Ερωτικό ωροσκόπιο 23/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο ερωτισμός σου είναι αδιαμφισβήτητος και αντιληπτός από το αντίθετο φύλο. Ακόμα κι αν εσύ δεν το έχεις συνειδητοποιήσει (πράγμα απίθανο), εξαιτίας του ότι είσαι γεμάτος/η αυτοπεποίθηση ασκείς έντονη έλξη και γι' αυτό ίσως πρέπει να επιδιώξεις μια κοντινή επαφή με το άτομο που ενδιαφέρεσαι.
Σε σχέση: Κάποιες συζητήσεις με το έτερο ήμισυ ακόμα και για ένα ερωτικό σας θέμα που έχει προκύψει θα έχουν θετική κατάληξη αφού θα οδηγήσουν στην επίλυσή του. Όμως θα χρειαστεί από την πλευρά σου να ποντάρεις περισσότερο στο συναίσθημα που σου προκαλεί κι όχι στο αν έχεις δίκιο ή άδικο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μεγάλη δυναμική και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και σιγουριά αυτή την περίοδο. Έχεις βάλει μπροστά το κεφάλι σαν γνήσιος ταύρος και παρασύρεις στο διάβα σου κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Γι' αυτό πιθανόν σήμερα να γίνεις ιδιαίτερα διεκδικητικός/η με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Σε σχέση: Με τον τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα δεν κολλάς πουθενά. Θέλεις να κάνεις πράγματα και με το συνηθισμένο σου πείσμα κάποια από αυτά θα τα καταφέρεις αλλά είναι πιθανό να προκαλέσουν μια κόντρα με το σύντροφό σου γιατί θα κινηθείς ανεξάρτητα από τη δική του άποψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Προτιμάς να κάτσεις στο περιθώριο σήμερα, αφού έχεις "κάψει" σχεδόν όλη την ενέργειά σου και παρόλο που η μέρα σου προσφέρει αρκετές δυνατότητες, εσύ μάλλον θα προσπεράσεις και θα αναβάλλεις για αύριο τη δράση σου. Πάντως μια επικοινωνία με ένα άτομο που σου αρέσει θα την έχεις, για να του δείξεις έμμεσα ότι είσαι παρών/α και απίκο.
Σε σχέση: Η βοήθεια και η στήριξη από το σύντροφό σου είναι δεδομένη και αυτή την περίοδο τη χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ γιατί ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την ισορροπία που σου είναι απαραίτητη αλλά και το σπρώξιμο να ξεκινήσεις κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα ενδέχεται να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που έχεις διαπιστώσει ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και έχετε αρκετά κοινά στοιχεία αλλά προς το παρόν κρατάτε φιλική σχέση, χωρίς να αποκλείεται όμως να μετατραπεί σε κάτι πιο ερωτικό, αφού υπάρχει η φυσική έλξη.
Σε σχέση: Καλώς ή κακώς δεν είσαι σε φάση αυτές τουλάχιστον τις μέρες να κάνεις οικονομικά ανοίγματα αλλά είναι πιθανό σήμερα να ξεφύγεις λίγο γιατί ο σύντροφός σου θα σου ζητήσει κάτι που ίσως δε σου πάει η καρδιά να του το αρνηθείς.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Φόρα έχεις σήμερα και είσαι αποφασισμένος/η να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα στα αισθηματικά σου, χωρίς όμως χασούρα ή συναισθηματική φορά. Παρόλα αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα με το τετράγωνο Ερμή-Δία στο ζώδιό σου να καταφύγεις σε υπερβολές ή να πάρει η μπάλα και τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Πρόσεχε λοιπόν μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα.
Σε σχέση: Ένα μπάχαλο μπορεί να επικρατήσει στο οικογενειακό σου περιβάλλον που θα επιφέρει αναστάτωση του προγράμματος με το ταίρι σου και ίσως σας εκνευρίσει. Αργότερα όμως θα διαπιστώσεις ότι έγινε «πολύ κακό για το τίποτα» και τα πράγματα θα επανέλθουν στους γνωστούς σας ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να καταναλώνεις ενέργεια σε κάποιο άτομο που βλέπεις ότι δεν τσουλάει μεταξύ σας και να ξοδεύεις το χρόνο σου για να του εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις και τι πρέπει να κάνει για να είστε μαζί, σημαίνει ότι δεν είναι το κατάλληλο για σένα. Πάρε απόφαση λοιπόν ότι δεν «κολλάτε» και προχώρα παρακάτω.
Σε σχέση: Προκειμένου να εκνευριστείς ή να περάσεις τη μέρα σου μέσα στην ένταση με το σύντροφό σου ίσως είναι καλύτερο ως πιο συνετό άτομο να μην επιμείνεις σε μια κουβέντα που θα έχετε. Μετέθεσε την για άλλη μέρα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ωθείσαι εκ των πραγμάτων να αφήσεις τις μετριοπάθειες και να πάρεις πρωτοβουλίες για ένα ερωτικό σου θέμα, αφού βλέπεις ότι η κατάσταση δεν πάει κατά εκεί που την προόριζες και θα πρέπει να παρέμβεις δραστικά για να την επαναπροσδιορίσεις.
Σε σχέση: Κάπου μέσα σου πιστεύεις ότι το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου έχει ατονήσει ίσως γιατί έχει εστιάσει την προσοχή του όλο αυτόν τον καιρό σε πιο πρακτικά θέματα. Μάλλον σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να τον «φουντώσεις» λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με το Δία σίγουρα έχεις την εύνοια αλλά και τη δύναμη να πραγματοποιήσεις ένα σχέδιό σου και να μπορέσεις να προσελκύσεις το άτομο που θέλεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι η φόρα και η υπερβολική σιγουριά που θα του βγάλεις γιατί είναι πιθανό να «κλωτσήσει» και να κάνει πίσω.
Σε σχέση: Κάποιες κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα είναι πολύ αποτελεσματικές και θα βοηθήσουν αρκετά τη σχέση σου. Εντούτοις ίσως δεν εντυπωσιάσουν το ταίρι σου όσο θα ήθελες ή θα βγάλει άλλες απαιτήσεις, μάλλον υπερβολικές και γι' αυτό οι αντιδράσεις σου θα είναι κάπως έντονες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με δεδομένο ότι ο κυβερνήτης σου, Δίας, κάνει τετράγωνο με τον Ερμή, ο ενθουσιασμός και η υπεραισιοδοξία σου πολλαπλασιάζονται Χ 100. Φουλ στην ενέργεια αλλά και στην υπερβολή θα είσαι και γι' αυτό πρόσεξε γιατί με τη φόρα που έχεις πάρει ίσως βρεις σε τοίχο στα ερωτικά σου και στραπατσαριστείς, έστω και προσωρινά.
Σε σχέση: Μην τα πολυλές και βάστα μικρό καλάθι στις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια στο ταίρι σου γιατί από αυτά που του τάζεις, ζήτημα είναι αν θα μπορέσεις τελικά να πραγματοποιήσεις, έστω και τα μισά. Τώρα πιθανόν να το χαροποιείς αλλά μετά μάλλον θα την «ακούσεις».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι σέρνεσαι σε μια κατάσταση και ήδη έχεις αρχίσει και χαλιέσαι γι' αυτό θα αποφασίσεις να ξεκαθαρίσεις σήμερα το θέμα. Το πιο πιθανό είναι να ξεκολλήσεις οριστικά από ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί συνεχώς ένταση και να προχωρήσεις μπροστά, σε κάτι λιγότερο ψυχοφθόρο.
Σε σχέση: Θα ξεσπάσεις κατά δικαίων και αδίκων και είναι πολύ πιθανό να πάρει η μπάλα και το σύντροφό σου που μπορεί να φταίει κάπου, μπορεί και όχι. Γεγονός είναι ότι νιώθεις να πνίγεσαι από τις πιέσεις τρίτων και θέλεις να τους αποτινάξεις από πάνω σου για να αναπνεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια φούντωση, μια φλόγα θα ανάψει στην καρδιά σου και όσο και αν προσπαθήσεις να την ελέγξεις σήμερα είναι πιθανό να μην τα καταφέρεις. Προκειμένου να μη συσσωρεύσεις λοιπόν ένταση από τα συναισθήματά σου μάλλον θα τα εκδηλώσεις αλλά με τόσο πάθος που κινδυνεύεις είτε να φανείς απότομος/η, είτε να φοβίσεις το συγκεκριμένο άτομο.
Σε σχέση: Πρόσεξε τι λες και προπάντων τι κάνεις γιατί με τη φούρια που έχεις σήμερα ίσως προκαλέσεις στα καλά του καθουμένου ένα τσακωμό με το ταίρι σου. Μπορεί να έχεις απόλυτο δίκιο αλλά σίγουρα οι φωνές δεν πρόκειται να το πείσουν γι' αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια συζήτηση ή συνάντηση με ένα ασυνήθιστο αλλά αρκετά ενδιαφέρον άτομο σήμερα θα είναι άκρως απολαυστική, αφού θα μιλήσετε και θα γελάσετε με την ψυχή σας και πολύ πιθανό να θέλεις να κρατήσεις την επαφή και να ξαναβρεθείτε σύντομα, όμως βάστα μικρό καλάθι και μην πανηγυρίσεις ακόμα. Είναι νωρίς να βγάλεις συμπεράσματα.
Σε σχέση: Ενώ πετάς στα σύννεφα και σε έχει πιάσει η υπεραισιοδοξία σου, ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε περιορίσει και να σε κάνει να δεις ότι δεν είναι όλα τόσο εύκολα κι απλά, όσο νομίζεις και ενδεχομένως να σε χαλάσει η αλήθεια του.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved