Ερωτικό ωροσκόπιο 8/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: O ερωτισμός σου συνεχίζει να είναι έντονος και η σημερινή μέρα αναμένεται αρκετά συναρπαστική για σένα. Η αναζήτηση της ποιότητας στην ερωτική σου ζωή είναι αυτή που θα σε απασχολήσει περισσότερο κι έχεις όλες τις ευκαιρίες να το καταφέρεις, αν το βάλεις καλά στο νου σου. Πάντως αν κυκλοφορήσεις σήμερα σίγουρα θα έχεις πολλές κατακτήσεις.
Σε σχέση: Με πολλά κέφια θα είσαι σήμερα με το σύντροφό σου και ακόμα κι ένα μικροκαυγαδάκι μαζί του, αν και εφόσον δεν το πάρεις στα σοβαρά, μάλλον θα καταλήξει σε γέλια και πειράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι πιθανότητες να εμφανιστεί κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ μεγάλες που θα σε γεμίσει με υψηλές προσδοκίες για το μέλλον. Ακόμα κι αν προσπαθείς με κόπο να πατάς γερά στο έδαφος, δε θα μπορέσεις να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς στους ρυθμούς του. Παρ' όλα αυτά κράτα και μια επιφύλαξη πριν παραδοθείς άνευ όρων.
Σε σχέση: Ένα όμορφο δείπνο, μια ρομαντική ατμόσφαιρα και προπαντός χαλαρή διάθεση είναι ό, τι χρειάζεσαι ώστε να αναθερμανθεί η σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η επικοινωνία σήμερα με ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και θέλεις κάτι παραπάνω από μια απλή επαφή, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξανοιχτείς και να μιλήσεις για αρκετά προσωπικά σου θέματα μαζί του. Καλό είναι όμως να μην βιάζεσαι γιατί χρειάζεται συνεχής τριβή για να υπάρξει οικειότητα ανάμεσά σας και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο.
Σε σχέση: Αν το κρύο σας έχει κλείσει μέσα καλό θα ήταν σήμερα να κανονίσετε μια βραδινή έξοδο με το ταίρι σου. Να γελάσετε, να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα όλα παίζουν στα ερωτικά σου γιατί βγάζεις προς τα έξω μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση που είναι αρκετά ελκυστικά στο αντίθετο φύλο. Αυτά σου δίνουν και την τόλμη ώστε να γίνεις πιο εξωστρεφής και να πλησιάσεις ένα άτομο που σου αρέσει πολύ. Ξεκίνα μια χαλαρή κουβέντα μαζί του συζητώντας γενικά θέματα ή της επικαιρότητας για να χαλαρώσετε.
Σε σχέση: Το μυαλό σου σήμερα έχει κολλήσει στο πως θα αυξήσεις τα έσοδά σου ίσως γιατί θέλεις να κάνεις μια αγορά και βλέπεις ότι δε μπορείς με τις παρούσες συνθήκες. Μια συζήτηση όμως με το ταίρι σου ίσως σε ξεαγχώσει, ιδίως αν σου δώσει μια ιδέα για το πώς θα το καταφέρεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Τελευταία μέρα που βρίσκεται η Σελήνη στο ζώδιό σου και νιώθεις μέσα σου ότι είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάτι που από καιρό έχεις στο μυαλό σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι τόσο μεγάλη που πιστεύεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί στο δρόμο σου κι όλη αυτή η στάση υπεροχής και σιγουριάς σε κάνουν ακαταμάχητο/η ερωτικά και τραβούν όλα τα φώτα πάνω σου.
Σε σχέση: Ενδεχομένως μια βραδινή έξοδος με το σύντροφό σου σήμερα να σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας αφού και οι δυο θα θέλετε κάτι επιπλέον ή να γευτείτε μια πολυτέλεια. Θα περάσετε όμως τέλεια κι αυτό έχει σημασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις κάπως κουρασμένος/η σήμερα και την ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να μην πας πουθενά ή να γυρίσεις κατευθείαν στο σπίτι μετά τις δουλειές σου και να χαλαρώσεις. Εντούτοις, η διάθεσή σου είναι καλή και ίσως επικοινωνήσεις κιόλας με ένα άτομο που σου αρέσει για να τα πείτε λίγο.
Σε σχέση: Κάποιο εργασιακό σου ζήτημα ίσως σε αγχώσει σήμερα ή σε κουράσει και θα ρίξεις όλο το βάρος σου για να το λύσεις. Το μόνο που θα έχεις μετά στο μυαλό σου είναι να γυρίσεις σπίτι σου και στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να αφεθείς στη φροντίδα του.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, ίσως έχεις την ανάγκη να πας κάπου με τους φίλους σου και να ξεσκάσεις. Η έντονη κοινωνικότητά σου και η γοητεία στο λόγο ή τις κινήσεις σου σε βοηθούν να κάνεις εύκολα γνωριμίες κι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Η προσέγγιση δε θα αργήσει να γίνει και σύντομα θα βρεθείτε οι δυο σας να μιλάτε για τον εαυτό σας.
Σε σχέση: Κρατάς την καλή σου διάθεση, τη θετική σου στάση και την ελπίδα σου ότι η βελτίωση της σχέσης σου μπορεί να υπάρξει γι' αυτό και σήμερα θέλεις να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να την πετύχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ανεβασμένη ψυχολογία και αρκετές ελπίδες κι αυτό σου δίνει το θάρρος να βάλεις τα δυνατά σου να τραβήξεις με το δικό σου, μοναδικό τρόπο την προσοχή ενός ατόμου που σου αρέσει πολύ και να κερδίσεις τα θετικά του σχόλια. Έτσι κι αλλιώς ανήκεις σε ένα ζώδιο πολύ αποφασιστικό που όταν έχει ισχυρό κίνητρο όπως σήμερα δεν υποχωρεί και κάνει τις κατάλληλες κινήσεις που θα το οδηγήσουν στη νίκη.
Σε σχέση: Μια επαγγελματική πρόταση ίσως υπόσχεται αρκετά από αυτά που εσύ επιθυμείς κι επιδιώκεις εδώ και αρκετό καιρό αλλά θέλεις να τη συζητήσεις και με το σύντροφό σου για να ακούσεις και τη δική του γνώμη που για σένα μετράει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ενθουσιασμός υπάρχει, καλή διάθεση επίσης όπως και η επίγνωση ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύεις με μιζέριες και αρνητικές σκέψεις γι' αυτό και θα περάσεις καλά σήμερα σε ό, τι κι αν κάνεις. Ίσως θέλεις να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και με ένα άτομο που σου αρέσει για να δεις αν ενδιαφέρεται κι αυτό για σένα, πριν κάνεις κάποια κίνηση που μπορεί να σε εκθέσει.
Σε σχέση: Δεν είναι απίθανο κάποιος γνωστός σου να σου βάλει μια ιδέα για κάτι που σχετίζεται με την επιμόρφωση ή με την επαγγελματική σου ανέλιξη που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά κι ενδεχομένως να θέλεις να τη συζητήσεις με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις καμία διάθεση να αναλάβεις τον έλεγχο μιας κατάστασης που αφορά στα ερωτικά σου και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς καθόλου να παρέμβεις. Άλλωστε για σένα αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να νιώσεις ελεύθερος/η και απαλλαγμένος/η από κάθε ψυχοφθόρα σκέψη αφού αντιλαμβάνεσαι ότι έτσι αντί να λύνονται τα προσωπικά σου θέματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.
Σε σχέση: Θέλεις να κλείσεις κάποιες τρύπες ή να καλύψεις υποχρεώσεις σου κι αυτό όσο κι αν σε αγχώνει άλλο τόσο σε ανακουφίζει όταν το καταφέρνεις. Κάτι ανάλογο θα γίνει και σήμερα και ξένοιαστος/η θα απολαύσεις μια ερωτική βραδιά με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο Λέοντα η ιδιοσυγκρασία σου είναι αρκετά θερμή και ίσως αφεθείς να σε παρασύρουν τα έντονα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο που σου αρέσει που ακόμα βρίσκεστε στην αρχή αλλά όσο κι αν σου είναι δύσκολο καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις. Κυρίως μη του δημιουργείς άθελά σου υψηλές προσδοκίες γιατί αργότερα μπορεί να προβάλλει αξιώσεις που εσύ δεν είσαι διατεθειμένος/η να ικανοποιήσεις.
Σε σχέση: Ίσως προκύψει ένα μικρό ζήτημα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που μάλλον θα οφείλεται είτε από μια παρεξήγηση είτε από την επιμονή σου να γίνει κάτι που το θέλεις πολύ αλλά δε γίνεται. Προσπάθησε να δείξεις μια πιο συμβιβαστική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως τα ερωτικά σου στάνταρ να είναι πολύ υψηλά γι' αυτό καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς ήρεμα τα πράγματα και χωρίς επιρροές να αρχίσεις να βλέπεις τι απ' όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου μπορείς να καταφέρεις. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να ρίξεις την ποιότητα και να αυξήσεις την ποσότητα αλλά να έρθεις πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Σε σχέση: Το να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την καθημερινότητα στη σχέση σου είναι θεμιτό αλλά σιγά-σιγά κι όχι χωρίς τη συμμετοχή του συντρόφου σου γιατί τελικά δε θα τα καταφέρεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved