Ερωτικό ωροσκόπιο 23/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Για να πετύχεις στην προσωπική σου ζωή πρέπει να είσαι λιγότερο παρορμητικός/η και συγκεντρωμένος/η στο στόχο σου γιατί όσο πιο πολύ κάνεις ό, τι σου κατεβαίνει, σπαταλάς ενέργεια χωρίς να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Το ίδιο και περισσότερο ισχύει και για τα ερωτικά σου. Αν υπάρχει πάντως ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά δε βλέπεις φως ίσως πρέπει να αποστασιοποιηθείς από αυτό.
Σε σχέση: Σιγά-σιγά και με τη βοήθεια του συντρόφου σου που θα είναι πολύτιμη, θα αρχίσεις να ολοκληρώνεις κάποιες εργασίες για τις γιορτές που είχαν μείνει στη μέση για να μπορέσετε και οι δυο να ξεκουραστείτε λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το πιο σοφό είναι να ακούσεις όσα έχει να σου πει ένας πιο έμπειρος συγγενής ή γνωστός σου και να μην κάνεις του κεφαλιού σου σε ένα θέμα που αντιμετωπίζεις στα ερωτικά σου. Άκου την άποψή του γιατί κι αν δε σου ταιριάζει τελείως ίσως μπορείς να την προσαρμόσεις κάπως στα δικά σου δεδομένα.
Σε σχέση: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους αλλά και τις ήρεμες σχέσεις. Αν έχετε κάποιες δουλειές να κάνετε, καλύτερα να τις μοιράσετε με το ταίρι σου πριν τις ξεκινήσετε για να γίνουν όλα μια χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ενδέχεται σήμερα να έχεις ένα άγχος ή υπερβολική συναισθηματική διέγερση που θα επηρεάσουν την συνηθισμένη σου ανέμελη προσέγγιση και να σου βγει λίγο πιεσμένη, ιδιαίτερα σε ένα άτομο που σου αρέσει γιατί μπορεί να αρχίσεις να του εξομολογείσαι εσώτερες επιθυμίες σου και να μην έχεις σταματημό.
Σε σχέση: Με τόσες υποχρεώσεις που σου έχουν ξεφυτρώσει, η ερωτική σου ζωή έχει ατονήσει γι' αυτό μάλλον θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να ασχολείσαι τόσο με τις δικές σου ανάγκες όσο και του συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τόσους πλανήτες στον 7ο οίκο σου είναι λογικό να έχεις μέσα σου μια ένταση καθώς τα μηνύματά τους είναι αρκετές φορές αντικρουόμενα. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα στα ερωτικά σου θα αρχίσουν να παρουσιάζουν εξελίξεις. Αν πάντως κάποιο άτομο σε έχει προσελκύσει και σου αρέσει, καλό θα ήταν να μη βιαστείς να του απαντήσεις καταφατικά, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι μπορεί να υπάρξει μέλλον μεταξύ σας.
Σε σχέση: Η κυκλοθυμία σου είναι μάλλον αποτέλεσμα μια παρατεταμένης πίεσης από φόρτο εργασιών και κούραση, αλλά να θυμάσαι ότι αν χάνεις την ψυχραιμία σου δε θα σε ωφελήσει πουθενά και το μόνο που θα καταφέρεις είναι γκρίνια, παράπονα και εντάσεις με το σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Κανείς δεν πρόκειται να σου προσφέρει τίποτα, όσο εύνοια κι αν έχεις και πρέπει να το διεκδικήσεις με όλο σου το είναι. Αν λοιπόν έχεις βρει ήδη το πρόσωπο που θεωρείς ότι είναι ιδανικό για σένα, θα χρειαστεί να συγκεντρώσεις όλες σου τις δυνάμεις για να το κατακτήσεις χωρίς να περιμένεις να κάνει αυτό το πρώτο βήμα. Αν πάλι δεν υπάρχει ακόμα, καλό θα ήταν να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο να το βρεις.
Σε σχέση: Αν νιώθεις ότι θέλεις να μείνεις λίγο μόνος/η σου να ηρεμήσεις και να ξαναβρείς τον εαυτό σου εξήγησέ το στο ταίρι σου και μην απομακρύνεσαι χωρίς να του πεις το λόγο γιατί λογικό είναι να παρεξηγηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να αρχίσεις να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σου ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις ένα κατασταλαγμένο, σοβαρό άτομο που θα σου ταιριάζει. Αν αρχίσεις να κινείσαι σε διαφορετικά μέρη από αυτά που σύχναζες πριν και με τους κατάλληλους ανθρώπους τότε θα είναι πιο εύκολο να ανακαλύψεις αυτό που αξίζει περισσότερο.
Σε σχέση: Θέλεις να ξαναπάρεις τον έλεγχο της σχέσης σου αλλά δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η γιατί αυτό σημαίνει ότι θα φορτωθείς κι επιπλέον ευθύνες που ενδεχομένως δεν αντέχεις αυτή την περίοδο. Γι' αυτό μέχρι να νιώσεις πιο δυνατός/η, άφησε τα πράγματα όπως έχουν.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πιο εύκολο σήμερα να πάρεις αποφάσεις για το τι θα κάνεις για να προσελκύσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Πάντως καλό θα ήταν να τσεκάρεις περισσότερο τον χαρακτήρα του και να βεβαιωθείς ότι αξίζει να μπει στη ζωή σου. Η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό γι' αυτό, τουλάχιστον για αυτή τη χρονική περίοδο, πρέπει να είσαι πιο συνετός/η και να σκέφτεσαι και το αύριο.
Σε σχέση: Κάποια οικογενειακά θέματα θα απαιτήσουν την άμεση συμβολή σου γι' αυτό θα αθετήσεις μια υπόσχεση που είχες δώσει στο σύντροφό σου. Αν του εξηγήσεις την αιτία, παρότι θα εκνευριστεί, θα δείξει τελικά κατανόηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η διασταύρωση στοιχείων είναι το φόρτε σου και ξέρεις πολύ καλά τον τρόπο να εκμαιεύεις πληροφορίες οπότε εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου για να σιγουρευτείς ότι το άτομο που θέλεις κάνει για σένα. Σε αυτή τη φάση πρέπει να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς για να μπορέσεις να αποκτήσεις αυτό που ποθείς κι όχι να παρασυρθείς από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.
Σε σχέση: Λίγος παραπάνω χρόνος με το ταίρι σου, θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις πολλές δουλειές και υποχρεώσεις που έχουν ανοιχτεί μπροστά σου και σε τρέχουν. Η διάθεσή σου ίσως δεν είναι και πολύ ρομαντική αλλά μπορείτε να κάνετε κάτι όμορφο οι δυο σας, όπως μια βόλτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Θες η γιορτινή ατμόσφαιρα, θες η ψυχολογία σου που είναι ανεβασμένη, το σίγουρο είναι ότι είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει και να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πετάς στα σύννεφα και ιδιαίτερα στα ερωτικά σου που γι' αυτή την περίοδο προτιμάς να μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και να το πας σιγά-σιγά.
Σε σχέση: Μπορείς με το χιούμορ σου και τη θετική σου διάθεση να χαλαρώσεις το σύντροφό σου που ενδεχομένως να είναι αγχωμένος με διάφορα που έχει αναλάβει, αν και το καλύτερο θα ήταν να προσφέρεις έμπρακτα τη στήριξή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι ενισχυμένος/η στο μέγιστο με αυτοπεποίθηση και νιώθεις ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί στο δρόμο σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες, να κινήσεις νήματα και γενικά να αρχίσεις να οργανώνεσαι στα ερωτικά σου. Η δυναμική σου είναι μεγάλη, το ίδιο και η γοητεία σου γι' αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις λίγο τα επαγγελματικά και να ρίξεις περισσότερο βάρος την βελτίωση της προσωπικής σου ζωής.
Σε σχέση: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σχέση σου ανήκει δικαιωματικά και με ευκολία θα τον κερδίσεις αν συνεχίσεις να έχεις ψυχραιμία αλλά και γρήγορα αντανακλαστικά να προλαβαίνεις τα προβλήματα με το ταίρι σου και να τα λύνεις πριν μεγεθυνθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σου αρέσει αρκετά ένα άτομο αλλά νιώθεις ότι σας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα από νοοτροπία και αντιλήψεις και γι' αυτό διστάζεις να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Καλό θα ήταν να μείνεις λίγο μόνος/η με τον εαυτό σου όμως να σιγουρευτείς ότι όντως το θέλεις και δεν είναι το διαφορετικό που σε ελκύει και μόλις το αποκτήσεις θα σου περάσει.
Σε σχέση: Νιώθεις μια ανησυχία που μάλλον έχει προκληθεί από ένα επαγγελματικό σου θέμα. Καλά θα κάνεις να το συζητήσεις όμως με το σύντροφό σου αντί να κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Αυτή η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις αλλά να πατάς γερά στο έδαφος για να μην απογοητευτείς. Ο συνδυασμός καρδιάς και μυαλού θα σε πάει πολύ μακρύτερα και σε μέρη ομορφότερα όπου θα μπορείς να δίνεις και να παίρνεις πραγματικά συναισθήματα κι όχι μόνο να τα ονειρεύεσαι. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και ψάξε κάτι που να αξίζει τον κόπο.
Σε σχέση: Λάθη γίνονται και εσύ είσαι φύση ανεκτική και ξέρεις να συγχωρείς, μην το αλλάξεις λοιπόν τώρα επειδή πιέζεσαι και μάλιστα εν όψει γιορτών. Τώρα είναι που πρέπει να διατηρήσεις το ήρεμο κλίμα, ακόμα κι αν το ταίρι σου κάνει κάτι που δε σου αρέσει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved