Ερωτικό ωροσκόπιο 15/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το ξημέρωμα έχει μπει στον 7ο ηλιακό σου οίκο και η ευδιαθεσία των προηγούμενων ημερών συνεχίζεται αδιάκοπα. Ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, πιθανόν να αρχίσεις το ψάξιμο ενός άτομου που θα μπορέσει να καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά και να νιώσεις μαζί του την έννοια της συντροφικότητας.

Σε σχέση: Είναι έντονη η ανάγκη σου να αναζητήσεις τρόπους, ώστε να βελτιωθεί σημαντικά η σχέση σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες, αν χρειαστεί, προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο που θα πρέπει να έχεις διαρκώς στο μυαλό σου ότι υπάρχει κι άλλος στο παιχνίδι που πρέπει να συνυπολογιστεί...

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Μετά την τρέλα της χθεσινής ημέρας, όλα επανέρχονται στον γνωστό τους ρυθμό. Αυτό σου κάνει καλό γιατί απερίσπαστος/η μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με κάποια θέματα που είχες αναβάλει ή ένα καινούργιο πρόσωπο που εμφανίστηκε πρόσφατα στη ζωή σου και δεν έχεις ακόμα καταλήξει ποιο ρόλο θέλεις να πάρει.

Σε σχέση: Με την έναρξη της εργάσιμης εβδομάδας ξεκινούν και οι επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις, κάτι που δε σου αρέσει πολύ γιατί μια χαρά πέρασες με το ταίρι σου το σαββατοκύριακο και τώρα πρέπει να συμμαζευτείς. Πολύ πιθανό πάντως να κάνετε μια έρευνα αγοράς μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Με καλή διάθεση και αισιοδοξία αντιμετωπίζεις σήμερα κάποια θέματα που ίσως παρουσιαστούν και γι' αυτό δεν πρόκειται να πάρουν και μεγάλες διαστάσεις. Από το βραδάκι και μετά αποφασίζεις να συναντηθείς με μια παρέα και μέσα από αυτήν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει με την πρώτη ματιά.

Σε σχέση: Περισσότερο εστιασμένος/η θα είσαι σήμερα στο ταίρι σου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη κάποιες επιθυμίες του που είναι στο χέρι σου να τις ικανοποιήσεις, αν θέλεις να το κάνεις ευτυχισμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο για σένα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, αφού έχεις αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις μια και καλή κάποια κακώς κείμενα της ερωτικής σου ζωής, αν το βάλεις στόχο. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλεις να είσαι πλέον μόνος/η κι έχεις ανάγκη το συναισθηματικό αλισβερίσι, οπότε θα πεισμώσεις περισσότερο για να τα καταφέρεις.

Σε σχέση: Η μέρα ενδείκνυται για να διακοσμήσεις το σπίτι σου ή να κάνεις κάποιες ουσιαστικές και πολύ καλαίσθητες αλλαγές. Μαζί με το σύντροφό σου, θα σκεφτείτε θα μελετήσετε το χώρο και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Χαλαρή και όμορφη μέρα είναι και για σένα που σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις κόσμο μέσα ακόμα και σε μια απλή βόλτα στα μαγαζιά ή σε ένα καφέ κι ίσως αποκτήσεις επαφές με ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να είναι Δευτέρα αλλά καλό θα ήταν να μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, ιδιαίτερα αν πρόκειται να σου βγει στα ερωτικά.

Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις εκείνη την κουβέντα που όλο ανέβαλες με το σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να εκθέσεις τη δική σου άποψη για ένα θέμα, χαλαρά, χωρίς να χαλάσει η αρμονική ατμόσφαιρα της σχέσης. Το παν είναι πως θα εκφραστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Θέλεις να αποκτήσεις ό, τι επιθυμείς και πιστεύεις ότι αν δεν κινηθείς γρήγορα, θα χάσεις μια ευκαιρία στα ερωτικά σου, αλλά δεν μπορείς να βγεις κι έξω από το χαρακτήρα σου, αφού έχεις σύστημα που λειτουργείς. Γι' αυτό σήμερα θα είσαι αναποφάσιστος/η και ίσως αρκεστείς να κρατήσεις ανοικτή την πόρτα σε ένα άτομο αλλά χωρίς να του δώσεις και την τελική έγκριση...

Σε σχέση: Δεν είσαι άνθρωπος που ξοδεύει συχνά χρήματα για προσωπικές του ανάγκες αλλά σήμερα ίσως κάνεις μια βόλτα στις βιτρίνες με το ταίρι σου και με τη βοήθειά του διαλέξεις κάποια ρούχα ή είδη καλλωπισμού που σου αρέσουν, χωρίς όμως να ξεφύγεις οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου από τα ξημερώματα και σου δίνει λάμψη και έντονο μαγνητισμό. Με τη γοητεία και την ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σου δε θα περάσεις απαρατήρητος/η στο αντίθετο φύλο, κάτι που θα εκμεταλλευτείς δεόντως και έτσι είναι πολύ πιθανόν να έχεις μια καλή ευκαιρία στα ερωτικά. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, τώρα κιόλας που πλησιάζουν οι γιορτές, θα είναι πολύ επιτυχημένη.

Σε σχέση: Θα περάσεις όμορφες στιγμές, γεμάτες αγάπη με το σύντροφό σου, κάνοντας διάφορα πράγματα που αρέσουν και στους δύο και παραβλέποντας κάποια θεματάκια ή παράπονα από την πλευρά του γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι μάλλον σου κάνει «νάζια».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Περισσότερο από κάθε άλλη φορά αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες για να μη χαλάσει ό, τι φτιάχτηκε το τελευταίο διάστημα στα ερωτικά σου. Ενδεχομένως ένα άτομο που δεν είναι διαθέσιμο, να σε βάλει σε πειρασμό αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής σου χρειάζεσαι κάτι αποκλειστικά δικό σου γι' αυτό, όσο κι αν σου αρέσει, δε θα το ρισκάρεις.

Σε σχέση: Στον εργασιακό σου τομέα τα πράγματα λειτουργούν ρολόι αυτή την περίοδο, επιτρέποντάς σου να βρίσκεσαι περισσότερες ώρες με τον άνθρωπό σου, κάτι που για αρκετή περίοδο είχες στερηθεί. Σήμερα θα είστε πάντως στα καλύτερά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Παρότι είναι Δευτέρα και τα κεφάλια μπήκαν μέσα, διατηρείς την ξέφρενη όρεξη του σαββατοκύριακου να κάνεις αρκετά πράγματα αλλά όχι σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως μια πρόταση από ένα φίλο σου για ποτό φανεί πολύ ελκυστική και θα την αποδεχτείς αμέσως. Το καλό είναι ότι ένα πρόσωπο αρκετά ελκυστικό θα κάνει την εμφάνισή του και συ δε θα χάσεις την ευκαιρία να το φλερτάρεις

Σε σχέση: Είναι καλή μέρα να δείτε κάποια πράγματα μαζί με το ταίρι σου και να συναποφασίσετε τι θα κάνετε είτε στις γιορτές, είτε σε ένα θέμα που έχει προκύψει, αφού υπάρχει η καλή διάθεση για συνεννόηση και από τους δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Μετά από μια μέρα υπερβολής και ενθουσιασμού καταλήγεις συνήθως να κάνεις έναν απολογισμό είτε γιατί αισθάνεσαι ότι το παράκανες, είτε για να αναλύσεις το τι συνέβη και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Αλλά, σήμερα δε θα το κάνεις. Θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου ό, τι θετικό και όμορφο υπάρχει, ενισχύοντας τη διάθεσή σου να φτάσεις στην ερωτική πηγή και να πιες το νερό της.

Σε σχέση: Ο σύντροφός σου θα σε κάνει να πιστέψεις στο θετικό και ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Καλό θα ήταν να τον αφήσεις να σε πείσει και μη βιάζεσαι να σκεφτείς το αρνητικό, αν προσδοκούσες κάτι στα επαγγελματικά σου και δεν κουνιέται φύλλο. Περίμενε...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Μια συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα με κάποιο δικό σου άτομο θα σε ωθήσει να δεις και λίγο παραπέρα και να ξεφύγεις από το Εγώ σου και τις δικές σου ανάγκες. Το κύριο βάρος θα πέσει στα ερωτικά σου και στη συμπεριφορά που έχεις αποκτήσει τώρα τελευταία που δείχνει ότι δε σε νοιάζει, αν στενοχωρήσεις ή εν αγνοία σου πληγώσεις ένα άτομο, παρά μόνο να περνάς εσύ καλά.

Σε σχέση: Τα ζευγάρια παίρνουν από κοινού κάποιες αποφάσεις και όσο κι αν βαριέσαι να λάβεις μέρος, δε γίνεται να αποφύγεις μια συζήτηση γιατί όχι μόνο αφορά στο άμεσο μέλλον, αλλά και το τι πρέπει να αναλάβει ο καθένας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Ιδιαίτερα προβληματισμένος/η θα είσαι σήμερα γιατί κάποιο άτομο σου αρέσει και θέλεις να έρθετε πολύ κοντά αλλά ακόμα δεν το ξέρεις καλά και φοβάσαι μήπως η κρίση σου, εξαιτίας των συναισθημάτων σου είναι θολή και πιαστείς στο δόκανο. Καλό θα ήταν λοιπόν να το πας σιγά-σιγά και ανάλογα με το τι εισπράττεις από την πλευρά του, να δίνεις.

Σε σχέση: Δε θέλεις τίποτα αρνητικό να μπει στη σχέση σου και να την επηρεάσει, γι' αυτό κι είσαι αποφασισμένος/η τουλάχιστον για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να κάνεις ό, τι μπορείς ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και τσακωμοί ώστε να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved