Ερωτικό ωροσκόπιο 9/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι το «τώρα», αλλά σήμερα κάτι ίσως σε φέρει πίσω στο παρελθόν και σε πιάσει μια μελαγχολία. Πάντως αν τυχόν δεν έχεις κλείσει τους παλιούς σου λογαριασμούς και δεν έχεις ξεπεράσει ένα άτομο, μάλλον δε θα 'πρεπε να μπλεχτείς με ένα καινούργιο, μόνο και μόνο για να σε βοηθήσει να ξεχάσεις γιατί θα είναι άδικο για το συγκεκριμένο άτομο.
Σε σχέση: Είσαι περισσότερο εσωστρεφής σήμερα κι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με σένα και τις ανάγκες σου. Αυτό μάλλον δε θα αρέσει στο σύντροφό σου κι ίσως του προκαλέσει δυσαρέσκεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Καμιά φορά τα πράγματα είναι πιο απλά απ' ό, τι δείχνουν και γίνονται πολύ καλύτερα με κάποιες μικρές στιγμές της καθημερινότητας. Μην υποτιμάς ένα ανακουφιστικό ζεστό μπάνιο, ένα καλομαγειρεμένο φαγητό, ένα ποτήρι κρασί ή ένα κομπλιμέντο που ακόμα κι αν δεν έχει ερωτικές προεκτάσεις μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να χαμογελάσεις.
Σε σχέση: Ίσως εξαιτίας των συναισθημάτων που τρέφεις για το σύντροφό σου η κρίση σου σε ένα θέμα να επηρεάζεται και να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα. Προσπάθησε όμως γιατί η πιθανή λάθος εκτίμηση να βαρύνει εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είσαι κάπως συμμαζεμένος/η σήμερα κι ενδεχομένως αποτραβηγμένος/η από τις πολλές επαφές με διάφορα πρόσωπα. Αυτή η διάθεση μπορεί να οφείλεται εξαιτίας της δικής σου συναισθηματικής φόρτισης και της ανάγκης σου για ένα πρόσωπο που θέλεις που δε σε αφήνει να έχεις τη χαλαρότητα και την ανεμελιά των προηγούμενων ημερών. Χρησιμοποίησε την ευστροφία σου για να το προσεγγίσεις.
Σε σχέση: Προς το παρόν είσαι στην αναμονή για κάποια πρόταση στα οικονομικά ή χρήματα που περιμένεις να πάρεις εδώ και καιρό και όλο αυτό σε τρελαίνει γι' αυτό και θα είσαι ευερέθιστος/η ακόμα και με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η γνωστή σου κυκλοθυμία ίσως κάνει την εμφάνισή του σήμερα με τη Σελήνη στον 1ο οίκο σου και γι' αυτό καλό θα ήταν κάτω από το συγκεκριμένο συναισθηματικό βάρος να μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση που αφορά στα ερωτικά σου. Αντ' αυτού ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και κάνε όσα πιο πολλά μπορείς να νιώσεις αυτάρκεια.
Σε σχέση: Έχεις ανάγκη σήμερα περισσότερο να πάρεις συναισθήματα παρά να δώσεις και αυτό ίσως γιατί κατά κάποιο τρόπο ψάχνεις την ασφάλεια αλλά και την επιβεβαίωση. Όμως να μη γίνεις πιεστικός στην προσπάθειά σου αυτή γιατί τελικά δε θα εισπράξεις αυτά που θέλεις από τον σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σου χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματά σου για ένα άτομο αλλά προσπαθείς συνεχώς να το αναβάλλεις και προτιμάς να ζεις τη στιγμή και να την ευχαριστηθείς. Εντούτοις, ο δρόμος αυτός ίσως δε βγάζει πουθενά, πολύ περισσότερο, δε, αν το συγκεκριμένο είναι δεσμευμένο ή συνεργάζεσαι επαγγελματικά μαζί του και θέλει να κρατήσει ως έχει τη σχέση σας.
Σε σχέση: Δεν είσαι στα πολύ πάνω σου σήμερα γι' αυτό μην προβείς σε εκ βαθέων εξομολογήσεις ή εκμυστηρεύσεις στο ταίρι σου γιατί μάλλον δε θα καταφέρεις να περάσεις αυτά που θέλεις και θα γίνει μπέρδεμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένας παλιός καλός σου φίλος ίσως επικοινωνήσει σήμερα μαζί σου και σου ζητήσει να τα βρεθείτε. Η συνάντησή σας θα είναι πολύ γλυκιά, γεμάτη αναμνήσεις και νέα. Τα αισθηματικά δε θα απέχουν, βέβαια, από την συζήτηση και φυσικά μπορεί να ανταλλάξετε απόψεις αλλά και συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσεις είτε εσύ, είτε αυτός ένα ερωτικό αδιέξοδο.
Σε σχέση: Αν έχεις κάποιο παράπονο ή αμφιβολία για το σύντροφό σου, καλό θα ήταν να του το πεις κι όχι να κάνεις δικές σου αναλύσεις και να φτάνεις σε συμπεράσματα που το πιο πιθανό είναι να μην ισχύουν.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Τα ερωτικά σου ήταν, είναι και θα είναι για σένα μια από τις πρώτες προτεραιότητες σου. Μια προσπαθείς να ασχοληθείς με άλλα θέματα και ενδιαφέροντα για να μην τα σκέφτεσαι και μια το μόνο που σε απασχολεί είναι αυτά, όπως σήμερα. Προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που στέκεται εμπόδιο στο να ευτυχίσεις στην προσωπική σου ζωή και πράξε ανάλογα.
Σε σχέση: Μια μουρμούρα, μια γκρίνια με το ταίρι σου ίσως σε πιάσει σήμερα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ένταση μεταξύ σας. Οπότε καλό θα ήταν ή να πεις ευθέως τι σε ενοχλεί ή να καταπιαστείς με κάτι για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς και δεν πρόκειται να εκδηλωθείς συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο, αν πρώτα δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η για το τι νιώθει και αυτό, εκτός αν δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση. Σήμερα πάντως είναι κατάλληλη η μέρα για να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και να καταλάβεις τι παίζει.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το ταίρι σου θα είναι πολύ διαφωτιστική σήμερα για να καταλάβεις τι έχει μέσα στο μυαλό του και να διορθώσεις αν μπορείς κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που ίσως συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Αν πιέζεσαι να πάρεις μια απόφαση στα ερωτικά σου που θεωρείται αρκετά σημαντική και για το μέλλον, καλό θα ήταν να κινηθείς με γνώμονα την καρδιά σου κι όχι το μυαλό σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις το να βάλεις μπροστά το προσωπικό σου συμφέρον είναι πιο εύκολο αλλά δεν θα σε πάει μακριά και δεν θα υπάρχει η ειλικρίνεια που πιστεύεις ότι είναι απαραίτητη.
Σε σχέση: Η Αφροδίτη βαδίζει προς την έξοδο του ζωδίου σου γι' αυτό σήμερα ίσως κάνεις ένα άτυπο αποχαιρετιστήριο πάρτι με το ταίρι σου για να το γιορτάσετε ιδιωτικά.... Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο μεταξύ σας, εντείνοντας και την σεξουαλικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου και λίγο πριν την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σε έχει πιάσει ένας εσωτερικός αναβρασμός και ίσως αρχίσεις να κάνεις τα πλάνα σου και να κινηθείς με περισσότερο ζήλο στο να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή. Ίσως είναι πιο δύσκολο απ' όσο νομίζεις αλλά εσύ είσαι γεννημένος/η για τέτοια. Το μόνο που σου χρειάζεται να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου και να κάνεις την επίθεσή σου.
Σε σχέση: Ίσως το ταίρι σου διαμαρτυρηθεί γιατί σήμερα φαίνεσαι ψυχρός/η και απόμακρος/η. Η αλήθεια είναι όμως ότι σε απασχολούν διάφορα και δε θέλεις να το επιβαρύνεις αλλά στο τέλος παρεξηγείσαι. Μάθε να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλύτερα να βγάλεις από μέσα σου αυτό που σε απασχολεί σε ένα πολύ δικό σου άνθρωπο, κυρίως αν αφορά σε ένα ερωτικό σου θέμα που δεν μπορείς ή δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς γιατί πιέζεσαι συναισθηματικά και οι αντιδράσεις σου είναι σπασμωδικές. Πάντα δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα και σένα σου χρειάζεται μια άλλη οπτική αυτή τη στιγμή.
Σε σχέση: Πολύ απασχολημένος/η θα είσαι αυτό τον καιρό και συνεχώς στο τρέξιμο γι' αυτό ο ελεύθερος χρόνος για το ταίρι σου θα είναι λίγος και δε θα το πάρει και πολύ καλά. Εξήγησέ του ότι τώρα πρέπει να φορτσάρεις για να μπορέσεις αργότερα να χαλαρώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η ανάγκη σου να μοιραστείς αισθήματα αγάπης ήταν και παραμένει μεγάλη αλλά να ακούς τη φωνή τη διαίσθησή σου που ορισμένες φορές «πιάνει» αν είναι κατάλληλο ή όχι ένα άτομο να στα προσφέρει και να μην επιμένεις γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι που θα απογοητευτείς. Σήμερα όλα μέσα σου φωνάζουν να προχωρήσεις πάντως προς ένα πρόσωπο και αυτό θα κάνεις.
Σε σχέση: Διάφορες απαιτήσεις ή παράπονα ίσως προσθέσουν ένα συναισθηματικό βάρος στη σχέση κι αντί να λύσουν προβλήματα θα γίνουν χειρότερα. Προσπάθησε να περάσεις τις γραμμές σου με έμμεσο τρόπο, χωρίς να προκαλέσεις αναταράξεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved