό που σε απασχολεί.
Σε σχέση: Έχεις αρκετές δουλειές κι είσαι έτοιμος/η να αναβάλλεις κάτι που είχες δεσμευτεί στο ταίρι σου να κάνεις. Βέβαια θα μπορούσες να κανονίσεις έτσι το χρόνο σου ώστε να καταφέρεις και τα δύο, αρκεί να έχεις διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έρθεις σε επαφή με κάποιους φίλους κι αυτό θα σου φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση γιατί η πλάκα μαζί τους και τα πειράγματα θα σε κάνουν να ξεχάσεις ένα άτομο που σε παιδεύει με τη μη ξεκάθαρη στάση του και να περάσεις όμορφα. Μετά όμως, όταν μείνεις μόνος/η οι σκέψεις θα ξαναγυρίσουν και θα σε αναγκάσουν να βρεις τρόπους να βάλεις ένα τέλος στην ταλαιπωρία σου.
Σε σχέση: Υπάρχει ερωτική διάθεση και κέφι τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου και γι' αυτό θα απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, είτε πάτε κάπου είτε μείνετε στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν προς στιγμή νιώσεις ότι πρέπει να συμβιβάσεις κάποιες αντίθετες πλευρές μέσα σου και να μην είσαι τόσο απόλυτος/η στα ερωτικά σου, είναι αρκετά δύσκολο να ρίξεις την ποιότητά σου ή να θυσιάσεις τις αρχές που έχεις βάλει για να συνυπάρξεις με ένα άλλο άτομο και προτιμάς να παραμείνεις στην τωρινή σου κατάσταση, αν και δε σου αρέσει καθόλου, παρά να είσαι κάπου για να μην είσαι μόνος/η.
Σε σχέση: Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και το ρόλο σου στη σχέση σου γιατί αν επιχειρήσεις να καπελώσεις το σύντροφό σου, ακόμα κι άθελά σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εντάσεις αλλά και πρόσθετα βάρη σε σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα προσπαθήσεις να έρθεις σε επικοινωνία σήμερα με ένα άτομο που σου αρέσει κι έχετε αποκτήσει μια πιο στενή επαφή αλλά θέλεις να το πας σιγά-σιγά. Έχεις την περιέργεια να μάθεις περισσότερα πράγματα για το χαρακτήρα, τις ιδέες, τις πεποιθήσεις του και οι συζητήσεις σας σε βοηθούν να το καταλάβεις. Γι' αυτό θα προτιμήσεις να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά.
Σε σχέση: Υπάρχει πάντα ένας διαφορετικός τρόπος για να δείξεις πως νιώθεις στο σύντροφό σου, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιήσεις, λόγια. Μια συμβολική κίνηση, ένα δωράκι θα εκτιμηθούν πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με τον Άρη στο ζώδιό σου έχεις δραστηριοποιηθεί αρκετά προς τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα αρχίσεις και τις εκπτώσεις, αλλά σίγουρα δε θα περιμένεις με σταυρωμένα χέρια. Το παν είναι να μη χάνεις την ελπίδα σου ότι μπορείς να έχεις κάτι καλό, αλλά θα χρειαστεί και συ να αρχίσεις να ψάχνεις στα ανάλογα μέρη.
Σε σχέση: Υπάρχει μια έντονη ρομαντική αλλά και ερωτική ατμόσφαιρα που σε σπρώχνει να δείξεις την επιθυμία σου στο ταίρι σου και επειδή τα ίδια αισθάνεται κι αυτό θα ζήσετε μια αρκετά όμορφη βραδιά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved