Ερωτικό ωροσκόπιο 29/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Σήμερα νιώθεις τις μπαταρίες σου τελείως αποφορτισμένες. Είσαι κουρασμένος/η και θέλεις να πάρεις μια ανάσα από την τρέλα των ημερών και να ηρεμήσεις. Ίσως αποφασίσεις να αποσυρθείς από την ενεργό δράση, ακόμα και ερωτικά, για να μαζέψεις τις δυνάμεις σου.
Σε σχέση:
Μια κουβέντα με το ταίρι σου ενδεχομένως να πάρει μια άλλη τροπή και να παραγίνει «δραματική» για τα δικά σου δεδομένα. Αυτό ίσως σε βαρύνει παραπάνω σε διάθεση αλλά οφείλεις να ακούσεις και τη δική του πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ήρεμη και χαλαρή θα είναι και για σένα η μέρα και ακόμα κι αν έχεις συνεννοηθεί να βρεθείς με ένα άτομο που κάτι πάει να δημιουργηθεί μεταξύ σας θα κρατήσεις πολύ χαμηλούς τόνους και γενικά θα λειτουργήσεις με συγκρατημένη αισιοδοξία, εμποδίζοντας τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε όνειρα και φαντασιώσεις.
Σε σχέση: Μια γλυκιά βραδιά προμηνύεται για σένα και το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανό να αποφύγετε τη βουή της πόλης και την πολυκοσμία και να προτιμήσετε, αν βγείτε, να πάτε κάπου πιο ειδυλλιακά και ήσυχα. Πάντως και από τις δύο πλευρές το συναίσθημα θα έχει την τιμητική του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Όλα θα κυλήσουν καλά για σένα, αν το μόνο που έχεις να ασχοληθείς είναι τα πλάνα σου για το βράδυ και με ποιον ή ποιαν θα το περάσεις, αδιαφορώντας πλήρως για κάποια οικογενειακά θέματα που ίσως σκάσουν και χαλάσουν την σαββατιάτικη ηρεμία σου. Έτσι κι αλλιώς θα διαπιστώσεις ότι μάλλον γίνεται χαμός χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Σε σχέση: Κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις ίσως σου δημιουργήσουν εκνευρισμό γιατί φοβάσαι ότι δε θα μπορέσεις να τις ολοκληρώσεις ή γιατί δεν έχεις στα χέρια σου όλα όσα χρειάζεσαι. Αυτή θα είναι και η αιτία που είσαι έτοιμος/η για καυγά με το έτερο ήμισυ, αφού θα θεωρείς ότι είναι στον κόσμο του και δεν αντιλαμβάνεται την κατάστασή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Εξαιτίας του Άρη στον 7ο οίκο σου νιώθεις μια καταπίεση τόσο καιρό και δεν αφήνεσαι στο συναίσθημα όπως συνήθως να σε καθοδηγήσεις σε αποφάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου. Σήμερα όμως θα νιώσεις μια μεγαλύτερη ευαισθησία κι ίσως λυγήσεις κάπως, ιδίως αν μάθεις κάποια νέα για μια πρόσφατη σχέση σου που έληξε άδοξα.
Σε σχέση: Ίσως υπάρξει μια συναισθηματική φόρτιση στην κουβέντα σου με το ταίρι σου αλλά κάποια πράγματα που θα ειπωθούν θα σε πειράξουν και δεν θα μπορέσεις να τα απομονώσεις και να λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική, όσο κι αν προσπαθήσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μια υποχρέωση που έχεις αναλάβει ενδεχομένως να σε αναγκάσει να αναπροσαρμόσεις το πρόγραμμά σου και ίσως το βράδυ σου να χαλάσει τελείως, αφού άλλα προσδοκούσες ή είχες σχεδιάσει. Μην αφήσεις όμως να σε ρίξει και να σε αποδιοργανώσει. Έστω και για λίγο μπορείς να βρεθείς με ένα άτομο που σου το έχει προτείνει.
Σε σχέση: Πολύ ρομαντική θα είναι η βραδιά με το ταίρι σου και το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η αναφορά κάποιων ευαίσθητων θεμάτων που ίσως παραφορτίσουν συναισθηματικά το κλίμα με αποτέλεσμα να το ρίξεις στην... παρηγοριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, στους Ιχθύες, ευαισθητοποιείσαι περισσότερο γιατί σε πιάνει η ανάγκη να βρεις κάποιο άτομο που σου ταιριάζει και να δημιουργήσεις σχέση μαζί του. Υπάρχει ένα πρόσωπο που σου αρέσει και κάτι γίνεται μεταξύ σας αλλά τα μηνύματα που παίρνεις από την πλευρά του δεν είναι τόσο σαφή και γι' αυτό μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις αν σε θέλει ερωτικά ή φιλικά.
Σε σχέση: Η σχέση σου θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, καθώς πιστεύεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν για να υπάρξει συνέχεια και σταθερότητα αλλά από την άλλη πλευρά δεν διακρίνεις τέτοια διάθεση και οι διάφορες συζητήσεις που προσπαθείς να κάνεις πέφτουν στο κενό επειδή υπάρχει άλλη οπτική.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις καταναλώσει αρκετό χρόνο και σκέψη στα προσωπικά σου και βλέπεις ότι τον τελευταίο καιρό, πάνω που πας να χαλαρώσεις ή να ξεχαστείς, κάτι καινούργιο προκύπτει και σε ξαναβάζει στην πρίζα. Σήμερα αισθάνεσαι μια εξάντληση και δεν έχεις το κουράγιο να πας, ούτε μέχρι το περίπτερο που λέει ο λόγος. Θα ανακουφιστείς, αν μείνεις σπίτι σου, κανακέψεις τον εαυτό σου και γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Σε σχέση: Βαριέσαι αρκετά και δεν έχεις το κουράγιο ούτε να θυμώσεις, πόσο μάλλον να ανοίξεις μια κουβέντα με το σύντροφό σου που ξέρεις ότι εκ των προτέρων θα είναι χαμένος χρόνος και το δίκιο σου δε θα το βρεις. Γι' αυτό θα προτιμήσεις να μιλήσεις για άσχετα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια αλλαγή, καθυστέρηση ή λάθος συνεννόηση σε ένα ραντεβού σου ίσως σε κάνουν να χάσεις κάθε καλή διάθεση και να σε πάρει λίγο από κάτω. Αναποδιές συμβαίνουν όμως συχνά γι' αυτό καλά θα κάνεις, αντί να στραβώσεις και να επιχειρήσεις να το ακυρώσεις, χάνοντας ίσως και μια ευκαιρία, να το αναπροσαρμόσεις ανάλογα με τα νέα δεδομένα.
Σε σχέση: Σου βγαίνει μια παραπάνω ευαισθησία σήμερα και παρόλο που δε θα την εκφράσεις, θα καταφέρεις με τον τρόπο σου να πάρεις την αμέριστη προσοχή, φροντίδα και αγάπη του συντρόφου σου, μέσα από ένα αρκετά ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ενώ ξυπνάς με διάθεση να αράξεις κυριολεκτικά και να μην κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι, όσο περνάει η ώρα η διάθεσή σου αλλάζει και δείχνεις να ξαναζωντανεύεις και ενεργοποιείσαι ώστε να κάνεις τα πλάνα για το βράδυ σου. Δεν θέλεις να μείνεις μόνος/η σήμερα γι' αυτό καλό θα ήταν να βγεις με φίλους και να κάνεις παιχνίδι.
Σε σχέση: Ίσως το ταίρι σου οργανώσει κάτι όμορφο και ρομαντικό στο σπίτι, με δείπνο, ποτό, μουσική και κεριά για να χαλαρώσετε και να «ζεσταθείτε» και μπορεί να είχες άλλα σχέδια αλλά κι αυτά μια χαρά θα σου κάτσουν και θα το ευχαριστηθείς δεόντως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η διάθεσή σου είναι μάλλον νοσταλγική και παρότι δεν είσαι από τα άτομα που στέκονται στο παρελθόν, σήμερα το μυαλό σου ξαναγυρνάει σε κάποιες συγκεκριμένες όμορφες ερωτικές στιγμές και δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί. Ίσως το παρόν ακόμα δε σου έχει προσφέρει αυτά που ψάχνεις και προκειμένου να γεμίσεις τα συναισθηματικά κενά σου να καταφεύγεις στα παλιά.
Σε σχέση: Είσαι αποφασισμένος/η σήμερα να χαρείς απλές καθημερινές στιγμές που μπορεί να μην είναι τόσο πολυτελείς, εντούτοις αποτελούν αγαπημένη ρουτίνα για σένα και το ταίρι σου. Μια βόλτα, ένας ζεστός καφές ή σοκολάτα, χαλάρωση και ψιλοκουβέντι είναι μια φυγή από τα προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Τελικά το να αγχώνεσαι και να βασανίζεσαι για ερωτικά θέματα είναι μάλλον άσκοπο, αφού ό, τι είναι να γίνει θα γίνει είτε σ' αρέσει είτε όχι και γι' αυτό δεν πρόκειται να πιέσεις καταστάσεις, ούτε θα καταφύγεις σε τακτικές και κόλπα, αφού δεν τα θεωρείς ειλικρινή. Θα χαλαρώσεις και θα περιμένεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.
Σε σχέση: Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις κάποιες οικονομικές αποφάσεις που πήρες στο ταίρι σου αφού βασίστηκες περισσότερο στο ένστικτό σου κι όχι στη λογική. Θα είναι λίγο δύσκολο να του εξηγήσεις τους πραγματικούς λόγους που σε οδήγησαν εκεί γι' αυτό θα θολώσεις κάπως τα νερά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η θετική σου ενέργεια σήμερα είναι ανανεωτική αλλά και μεταδοτική για όσους βρίσκονται κοντά σου γι' αυτό είσαι περιζήτητος/η από όλους, φίλους και γνωστούς. Εκμεταλλεύου την εύνοια της ημέρας για να προσεγγίσεις ένα νέο πρόσωπο που σου αρέσει, αρχικά δείχνοντας φιλικότητα και διάθεση να το ακούσεις και να του σταθείς και μετά που θα αποκτήσεις στενότερη επαφή θα δείξεις τα πραγματικά αισθήματά σου.
Σε σχέση: Άφησε απέξω ρουτίνα και προβλήματα και αφιέρωσε αυτό το διήμερο στο ταίρι σου. Φτιάξε ένα όμορφο σκηνικό για δύο, μοιράσου μαζί του την αγάπη σου, φρόντισέ τον, περιποιήσου τον ή ξεκινήστε το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τώρα που έχετε ελεύθερο χρόνο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved