Ερωτικό ωροσκόπιο 10/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σε προβληματίζει και επηρεάζει την διάθεσή σου αρνητικά γιατί η στάση του απέναντί σου δεν είναι ξεκάθαρη και δεν ξέρεις τι να κάνεις μαζί του. Γι' αυτό σήμερα ίσως συναντηθείς με ένα έμπιστο άτομο σου και ζητήσεις τη δική του γνώμη για τα τεκταινόμενα μπας και μπορέσετε να βρείτε μαζί μια άκρη αφού το μυαλό σου δε βοηθάει.
Σε σχέση: Μια υπόσχεση που είχες δώσει στο ταίρι σου καλό είναι να την τηρήσεις γιατί αν το αμελήσεις τότε σίγουρα θα δυσαρεστηθεί και με το δίκιο του θα σου την πει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος/η τόσο μέσα σου όσο και σε ένα άτομο που σου αρέσει για να μπορέσεις να το κατακτήσεις. Δεν είναι δύσκολο να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου αλλά κράτα το «λίγα λόγια και καλά» και μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να κουράσεις και να χαθεί η ουσία. Είσαι απλός άνθρωπος και έτσι πρέπει να παραμείνεις, χωρίς τουπέ και εντυπωσιασμούς.
Σε σχέση: Ίσως βγείτε με ένα φιλικό σας ζευγάρι σήμερα αλλά κάτι δε θα σου πηγαίνει καλά στην όλη συζήτηση. Ενδεχομένως να κολλήσεις σε μια λεπτομέρεια και αργότερα να γίνει το αντικείμενο συζήτησης με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Εσύ ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, όσο και αν μέσα σου έχεις αρκετές επιθυμίες ίσως και βλέψεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σου αρέσει, ξέρεις ότι πρέπει να φανείς αξιόπιστος/η και να δείξεις άτομο που μπορεί να στηριχτεί πάνω σου γι' αυτό θα είσαι αρκετά συγκρατημένος/η στη συμπεριφορά σου. Γενικά, η αμεσότητα και η ευθύτητα των λόγων σου θα μετρήσει πολύ σήμερα.
Σε σχέση: Θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σου κι επειδή υπάρχει καλή διάθεση ίσως οργανώσετε μια μικρή μάζωξη στο χώρο σας ή θα πάτε στο σπίτι κάποιων πολύ δικών σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μιας και ο καιρός έχει βελτιωθεί κατά πολύ, θέλεις να βγεις και να μην ξοδέψεις το σαββατόβραδό σου μέσα. Κυρίως προσπαθείς να μην σκέφτεσαι ένα άτομο που σου αρέσει πολύ γι' αυτό είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να επικοινωνήσεις με κάποιους καλούς σου φίλους και να κάνετε τα πλάνα σας. Τουλάχιστον να μιλήσετε για ανάλαφρα θέματα, να γελάσετε και να ξεχαστείς λίγο.
Σε σχέση: Είναι απαραίτητη μια συζήτηση με το ταίρι σου, προκειμένου να αποφασίσετε για ένα θέμα που σας απασχολεί και είναι ακόμα σε εκκρεμότητα, αν και είναι πιθανό να μη φτάσετε κάπου γιατί η οπτική σας είναι τελείως διαφορετική.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Θεωρούσες ότι γνώριζες αρκετά για ένα άτομο που σου αρέσει αλλά όσο περνά ο καιρός θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που μάλλον δεν είχες δώσει πολύ σημασία εξαιτίας των συναισθημάτων σου αλλά τώρα σαν κάτι να σε ενοχλεί και θα επικεντρωθείς σε αυτά. Καλό είναι πάντως να μην κολλήσεις πολύ στις λεπτομέρειες γιατί θα ξενερώσεις και θα αλλοιώσεις και τα όμορφα στοιχεία.
Σε σχέση: Θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ερωτική σου διάθεση σήμερα και να αδειάσεις το μυαλό σου τελείως από σκοτούρες και προβλήματα. Παρότι δεν θα είναι εύκολο, θα το καταφέρεις αφού και το ταίρι σου θα βοηθήσει πολύ στο να ξεχαστείς...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα διαπιστώσεις ότι πολλές φορές στα ερωτικά σου συμπεριφέρεσαι συγκαταβατικά και δε βγάζεις προς τα έξω όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Ενδεχομένως να σε καταδιώκει η τελειομανία που σε πιάνει ώρες-ώρες και να σου δημιουργεί ανασφάλειες αλλά έχεις τόσα πολλά θετικά σαν άτομο και πρέπει εκεί να πατήσεις για να ανέβεις κι όχι σε ελαττώματα που ενδεχομένως να μην είναι και σημαντικά.
Σε σχέση: Η παρουσία του συντρόφου σου θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμη σήμερα γιατί εκτός από το ότι θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση με τα ενθαρρυντικά του λόγια, θα σε στηρίξει στις όποιες αποφάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως ξαναθυμηθείς σήμερα μια ερωτική σου υπόθεση από το παρελθόν και αρχίσεις να την σκαλίζεις στο μυαλό σου για να βρεις τι πήγε στραβά κι αν τυχόν εσύ φέρεις κάποια ευθύνη. Σαφώς αυτό θα σε βοηθήσει για να μην επαναλάβεις λάθη μελλοντικά πάντως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ξεκολλήσεις και να προχωρήσεις την προσωπική σου ζωή.
Σε σχέση: Τα σχέδια που είχες κάνει για σήμερα το βράδυ με το ταίρι σου μάλλον θα πρέπει να αναβληθούν ως προς την ώρα γιατί υπάρχει μια υποχρέωση που έχει αναλάβει και θα του πάρει αρκετά μέχρι να τελειώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί στο μυαλό σου να έχεις ένα πολύπλοκο σχέδιο για το πώς θα ελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει και θα κερδίσεις την προσοχή του αλλά καλό θα ήταν να επιχειρήσεις μια άλλη, πιο απλή και άμεση μέθοδο. Δεν χρειάζεται να εκδηλώσεις το σύνολο των συναισθημάτων σου, αλλά τόσα ώστε να περάσεις το μήνυμα ότι ενδιαφέρεσαι αρκετά και θέλεις κάτι παραπάνω.
Σε σχέση: Μια βραδινή έξοδος με το ταίρι σου ίσως στρώσει το έδαφος ώστε να κάνετε μια κουβέντα που ήθελες από καιρό ή να αποσαφηνίσεις ένα θέμα που σε απασχολούσε, χωρίς όμως να χαλάσεις το κέφι του ή το δικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις την πολυτέλεια να χάνεις χρόνο με άτομα που δεν αξίζουν και γι' αυτό θα είσαι πολύ προσεκτικός/η με ένα άτομο που σε φλερτάρει. Δε θα βιαστείς να το βάλεις στη ζωή σου, αν πρώτα δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι ταιριάζετε ερωτικά και εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος ώστε να αποφύγεις την περίπτωση του λάθους. Όμως, δε θα σταματήσεις και την επαφή σου μαζί του.
Σε σχέση: Η βελτίωση τόσο των επαγγελματικών και κατ' επέκταση των οικονομικών σου είναι αυτή την εποχή προτεραιότητά σου και σήμερα μάλλον θα ζητήσεις την βοήθεια του συντρόφου σου για να κάνετε κάποια σχέδια ώστε να τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι από τα άτομα που στηρίζονται στις γνώμες τρίτων για να αποφασίσουν, όμως σήμερα δείχνεις ότι δεν ξέρεις πραγματικά τι να κάνεις με μια ερωτική σου υπόθεση. Αυτός σου ο προβληματισμός ίσως σε οδηγήσει στο να επικοινωνήσεις με ένα πολύ δικό σου άτομο και να ζητήσεις τη βοήθεια ή τη συμβουλή του προκειμένου να το αντιμετωπίσεις.
Σε σχέση: Είσαι πολύ ξεκάθαρος/η σε αυτά που θέλεις και λες και το ίδιο απαιτείς κι από το ταίρι σου αλλά σήμερα μάλλον θα το παρακάνεις κι ίσως γίνεις κάπως επικριτικός/η απέναντί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και σήμερα θα αποδειχτούν και στήριγμα, αφού είναι πολύ πιθανό να τους μιλήσεις για ένα πρόσωπο και το αδιέξοδο που βρίσκεσαι εξαιτίας του. Ακόμα κι αν δεν κάνουν τίποτα πρακτικό και μόνο ότι θα σε παρασύρουν να το ρίξετε έξω για να χαλαρώσεις και να μην το σκέφτεσαι θα είναι αρκετό για να σου ανεβάσει τη διάθεση.
Σε σχέση: Μια οργάνωση των οικονομικών σου δε θα ήταν κακή ιδέα και μιας κι εσένα δε σου αρέσουν τα πρακτικά θέματα ίσως θα ήταν καλύτερα να το αναλάβει ο σύντροφός σου που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις ένα μίνι πρόγραμμα και να το τηρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στην Παρθένο ίσως νιώσεις σήμερα ότι έχεις ωριμάσει αρκετά για να συμμετέχεις σε παιχνιδάκια που θυμίζουν περισσότερο εφηβικές καταστάσεις και να αρχίσεις να ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό και σταθερό για την ερωτική σου ζωή. Μη βιαστείς όμως να απορρίψεις ένα άτομο που μπορεί να μη σου βγάζει με τη μία αυτή την εικόνα γιατί ενδεχομένως να πέσεις έξω και να χάσεις μια καλή ευκαιρία.
Σε σχέση: Οι ανάγκες της σχέσης σου σε θέλουν ακμαίο/α και έτοιμο/η να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό και σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με το τώρα, παραμερίζοντας για την ώρα κάποιες προσδοκίες ή όνειρά σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved