Ερωτικό ωροσκόπιο 3/12

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/12

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα σε ελκύσει αρκετά ένα άτομο που θα τύχει να γνωρίσεις σήμερα και θα μπεις σε φάση διεκδίκησης χωρίς καν να το καταλάβεις. Το ερωτικό σου ταμπεραμέντο είναι έντονο, το ίδιο και η σιγουριά σου για αυτά που επιδιώκεις γι' αυτό θα έχεις αρκετές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο.
Σε σχέση: Μπορεί το γνωστό τραγούδι να λέει ότι «καυγαδάκι, καυγαδάκι ο έρωτας δε ζει» αλλά για σένα αυτό δεν ισχύει τουλάχιστον για σήμερα αφού μετά από μια κόντρα θα αναζωογονηθείς και μετά θα γίνει πιο έντονο το σεξουαλικό πάθος με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ζητούμενό σου είναι να περάσεις όμορφα σε ό, τι κι κάνεις και να απολαύσεις τις απλές χαρές της ζωής και πιθανόν να επιχειρήσεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα ενισχύσει τη σέξι σου πλευρά. Έτσι, θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα φλερτάρεις και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.
Σε σχέση: Η Σελήνη στο ζώδιο σου από το πρωί σε κάνει λίγο περισσότερο πεισματάρη/α από το συνηθισμένο σε μια διαφορά που θα προκύψει με το σύντροφό σου σήμερα. Αν μπεις λίγο στη θέση του όμως θα είναι πιο εύκολο να δεις τους λόγους που διαφωνεί και έτσι θα ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ξέρεις ότι πρέπει να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, μειώνοντας ενδεχομένως και κάποιες ερωτικές σου επιθυμίες, πράγμα καθόλου εύκολο ή ευχάριστο. Γι' αυτό ίσως νιώσεις ένα περιορισμό στις επιλογές σου.
Σε σχέση: Μπορεί να είναι δύσκολο σήμερα να διατηρήσεις την αντικειμενικότητά σου, ιδίως αν έχει προκύψει ένα θέμα με τη σχέση σου που πρέπει να επιλύσεις. Πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται για να αποσαφηνίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου πριν καταλήξεις σε οποιαδήποτε απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μην αφήνεις κάποιο καινούργιο άτομο που έχει μπει τώρα στη ζωή σου να σε πιέσει συναισθηματικά. Μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά πράγματα γι' αυτό αλλά καλό θα ήταν να αφήσεις να περάσει λίγος χρόνος πριν μοιραστείς μαζί του ό, τι κρύβεις μέσα στην καρδιά σου. Δε χρειάζεται να προβαίνεις σε εξομολογήσεις από τα πρώτα ραντεβού.
Σε σχέση: Μια κουβέντα με τους φίλους σου και το έτερο ήμισυ σήμερα ίσως γίνει αφορμή για να συζητήσετε κι ένα θέμα που έχει προκύψει μεταξύ σας που λόγω της παρεΐστικης ατμόσφαιρας που επικρατεί θα είναι πιο χαλαρή και εύκολα θα βγουν και κάποια άλλα στη φόρα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να ρίξεις λίγο την περηφάνια σου και να είσαι πιο συγκρατημένος/η, κάνοντας προσεκτικά βήματα προς ένα άτομο που σε ενδιαφέρει για να το σιγουρέψεις όσο πιο πολύ μπορείς. Μη θεωρείς αυτονόητη την αποδοχή σου. Για να κερδίσεις την καρδιά του πρέπει να παλέψεις.
Σε σχέση: Ένα κύμα νέων ιδεών μπορεί να σε ωθήσει να αναλάβεις άμεση δράση σήμερα και ίσως προσπαθήσεις να πείσεις τον σύντροφό σου να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας ή μια αγορά αρκετά πρακτική και συμφέρουσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στον 4ο οίκο σου και δε σταματά να σου δίνει ενέργεια και σπιρτάδα αλλά και να σου δημιουργεί την ανάγκη να παίξεις και να φλερτάρεις. Πολύ πιο κοινωνικός/η και με αρκετό χιούμορ σήμερα θα διαπιστώσεις ότι είναι πιο εύκολο να κάνεις γνωριμίες και να φλερτάρεις όποτε σου δοθεί η ευκαιρία.
Σε σχέση: Τα πράγματα ορισμένες φορές στη σχέση σου είναι πιο απλά απ' ό, τι φαίνονται, αρκεί να έχεις ξεκάθαρη ματιά και να μην μπλέκεσαι στις πολλές λεπτομέρειες. Να έχεις υπομονή και σταθερότητα για να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσά σας.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έντονη είναι η σεξουαλικότητά σου σήμερα και θα το νιώσεις, αν κυκλοφορήσεις, από τα βλέμματα του αντίθετου φύλου που θα καρφώνονται πάνω σου. Ίσως γίνεις πιο προκλητικός/η απ' ό, τι συνήθως στο ερωτικό παιχνίδι γιατί για κάποιο λόγο ένα άτομο που θα γνωρίσεις θα σε ελκύσει τόσο που δε θα μπορέσεις να το σταματήσεις.
Σε σχέση: Ίσως φταίει το ότι έχουμε μπει στο μήνα των γιορτών γι' αυτό σε έχει πιάσει μια έντονη καταναλωτική διάθεση. Ωστόσο επειδή είμαστε ακόμα στις αρχές του, άκου τον σύντροφό σου και μην ξανοίγεσαι από τώρα. Ένα δωράκι όμως για σένα και το ταίρι σου θα σε καλμάρει κάπως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από νωρίς το πρωί βρίσκεται στον Ταύρο, και ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύεται στα ύψη. Τουλάχιστον στα ερωτικά θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις ένα όμορφο και αρκετά συναρπαστικό διήμερο αφού ξέρεις τι θέλεις και πως θα το αποκτήσεις. Αρκεί να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου και κανείς δεν πρόκειται να σου αντισταθεί.
Σε σχέση: Η διάθεσή σου να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δυσκολία σήμερα. Το να ακούσεις προσεκτικά την άποψη του συντρόφου σου και να τη σεβαστείς θα τον χαροποιήσει αρκετά και θα στο δείξει με αρκετούς τρόπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια παύση και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου σε σωματικό αλλά κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την επαφή με πολλά άτομα για να ηρεμήσει το κεφάλι σου και να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου.
Σε σχέση: Σε χαλάει μερικές φορές η αντίδραση του συντρόφου σου που προσπαθεί να σε προσγειώνει στην πραγματικότητα καθώς νιώθεις ότι σου φέρεται σαν παιδάκι κάθε φορά που ξεφεύγεις αλλά από την άλλη, βαθιά μέσα σου, ξέρεις ότι αν δεν ήταν κι αυτός μάλλον δε θα κατάφερνες και πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ερωτική διάθεση έχεις, αυτό που σου λείπει ορισμένες φορές είναι το κίνητρο και γι' αυτό γίνεσαι πιο βαρύς/α. Ξέρεις όμως ότι αν βρισκόταν ένα άτομο που θα σε συγκινούσε πολύ, τότε θα έβγαζες φτερά στο πόδια σου και θα έτρεχες να το συναντήσεις. Δε θέλεις να χάσεις όμως το κουράγιο σου και την πίστη σου ότι σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Σε σχέση: Είσαι αρκετά ρεαλιστής/α και προσπαθείς να πείσεις τον σύντροφό σου ότι για να εξασφαλίσεις κάποια πράγματα χρειάζεται αρκετή υπομονή και κόπο, όμως δεν τα καταφέρνεις και πολύ αφού επιμένει στο ότι πρέπει να ρισκάρεις έστω και εκ του ασφαλούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Συνήθως ξεφεύγεις από την πεπατημένη, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, αλλά σήμερα θα πρέπει να το ξανασκεφτείς και να ακολουθήσεις έναν άλλο, πιο συνηθισμένο δρόμο, αν θέλεις να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αρέσει και δείχνει ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να το εντυπωσιάσεις με κάτι πρωτότυπο ή θεαματικό.
Σε σχέση: Είτε σ' αρέσουν είτε όχι, υπάρχουν κάποια πρακτικά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν και όσο πιο πολύ τα αποφεύγεις, τόσα περισσότερα μαζεύονται. Λογικό είναι να γκρινιάξει το ταίρι σου με τη λίστα πραγμάτων που εκκρεμούν και περιμένουν πότε θα τα αναλάβεις και σήμερα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις κάποια από αυτά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Δεν πετάς και στα σύννεφα σήμερα αλλά σίγουρα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και γι' αυτό θέλεις να βγεις έξω και να δεις κόσμο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις κι ένα άτομο που θα σου αρέσει αλλά συζητώντας μαζί του ίσως δεις ότι δεν έχετε τόσα κοινά όσα περίμενες.
Σε σχέση: Πιθανόν να κάνετε με το σύντροφό σου μια επίσκεψη ή βρεθείτε με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα και η όλη συζήτηση να περιστραφεί γύρω από την οικονομική κατάσταση που εσένα θα σε ρίξει λίγο ψυχολογικά γιατί δε θέλεις αυτές τις μέρες να σκέφτεσαι μίζερα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved