Ερωτικό ωροσκόπιο 11/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/1

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη μπαίνει στον 7ο οίκο σου σήμερα το μεσημέρι και η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σου θα περισσεύει. Αυτά είναι που θα σε ωθήσουν να πάρεις πρωτοβουλίες για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Η έλξη που θα ασκείς είναι έντονη και το μόνο εύκολο αυτό το διήμερο για σένα θα είναι το να τραβάς τα βλέμματα θαυμασμού του αντίθετου φύλου όπου κι αν βρεθείς.

Σε σχέση: Θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις σήμερα και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου αλλά για να το καταφέρεις θα πρέπει να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου και να γίνεις πιο συμβιβαστικός/η ακόμα και σε μια έξοδο που εσύ δεν καίγεσαι τόσο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις, να μην καταπιαστείς με καμία δουλειά που ίσως είχες βάλει στο πρόγραμμά σου, να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και μόνο. Κυρίως θέλεις να ασχοληθείς με ένα ερωτικό σου θέμα που πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Πάντως προς το παρόν θέλεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μη μιλήσεις πουθενά.

Σε σχέση: Δεν είσαι σίγουρος/η, αν πρέπει να κάνεις ένα παράτολμο επαγγελματικό βήμα γιατί φοβάσαι ότι θα ρισκάρεις πολύ. Όλες αυτές οι αμφιβολίες θα σε απασχολήσουν πολύ αλλά καλό θα ήταν να τις συζητήσεις με το σύντροφό σου και να μην απομονωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Αρκετά καλή διάθεση έχεις σήμερα κι αυτή σου δίνει την άνεση να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που προς το παρόν υπάρχει μια φιλική επαφή μαζί του αλλά εσύ ζητάς κάτι παραπάνω και προσπαθείς να βρεις τρόπους να το πετύχεις. Η χημεία μεταξύ σας είναι πολύ έντονη και ίσως έμμεσα καταφέρεις να του αποδείξεις ότι καλή είναι η φιλία αλλά ως αρχή μιας σχέσης.

Σε σχέση: Σήμερα η κοινή αντιμετώπιση που θα έχετε με το σύντροφό σου σε ένα θέμα που θα προκύψει και η άμεση λύση του θα επιβεβαιώσει πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία σε ένα ζευγάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Ενώ μέχρι το μεσημέρι θα αναλωθείς με δουλειές, ψώνια και συγύριο από το απόγευμα και μετά θα αρχίσεις να κάνεις τα πλάνα σου για το βράδυ και ίσως συνεννοηθείς με κάποιους φίλους σου να βγείτε για φαγητό ή ποτό. Είσαι σε φάση που θέλεις να ξανοιχτείς και να κάνεις γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σε κάτι ερωτικό γι' αυτό και θα επιμείνεις να πάτε σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος.

Σε σχέση: Μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να σου γίνει, χρειάζεται αρκετή σκέψη γι' αυτό θα κινηθείς διπλωματικά για να αποφύγεις να δώσεις μια οριστική απάντηση και θα εκμεταλλευτείς το χρόνο για να τη συζητήσεις με το σύντροφό σου που εμπιστεύεσαι τη γνώμη του.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Έχεις τη δυνατότητα σήμερα να τραβήξεις πάνω σου την προσοχή με το στυλ σου και την εντυπωσιακή σου εμφάνιση και να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο που τουλάχιστον αισθητικά έχει αυτό που ψάχνεις. Η ευγένεια και η άνεση στην συζήτηση μαζί του θα δημιουργήσει ανάμεσά σας ένα κλίμα οικειότητας που θα σου αρέσει πολύ.

Σε σχέση: Η λύση για να μείνετε τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου ευχαριστημένοι σήμερα είναι να κάνετε κι οι δυο ένα βήμα πίσω και να μην επιμείνετε να περάσει το δικό σας αλλά αυτό που είναι καλό και για τους δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Οι βαθύτερες ερωτικές σου επιθυμίες κάνουν επανάσταση σήμερα και καλό είναι να τις αναγνωρίσεις έγκαιρα και να μπορέσεις να τις χειριστείς γιατί υπάρχει περίπτωση να σε βγάλουν τελείως από τα δεδομένα σου ή να σε μπερδέψουν. Μια πρόκληση πάντως ενδεχομένως να σε βάλει σε πολύ σκέψη και να αποφασίσεις να ενδώσει και να κάνεις το παιχνίδι σου.

Σε σχέση: Παρότι είσαι συνετός/η από τη φύση σου ίσως σήμερα ξεσηκωθείς από μια ψυχική ευφορία και θελήσεις να αγοράσεις κάποια είδη καθαρά καλλωπιστικά που θα τονίσουν την εμφάνισή σου και θα αρέσουν στο ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από το μεσημέρι σου βγάζει την ανάγκη να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και να κάνεις αλλαγές που θα ενισχύσουν την γοητεία αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Όμως, η ελκτική σου δύναμη είναι τόσο μεγάλη που όλα τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα πάνω σου και πρέπει να εκμεταλλευτείς την πέραση που έχεις για να πετύχεις κάτι καλό στα ερωτικά σου.

Σε σχέση: Πολύ συντροφικότητα και γλύκα υπάρχει σήμερα στη σχέση σου και είσαι ανάμεσα στο να βγείτε έξω με το ταίρι σου και στο να μείνετε στο σπίτι οι δυο σας και να χαρείτε όμορφες στιγμές. Βέβαια, μπορείτε να τα συνδυάσετε κιόλας που είναι το πιο έξυπνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως σε ενοχλεί που δεν είσαι με ένα άτομο που θέλεις αλλά σήμερα θα αποφασίσεις να κάνεις ό, τι μπορείς για να μη σε πάρει από κάτω. Θα προσπαθήσεις λοιπόν να έρθεις σε επαφή με λίγους και εκλεκτούς φίλους σου, να περάσεις καλά και να μη μιλήσεις καθόλου για αυτό που σε απασχολεί, ακόμα κι αν σε ρωτήσουν για να χαλαρώσεις και να μη το σκεφτείς,.

Σε σχέση: Ενδεχομένως να νιώθεις μια σωματική κόπωση αλλά δε θέλεις να μείνεις και στο σπίτι, οπότε είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε να πάτε με το σύντροφό σου μια βόλτα ή κάπου που είναι ήρεμα και χωρίς πολύ κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου αλλά παρ' όλο που είσαι σαφής στις προθέσεις σου εκείνο επιμένει να διατηρεί μια φιλική στάση με κάποια στοιχεία φλερτ που εσένα σε μπερδεύει. Σήμερα όμως θα αποφασίσεις να περάσεις καλά με την παρέα σου και ίσως να παίξεις με άλλα πρόσωπα, αν σου δοθεί η ευκαιρία, θεωρώντας ότι έτσι κι εσύ θα ηρεμήσεις μέσα σου και αυτό θα νιώσει λίγο την έλλειψή σου.

Σε σχέση: Θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι πολύ ξεκάθαρος σε ένα θέμα της σχέσης σας και κάπως στα «μασάει» γι' αυτό θα επιμείνεις λίγο παραπάνω και ίσως το πιέσεις για να πάρεις την ειλικρινή απάντηση που ζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Έχεις τη δυνατότητα να ελκύσεις σήμερα ένα άτομο που σου αρέσει με το χαμόγελο αλλά και την γοητευτική σου παρουσία και βλέποντας ότι θα έχεις μεγάλη ανταπόκριση θα σε απελευθερώσει μέσα σου και θα συμπεριφερθείς κι εσύ με περίσσεια άνεση. Γενικά πάντως, επειδή επιθυμείς κάτι παραπάνω από κολακευτικά λόγια, δε θα αρκεστείς σε αυτά και θα επιχειρήσεις να αποκτήσεις πιο στενή επαφή με ένα πρόσωπο, αν σου αρέσει.

Σε σχέση: Το θέμα είναι να μην προσπαθήσεις σήμερα να επιβληθείς με την άποψή σου στο ταίρι σου, αλλά να μπορέσεις να δεις και τη δική του γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει ήρεμη ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Οι σκέψεις περί μιας πιο μόνιμης κατάστασης στα ερωτικά σου σε περιτριγυρίζει σήμερα αλλά θεωρείς ότι δεν είσαι σε φάση που μπορείς να είσαι εντάξει σε μια σχέση, όχι από θέμα πιστότητας αλλά από πλευράς άλλων υποχρεώσεων ή προτεραιοτήτων. Εντούτοις, το φλερτ θα υπάρχει στις συναναστροφές σου, ακόμα και σαν είδος κοινωνικής επαφής.

Σε σχέση: Το σαββατόβραδό σου θα περάσει σχετικά ευχάριστα με το ταίρι σου και ίσως συναντηθείτε με γνωστούς ή φίλους σας. Τη συζήτηση πάντως μάλλον θα μονοπωλήσει η πολιτική κατάσταση της χώρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Καμία ανησυχία, καμία αμφιβολία δεν είναι ικανή σήμερα να σου στερήσει το κέφι και τη διάθεση να κυκλοφορήσεις και να ανακατευτείς με τον κόσμο. Ο ερωτισμός σου είναι έντονος αλλά όχι προκλητικός και αυτό μπορεί να φέρει κοντά σου ένα άτομο αρκετά γοητευτικό που θα θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα και να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας.

Σε σχέση: Τα γλυκόλογα, τα χάδια και η ρομαντική διάθεση του συντρόφου σου θα σε παρασύρουν σε ένα σαββατόβραδο αρκετά ερωτικό που θα φροντίσεις να απολαύσεις στο μέγιστο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved