Ερωτικό ωροσκόπιο 18/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σεξουαλικότητα, πάθος και πόθοι, όλα σε αφθονία είναι σήμερα με τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου. Η παρόρμηση δίνει τη θέση της στην εστίαση και γι' αυτό και μάλλον θα εφαρμόσεις πιο μυστικές κινήσεις για να «περικυκλώσεις» ένα άτομο που σου αρέσει και να μην μπορέσει να σου αντισταθεί. Ίσως σήμερα γεννηθεί κι ένας μοιραίος έρωτας.
Σε σχέση: Οι ανάγκες σου είναι αυξημένες και πιέζεσαι γι' αυτό και σήμερα θα καταστρώσεις ένα σχέδιο στα οικονομικά σου, μάλλον με τη συμβολή του συντρόφου σου για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα πρέπει να γίνεις πιο εσωστρεφής και καχύποπτος/η και να μην τρέξεις να αρπάξεις ένα πρόσωπο που ίσως φαίνεται μεγάλη ευκαιρία. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό είναι καλό να το ερευνήσεις σε βάθος για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Όταν επιβεβαιωθείς πλήρως, τότε ξεκίνα το «στενό μαρκάρισμα» και μην το αφήσεις να σου ξεφύγει.
Σε σχέση: Μικρές σκηνές ζήλειας και καυγαδάκια είναι γνωστό ότι τονώνουν το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα στα ζευγάρια. Όταν όμως γίνονται συνεχώς ή παίρνουν μεγάλες διαστάσεις είναι πολύ κουραστικά για το άτομο που τα υπομένει. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις την ισορροπία, ιδίως σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο λιγομίλητο και αρκετά απόμακρο και μιας κι εσύ είσαι της ανάλαφρης και πρόσχαρης επικοινωνίας να σου αρέσει μεν, αλλά να μην μπορείς να το προσεγγίσεις. Πιθανόν να νιώσεις ότι υψώνει ένα τοίχο ανάμεσά σας, κάτι που γρήγορα θα σε χαλάσει και θα απομακρυνθείς.
Σε σχέση: Κάποια λόγια ή κινήσεις πίσω από την πλάτη σου από συνεργάτη ή άτομο που εργάζεται στον ίδιο χώρο με σένα που θα μάθεις σήμερα θα σε απογοητεύσουν ή θα σε στενοχωρήσουν γι' αυτό θα αποζητήσεις την παρηγοριά και τα θετικά συναισθήματα του συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το σεξαπίλ σου αναδεικνύεται σήμερα και καλείσαι να το υποστηρίξεις, λειτουργώντας με μυστήριο και λίγο μοιραία προς ένα άτομο που θα σε προσελκύσει. Οι προσεκτικοί χειρισμοί σου θα αυξήσουν κι άλλο το ενδιαφέρον του και θα προκαλέσουν περισσότερο την περιέργειά του. Αν πάλι είσαι εσύ αυτός/η που θέλει να ελκύσει, είναι μια καλή μέρα σήμερα να ρίξεις... παραγάδι.
Σε σχέση: Ο έρωτάς σου για το ταίρι σου μάλλον σήμερα θα φουντώσει και νιώθεις την ανάγκη να περάσεις όλη τη μέρα σου μαζί του, αδιαφορώντας για άλλα ζητήματα, ενδεχομένως σημαντικά. Αλλά δε γίνεται, οπότε θα αρκεστείς σε κάποιες ώρες το βράδυ.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ο έντονος αισθησιασμός που θα βγάλεις σήμερα θα ελκύσει σαν μαγνήτη ένα άτομο, ενδεχομένως σχετικό με τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν και εσένα σου αρέσει, φρόντισε να το ιντριγκάρεις, υποσχόμενος/η να του αποκαλύψεις διάφορα για τον εαυτό σου σύντομα και όταν βρεθείτε οι δυο σας. Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής αλλά όχι απότομος/η.
Σε σχέση: Στο λημέρι σας θα παραμείνετε σήμερα εσύ και ο σύντροφός σου να χαρείτε ενδεχομένως τον έρωτά σας και δεν έχετε διάθεση να πάτε πουθενά αλλού. Ένα δείπνο υπό το φως των κερίων φαντάζει ιδανικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι απόλυτα λογικό να ζητάς αποδείξεις των συναισθημάτων ενός ατόμου και να μην αρκείσαι σε δηλώσεις που αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν. Και αυτό θα του το ξεκαθαρίσεις σήμερα για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρεξηγήσεων από την πλευρά του αλλά να παρακινηθεί να αρχίσει τις πράξεις κι αν σε θέλει πραγματικά, να βιαστεί.
Σε σχέση: Είσαι πολύ συγκεκριμένος/η στις απόψεις σου πάνω σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σου και δεν έχεις καμιά διάθεση να υποχωρήσεις, ιδιαίτερα όταν δεν έχεις πειστεί ότι είναι λάθος.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη έχει ήδη περάσει στον Σκορπιό ενισχύοντάς σου τον προσωπικό μαγνητισμό και τον ερωτισμό. Τα ανοίγματά σου τα έχεις κάνει ήδη προς ένα άτομο και τώρα σίγουρος/η για την νίκη σου θα περιμένεις την ανταπόκρισή του. Όμως δε θα αφήσεις τίποτα στην τύχη και θα μεθοδεύσεις τα πράγματα, έτσι ώστε να σε προσεγγίσει αυτό και μάλιστα άμεσα.
Σε σχέση: Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ ίσως γιατί περιμένεις κάτι καλό που θα επιφέρει βελτίωση ή θα σου επιτρέψει μια αγορά που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα τη δική σου και του συντρόφου σου, αλλά προς το παρόν δεν βλέπεις φως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι από τα φαβορί του διημέρου και λογικό είναι να εκμεταλλευτείς την πέραση που θα έχεις για να πετύχεις τα καλύτερα στα ερωτικά σου. Τα συναισθήματά σου είναι στο κόκκινο ενώ η ερωτική σου αύρα κόβει την ανάσα στα άτομα του αντίθετου φύλου. Έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι και θα καθορίσεις εσύ την όποια έκβαση, βασιζόμενος/η αποκλειστικά στις επιθυμίες σου.
Σε σχέση: Είτε αγαπάς, είτε μισείς, το φτάνεις στον υπερθετικό βαθμό και είσαι απόλυτος/η ως προς τι απαιτείς από το σύντροφό σου. Σήμερα μια κίνησή σου ίσως προκαλέσει ένταση ανάμεσά σας ή τη ζήλεια σου και θα αναγκαστείς να του υπενθυμίσεις με τι άτομο είναι μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ εγκρατής θα είσαι σήμερα για να μη δώσεις σε κανένα το δικαίωμα να σε σχολιάσει αρνητικά και θα ενισχυθεί η καχυποψία σου. Παρόλο που θέλεις αρκετά ένα άτομο θα ερευνήσεις σε βάθος το ποιόν του για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι επίσης πολύ πιθανό να σου γίνει μια ερωτική κρούση από ένα άτομο δεσμευμένο.
Σε σχέση: Έχεις μια εσώτερη ανησυχία σήμερα χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Μην αρχίσεις να το αποδίδεις στο ένστικτό σου και να σκέφτεσαι αρνητικά. Ο σύντροφός σου είναι εκεί βράχος και θα σε στηρίξει όποτε τον χρειαστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο Σκορπιό σου φέρνει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σου αισθησιασμό αλλά και θα σε κάνει ένα από τους πρωταγωνιστές του διημέρου στο ερωτικό παιχνίδι, αφού η γοητεία σου θα είναι ακαταμάχητη. Μια γνωριμία με άτομο πολύ ενδιαφέρον είναι πιθανή που θα σε συναρπάσει γι' αυτό φρόντισε να κυκλοφορήσεις σήμερα.
Σε σχέση: Έχεις τη διάθεση να δεις επιλεκτικά κάποια άτομα και να συζητήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί γιατί χρειάζεσαι μια αντικειμενική γνώμη. Ενδεχομένως σε αυτή τη φάση να μη θέλεις να το μάθει το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σου δημιουργηθεί η διάθεση να σταματήσεις να πηγαίνεις από δω και από κει και να κατασταλάξεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο που θα βιώσεις μαζί του έντονες ερωτικές στιγμές. Παρ' όλα αυτά έχε τις επιφυλάξεις σου γιατί τα πολλά πάθη είναι για επιδέξια... ζώδια και συ δεν ανήκεις σε αυτά γιατί μετά από λίγο θα ψάχνεις την πόρτα που θα οδηγεί στην ελευθερία.
Σε σχέση: Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου που ίσως εκφραστεί μέσα από κάποια αισθήματα ελέγχου ή κτητικότητας που μπορεί να βγάλει ξαφνικά. Ερεύνησε καλύτερα να βρεις την πηγή τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο εξίσου υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού έρχεται να ενισχύσει τη μυστηριώδη γοητεία σου όπως επίσης και τις επιθυμίες σου και σίγουρα δε θα μπορέσεις να τις αγνοήσει, ιδίως όταν παίρνουν τη μορφή ενός συγκεκριμένου προσώπου που θέλεις πολύ κι ίσως κάνεις ένα βήμα προς αυτό για να καταλάβεις τι παίζει.
Σε σχέση: Είναι πιθανό στο μυαλό σου να καταστρώνεις διάφορα αρνητικά σενάρια για το σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να επηρεάσουν τη σχέση σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved