Ερωτικό ωροσκόπιο 24/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με Σελήνη στον 11ο οίκο σου ξεκινά η μέρα σου και είναι λογικό να τονιστεί το αίσθημα της φιλίας μέσα σου και να θέλεις να περάσεις την παραμονή των Χριστουγέννων με την παρέα σου και άτομα που νιώθεις δικά σου. Υπάρχει πιθανότητα πάντως μεταξύ σοβαρού κι αστείου να σου βάλουν χέρι για ένα άτομο που σου αρέσει και πιστεύουν ότι δεν είναι για σένα ή να σε κοροϊδεύουν που έχει κολλήσει.
Σε σχέση: Μπορεί να μην έχεις σχεδιάσει τίποτα συγκεκριμένο για σήμερα και να κάνεις με το σύντροφό σου ό, τι σας κάτσει τελευταία στιγμή. Μεγάλη πιθανότητα είναι πάντως να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα ήθελες να περάσεις το βράδυ με ένα άτομο που σου αρέσει αλλά μάλλον δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ η σχέση σας οπότε δε γίνεται. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα αφήσεις να φύγει η μέρα χωρίς να συναντηθείτε έστω και για λίγο. Άλλωστε έχεις μια πολύ καλή αφορμή λόγω ημέρας να το πείσεις. Πάντως μην στενοχωρηθείς κι αν δεν τα καταφέρετε να βρεθείτε και ετοιμάσου για το σχέδιο Β.
Σε σχέση: Από νωρίς το απόγευμα θα ολοκληρώσεις και τα τελευταία ψώνια σου και θα χωθείς με το σύντροφό σου στην κουζίνα να ετοιμάσεις το δείπνο, μιας και είναι πολύ πιθανό να έχεις καλέσει κάποια άτομα από την οικογένεια ή άτομα που τα θεωρείτε πολύ δικά σας να περάσετε μαζί το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Γεμάτη ευχές θα είναι η μέρα σου και θα μπεις επιτέλους στο γιορτινό κλίμα έστω και με λίγη καθυστέρηση. Κι επειδή ο νους σου κατεβάζει διάφορες ιδέες, θα επικοινωνήσεις και με ένα άτομο που σου αρέσει αλλά προς το παρόν η επαφή σας είναι σε φιλικό επίπεδο να του ευχηθείς και να μάθεις και τα σχέδιά του για τις ημέρες των γιορτών, μήπως και υπάρξει περίπτωση να συναντηθείτε.
Σε σχέση: Ίσως το ταίρι σου επιθυμεί να περάσετε αυτές τις μέρες κάπως πιο παραδοσιακά και με άτομα της οικογένειας, κάτι που εσένα δε σε βρίσκει σύμφωνο/η και να υπάρξει μια διαφωνία μεταξύ σας. Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που δε θέλεις, καλό θα ήταν να του τον εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως το ζητούμενο σήμερα να είναι να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη, ιδιαίτερα αν θέλεις να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει και να βρεις νέους, πιο ασυνήθιστους τρόπους ίσως και μέσα από μια φιλική συμπεριφορά. Είναι επίσης πιθανό, αν βγεις, να γνωρίσεις σήμερα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο που μάλλον θα είναι πολύ μακριά από τα δικά σου δεδομένα αλλά θα σε ελκύσει αρκετά.
Σε σχέση: Αγορές της τελευταίας στιγμής και ίσως απρόοπτες θα σε προβληματίσουν λίγο γιατί ο προϋπολογισμός σου θα ξεφύγει αλλά δεν έχεις καμία διάθεση να στενοχωρηθείς μέρα που είναι γι' αυτό θα το ξεχάσεις γρήγορα και θα αφιερώσεις όλη την προσοχή σου στο ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Δεν υπάρχει καλύτερο για σένα να έχεις τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου τέτοιες μέρες γιορτινές και λαμπερές και λογικό είναι να τις χαρείς με την ψυχή σου και να θέλεις να το γλεντήσεις. Έχεις κέφια, μοιράζεις απλόχερα χαμόγελα και φυσικά θα κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις και τις καρδιές όλων όσων είναι γύρω σου. Αν μη τι άλλο έχεις όλο το πεδίο ελεύθερο να ερωτοτροπήσεις και να παίξεις.
Σε σχέση: Λογικό είναι να βγάλεις όλη τη γενναιοδωρία σου σήμερα συναισθηματική και υλική γιατί θέλεις να κάνεις χαρούμενο το ταίρι σου. Δώρα, άφθονη αγάπη και πολλές αγκαλιές και φιλιά κάνουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας πολύ ρομαντική και ζεστή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί και παίρνεις σιγά-σιγά τα πάνω σου ψυχολογικά, ακόμα κι αν ερωτικά δεν είσαι όπως ήθελες ή προσδοκούσες κάτι άλλο. Αυτό όμως δε σε εμποδίζει να κάνεις τα πλάνα σου και να περάσεις όμορφα τις μέρες σου, πλαισιωμένος/η από ανθρώπους που αγαπάς και σ' αγαπούν. Και μόνο που θα ξεκουραστείς και θα ξεφύγεις από τα ίδια, θα σε ανανεώσει.
Σε σχέση: Δεν είναι μέρες να απασχολείσαι με θέματα της καθημερινότητας ή της δουλειάς και να άγχεσαι. Θέλεις να περάσεις χαλαρά αυτές τις μέρες με το σύντροφό σου και γι' αυτό θα κατεβάσεις ρολά και δε θα αφήσεις τίποτα να σας το χαλάσει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως ξεκινήσεις τη μέρα σου λίγο κακοδιάθετα αλλά όσο έρχεται το βράδυ θα αποφασίσεις να ξεχάσεις το ότι είσαι μόνος/η και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, παρέα με κάποιους κολλητούς φίλους σου είτε στο σπίτι, είτε έξω. Μαζί τους θα μπορέσεις να δεις και τα καλά του να είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α, χωρίς τα βάσανα και τους καημούς ενός δεσμού.
Σε σχέση: Μπορεί να αγχωθείς σήμερα με κάποιες ετοιμασίες ή ψώνια που θέλεις να κάνεις αλλά μην ξεχνάς ότι είναι πιο διασκεδαστικό να γίνονται μαζί με το ταίρι σου. Πρότεινέ το του λοιπόν και η κούραση ή η ένταση θα σου φύγει αμέσως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι πολύ χαλαρός/η και κεφάτος/η σήμερα και για κανένα λόγο δε θέλεις να πιέσεις καταστάσεις με ένα άτομο που σου αρέσει γι' αυτό θα αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους και εσύ θα φροντίσεις να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Όχι ότι θα το ξεχάσεις όμως, απλά δε θέλεις να μιζεριάσεις μέρες που είναι. Άλλωστε αυτή η αποστασιοποίηση μπορεί να σου βγει σε καλό.
Σε σχέση: Μπορεί να εκνευριστείς προς στιγμή με το σύντροφό σου για κάτι που παρέλειψε για το βράδυ και να μουτρώσεις. Αν βρεθεί λύση, ξέχνα το και μην κολλήσεις γιατί θα χαλάσεις την όλη ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα ίσως νιώσεις το σπίτι να σε πνίγει γι' αυτό δε θέλεις να μείνεις μέσα ούτε για μια ώρα. Ενδέχεται να έχεις κανονίσει κιόλας κάτι για το βράδυ με την παρέα σου αλλά περισσότερο χύμα, όπως βόλτες, ποτό ή ό, τι σας κάτσει, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Το σίγουρο είναι ότι θα φροντίσεις να διασκεδάσεις και αν βρεις κάποιο πρόσωπο που σου αρέσει να φλερτάρεις.
Σε σχέση: Με συγγενείς ή γνωστούς προβλέπεται να περάσετε το βράδυ σας με τον σύντροφό σου, τρώγοντας και πίνοντας. Θα γελάσετε, θα κουτσομπολέψετε, ίσως μιλήσετε και για τα πολιτικά αλλά το κέφι θα είναι αμείωτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πώς να μην αυξάνονται οι επιθυμίες σου αφού είναι η εποχή σου και νιώθεις ότι ξαναγεννιέσαι; Θέλεις να αλλάξεις εμφάνιση, τρόπο ζωής και φυσικά την ερωτική σου κατάσταση. Να ξέρεις ότι όσο πιο πολύ αυξάνεις τις προσδοκίες σου από τον εαυτό σου και από τους άλλους, τόσο πιο εύκολο θα είναι να πετύχεις τις περισσότερες από αυτές γι' αυτό μη συμβιβαστείς με τα λίγα, ακόμα κι αν νιώθεις τέτοιες μέρες μοναξιά.
Σε σχέση: Μην παρασύρεσαι από τη χαλαρότητα των ημερών και την ανάγκη σου να κάνεις τον άνθρωπό σου ευτυχισμένο, ξοδεύοντας αλόγιστα και κάνοντας χατίρια. Έχε τον έλεγχο των χρημάτων και δε θα το μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτές τις μέρες με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου γίνεσαι απλά ακαταμάχητος/η. Η εκκεντρική γοητεία σου, το ανεξάρτητο πνεύμα σου και η άνεσή σου θα είναι ένα από τα στοιχεία που θα σε κάνουν το επίκεντρο και θα τραβήξεις τα βλέμματα του αντίθετου φίλου. Και συ όμως δε θα χάσεις την ευκαιρία να φλερτάρεις, να παίξεις και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς, χωρίς να κολλάς πουθενά.
Σε σχέση: Είσαι αποφασισμένος/η να περάσεις αυτές τις μέρες όσο πιο όμορφα γίνεται με το ταίρι σου και το κέφι αλλά και η διάθεσή σου να αφήσεις για λίγο τις κόντρες και τις προκλήσεις θα βοηθήσουν να κυλήσουν όλα μια χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Για να περάσεις καλά αυτές τις γιορτινές μέρες ίσως είναι καλύτερα σήμερα να προσφέρεις τα περισσότερα στον εαυτό σου. Ξεκουράσου, χαλάρωσε με ένα μπάνιο και προπαντός ηρέμησε μέσα σου και άφησε την ψυχή σου να γεμίσει με θετική ενέργεια. Ίσως είναι καλύτερο πάντως να μη μείνεις μόνος/η αλλά να είσαι παρέα με δυο-τρία πολύ δικά σου άτομα.
Σε σχέση: Μπορεί να κουραστείς από όλες τις δουλειές που έχεις αναλάβει αλλά το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Τόσο ο σύντροφός σου όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα απολαύσουν ό, τι έχει ετοιμάσει και έτσι σύντομα θα ξεχάσεις τον κόπο που κατέβαλες και θα χαρείς μαζί τους.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved