Ερωτικό ωροσκόπιο 30/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/11

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι πιο ξεκούραστος/η και ήρεμος/η σήμερα αλλά κάτι απασχολεί συνεχώς το μυαλό σου. Ίσως πιάνεις διαισθητικά ότι ένα άτομο που σου αρέσει δεν είναι έτσι όπως δείχνει και μπορεί να επιβεβαιωθείς σήμερα καθώς ένα ψέμα ή μυστικό που θα σου αποκαλυφθεί ενδέχεται να σε χαλάσει αρκετά και να χάσεις το ενδιαφέρον σου γι' αυτό.

Σε σχέση: Μετά από έναν καλό ύπνο και ένα γεύμα ήδη νιώθεις καλύτερα και με φορτωμένες πλέον τις μπαταρίες σου αποφασίζεις να καταπιαστείς με διάφορες δουλειές είτε βοηθώντας το σύντροφό σου για να τον ξεκουράσεις, είτε είναι καθαρά δικές σου που τις είχες αναβάλει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Ένας φίλος μπορεί να προσπαθήσει να σου ανοίξει τα μάτια ή να σε πείσει να δεις την κατάσταση στις πραγματικές της διαστάσεις γι' αυτό αντί να παρεξηγηθείς, δέξου και το ενδεχόμενο να έχεις πέσει τελείως έξω λόγω της συναισθηματικής εμπλοκής σου.

Σε σχέση: Μάλλον εστιάζεις τελείως αλλού σήμερα ενώ το πραγματικό πρόβλημα στη σχέση σου είναι άλλο. Αντί να βγάζεις δικά σου, αυθαίρετα συμπεράσματα, καλό θα ήταν να δεις και την άποψη του συντρόφου σου και μην κρίνεις τα πράγματα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Διατηρείς τις αμφιβολίες σου για το χαρακτήρα ενός ατόμου που σου αρέσει πολύ αλλά έχεις την αίσθηση ότι δεν είναι ειλικρινές απέναντί σου για αυτό σήμερα θα εξετάσεις και το αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά μπλεγμένα και δεν είσαι σε θέση να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις.

Σε σχέση: Επηρεάζεσαι συναισθηματικά από το σύντροφό σου και ακόμα κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα υποχωρείς για να μην τον στενοχωρήσεις. Το θέμα είναι όμως ότι αν το παρακάνεις, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι άσχημα εσύ. Πάντως προς το παρόν καλό είναι να περιμένεις και να μεταθέσεις μια συζήτηση μαζί του για κάποια άλλη στιγμή με καλύτερες συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Το να σκέφτεσαι τα θετικά μιας ερωτικής σου σχέσης που έληξε πρόσφατα και να απωθείς από το μυαλό σου τα αρνητικά που την οδήγησαν στο τέλος, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει σε τίποτα γιατί ξαναγυρνάς στα περασμένα, αντί να πάρεις τα μαθήματά σου και να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου, η οποία βρίσκεται μπροστά κι όχι πίσω.

Σε σχέση: Αγνοείς επιδεικτικά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν κάποιες κινήσεις σου και θα επηρεάσουν άμεσα τη σχέση σου γιατί είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η. Όμως ξέρεις κατά βάθος ότι όταν λειτουργείς σε αυτή την κατάσταση το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο γιατί η κρίση σου είναι θολή.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Αυξάνουν οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου σήμερα καθώς ένα ερωτικό παιχνίδι φαίνεται πολλά υποσχόμενο για το άμεσο μέλλον και θα σε κάνει να ονειρευτείς ξανά. Το θέμα είναι να μην χάσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και του αποδώσεις μεγαλύτερη αξία από αυτή που έχει. Χαλάρωσε κι απόλαυσε το φλερτ χωρίς να «κρεμαστείς» πάνω του.

Σε σχέση: Δεν είναι κακό να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου ιδιαίτερα σε κάποια οικονομικά ανοίγματα που σου δημιουργούν αμφιβολίες για το αν τελικά θα αποφέρουν τα προσδοκώμενα. Συζήτησέ τα και με το σύντροφό σου για να μην πάρεις μόνος/η σου όλη την ευθύνη σε περίπτωση που αποφασίσεις να το ρισκάρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Πιθανόν να σε έχει κουράσει η φλου κατάσταση που υπάρχει ανάμεσα σε σένα κι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί δεν μπορείς να την κατατάξεις ούτε στις φιλικές ούτε και στις ερωτικές επαφές. Επειδή φορτίζεσαι όμως συναισθηματικά με τη Σελήνη στους Ιχθύες, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι θα κάνεις.

Σε σχέση: Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σε κάποια θέματα που αφορούν στη σχέση ή το σύντροφό σου που ενδέχεται να προκύψουν. Οι μέρες είναι περίεργες και είτε δεν έχεις στα χέρια σου όλα τα στοιχεία ή η κατάσταση είναι πιο μπερδεμένη απ' όσο δείχνει. Γι' αυτό όσο και αν προβληματίζεσαι περίμενε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Είσαι κάπως πιο ευσυγκίνητος/η ή ευαίσθητος/η απ' όσο συνήθως γιατί έχεις την ανάγκη να μοιραστείς όμορφα συναισθήματα με έναν άλλο άνθρωπο κι επειδή ο καιρός περνά και δεν βλέπεις να γίνεται κάτι προς αυτή την κατεύθυνση, μελαγχολείς. Πρέπει να διατηρήσεις την ελπίδα και να πιστέψεις στο θετικό για να πραγματοποιηθεί.

Σε σχέση: Καλό θα ήταν να αφιερώσεις τη σημερινή μέρα κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου και το σύντροφό σου. Βάλε λίγο πολυτέλεια στην ζωή σας με ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, μια κούρα ομορφιάς, κάτι τέλος πάντων που θα σας αναζωογονήσει σωματικά και ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν σου αρέσει να ζεις με αμφιβολίες και να αναρωτιέσαι αν είστε τελικά μαζί με κάποιο άτομο, ούτε τα παιχνιδάκια που παίζονται τύπου «μια ζεστό, μια κρύο» γιατί εκνευρίζεσαι, αντί να «πωρώνεσαι» περισσότερο. Θέλεις ένα ξεκάθαρο «ναι» ή «όχι» και γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να το πιέσεις συναισθηματικά σήμερα για να πάρει μια απάντηση.

Σε σχέση: Δεν σου αρέσει να σου υπόσχονται κάτι, μόνο και μόνο, για να σε καλοπιάσουν και είναι πολύ πιθανό σήμερα αν το ταίρι σου στριμωχτεί αρκετά, αυτό να κάνει και να σε χαλάσει περισσότερο. Μην βιαστείς όμως να το κατηγορήσεις γιατί και εσύ μπορεί να ευθύνεσαι αφού είσαι τόσο απόλυτος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Οι επιθυμίες σου τον τελευταίο καιρό δεν είναι απλά υπερβολικές αλλά μοιάζουν και ανέφικτες και γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς, αφού αυτά που αξιώνεις από ένα άτομο απλά δε γίνονται. Η ανάγκη σου για αναζήτηση νέων συγκινήσεων και ερωτικών εμπειριών δεν πρέπει να σε απομακρύνει από την τρέχουσα πραγματικότητα.

Σε σχέση: Φρόντισε να μην ξανοίγεσαι σε όμορφα λόγια και υποσχέσεις που θέλει να ακούσει ο σύντροφός σου γιατί μετά θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τα «εξαργυρώσεις». Κι αν εσύ έχεις «ασθενή μνήμη», αυτό δεν ισχύει γι' αυτόν και σύντομα θα σε καλέσει στο ταμείο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Καλύτερα να αποτραβηχτείς τελείως από μια ερωτική κατάσταση και να περιμένεις να δεις πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Επειδή οι προσδοκίες σου μπορεί να διαψευστούν, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να διαπιστώσεις, αν όντως ένα άτομο που σου αρέσει και είναι διαθέσιμο και τρέφει τα ίδια συναισθήματα με σένα.

Σε σχέση: Δε βγάζεις άκρη σήμερα με το ταίρι σου, αφού άλλα σου λέει, άλλα κάνει κι άλλα εννοεί. Προτιμότερο είναι λοιπόν να μην επιμείνεις στο να γίνει σαφές και ξεκάθαρο γιατί θα μπλεχτείς ακόμα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Τίποτα δεν είναι ή δε σου φαίνεται ξεκάθαρο στα ερωτικά σου σήμερα, όμως αν άλλους τους φοβίζει μια τέτοια κατάσταση, εσένα μάλλον σε ιντριγκάρει. Το ότι δεν υπάρχει δεδομένο, σε ευχαριστεί γιατί σου τροφοδοτεί το ενδιαφέρον και σε κάνει να προσπαθείς περισσότερο να κερδίσεις ένα συγκεκριμένο άτομο που συνεχώς ελίσσεται και σου ξεφεύγει.

Σε σχέση: Το ότι δεν κυνηγάς τα χρήματα δε σημαίνει ότι δεν ονειρεύεσαι να έχεις αρκετά για να μπορείς να κάνεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Το να μοιραστείς αυτά σου τα όνειρα με το σύντροφό σου είναι επίσης όμορφο αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κάνεις κάποια πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση μπας και γίνουν πράξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η φαντασία σου θα μεγαλουργήσει και πάλι και μπορείς να «πιαστείς» από μια μικρή αφορμή και να φτιάξεις ολόκληρο παραμύθι με εσένα και ένα άτομο που σου αρέσει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και το απαραίτητο happy end. Σαφώς τα όνειρα δεν σε βλάφτουν, αρκεί να παίρνεις και κάτι που σου επιτρέπει να ελπίζεις ότι οσονούπω θα τα βιώσεις, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο κομμάτι τους.

Σε σχέση: Έχεις αποφασίσει να απομονωθείς με το σύντροφό σου στο δικό σας όμορφο κόσμο και δε θέλεις κανείς να εισχωρήσει και να σας τον χαλάσει. Ηρεμία, αγάπη και ρομαντισμός συνθέτουν μια ατμόσφαιρα μοναδική και δε θα επιτρέψεις άγχη και προβληματισμούς να δηλητηριάσουν τη μέρα σας.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved