Ερωτικό ωροσκόπιο 2/1

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/1

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι σε φάση που ψάχνεσαι οπότε είναι πολύ πιθανό να παίζεις με δύο άτομα που σου αρέσουν χωρίς όμως να βιάζεσαι να επιλέξεις ένα από τα δύο μάλλον γιατί δε θέλεις ακόμα να δεσμευτείς, οπότε το διασκεδάζεις. Όπως και να έχει πάντως μέσα από όλη αυτή την κατάσταση του μπλα μπλα και των υπονοούμενων αναζωογονείσαι και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Σε σχέση: Μια κουβέντα με το σύντροφό σου ίσως είναι πολύ διαφωτιστική τώρα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των γιορτών και μπορεί να σου λυθούν και κάποιες απορίες για τη συμπεριφορά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά ενός ατόμου αλλά καλό θα ήταν να μη βιαστείς να προχωρήσεις μαζί του όσο κι αν υπάρχει έντονη έλξη. αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η, για τις προθέσεις σου. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι προτιμότερο να αναζητήσεις κάτι πιο μόνιμο κι όχι την προσωρινή ευχαρίστηση.
Σε σχέση: Ενδεχομένως να αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά μια πρόταση του συντρόφου σου σχετική με τα οικονομικά σας που, αν και σου φαίνεται ότι ξεφεύγει από τις δικές σου τακτικές, εντούτοις θεωρείς ότι είναι έξυπνη και δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ξανοιχτείς λίγο περισσότερο και να αρχίσεις να κάνεις παρέες ή να έρθεις σε επαφή με καινούργιο κόσμο που θα σου προσφέρει περισσότερες εμπειρίες και φυσικά ερωτικές επιλογές. Το σίγουρο είναι ότι η άνεσή σου στην επικοινωνία θα αποδειχτεί ένα από τα ακαταμάχητα όπλα σου για να κερδίσεις και το πιο δύσκολο άτομο.
Σε σχέση: Υπάρχει πιθανότητα να σας προσκαλέσουν σε κοινωνική εκδήλωση που εσύ θέλεις οπωσδήποτε να παρευρεθείς αλλά το ταίρι σου δεν καίγεται. Το πιο έξυπνο είναι να συμβιβαστείτε και να πάτε για λίγο οπότε να γίνει το χατίρι και των δύο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ψυχολογία σου είναι πολύ καλή και πιστεύεις ότι αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει θα καταφέρεις το στόχο σου. Θεωρείς ότι μπορείς να μηχανευτείς διάφορους τρόπους, ώστε να μπορέσεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σκέψου πονηρά αλλά πρόσεχε μην το παρατραβήξεις και στο τέλος εκτεθείς.
Σε σχέση: Προσπαθείς να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα στη δουλειά και το ταίρι σου αλλά μάλλον δεν μπορείς να κρατήσεις την ισορροπία, καθώς γέρνεις είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση. Καλύτερα όμως να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να κάνεις αυτό που θεωρείς κατάλληλο τη δεδομένη στιγμή.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Έχεις πέραση αυτές τις μέρες γιατί βγάζεις εκτός από μια λάμψη και έντονη κοινωνικότητα και λόγω της χαλαρής ατμόσφαιρας που κυριαρχεί είναι πιο εύκολο να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει αρκετά, ο καλύτερος τρόπος να το πλησιάσεις είναι μέσω μιας άνετης, μάλλον φιλικής συμπεριφοράς αρχικά για να δεις αν ενδιαφέρεται. Απλά πρόσεξε μη στείλεις και λάθος μήνυμα...
Σε σχέση: Καλύτερα να αποφύγεις σήμερα μια έξοδο για φαγητό ή ποτό γιατί όλες αυτές τις μέρες λίγο-πολύ ενδεχομένως όπως όλοι μας να το έχεις παρακάνει οπότε ένα σινεμά είναι ό, τι πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η άνετη και χαλαρή επικοινωνία, χωρίς να σκέφτεσαι το πώς και το μετά, ίσως σε βοηθήσει περισσότερο απ' όλα ώστε να προσεγγίσεις πιο εύκολα ένα άτομο που σου αρέσει. Κάνε το πρώτο βήμα, ξεκινώντας έστω κι από ένα τυπικό κομμάτι και μετά σιγά-σιγά μπορείς να αναπτύξεις την κουβέντα σε πιο προσωπικά θέματα. Με το χαρακτήρα που έχεις δεν πρόκειται να υπερβείς τα εσκαμμένα.
Σε σχέση: Το παν σε μια σχέση είναι να υπάρχει συνεννόηση ώστε να κυλούν τα πράγματα αβίαστα και χωρίς εξηγήσεις κι αναλύσεις. Σήμερα ίσως αισθανθείς ότι δεν έχεις φτάσει με το ταίρι σου σε αυτό το επίπεδο αλλά η οικειότητα θα είναι αυτή που βοηθάει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις μια επικοινωνία από μέσο κοινωνικής δικτύωσης σήμερα με ένα άτομο που θα σε διασκεδάσει κατά κάποιο τρόπο και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ οικεία. Ίσως μάλιστα στην πορεία ανακαλύψεις ότι έχετε πολλά κοινά κι αρχίσεις να επεκτείνεσαι και σε πιο προσωπικά θέματα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν σε ερωτικές σχέσεις.
Σε σχέση: Μια νορμάλ κουβέντα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μπορεί να λύσει όποιες αμφιβολίες ή παρερμηνείες υπάρχουν και να χαλαρώσει το μυαλό σου από σκέψεις που δε σου κάνουν καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η ευδιαθεσία σου συνεχίζεται και σήμερα γι' αυτό θα θελήσεις να βγεις έξω και να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο που θα σε ανανεώσει. Εννοείται ότι πάνω απ' όλα θα αναζητήσεις ένα νέο ερωτικό στόχο που μαζί του θα βιώσεις έντονα συναισθήματα και αφού διαθέτεις όλο το πακέτο δε θα είναι δύσκολο, μόλις τον συναντήσεις να τον κατακτήσεις κιόλας.
Σε σχέση: Ίσως ξόδεψες αυτές τις μέρες παραπάνω χρήματα απ' όσα υπολόγιζες και σήμερα να σε πιάσει ένα άγχος που έμμεσα θα το μεταφέρεις και στο σύντροφό σου. Δεν αξίζει όμως να χαλιέσαι γιατί το ευχαριστήθηκες και εσύ και αυτός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου το κέφι βαστάει γερά γι' αυτό σήμερα θέλεις να βγεις έξω και να δεις κόσμο. Η θετική σου ενέργεια, ο ενθουσιασμός της καινούργιας χρονιάς που μόλις ξεκίνησε κι οι προσδοκίες σου στα ερωτικά σου για φέτος σε βάζουν σε διαδικασία ψαξίματος του ιδανικού για σένα ατόμου που θα μπορεί να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου και θα μπορεί να σε ακολουθεί στους γρήγορους ρυθμούς σου.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μην αφαιρεθείς με διάφορα που θα καταπιαστείς και ξεχαστείς ή ξοδέψεις όλον τον ελεύθερο χρόνο σου εκεί και δεν μπορέσεις να πραγματοποιήσεις μια υπόσχεση που έχεις δώσει στο ταίρι σου γιατί θα στενοχωρηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Συνήθως είσαι άνθρωπος που ξέρει τι θέλει και πως θα δρομολογήσει έτσι τα πράγματα για να το αποκτήσει όμως σήμερα ίσως βρεθείς σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο κι αυτό για σένα είναι το πιο δύσκολο καθώς η λογική σου υπαγορεύει να κινηθείς σε ένα συγκεκριμένο δρόμο ενώ η καρδιά σου σε έναν άλλο. Άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει και μην ψάχνεις επιχειρήματα για να πειστείς.
Σε σχέση: Νιώθεις μια κούραση σήμερα και ίσως δεν έχεις διάθεση να κάνεις πολλά πράγματα αν και πρέπει. Γι' αυτό το πλάνο σου ήταν να μείνεις σπίτι αγκαλιά με το ταίρι σου και να δείτε μια ταινία αλλά ίσως στο τέλος σε ξεσηκώσει να βγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις την ευκαιρία σήμερα να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις καινούργιες φιλίες. Το να φλερτάρεις και να παίζεις με διάφορα άτομα σου βγαίνει αυθόρμητα και γι' αυτό δεν αποκλείεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο που θα έχετε αρκετές κοινές αντιλήψεις και απόψεις, κάτι που για σένα ίσως είναι πολύ πιο σημαντικό από τη σωματική έλξη.
Σε σχέση: Δεν είσαι από τα άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους αλλά καλό είναι που και που να το κάνεις για να μη θεωρεί το ταίρι σου ότι το 'χεις δεδομένο. Με μια ζεστή κουβέντα που θα του πεις αυτόματα θα έρθετε πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Όμορφη μέρα και για σένα, αν και με λίγο πιο γρήγορους ρυθμούς απ' όσο έχεις συνηθίσει. Εντούτοις, δε θα σε πιάσει η βαρεμάρα ή η εσωστρέφειά σου και θα θελήσεις είτε να βρεθείς με άτομα που αγαπάς στο σπίτι είτε να κάνεις μια βραδινή έξοδο. Έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση και ίσως αυτή είναι που θα σε σπρώξει να ξεκινήσεις μια συζήτηση με ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.
Σε σχέση: Μια χαρά θα την καταβρείτε με το ταίρι σου στο χώρο σας σήμερα και δεν έχεις καμία διάθεση να αφήσεις τη ζεστή, ερωτική φωλίτσα σας και να βγεις έξω στο κρύο. Βρες όμως κάτι να κάνετε για να γίνει πιο διασκεδαστική η βραδιά σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved