Ερωτικό ωροσκόπιο 27/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια όλη την ευαισθησία που συνήθως κρατάς κρυμμένη μέσα σου για να μη φανούν οι αδυναμίες σου. Μέσα στο ρομαντικό κλίμα που θα επικρατεί ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε τραβήξει εμφανισιακά και θα αρχίσεις να κάνεις όνειρα για να είστε μαζί. Αν γίνουν πραγματικότητα ή όχι είναι στο δικό σου χέρι.

Σε σχέση: Η βραδιά αναμένεται πολύ γλυκιά και ρομαντική ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και ίσως γίνουν και κάποιες αμοιβαίες εξομολογήσεις αγάπης που θα ενισχύσουν το ερωτικό στοιχείο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι αποφασισμένος/η να ξεχάσεις ό, τι σε απασχολεί και να περάσεις μοναδικά το σαββατόβραδό σου. Με τη χαλαρότητα και τη θετική σου στάση που αποπνέεις ίσως σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο και δημιουργηθεί από το πουθενά μια επαφή που θα σε κάνει να νιώσεις οικειότητα και ζεστασιά ενώ τα όμορφα λόγια του θα φτάσουν κατευθείαν στην ψυχή σου.

Σε σχέση: Όμορφες στιγμές θα ζήσεις με το σύντροφό σου γεμάτες αισθησιασμό και φαντασία. Ίσως σου βγει η ανάγκη να τον περιποιηθείς ή να χρειαστεί να τον στηρίξεις ψυχολογικά σε ένα θέμα που αντιμετωπίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Ένα άτομο ίσως σε εμπνεύσει αρκετά και κάτι μέσα σου θα σε παρακινήσει να κινηθείς προς το μέρος του. Αν και θα σε ελκύει αρκετά, ίσως να μη θέλεις να βιαστείς για να ζήσεις όλο το ειδύλλιο της γνωριμίας και την γλυκιά προσμονή να το δεις ξανά και να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Οι πιθανότητες να πάει καλά πάντως είναι πολύ μεγάλες.

Σε σχέση: Η μέρα έχει μια νωχέλεια έως και βαρεμάρα και δε θα θέλεις να σπαταλήσεις το χρόνο σου με δουλειές αλλά με το σύντροφό σου κάνοντας μαζί του κάτι χαλαρό. Μια ρομαντική βόλτα, ένα ποτήρι κρασί, λίγο μουσική αποτελούν μια ιδανική περίπτωση για σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι μια μέρα που θα ηρεμήσεις ψυχικά και η καρδιά σου θα γεμίσει από θετικά συναισθήματα. Η ρομαντική σου διάθεση θα ενισχυθεί και η ονειροπόληση στιγμών παλιών αλλά και μελλοντικών θα είναι ασταμάτητη. Ίσως νιώσεις ότι το μυστικό για να αρχίσουν να συμβαίνουν όμορφα πράγματα στην προσωπική σου ζωή είναι να πιστέψεις περισσότερο ότι θαύματα γίνονται ακόμα και στις μέρες μας!

Σε σχέση: Μια έξοδος σήμερα το βράδυ με το σύντροφό σου σε ένα απόμερο, ειδυλλιακό μέρος είναι απαραίτητη για να αναθερμάνετε τον έρωτά σας και να ξαναγυρίσετε πίσω το χρόνο.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν τα κυνηγήσεις. Αυτό είναι το σύνθημα της ημέρας και πρέπει να το πιστέψεις. Άσε τη διαίσθησή σου ελεύθερη κι αυτή ίσως σε οδηγήσει σε έναν έρωτα που μπορεί να δείχνει αρχικά αταίριαστος αλλά να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνεις σε έναν άνθρωπο, όπως αγάπη, κατανόηση και ηθική στήριξη.

Σε σχέση: Ίσως υποπέσει σήμερα στην αντίληψή σου ότι ο σύντροφός σου είχε αποκρύψει ένα θέμα σχετικό με τα οικονομικά σας και ζητήσεις να μάθεις το λόγο. Υπάρχει όμως μεγάλη περίπτωση να το έκανε από καλή πρόθεση για να μη σε αναστατώσει μέρες που είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Γεμάτος/η ελπίδα είσαι σήμερα και θέλεις να πιστέψεις ότι οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου θα είναι θετικές. Άλλωστε ό, τι κατεβαίνει ανεβαίνει και είναι νόμος της φύσης. Έτσι κι εσύ, αισιοδοξείς ότι τα ερωτικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν την ανηφόρα, μετά από μια μακρά περίοδο μοναξιάς. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει κι εσύ να μειώσεις κάπως τις απαιτήσεις σου.

Σε σχέση: Έχεις τη διάθεση σήμερα να νιώσεις πολύ κοντά στο ταίρι σου και μιας και οι μέρες είναι τέτοιες να το κανακέψεις, να βγάλεις τη στοργή σου και τη φροντίδα σου. Ίσως να νιώθεις ότι το είχες παραμελήσει και θέλεις τώρα να αναπληρώσεις το χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Η έμφυτη γοητεία σου και η αβρότητά σου σήμερα θα είναι δύο στοιχεία που θα σε κάνουν περιζήτητο/η. Όπου κι αν βρεθείς θα υπάρξουν άτομα που θα θέλουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα κι εσύ θα είσαι πρόθυμος/η να συναναστραφείς μαζί τους. Ανάμεσα σε αυτά, ενδέχεται να υπάρξει κι ένα που θα έχει ένα εκλεπτυσμένο στυλ που θα σε εντυπωσιάσει.

Σε σχέση: Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα βοηθά να «εξαφανιστούν» για σήμερα ορισμένα δύσκολα θέματα της σχέσης σου, αν και είναι η κατάλληλη μέρα να εκφράσεις στο σύντροφό σου κάποια παράπονα που έχεις και να βρεις ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Τίποτα δεν είναι ανέφικτο για σένα, αν το βάλεις καλά στο κεφάλι σου και σήμερα ίσως δεις κάποια σημάδια αρκετά ενθαρρυντικά που θα σου δώσουν μεγαλύτερη ώθηση να πετύχεις αυτό που επιθυμείς περισσότερο. Ίσως είναι ένα άτομο που θα σε κάνει με το στυλ ή τα λόγια του να ρίξεις τα τείχη σου και να γίνεις πιο εύκολος/η στο να σε πλησιάσει.

Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχεις κάνει κάποια πλάνα για να περάσετε όμορφα τη μέρα με το ταίρι σου. Το σίγουρο είναι ότι έχετε και οι δυο τη διάθεση να απολαύσετε ακόμα και μικρές στιγμές της καθημερινότητας και να χαλαρώσετε όσο μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Σήμερα θα είσαι αρκετά χαλαρός/η και έχεις τη διάθεση να περάσεις ένα ήρεμο σαββατοκύριακο, αλλά κάποιος φίλος σου ίσως σε παρασύρει να βγείτε έξω να ξενυχτήσετε. Παρότι, θα περάσεις όμορφα, το μυαλό σου θα είναι αλλού, σε ένα άτομο που θέλεις αλλά ακόμα δεν έχεις κάνει καμία κίνηση να το πλησιάσεις ή τουλάχιστον να διαπιστώσεις αν και εκείνο ενδιαφέρεται.

Σε σχέση: Αν και είσαι ειλικρινές και αυθόρμητο άτομο, σήμερα για να μη χαλάσει το αγαπησιάρικο κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου ίσως κρίνεις ότι είναι προτιμότερο να πεις ένα αθώο ψεματάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κι ίσως βγάλεις στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά που κρύβεις κάτω από το στρώμα αυστηρότητας που συνήθως εμφανίζεις. Αυτό είναι το στοιχείο που σήμερα θα σε κάνει γλυκύτατο/η και εύκολα προσεγγίσιμο/η σε ένα άτομο. Μη βιαστείς να ξανακλειστείς στο καβούκι σου γιατί ίσως είναι μια ευκαιρία για να αλλάξουν τελείως πορεία τα ερωτικά σου.

Σε σχέση: Θέλεις να ηρεμήσεις από την ένταση ή την κούραση των προηγούμενων ημερών γι' αυτό δε θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε κάποια πράγματα που άλλοτε σε ενοχλούσαν στο ταίρι σου για να περάσεις μια όμορφη νύχτα μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η φαντασία αναλαμβάνει τα ηνία σήμερα κι ενδεχομένως να σκεφτείς ένα σωρό τρόπους για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Τα σενάρια που κάνεις είναι πολλά και θα προσπαθήσεις ένα από αυτά, το πιο εύκολο ή το πιο ταιριαστό στην περίπτωσή σου να το κάνεις πράξη. Το σίγουρο είναι ότι το ηθικό σου είναι ακμαιότατο και πιστεύεις ότι ό, τι κι αν κάνεις θα τα καταφέρεις.

Σε σχέση: Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία για ποιοτική βελτίωση στη σχέση σου σήμερα που θα την ενισχύσει ακόμα περισσότερο και θα φέρει πιο κοντά τον έναν στον άλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Η γοητεία, η φινέτσα και το μυστήριο που αποπνέεις σε κάνουν το φαβορί για σήμερα και καλό θα ήταν να επιλέξεις να βγεις με την παρέα σου και να πάτε κάπου να διασκεδάσετε. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν, να ελκύσεις και να μαγέψεις ένα άτομο που θα σου αρέσει πολύ. Τη δοτικότητα και την ανάγκη σου για να ζήσεις έντονα ρομαντικές στιγμές πάντως δε θα μπορέσεις να την καλύψεις.

Σε σχέση: Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας κάνει εξάγωνο με τον Ήλιο, ενισχύοντας την φαντασία και το ρομαντισμό σου κι ίσως σχεδιάσεις κάτι μοναδικό για σένα και το ταίρι σου αυτή τη βραδιά.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved